ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Απριλίου 2021

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. OI ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ (ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΠΑΠΑΔΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ) ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ.

 

Ο ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: «Την μελέτη των ουράνιων φαινομένων οι Έλληνες την τελειοποίησαν, ενώ οι πρώτες παρατηρήσεις είχαν γίνει από τους βάρβαρους στη Βαβυλώνα, κι η μελέτη της γεωμετρίας, αφού ξεκίνησε με την καταμέτρηση της γης που γινόταν στην Αίγυπτο, έφτασε να έχει τέτοια ανάπτυξη. Κι η αριθμητική, ενώ άρχισε παλιά με τους Φοίνικες εμπόρους, για τους Έλληνες έγινε αφορμή για επιστημονική γνώση. Ποιος θεωρεί πως οι Έλληνες τα βρήκαν όλα μόνοι τους πέρα από τους εθνικιστές; Και ο αθλητισμός από την Μεσοποταμία ήρθε στην Αίγυπτο, μετά στην Κρήτη και τέλος στην Πελοπόννησο». «Οι αρχαιότερες Γραφές των Ιουδαίων και τα δάνεια των Ελλήνων».

 

Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΝΑΘΑΝΙΗΛ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» ΤΡΑΠΕΖΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

 

 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ “ΓΥΑΛΙΑ” – Κατέβασαν και έκαψαν την Τουρκική  σημαία, στο προξενείο της Ιερουσαλήμ…(εικόνα) – Makeleio.gr

Μια μικρή ομάδα Ισραηλινών με Ελληνικές σημαίες στα χέρια, κατέβασε και έκαψε μια Τουρκική σημαία, μπροστά από το Τουρκικό Προξενείο στην Ιερουσαλήμ.
Οι εννέα Ισραηλινοί, ανήκουν σε μια ομάδα με το όνομα “Πρωτοβουλία Ιερουσαλήμ”, και διαμαρτύρονταν για την προκλητική κίνηση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.
Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται από Χριστιανούς και Εβραίους και περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα άτομο από τον ισραηλινό στρατό, δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Ηλίας Ζαρίνα.


Ο Ζαρίνα, μιλώντας στην τουρκική Anadolu, κάλεσε επίσης τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, να υποστηρίξει και να προστατεύσει τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο.
Η μικρή ομάδα κρέμασε και πανό με αντι-τουρκικά συνθήματα έξω από το προξενείο, με αποτέλεσμα ένα άτομο από την ομάδα να συλληφθεί από την αστυνομία.


Από Τουρκικά Νέα

Ομάδα Ισραηλινών που δεν μπορούσαν να χωνέψουν την απόφαση για την Αγία Σοφία έκαψαν την τουρκική σημαία.

Με πολύ θρασύ τρόπο έγινε διαμαρτυρία στο Ισραήλ, για το άνοιγμα που έκανε η Τουρκία στην Αγία Σοφία για λατρεία. Ομάδα 9 ατόμων που αυτοαποκαλούνται Πρωτοβουλία Ιερουσαλήμ, συγκεντρώθηκαν μπροστά στο τουρκικό προξενείο που βρίσκεται στην υπό κατοχή Ανατολική Ιερουσαλήμ και έκαψαν την τουρκική σημαία που είχαν φέρει μαζί τους.
…..
Μετά από το περιστατικό η αστυνομία συνέλαβε το άτομο που έκαψε την τουρκική σημαία. Ο Ελίας Ζαρινά που δήλωσε πως είναι πρόεδρος της ομάδας Πρωτοβουλίας Ιερουσαλήμ, σε δήλωση που έκανε προς το πρακτορείο Αnadolu, ανέφερε πως η Πρωτοβουλία αποτελείται από χριστιανούς και εβραίους. Ο Ζαρινά ανέφερε πως το ένα μέλος της ομάδας που φάνηκε πως είχε και όπλο στη μέση του, είναι στέλεχος του ισραηλινού στρατού. Στην δήλωση που έκανε προς τον τύπο, έκανε έκκληση προς τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, να πάρει θέση ενάντια στην Τουρκία και να προστατεύσει τους χριστιανούς στον κόσμο.
Τα μέλη της ομάδας κρέμασαν κάποια από τα πανό που ήταν εναντίον της Τουρκίας στο εξωτερικό μέτωπο του προξενείο ενώ αφού για κάποια ώρα κυμάτιζαν τις σημαίες της Ελλάδας και της βυζαντινής αυτοκρατορίας, μετά έκαψαν την τουρκική σημαία.
Τουρκικά Νεα

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...