ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Απριλίου 2021

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ: "ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΓΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ".

Αποκάλυψη Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου: Η Ελλάδα μπορεί να αναπτύξει drone υποβρύχια. 

 

 Ο Μητσοτάκης ξεπουλάει την ΠΥΡΚΑΛ σε μεσάζοντες - «Λουκέτο» σε όλες τις γραμμές παραγωγής πυρομαχικών στον Υμηττό.

 

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν έφτασε σήμερα στο Ισραήλ για να υποβάλει τα σέβη του. Η πρώτη επίσκεψη στη χώρα υψηλόβαθμου αξιωματούχου της κυβέρνησης Μπάιντεν. Στο επίκεντρο των συζητήσεων οι προμήθειες των καλύτερων αμερικανικών όπλων στο Ισραήλ. Στην Ελλάδα (πανάκριβα - με μίζες) τα μεταχειρισμένα που πέφτουν.

 

 

 Βιασμοί και διακρίσεις στον στρατό της Βόρειας Κορέας | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 «Οι Νοτιοκορεάτικες φιλοαμερικανικές προδοτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι σκουπίδια που δεν έχουν δείγμα εθνικής ψυχής, για να μην πούμε τίποτα για την στοιχειώδη κατανόηση για την θεώρηση του έθνους και την κοινωνική και ιστορική εξέλιξη» - “Rodong Sinmun”, επίσημο όργανο του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, 27 Απριλίου 2006.
Η “Rodong Sinmun” επιτιμά τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας»
 


Pyongyang,  - Μια περίεργη φάρσα για να εξουδετερώσουν τα βασικά χαρακτηριστικά του έθνους της Κορέας και να φέρουν την «πολυφυλετική κοινωνία» ετοιμάζεται τώρα στη Νότια Κορέα. Σε αυτό το πλαίσιο η ‘Rodong Sinmun’ παρουσιάζει σήμερα ένα υπογεγραμμένο σχολιασμό, που μαρτυρεί αυτή τη φάρσα σαν μια ασυγχώρητη προσπάθεια να αναιρεθεί η ομοιογένεια του έθνους, κάνοντας τη Νότια Κορέα πολυφυλετική και αμερικανοποιημένη. Το να αρνηθείς την ιδιαιτερότητα και τα πλεονεκτήματα του ομοιογενούς έθνους, τώρα που η επικυριαρχία και η αποικιοκρατία συνιστούν απειλή για τη μοίρα των αδύναμων εθνών είναι μια ύπουλη πράξη που αποδυναμώνει το πνεύμα του έθνους, λέει το σχόλιο και συνεχίζει: «Οι Νοτιοκορεάτικες φιλοαμερικανικές προδοτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι σκουπίδια που δεν έχουν δείγμα εθνικής ψυχής, για να μην πούμε τίποτα για την στοιχειώδη κατανόηση για την θεώρηση του έθνους και την κοινωνική και ιστορική εξέλιξη».
Εάν η ομοιογένεια του έθνους δεν φυλαχθεί, το έθνος και το πεπρωμένο των ανθρώπων δεν μπορεί να αμυνθεί από τις κινήσεις των Αμερικάνων επικυρίαρχων και η προσπάθεια των Ιαπώνων αντιδραστικών που θέλουν να εισβάλουν στη Κορέα, μια θέληση που αποκαλύπτεται από την αξίωση τους για τη Νησίδα Tok, δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Η θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι ένα δηλητήριο και μια λογική αντι-επανένωσης με στόχο να αποδυναμώσουν τη βασική ιδέα στην εποχή της ανεξάρτητης επανένωσης. Η αντεθνική λογική υποστηρίζεται στην Νότια Κορέα, σε αντίθεση με την επιδίωξη των συμπατριωτών μας. Αυτό αποδίδεται στην εγκληματική απόπειρα των φιλο-αμερικανικών στοιχείων όπως το Μεγάλο Εθνικό Κόμμα να κάνουν τον βορά και το νότο διαφορετικές καταγωγές, μπλοκάρουν την εποχή της επανένωσης της 15ης Ιουνίου και να αναζητήσουν τη μόνιμη διαίρεση του έθνους και τη χειραγώγηση του από τις ΗΠΑ από το παρασκήνιο.

Ο σχολιασμός καλεί τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα της Νότιας Κορέας να απορρίψουν αποφασιστικά τις αντεθνικές κινήσεις των συκοφαντικών προδοτικών δυνάμεων να αμαυρώσουν την καταγωγή του κορεατικού έθνους και να το απολέσουν, καθώς θα στερείται του ‘Juche’ (Τζούτσε)* χαρακτήρα και του εθνικού χαρακτήρα.

 

 27 Απριλίου 2006 Κορεάτικο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

* Το Τζούτσε είναι η επίσημη πολιτική ιδεολογία που ανέπτυξε ο «Μεγάλος Ηγέτης» Κιμ Ιλ Σουνγκ και βασίζεται στον μαρξισμό-λενινισμό, σύμφωνα με την οποία ένα κράτος πρέπει να είναι ανεξάρτητο και αύταρκες, ώστε να μην εξαρτάται οικονομικά, στρατιωτικά ή πολιτικά από τις μεγάλες δυνάμεις.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...