ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Απριλίου 2021

Ο ΜΗΤΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΗΜΝΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΚΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΛΗΜΝΟΥ.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΓΡΟΙ".

 

Προετοιμάζουν την Λήμνο για να την μετατρέψουν σε νέα «Λέσβο»; -  Εμφανίστηκαν οι πρώτες ΜΚΟ - Τι καταγγέλλει ο Έπαρχος | Pronews

 

Πριν από λίγο, ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Βλάττας Λαμπρινός Άγγελος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κάνει αναφορά για εμφάνιση ΜΚΟ παροχής υπηρεσιών σε παράνομους μετανάστες, στο νησί του Βόρειου Αιγαίου.

 

Όπως αναφέρει το limnosreport.gr ο Έπαρχος έγραψε:

«Τις τελευταίες ημέρες, ο γλυκός ήχος του χρήματος των ΜΚΟ ήρθε στην Λήμνο, κυρίες και κύριοι πριν βάλετε την υπογραφή σας δείτε την εικόνα των γειτονικών μας νησιών, σκεφτείτε το μέλλον του νησιού μας, το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών μας. Σε αντίθετη περίπτωση η κοινωνία της Λήμνου θα βρεθεί απέναντί σας.»

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Γερμανία: ισλαμιστής Σύριος σκότωσε άγνωστο άντρα γιατί ήταν ομοφυλόφιλος.

