ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Απριλίου 2021

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ;

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Ντρέπομαι για όσους δηλώνουν περήφανοι που είναι Έλληνες». Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΙΑΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». 

 

Ο Στ. Ζαββός, το Ινστιτούτο Λεβί και τα δίκτυα εξουσίας του Σόρος στην Ελλάδα

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ». Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ. 



Ο George Soros, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας.  Ο πατέρας του Tivadar,  ήταν  ένας εβραίος δικηγόρος, ο οποίος ήταν ένθερμος υποστηρικτής της γλώσσας  Εσπεράντο.  Η Εσπεράντο είναι μια γλώσσα που δημιουργήθηκε το 1887 από τον Ζάμενχοφ, ένα πολωνό γιατρό με σκοπό να «υπερβαίνει τα εθνικά σύνορα».  Ο Tivadar Soros δίδαξε στον George Soros την γλώσσα Εσπεράντο.  Το 1936, ο Tivadar άλλαξε το όνομα της οικογένειας του από Schwartz σε Soros, που στην γλώσσα Εσπεράντο (Esperanto) σημαίνει «θα πετάξει στα ύψη».
 







 
Τζωρτζ Σόρος.  ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.
 
Ο Τζωρτζ Σόρος (George Soros),  που γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1930 με το πραγματικό όνομα Γκυόργκυ Σβαρτς (György Schwartz) είναι Ουγγροαμερικανοεβραίος κερδοσκόπος, επενδυτής, επιχειρηματίας, ευεργέτης και πολιτικός ακτιβιστής. Κέρδισε φήμη ως ο «άνθρωπος που κατέστρεψε την Τράπεζα της Αγγλίας», αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος 1 δισ. δολαρίων κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992.
Είναι ο πρόεδρος του Soros Fund Management και του Ινστιτούτου Ανοιχτής Κοινωνίας, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Διεδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ειρηνική μετάβαση από τον κομμουνισμό στον καπιταλισμό στην Ουγγαρία (1984-1989), και έδωσε τη μεγαλύτερη ποτέ επιχορήγηση στην ηπειρωτική Ευρώπη για τη σύσταση του Πανεπιστημίου Κεντρικής Ευρώπης στη Βουδαπέστη. Αργότερα, η χρηματοδότηση που εξασφάλισε στην Επανάσταση των Ρόδων της Δημοκρατίας της Γεωργίας θεωρήθηκε από τη Ρωσία πως αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα επιτυχίας της επανάστασης αυτής. Στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι γνωστός για τις προσπάθειές και τις δωρεές του στον σκοπό της μη επανεκλογής του Τζορτζ Μπους το 2004. Έχει ιδρύσει το Κέντρο για την Αμερικανική Πρόοδο.
Ο πρώην διοικητής του Ομοσπονδιακού Συστήματος Αποθεμάτων της Αμερικής Πωλ Βόλκερ, στον πρόλογο του βιβλίου του Τζωρτζ Σόρος Η Αλχημεία της Χρηματοοικονομικής έγραψε:
Ο Τζωρτζ Σόρος άφησε το στίγμα του ως ένας εξαιρετικά επιτυχημένος κερδοσκόπος, αρκετά σοφός ώστε να αποσύρεται από τις αγορές όσο είναι ακόμα μπροστά στο παιχνίδι. Ο κύριος όγκος των τεραστίων προσόδων του είναι πλέον αφιερωμένος στη μετάβαση και τις προσπάθειες των αναδυόμενων εθνών να γίνουν ανοιχτές κοινωνίες, ανοιχτές όχι μόνο με την έννοια της οικονομικής ελευθερίας αλλά, κυρίως, με την έννοια της ανεκτικότητας και του σεβασμού της ελεύθερης σκέψης και συμπεριφοράς.



