ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Απριλίου 2021

Ο ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Πότε θα απελευθερωθούν οι ευρωπαϊκοί λαοί από εξωευρωπαϊκές δυνάμεις; Πότε θα γλυτώσει η Ευρώπη από το χρηματιστηριακό κεφάλαιο και την κατοχή του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης;

 Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν έφτασε σήμερα στο Ισραήλ για να υποβάλει τα σέβη του. Η πρώτη επίσκεψη στη χώρα υψηλόβαθμου αξιωματούχου της κυβέρνησης Μπάιντεν. Στο επίκεντρο των συζητήσεων οι προμήθειες των καλύτερων αμερικανικών όπλων στο Ισραήλ. Στην Ελλάδα (πανάκριβα - με μίζες) τα μεταχειρισμένα που πέφτουν.

Αμέσως  μετά  αυτήν την επίσκεψή  του  στο  Ισραήλ,  ανακοίνωσε  ο μαύρος  αμερικανός υπουργός  άμυνας  Λόιντ  Όστιν,  την  αποστολή  και  άλλων  κατοχικών  δυνάμεων  στην Γερμανία.  

 

 Μικτές τάσεις στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

 

Επιπλέον 500 στρατιωτικούς θα αναπτύξουν οι ΗΠΑ στη Γερμανία, όπως δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν στη διάρκεια επίσκεψής του στο Βερολίνο, υπονομεύοντας έτσι τα σχέδια  του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει περίπου 12.000 στρατιώτες.

 

«Σταματήσαμε το σχεδιασμό για μείωση των στρατευμάτων» δήλωσε ο Όστιν σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα μαζί με τη Γερμανίδα ομόλογό του Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

«Ενημέρωσα την υπουργό για την πρόθεσή μας να εγκαταστήσουμε μονίμως περίπου 500 επιπλέον Αμερικανούς στρατιωτικούς στην περιοχή του Βισμπάντεν (δυτική Γερμανία) ήδη από το φετινό φθινόπωρο», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός.

«Πιστεύω πως η αποστολή επιπλέον 500 στρατιωτικών δείχνει το επίπεδο της σύμπραξής μας και της δέσμευσής μας στο ΝΑΤΟ», πρόσθεσε ο Λόιντ Όστιν.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

 

 

 

 

 

 


ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΤΡΟΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (Ο ΗΛΙΘΙΟΣ) ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ.

 

ΟΙ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» (=ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ, ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ: «ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ». ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΝΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΙΛΩΤΩΝ. 


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit: "Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".


Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΠΕΛΙΤ ΟΝΑΪ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ; ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ 800 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; 


ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ KAI ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ; 

 

 

Ο ΜΗΤΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΗΜΝΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΚΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΛΗΜΝΟΥ.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΓΡΟΙ".

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.
    Μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ, η οποία είναι η τελευταία σε μία μεγάλη σειρά μαφιόζικων εκτελέσεων-δολοφονιών και με την πίεση από την Ευρώπη να αυξάνεται κατακόρυφα η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει νομοθετικές ρυθμίσεις εναντίον των μαφιόζικων εκτελέσεων, καθώς εδώ και 2 χρόνια δεν έχει προχωρήσει ούτε σε μισή... προσαγωγή.
    Έτσι η κυβέρνηση Μητσοτάκη πιστή στην τακτική της «πονάει πόδι, κόβω... χέρι» εξετάζει διάφορες προτάσεις που έχουν φτάσει στο γραφείο του πρωθυπουργού και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προτάσεις οι οποίες καλούν σε δρακόντειους νόμους για να σταματήσουν οι εκτελέσεις και οι οποίες έχουν στόχο τα μέσα που χρησιμοποιούν οι εκτελεστές και συγκεκριμένα τα μηχανάκια.
    Ένας από αυτούς είναι ο παγκοσμίως γνωστός «νόμος-Ονδούρας», ο οποίος απαγορεύει δύο άντρες να επιβαίνουν σε δικάβαλο μηχανάκι εκτός αν υπάρχει ειδική άδεια.
    Σύμφωνα με τον ονδουριανό νόμο, το δικάβαλο μηχανάκι θα επιτρέπεται μόνο με τους παρακάτω συνδυασμούς επιβατών: Γυναίκα-Παιδί, Άντρας-Παιδί, Γυναίκα-Γυναίκα, Γυναίκα-Άντρας, μόνο όταν ο άντρας βρίσκεται στην μπροστά θέση.
    Το λατινοαμερικανικό κράτος το 2012 μετά από μπαράζ εκτελέσεων όπως ακριβώς συμβαίνει και στη χώρα μας αποφάσισε να προβεί σε αυτόν τον «δρακόντειο» νόμο, καθώς όποιος καθόταν στο πίσω μέρος μηχανής υπήρχε μεγάλη περίπτωση να είναι εκτελεστής.
    Ένα άλλο κοινό της Ονδούρας και της Ελλάδας της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ότι μαζί με το Περού και τη Βενεζουέλα έχουν πάρα πολύ αυστηρά lockdown.
    Παρόλα αυτά εκφράζονται πολλές επιφυλάξεις για αυτό το νομοθέτημα καθώς εκτός από την κοινωνική αντίδραση πολλοί φοβούνται ότι μπορεί να ανοίξει την αγορά για γυναίκες ή έφηβους εκτελεστές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...