    Μετά την επίθεση νεαρός Σύριος διέφυγε, αλλά συνελήφθη δύο εβδομάδες αργότερα.
    Στη διάρκεια της προφυλάκισης ο νεαρός πρόσφυγας του είχε εξομολογηθεί ότι μετά την τελευταία αποφυλάκισή του, το φθινόπωρο του 2020, είχε επισκεφθεί ένα τζαμί και εκεί υποσχέθηκε στον Αλλάχ «να σκοτώσει απίστους». 4 Οκτωβρίου 2020. Ο Αμπντάλα Α.από τη Συρία που διαμένει στη Γερμανία, επιτίθεται με μαχαίρι σε ομόφυλο ζευγάρι στο κέντρο της Δρέσδης και σκοτώνει τον έναν από τους δύο άνδρες. Ο άλλος τραυματίζεται σοβαρά.
    Ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές, έχει μόλις αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει την ποινή του για παλιότερo αδίκημα. Συλλαμβάνεται για μία ακόμη φορά. Κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης, απόπειρα για φόνο, καθώς και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Αρχικά ο ίδιος σιωπά και δεν αποκαλύπτει τα κίνητρα για τις πράξεις του. Από τη Δευτέρα καλείται να λογοδοτήσει στο ποινικό εφετείο της Δρέσδης.
    Την πρώτη ημέρα της δίκης καταθέτει ο πραγματογνώμων ψυχίατρος που είχε ορίσει το δικαστήριο. Στη διάρκεια της προφυλάκισης ο νεαρός ομολόγησε. Μετά από αυτή την ομολογία ο συνήγορος υπεράσπισης Πέτερ Χόλσταιν επισημαίνει: «Ο κύβος ερρίφθη. Ομολόγησε την πράξη του και αποκάλυψε τα κίνητρά του. Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται ο ειδεχθής χαρακτήρας του εγκλήματος, όπως είχε αναφέρει η εισαγγελία. Πρέπει να δούμε ρεαλιστικά την κατάσταση…».
    Η ομοσπονδιακή εισαγγελία δίνει έμφαση στα κίνητρα του εγκλήματος και στον δόλιο τρόπο με τον οποίο, όπως υποστηρίζει, ο δράστης οργάνωσε το έγκλημα: Επιτέθηκε από πίσω στους δύο τουρίστες, αιφνιδιάζοντάς τους, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης. Όπως δηλώνει ο αρμόδιος εισαγγελέας Μαρσέλ Κρουασάν «από την προανάκριση προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος υποστηρίζει μία ακραία ερμηνεία του Ισλάμ και διάκειται θετικά προς το αποκαλούμενο ‘Ισλαμικό Κράτος’. Αρνείται τη κοινωνική οργάνωση στη Γερμανία, την οποία θεωρεί δημιούργημα των απίστων. Πιστεύουμε ότι ήθελε να σκοτώσει τους δύο άνδρες στους οποίους επιτέθηκε, γιατί ακριβώς τους θεωρούσε εκπροσώπους μίας κοινωνικής οργάνωσης, την οποία ο ίδιος απορρίπτει».
    Ο κατηγορούμενος ανέφερε στον πραγματογνώμονα ψυχίατρο ότι «οι ομοφυλόφιλοι είναι εχθροί του Θεού» και γι αυτόν τον λόγο «πρέπει να χτυπηθούν ή να θανατωθούν». Θεωρεί ότι η χώρα ολόκληρη είναι «εχθρική», καθώς απαρνείται το Ισλάμ, ενώ ο ίδιος προσωπικά δεν αποδέχεται ούτε τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου. Όπως επισημαίνει ο συνήγορός του Πέτερ Χόλσταιν «θεωρεί ότι η κοσμική δικαιοσύνη δεν μπορεί να τον δικάσει για όσα διέπραξε λόγω της αφοσίωσής του στον Θεό».
    Για την εκπρόσωπο του Εφετείου της Δρέσδης Γκεζίνε Τέους το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί πλέον είναι το νομικό πλαίσιο που θα ισχύσει στην περίπτωση του νεαρού. «Τη στιγμή που διέπραξε το αδίκημα ο δράστης ήταν σε μετεφηβική ηλικία, δηλαδή δεν είχε συμπληρώσει ακόμη το 21ο έτος. Το ζήτημα λοιπόν είναι αν θα τιμωρηθεί ως ενήλικας ή αν θα του αναγνωριστούν κάποια ελαφρυντικά». Η σχετικά απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται μέχρι τα τέλη του μήνα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός με φυματίωση το «έσκασε» από το νοσοκομείο. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του.
    «Καπνός» από το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλευόταν έγινε ένας αλλοδαπός ασθενής με φυματίωση. Έκτοτε σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό του.
    Για την υπόθεση ενημερώθηκε τη Δευτέρα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δια του προϊσταμένου της δόθηκε εντολή στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή μολυσματικών ασθενειών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Η ΜΑΦΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ». ΞΕΝΑ ΜΜΕ.
    Κόλαφος είναι τα ξένα μέσα για την ελληνική κυβέρνηση μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ! Τόσο η Liberation όσο και η γερμανική ραδιοφωνία Deuschlandfunk αναφέρονται στην εκτέλεση του δημοσιογράφου με τη γαλλική εφημερίδα να αναφέρεται σε διερεύνηση υποθέσεων από τη μεριά του δημοσιογράφου, οι οποίες αφορούν το κυβερνών κόμμα.