Σύμφωνα με διάφορους  ανεπιβεβαίωτους  ισχυρισμούς, το 1944, ο 14χρονος George Soros εργάστηκε με τους Χιτλερικούς.
Λέγεται ότι μέχρι το τέλος του πολέμου το 1945, εργάστηκε με έναν κυβερνητικό αξιωματούχο, βοηθώντας τον να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία από τους τοπικούς εβραϊκούς πληθυσμούς.
Σε μια συνέντευξη του το 1998 ο Soros περιέγραψε την περίοδο της γερμανικής κατοχής ως «την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου»
Όταν τελείωσε ο πόλεμος, ο Soros μετακόμισε στο Λονδίνο και το 1947 γράφτηκε στο London School of Economics, όπου σπούδασε υπό τον Karl Popper, ένα  ιουδαίο  Αυστριακό-Βρετανό φιλόσοφο ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της «ανοιχτής κοινωνίας».
O Soros στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορες εμπορικές τράπεζες στο Λονδίνο πριν από τη μετάβαση του στη Νέα Υόρκη το 1963. Το 1970, ίδρυσε το Ταμείο Διαχείρισης Soros και το 1973 δημιούργησε το fund Quantum σε συνεργασία με επενδυτής Jim Rogers.
To fund επιτύγχανε ετήσιες αποδόσεις άνω του 30%, αυξάνοντας την φήμη του Soros.
Στη δεκαετία του 1990, ο Soros ξεκίνησε μια σειρά από μεγάλα στοιχήματα εναντίον εθνικών νομισμάτων.
To πρώτο στοίχημα ήταν το 1992, όταν πούλησε την στερλίνα και σημείωσε ένα κέρδος 1 δισ μέσα σε μια μέρα.
Η επόμενη μεγάλη κερδοσκοπική κίνηση στα νομίσματα σημειώθηκε το 1997.
Αυτή τη φορά ο Soros ξεχώρισε το baht της Ταϊλάνδης και με επιθετικό short-selling, κατέστρεψε την τεχνητή πρόσδεση του Baht με το δολάριο ΗΠΑ οδηγώντας στην ασιατική οικονομική κρίση.
Μια ομάδα που ονομάζεται DC Leaks ανάρτησε  περισσότερα από 2.500 έγγραφα που χρονολογούνται από το 2008 και αφορούν το  Open Society Foundations του Soros.

Παραδόξως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δείξει σχεδόν μηδενικό ενδιαφέρον για αυτό το χρυσωρυχείο των πληροφοριών.

Τι προσπάθησε να κάνει ο Soros;

Μέσω αυτού του δικτύου που έχει οργανώσει προσπάθησε να χειραγωγήσει το 2014 τις εκλογές στην Ευρώπη.
Η «Λίστα των ευρωπαϊκών εκλογών του 2014» περιλαμβάνει πάνω από 90 προσπάθειες εξωθεσμικών παρεμβάσεων.

Ο Soros ακόμη και στις ΗΠΑ διάθεσε 200 χιλ δολάρια για να διεξάγει εκστρατεία σπίλωσης εναντίον συντηρητικών ακτιβιστών.
Τον Οκτώβριο του 2015 ήρθε στο φως έγγραφο που δείχνει ότι ο Soros  είχε δωρίσει 650 χιλιάδες δολάρια  σε τεχνική βοήθεια και υποστήριξη για τις ομάδες φανατικών  νέγρων  όπως το  κίνημα  BlackLivesMatter.
Από τότε, αρκετές BLM διαδηλώσεις έχουν μετατραπεί σε βίαια επεισόδια.
Ο Soros μέσω των ομάδων αυτών άσκησε πίεση στην κυβέρνηση Obama για να δεχθεί 100.000 πρόσφυγες  παρά τις ανησυχίες ότι ισλαμιστές τρομοκράτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα για τους πρόσφυγες για να διεισδύσουν στις Η.Π.Α.
Ο Soros προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να επηρεάσει δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου ώστε να επηρεάσουν… τις αποφάσεις για τον νόμο περί μετανάστευσης.
Ο Soros έχει δωρίσει 7 εκατ δολάρια στην Clinton και συνολικά  25 εκατ δολάρια για τη στήριξη δημοκρατικών, σύμφωνα με το Politico.
Και όταν ο Soros μιλάει, η Clinton ακούει.
Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δόθηκε από τα   WikiLeaks δείχνουν ότι ο Soros δίνει βήμα προς βήμα οδηγίες στην τότε Υφυπουργός εξωτερικών Clinton  για να ασχοληθεί με την αναταραχή στην Αλβανία στις αρχές του 2011, συμπεριλαμβανομένου ενός καταλόγου ανθρώπων που πρέπει να θεωρηθούν ως υποψήφιοι ως άνθρωποι των ΗΠΑ.
Δεν είναι πλέον μυστικό ότι το "δίκτυο Soros" έχει μια εκτεταμένη σφαίρα επιρροής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε άλλα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κατάλογος του Soros έχει δημοσιοποιηθεί πρόσφατα.
Το έγγραφο απαριθμεί 226 βουλευτές από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz, τον πρώην Βέλγο πρωθυπουργό, Guy Verhofstadt, επτά αντιπροέδρους, και μια σειρά από επικεφαλής της Κομισιόν, συντονιστές και κοσμήτορες.
Αυτοί οι άνθρωποι προωθούν τις ιδέες του Soros, την ενσωμάτωση στην Ουκρανία, τους ομοφυλοφιλικούς γάμους, την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και την αντιμετώπιση της Ρωσίας.
Δεδομένου ότι υπάρχουν 751 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αυτό σημαίνει ότι ο Soros επηρεάζει περισσότερο από το ένα τρίτο των εδρών, αναφέρει ο Alex Gorka του Strategic Culture Foundation.
Ο George Soros, ο ουγγρο-αμερικανός επενδυτής και ο ιδρυτής των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (ΜΚΟ), συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker «χωρίς διαφανή ημερήσια διάταξη και κεκλεισμένων των θυρών τους».


 ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  ΙΣΡΑΗΛ
 Ο Σόρος όμως, δεν είναι μόνον Ούγγρος αλλά και Εβραίος. Και δεν τον αποβάλλει μόνον η θετή του πατρίδα, αλλά και η μητρική. Το Ισραήλ. Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου, κατηγόρησε την ΜΚΟ "New Israel Fund", που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, πως ευθύνεται για την κατάρρευση της συμφωνίας μεταξύ Ισραήλ και ΟΗΕ για την απέλαση χιλιάδων Αφρικανών παράνομων μεταναστών από το Ισραήλ.
Ο Νετανιάχου είπε πως η Ρουάντα, που θα δεχόταν τους Αφρικανούς μετανάστες από το Ισραήλ, έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, μετά από πιέσεις από την ΜΚΟ "New Israel Fund" και αρνήθηκε να δεχτεί τους παράνομους μετανάστες, όπως δημοσίευσε το Cosmostatus. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός χαρακτήρισε την ΜΚΟ "New Israel Fund" ως ξένο οργανισμό που λαμβάνει χρηματοδότηση από «ξένες κυβερνήσεις και οργανώσεις εχθρικές προς το Ισραήλ, όπως αυτές που χρηματοδοτεί ο George Soros».

Πηγή: https://www.voria.gr/article/o-soros-ginete-pleon-apovlitos-akomi-ke-tou-israil

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΤΡΑΜΠ  ΚΑΤΑ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ: 

«Ο  Σόρος μοιράζει χρήματα σε επαγγελματίες διαδηλωτές».

Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΟΡΟΣ.

Σαλβίνι: "Δεν κάνουμε χάρες στον Σόρος, στον Γιούνκερ, στους κερδοσκόπους που θα ήθελαν μια φοβισμένη Ιταλία, γονατισμένη και ξεπουλημένη. Ο άνεμος αλλάζει σε όλη την Ευρώπη. Δεν υπαναχωρώ ούτε χιλιοστό. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας.
Η Ιταλία ξανασήκωσε κεφάλι.
Χρησιμοποιούν τις τράπεζες, την εισβολή των μεταναστών και των ψεύτικων προσφύγων για να χτυπήσουν τις ευρωπαϊκές  χώρες με την χρηματοδότηση του Σόρος.  500 εκατομμύρια ευρωπαίοι κυβερνώνται από ανδρείκελα και μαριονέτες".