    Το δημοσίευμα της Liberation, το οποίο υπογράφει ο ανταποκριτής της εφημερίδας στην Αθήνα Fabien Perrier, αναφέρει ότι «ο Γιώργος Καραϊβάζ ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα την Παρασκευή, διερευνούσε αρκετές υποθέσεις που αφορούσαν μέλη του κυβερνώντος κόμματος και τη νυχτερινή ζωή. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε μια γρήγορη έρευνα».
    Μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι τα τελευταία θέματα που εξέτασε ο Καραϊβάζ «άγγιζαν στενά τη λειτουργία του κράτους στην Ελλάδα, όπως η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία για αρκετές εβδομάδες, υπονόμευσε το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, πολλά από τα μέλη του οποίου λέγεται, ότι διατηρούσαν προσωπικούς δεσμούς με τον άνδρα του θεάτρου, διορισμένου χωρίς διαφάνεια, έξι εβδομάδες μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ».
    Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, «για πολλούς παρατηρητές, ο Λιγνάδης είχε πολιτική προστασία, ενώ μία ημέρα πριν από τη δολοφονία του, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε προχωρήσει περισσότερο, ισχυριζόμενος στην τηλεόραση, ότι είχε δοθεί χρόνος στον Δημήτρη Λιγνάδη για να διαγράψει ουσιαστικά στοιχεία».
    Η Liberation φιλοξενεί και τη δήλωση που είχε κάνει το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε σημειώσει μεταξύ άλλων ότι «Αυτοί που είχαν κάνει σημαία τους την τάξη και την ασφάλεια, έχουν αφήσει τη χώρα να μετατραπεί σε αποικία οργανωμένου εγκλήματος και ανεξέλεγκτης δράσης μαφιόζικων συμμοριών. Όταν ένας δημοσιογράφος δολοφονείται τότε η δημοκρατία τραυματίζεται. Και το κλίμα ανασφάλειας αγκαλιάζει τον κόσμο της ενημέρωσης, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία».
    Στο δημοσίευμα της Liberation σημειώνεται επίσης ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος στην Ελλάδα βρίσκεται σε σοκ, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ Πάνου Σόμπολου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
    Ερώτηση κατέθεσε στην Περιφέρεια Κρήτης ο περιφερειακός Σύμβουλος του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα», Σπυρόπουλος Γιώργος αναφορικά με την είδηση της εκδήλωσης «τιμής» προς τους πεσόντες Γερμανούς αλεξιπτωτιστές για τα 80 χρόνια από τη μάχη της Κρήτης και την θύελλα των αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε, μετά τη δημοσιοποίησή της.
    Πιο συγκεκριμένα ο Γ.Σπυρόπουλος αναφέρει στην ερώτησή του;
    «Προς Περιφέρεια Κρήτης.
    Μεταξύ 17-23 Μαϊου 2021 ,θα λάβουν χώρα στα Χανιά εξαήμερες εκδηλώσεις της "Πανευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών" ,για την μνήμη των Γερμανών εισβολέων Αλεξιπτωτιστών της Luftwaffe,το 1941 στην Κρήτη!
    Και σα να μην έφτανε αυτό, τα Χανιά, η γενέτειρα της οικογένειας του Πρωθυπουργού, ετοιμάζονται να τιμήσουν τους Γερμανούς εισβολείς, επί τη ευκαιρία των 80 ετών από την αεραπόβαση και την σκληρή Κατοχή με χιλιάδες εκτελέσεις αθώων Κρητικών που την ακολούθησαν, και τις γνωστές βαρβαρότητες εκ μέρους των Γερμανικών δυνάμεων κατοχής!
    Η «Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών» κατόπιν αδείας από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα καλέσει Γερμανούς αλεξιπτωτιστές για μία εβδομάδα στην Κρήτη και το Μάλεμε των Χανίων, προκειμένου να... τιμηθεί η πρώτη μείζων επιχείρηση αεραπόβασης στην σύγχρονη στρατιωτική Ιστορία!
    Με τέτοιου είδους εκδηλώσεις ,είναι αναπόφευκτο πλέον , οποιαδήποτε δικαίωση για την δικαίωση των Γερμανικών αποζημιώσεων, επανορθώσεων ,και του κατοχικού δανείου εκ μέρους της Ελλάδος!
    Είναι απαράδεκτο στην μνήμη των χιλιάδων εκτελεσμένων Κρητών, να τιμούνται οι Γερμανικές δυνάμεις κατοχής!
    Είναι πασιφανές ότι με αυτές τις ενέργειες , γίνεται προσπάθεια να εξιλεωθεί η βάρβαρη Γερμανική κατοχή ,και να χαθούν όλες οι διεκδικήσεις εκ μέρους της Ελλάδος!
    Και αν ναι θα προβεί σε ενέργειες για την ματαίωση των συγκεκριμένων εκδηλώσεων;
    Οι "Έλληνες" που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση , ποιόν θα αντιπροσωπεύουν ,η θα αντιπροσωπεύσουν μόνον τον εαυτό τους;?
    Ποιοί χρηματοδοτούν την συγκεκριμένη κίνηση;