Αρχές Μαϊου του 2017 ο Σόρος συναντήθηκε μυστικά με τον πρωθυπουργό Τζεντιλόνι με αντικείμενο τις ΜΚΟ και τις δραστηριότητές τους. 
Η συνάντηση δεν αναφερόταν στον ιστότοπο της ιταλικής κυβέρνησης ως επίσημη και το χρονοδιάγραμμα της είναι τουλάχιστον ύποπτο.
Μέγα ζήτημα που πήγαν και τι έγιναν τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία των ΜΚΟ….
Για παράδειγμα η MOAS (Migrant Offshore Aid Station), αντιμετωπίζει τις σκληρότερες κριτικές, ότι εισέπραξε μισό εκατομμύριο δολάρια από την Avaaz.
Μια άλλη ΜΚΟ, που ιδρύθηκε από την MoveOn, έλαβε δωρεές από τον ίδιο τον Τζορτζ Σόρος.
Η Save The Children, μια άλλη ΜΚΟ που ασχολείται με τη μεσογειακή μεταναστευτική ναυτιλία, απαριθμεί μεταξύ των εταίρων της το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος!
Τέλος, ακόμη και η ΜΚΟ Médicins Sans Frontiéres (Γιατροί Χωρίς Σύνορα) περιλαμβάνεται στους συνεργάτες της Open Society και του δικτύου Soros.




ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




  1. Παρέμβαση του Κύπριου ευρωβουλευτή (οι Ελλαδίτες καθύδουν) Μαυρίδη για τουρκικό τεθωρακισμένο στον Έβρο.
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν είναι ικανοί ούτε στην τουαλέτα να πάνε μόνοι τους. Μόνο να κλέβουν ξέρουν.
    Την παράνομη και προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τουρκικό θωρακισμένο όχημα, που αποκτήθηκε με ευρωπαϊκά κονδύλια, έθεσε ο Ευρωβουλευτής Κώστας Μαυρίδης (ΔΗΚΟ, S&D) με παρέμβασή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
    Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρίδης απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή βίντεο που δημοσιεύτηκε και στο οποίο καταγράφεται η τουρκική προκλητική ενέργεια εξηγώντας ότι: «τουρκικό θωρακισμένο όχημα που χρησιμοποιείται στη συνοριακή επιτήρηση, επιχείρησε την Παρασκευή 06/03/2020 το βράδυ, να γκρεμίσει μέρος του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, παραβιάζοντας τα ευρωπαϊκά σύνορα και την εθνική κυριαρχία κράτους μέλους της ΕΕ ενάντια στο ευρωπαϊκό και διεθνούς δικαίου». Συνεχίζοντας, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής τονίζει δηκτικά προς την Ευρ. Επιτροπή ότι «το συγκεκριμένο όχημα που χρησιμοποιήθηκε, τύπου «HIZIR/ATES», αποκτήθηκε από την Τουρκία με χρηματοδότηση 75% από την ΕΕ το καλοκαίρι του 2019».
    Με βάση τα πιο πάνω, ο κ. Μαυρίδης ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να απαντήσει για «τα μέτρα που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις όπου γίνεται κακή διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, και συγκεκριμένα όταν αυτά χρησιμοποιούνται για παραβίαση του ευρωπαϊκού και διεθνές δικαίου». Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μαυρίδης ζητά από την Επιτροπή να παραθέσει τα συγκεκριμένα μέτρα που προτίθεται να πάρει έναντι της Τουρκίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΕ έδινε κονδύλια στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ στις ΜΚΟ και οι ΜΚΟ στους Συριζαίους.
    Τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην διαχείριση του μεταναστευτικού αποκάλυψε η Εύα Καϊλή με μια ερώτηση που κατέθεσε αναζητώντας τις διαδρομές του ευρωπαϊκού χρήματος.
    Η ευρωβουλευτής απευθύνθηκε στην Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ και ζήτησε στοιχεία για την στήριξη της Ελλάδας ώστε να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό.
    Και η Επίτροπος απάντησε πως η ΕΕ έχει δεσμεύσει πάνω από 2,23 δις ευρώ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού από το 2015 σημειώνοντας πως υπήρξαν δυσκολίες απορρόφησης των κονδυλίων στην Ελλάδα και ότι ελήφθησαν αποφασιστικά μέτρα για την βελτίωσή της.
    Αναφορικά με το αίτημα για συγκεκριμένο κατάλογο ΜΚΟ που έχουν λάβει Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, η Σουηδή Επίτροπος ανέφερε πως οι μη κυβερνητικές οργανώσεις δεν είναι επιλέξιμες ως άμεσοι δικαιούχοι αλλά μπορούν να είναι συνδικαιούχοι, και ότι τα κράτη μέλη είναι υπεύθυνα για την ανάθεση και την επιλογή των έργων και των δικαιούχων στο πλαίσιο των εθνικών προγραμμάτων.
    «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για την επιλογή των ΜΚΟ που συμμετείχαν στο σχέδιο της αντιμετώπισης των αυξημένων ροών μεταναστών και προσφύγων. Το τραγικό παράδειγμα της Μόρια επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης και την επιλογή των συνδικαιούχων συνεργατών της» σχολίασε από την πλευρά της η ευρωβουλευτής κάνοντας λόγο για λανθασμένες επιλογές και ανικανότητα της προηγούμενης κυβέρνησης που μας έφτασαν εδώ.
    tomanifesto.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λεπέν: «Θέλουν να εξισλαμίσουν την Ευρώπη - Είμαστε όλοι Έλληνες».
    Η Μαρί Λεπέν εξαπέλυσε σήμερα επίθεση στον Ρ.Τ.Ερντογάν με δηλώσεις της αναφορικά με την εισβολή που έχει ενορχηστρώσει η Τουρκία τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