    Σε περίπτωση που γίνουν οι εκδηλώσεις ,ως περιφερειακός συνδυασμός θα αντιδράσουμε δυναμικά ,για την ματαίωση τους ,χωρίς κανέναν φόβο ,και θα κάνουμε τα πάντα, έτσι ούτως ώστε αυτή η ύβρις απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες εκτελεσθέντες Έλληνες να ματαιωθεί!».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δανία έλαβε αποφάσεις: «Ασφαλής χώρα η Συρία - Φεύγουν οι ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ» - Καμία αντίδραση από Ελλάδα του Μηταράτσι.
    Η εκμηδένιση του αριθμού των αιτούντων άσυλο αποτελεί πρωταρχικό στόχο της δανικής κυβέρνησης

    Η εκμηδένιση του αριθμού των αιτούντων άσυλο αποτελεί πρωταρχικό στόχο της δανικής κυβερνήσεως, η οποία ζητά εγγράφως από τους Σύρους πρόσφυγες να επιστρέψουν στη Δαμασκό, την οποία η Κοπεγχάγη θεωρεί πλέον ως ασφαλή χώρα,μετά την επικράτηση των κυβερνητικών δυνάμεων πλην μόνο του θύλακα στην Ιντλιμπ. .
    Χαρακτηριστική είναι περίπτωση που μεταδίδει η DEUTSCHE WELLE, όπου η οικογένεια μίας νεαρής από τη Συρία, τελειόφοιτης του Λυκείου του Νάιμποργκ, έλαβε από τις αρχές ασύλου μία επιστολή, σύμφωνα με την οποία δε θα ανανεωθεί η άδεια διαμονής της στη Δανία.
    Την ίδια επιστολή έχουν λάβει πολλοί από τους Σύρους πρόσφυγες με προέλευση από τη Δαμασκό, καθώς οι αρχές της Δανίας έχουν χαρακτηρίσει την πρωτεύουσα της Συρίας ως ασφαλή περιοχή από το περασμένο καλοκαίρι. Πλέον όλοι όσοι προέρχονται από την ευρύτερη αυτή περιοχή δε δικαιούνται ανανέωσης της άδειας διαμονής τους στη Δανία. Όσοι εξ’ αυτών δε συμμορφώνονται στις οδηγίες και δεν αποχωρούν οικειοθελώς από τη χώρα, προσάγονται σε ειδικά στρατόπεδα απέλασης.
    Οι διάφορες φιλομεταναστευτικές και φιλοπροσφυγικές ΜΚΟ και οργανισμοί προέβαλαν την περίπτωση της νεαρής μαθήτριας από τη Συρία, ζητώντας μάλιστα από τον Υπουργό «Ένταξης», Ματίας Τέσφαϊ, την κατ’ εξαίρεσιν αντιμετώπισή της, εφόσον πρόκειται για ένα άτομο που μιλά άπταιστα τη δανική γλώσσα και επιθυμεί να ανταποδώσει στην κοινωνία της Δανίας τη μόρφωση που της παρείχε.
    Παρά ταύτα, ο Δανός Υπουργός δήλωσε ότι «εμπιστεύεται τις αποφάσεις των αρχών και δε θα γίνουν εξαιρέσεις, απλά επειδή κάποιο πρόσωπο εμφανίστηκε στην τηλεόραση».
    Ο ταχύς επαναπατρισμός προσφύγων στη Δανία είναι μέρος ενός νόμου του 2019, που ψηφίστηκε από την προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση και τηρήθηκε από τα διάδοχα κυβερνητικά σχήματα. Η νομοθεσία αυτή ξεκαθαρίζει ότι οι άδειες διαμονής παραχωρούνται για περιορισμένο διάστημα. Σύμφωνα με την εν λόγω πολιτική, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, οι άδειες διαμονής των προσφύγων δεν ανανεώνονται και αυτοί υποχρεούνται να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
    Η πρωθυπουργός Μέτε Φρέντρικσεν ανήκει στην αριστερά σε ό,τι αφορά τα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και στη σκληρή δεξιά σε σχέση με την αντιμετώπιση μεταναστών και προσφύγων. Κύριος στόχος της είναι να σταματήσουν εντελώς οι προσφυγικές ροές προς τη Δανία. Η χώρα προσφέρει οικονομική στήριξη στους πρόσφυγες που δέχονται να εγκαταλείψουν εθελοντικά τη χώρα και η κυβέρνηση με επιμονή προσπαθεί να αποθαρρύνει πρόσφυγες – χρησιμοποιώντας συχνά σκληρή ρητορική – να αναζητήσουν προστασία στη Δανία. Περιττό να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα θα είχε κάθε λόγο να ασκήσει μία ανάλογη πολιτική, δεδομένου ότι η οικονομική της θέση, αλλά και η γεωπολιτική, καθιστούν την παρουσία «προσφύγων» πολυέξοδη και επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια.
    Μάλλον όμως, το Υφυπουργείο «Ένταξης», στο οποίο πρόσφατα εγκαταστάθηκε η κυρία Βούλτεψη, ομόλογος του κ. Ματίας Τέσφαϊ, έχει πάρει σοβαρά το ρόλο του και ασχολείται όντως με την ένταξη. Ερωτηματικό παραμένει ποιοι θα ενταχθούν. Εκείνη στην κοινωνία τη δική μας ή εμείς στη δική τους; Αδιευκρίνιστο!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...