    Κατά την τελευταία της προεκλογική εκστρατεία, ζήτησε από τη Γαλλία και την Ευρώπη, να βοηθήσουν την Ελλάδα που αντιμετωπίζει μια τεράστια εισροή μεταναστών, προκειμένου να «αναστραφεί πλήρως η τουρκική μεταναστευτική πολιτική», κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Τουρκίας Τάγιπ Ερντογάν για την επιθυμία του, να «εξισλαμίσει την Ευρώπη».
    «Η Γαλλία και η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα και να αναστρέψουν πλήρως την τουρκική πολιτική μετανάστευσης», δήλωσε στη Μασσαλία κατά τη διάρκεια του τελευταίου γύρου της προεκλογικής εκστρατείας για τις δημοτικές εκλογές.
    Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του ανοίγματος των θυρών στους μετανάστες από την Τουρκία στην Ευρώπη, η Γαλλίδα ηγέτης επιτέθηκε σφοδρά στην Τουρκία, η οποία εδώ πολύ καιρό θέλει εξισλαμίσει την Ευρώπη.
    «Ευλόγως το παραδέχεται ο ίδιος( Ερντογάν) ότι η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική αν το θέλει ο Αλλάχ», δήλωσε η ίδια μπροστά σε περίπου 800 ακτιβιστές που συγκεντρώθηκαν στο Palais des Congrès.
    «Τα εκατομμύρια αληθινών Ευρωπαίων, πιστεύουμε ότι είμαστε Έλληνες, σε μια εποχή που το λίκνο του πολιτισμού μας, (Ελλάδα) αποτελεί αντικείμενο μεταναστευτικής επίθεσης ηπειρωτικής εμβέλειας», τόνισε η Λεπέν σε μια καυστική ομιλία της με έντονες ιδιαιτερότητες.
    Η ίδια καταδίκασε τους Γάλλους ηγέτες που «ξέχασαν ότι η διεθνής πολιτική είναι πρωτίστως ισορροπία δυνάμεων» όταν «οι κ.κ. Τραμπ και Πούτιν το έχουν καταλάβει προ πολλού».
    Η επικεφαλής του RN επιτέθηκε επίσης στην ΕΕ, η οποία έχει κρυφή ατζέντα, υλοποιώντας «το σχέδιο μιας μεγάλης εξαπάτησης με τις μεταναστευτικές ροές, με την βοήθεια του δισεκατομμυριούχου (George) Soros», επικεφαλής ενός δικτύου ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως των αλλοδαπών.
    Πολλοί Ευρωπαίοι ειδικοί από την άλλη πλευρά τώρα, εκτιμούν ότι στο εσωτερικό του, ο Ερντογάν “πούλησε” την τελευταία του στρατιωτική εισβολή στη Συρία, ως μια εκστρατεία για να σταματήσει τη ροή των προσφύγων στην Τουρκία. Αυτό είναι παράλογο, διότι αυτό που επιδιώκει ο ίδιος, είναι μια διεύρυνση του πεδίο του πολέμου που θα διευκολύνει την μετακίνηση των αλλοδαπών.
    «Στην πραγματικότητα όμως, ο Ερντογάν δεν ξεκίνησε τη στρατιωτική εκστρατεία κατά του συριακού στρατού στο Idlib για χάρη του εγχώριου ακροατηρίου του, αλλά για χάρη του παγκόσμιου ύποπτου σχεδίου του. Εδώ και 15 χρόνια ο Ερντογάν προωθεί την δημιουργία ενός ανεπίσημου χαλιφάτου του μουσουλμανικού κόσμου, και αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα», δηλώνει ειδικός.
    Ο μουσουλμανικός κόσμος είναι κατακερματισμένος πολιτικά και πολιτισμικά, αλλά πάντα υπάρχει μια κάποια αίσθηση μιας παν-μουσουλμανικής αλληλεγγύης, κατά της Ρωσίας, της Κίνας και της Δύσης.
    Αυτή η παν-μουσουλμανική ιδέα αναζητά την εμφάνιση ενός ισχυρού ηγέτη των μουσουλμάνων, για να προασπίσει τον μουσουλμανικό σκοπό και να προωθήσει την διαδικασία αυτή περαιτέρω.
    Ο Ερντογάν, ο οποίος εξακολουθεί να περιγράφεται ως «νεο-οθωμανός», κατηγορείται ότι προσπαθεί να προσαρτήσει μικρά κομμάτια της Συρίας στην Τουρκία. Αυτή είναι μια παρανόηση της φιλοδοξίας του.
    Η φιλοδοξία του είναι ναι μεν «νεο-οθωμανική», αλλά δεν είναι μόνο η εδαφική επέκταση της Τουρκίας την οποία επιδιώκει, αλλά θέλει παράλληλα και την ανάδειξη του ως άτυπου ηγέτη του μουσουλμανικού κόσμου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουρτς: Ευχαριστώ την Ελλάδα για την προστασία των συνόρων, τόνισε ο Αυστριακός καγκελάρος.
      Ο Αυστριακός καγκελάριος ευχαρίστησε την Ελλάδα «και για την προστασία των συνόρων» και επισήμανε:
      «Ο κ. Ερντογάν κάνει κατάχρηση των προσφύγων, των μεταναστών που ζουν εδώ και χρόνια στην Τουρκία, τους εκμεταλλεύεται και τους χρησιμοποιεί ως όπλο κατά της ΕΕ. Είμαι ευγνώμων που η Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση προστατεύει τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. Ομάδες Εθνικής πολιτοφυλακής δημιουργούν οι κάτοικοι σε Λέσβο και Κω.


    Σε αδιέξοδο έχει οδηγηθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το λαθρομεταναστευτικό και οι κάτοικοι των νησιών μας φοβούνται ότι από μέρα σε μέρα μπορεί να ξεσπάσει γενικευμένη προσπάθεια απόβασης λαθρομεταναστών με εκατοντάδες βάρκες στο Αιγαίο, ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζουμε στην άνοιξη και θα βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.
    Σε μια προσπάθεια αποτροπής ενός τέτοιου ενδεχόμενου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Newpost, κάτοικοι σε Λέσβο και Κω δημιουργούν ομάδες πολιτοφυλακής, ενώ στη Χίο, οι κάτοικοι παραμένουν σε κομβικά σημεία στους Χαλκειούς προκειμένου αρχικά να αποτρέψουν τυχόν επιθετικές ενέργειες από μερίδα μεταναστών στην περιοχή τους και αφετέρου να σταματήσουν οποιαδήποτε πρόθεση κατασκευής νέου κέντρου, παρότι επισήμως έχει αποκλειστεί στο χωριό τους.
    Υπό τον φόβο νέων κυμάτων μεταναστών από τα Τουρκικά παράλια στην Κω, κάτοικοι του νησιού έχουν δημιουργήσει μικρές ευέλικτες ομάδες των 3- 5 ατόμων, που πραγματοποιούν περιπολίες σε σημεία που διαπιστωμένα προσεγγίζουν βάρκες με μετανάστες. Από το βράδυ μάλιστα της Καθαράς Δευτέρας, ομάδες των 30-50 κατοίκων συγκεντρώνονται στις περιοχές Ψαλίδι, Φάρος και Τιγκάκι, ώστε να αποτρέψουν μετανάστες να αποβιβαστούν στις παραλίες του νησιού.
    Προχθές μάλιστα, κάτοικοι της Κω διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί, πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία με μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών.
    Χειρότερη από κάθε άλλη φορά χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της Χίου την κατάσταση που επικρατεί στο νησί τους και τονίζουν την ανάγκη άμεσης «μαζικής απομάκρυνσης τριών, τεσσάρων χιλιάδων μεταναστών από τη ΒΙ.ΑΛ» προκειμένου η κυβέρνηση να δείξει έμπρακτα πως στέκεται στο πλευρό τους, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.
    Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, ότι οι λαθρομετανάστες «έχουν χάσει το μέτρο, έχει χαθεί η αίσθηση της έννοιας των συνόρων, έχουν την εντύπωση πως είναι ανοιχτά, ότι εδώ είναι αφύλαχτοι, εδώ είναι η απόλυτη ελευθερία, ότι εδώ μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει, αυτή είναι η αίσθησή τους». Ποιος τους έδωσε άραγε το δικαίωμα να το πιστεύουν αυτό;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θάνος Τζήμερος
    Ο Ερντογάν, λέγοντας ότι οι εισβολείς στον Έβρο πυροβολούνται, μάς κάνει την καλύτερη διαφήμιση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 130 χιλιόμετρα φράχτη κατασκεύασε η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ από το 2016 στα σύνορα με την Τουρκία, με δρόμους, φυλάκια, κάμερες παρακολούθησης και λοιπά συστήματα ασφαλείας.
    Εκεί βέβαια δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ από κομμουνιστοσυμμορίτες συριζαίους και κνίτες.
    Οι λαθρομετανάστες δεν πηγαίνουν καθόλου προς τα κει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΕ: 700 εκατ. € στην Ελλάδα όλα για τους αλλοδαπούς - Μηδέν € για τα μέτρα ασφάλειας στον Έβρο.
    Οι πολιτικοί απατεώνες πάλι κορόιδεψαν την κοινωνία, δήθεν για οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα. Τελικά θα δώσουν όλα τα χρήματα στους λαθρομετανάστες για να παραμείνουν στην χώρα μας.
    Την προσφορά για την υποτιθέμενη οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας 700 εκατ. € αποφάσισε η ΕΕ, πλην όμως ΟΛΟ το ποσό δεν θα πάει στην Ελλάδα, αλλά στους αλλοδαπούς, ήτοι συνθήκες διαβίωσης, επιδόματα κλπ!
    Ούτε μισό ευρώ δεν πρόκειται να δοθεί για την βελτίωση των μέτρων ασφάλειας στον Έβρο, την ώρα που η ΕΕ «κόπτεται» υπέρ των ελληνικών προσπαθειών για το κλείσιμο των συνόρων.
    Όπως είπε η Ευρωπαία επίτροπος, αρμόδια για τις Εσωτερικές Υποθέσεις, Ίλβα Γιόχανσον, η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, αλλά «πρέπει να το πράξει με αναλογικά μέτρα».
    Μίλησε για πραγματική αλληλεγγύη προς τη χώρα μας και επανέλαβε ότι η Φρόντεξ με την αποστολή προσωπικού της στην Ελλάδα θα ενισχύσει το πρόγραμμα ταχείας επιστροφής, ενώ αρμόδιοι υπάλληλοι από την Υπηρεσία Ασύλου θα βοηθήσουν τις ελληνικές αρχές.
    Η κ. Γιόχανσον, η οποία θα βρίσκεται από αύριο το βράδυ στην Ελλάδα και θα έχει συναντήσεις με τον αρμόδιο υπουργό και τις ελληνικές αρχές, όπως είπε, κοινοποίησε στους ευρωβουλευτές ότι η ΕΕ θα ενισχύσει οικονομικά της χώρα μας με 350 εκατ. ευρώ και, αργότερα, με επιπλέον 350 εκατ. ευρώ με τροποποιητικό κανονισμό.
    Όλο το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση της διαβίωσης των... "προσφύγων - μεταναστών", διατροφή, στέγαση, μεταφορά κ.λπ.
    Όπως είπε, κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα, θα συζητήσει το τι σκοπεύει να πράξει η χώρα ώστε να συμμορφωθεί με το ευρωπαϊκό δίκαιο και με τη διαδικασία χορήγησης ασύλου.
    Αναφέρθηκε στις δηλώσεις της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του προέδρου του Συμβουλίου, Σάρλ Μισέλ, μετά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα με τον Ρ.Τ. Ερντογάν και τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος και να αποκλιμακωθεί η ένταση και ότι οι «γραμμές επικοινωνίας είναι ανοικτές».
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...