ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Απριλίου 2021

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

 

Ο ΜΗΤΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΛΗΜΝΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΚΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΛΗΜΝΟΥ.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΓΡΟΙ".


  
To Brexit δεν θα εμποδίσει την Βρετανία να διατηρήσει την στρατιωτική της παρουσία σε γερμανικό έδαφος και μετά το 2020, δια παν ενδεχόμενον.
Ποιος άλλωστε ξέρει τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον... 

Σύμφωνα με δηλώσεις  του Βρετανού υπουργού Άμυνας Γκάβιν Γουίλλιαμσον, Βρετανικό  στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό θα παραμείνει στην Γερμανία, παρά την επιστροφή ορισμένων μονάδων στην Βρετανία.
«Δεν θα κλείσουμε τις εγκαταστάσεις μας στην Γερμανία, αντιθέτως, θα τις κρατήσουμε ανοικτές ως προκεχωρημένη βάση του Στρατού  μας» δήλωσε ο υπουργός στο πρόσφατο συνέδριο των Συντηρητικών.
  
Βρετανικό προσωπικό θα παραμείνει στο Πεδίο Ασκήσεων Sennelager το οποίο χρησιμοποιείται από βρετανικές και Νατοϊκές δυνάμεις για εκπαίδευση με πραγματικά πυρά, ασκήσεις μεγάλης κλίμακας μηχανοκινήτων μονάδων και εξοικείωση στην μάχη σε αστικό περιβάλλον.
Πέραν του Sennelager και του παρακείμενου στρατοπέδου (Athlone Barracks) στο Paderborn, οι Βρετανοί παραμένουν και στο Minden όπου μαζί με την Bundeswehr παρέχουν εκπαίδευση στα πλωτά μέσα ζεύξης ποταμού τύπου Μ3 σε μονάδες του ΝΑΤΟ. Επίσης διατηρούνται και οι εγκαταστάσεις στο Mönchengladbach καθώς στις εκτάσεις του Ayrshire Barracks μπορούν να αποθηκευτούν περίπου 2.000 οχήματα για μελλοντική χρήση.


Ο  ΥΠΟΤΕΛΗΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ  ΚΑΙ  ΑΓΓΛΟΥΣ  ΓΕΡΜΑΝΟΣ,  ΕΧΕΙ  ΜΟΥΤΡΑ  ΚΑΙ  ΜΙΛΑΕΙ. ΧΟΡΣΤ  ΖΕΕΧΟΦΕΡ:  «ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΝΑ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ  ΜΟΝΙΜΑ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΟΙ ΒΑΥΑΡΟΙ».

Ο επικεφαλής του CSU και υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Χορστ Ζεεχόφερ, μιλώντας στην πόλη Ίνγκοσταλτ, ενόψει των εκλογών στη Βαυαρία, αποφάσισε να αναφερθεί στην Ελλάδα.   "Οι  Βαυαροί κυβέρνησαν την Ελλάδα για ένα διάστημα. Ίσως θα ήταν καλύτερο να μην ήταν προσωρινό", είπε ο Ζεεχόφερ σύμφωνα με τον Μάθιου Κάρνιτσνιγκ, που είναι επικεφαλής ανταποκριτής του Politico στην Ευρώπη. 



Η  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΗΣ  ΚΑΤΟΧΗΣ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.  Η  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ,  ΝΟΜΙΚΑ,  ΣΕ  ΠΟΛΕΜΟ.

   Στις 8 Μαΐου 1945 οι αρχηγοί των τριών Όπλων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού της Γερμανίας, Φρήντμπουργκ, Κάιτελ και Στρουμφ αντίστοιχα, υπέγραψαν την άνευ όρων παράδοσή τους στους νικητές του Β΄ Π.Π.   
Σύµφωνα µε τα άρθρα 53, παρ. 2 και άρθρο 107 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται σε πόλεμο µε όλους τους τότε πολεµικούς της αντιπάλους, με τους οποίους υπάρχει μια προσωρινή ανακωχή, η οποία συνεπάγεται διακοπή των εχθροπραξιών, όχι όμως και της εμπολέμου καταστάσεως, η λήξη της οποίας συνήθως επανέρχεται διά της υπογραφής συνθήκης ειρήνης,  η  οποία  δεν  υπογράφεται  ποτέ.
 

Ο  ΒΑΣΙΚΟΣ  ΝΟΜΟΣ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  (Grundgesetz),  ΑΝΤΙ  ΤΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΕΝΑΣ  ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ  ΝΟΜΟΣ -  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΟΡΙΖΕΙ  ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ. 
 
Στη Δυτική Γερμανία, ομάδα επιλεγμένων πολιτικών και νομικών προσώπων ανέλαβε στις 23.5.1949 να συντάξει ένα προσωρινό σύνταγμα που ονομάστηκε Βασικός Νόµος (Grundgesetz) και ο οποίος εγκρίθηκε από τις συμμαχικές δυνάμεις κατοχής της Δυτικής Γερμανίας. Ο Βασικός Νόμος, που γράφτηκε με την καθοδήγηση των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής, αφορούσε μόνο τη Δυτική Γερμανία και έπρεπε να έχει προσωρινή διάρκεια και ισχύ μέχρι την ένωση όλων των γερμανικών εδαφών, την υπογραφή της οριστικής Συνθήκης Ειρήνης και τη σύνταξη συντάγματος, το οποίο θα είχε ως βάση του την ελεύθερη βούληση του γερµανικού λαού. Αυτό εκφράζεται συγκεκριμένα στο τελικό άρθρο 146 του Βασικού Νόμου ως εξής: «Αυτός ο Βασικός Νόμος χάνει την ισχύ του την ημέρα κατά την οποία ένα σύνταγμα υιοθετημένο από τον γερμανικό λαό με την ελεύθερη βούλησή του θα τεθεί σε ισχύ». 
Το 1990 άνοιξαν τα σύνορα μεταξύ των δύο Γερµανιών, καταργήθηκε ο διαχωρισμός σε Ανατολική και Δυτική και είχαμε την ενοποίηση της Γερμανίας, με εξαίρεση τα εδάφη που είχαν προσαρτηθεί από την Πολωνία και την περιοχή της  Ανατολικής  Πρωσίας  (του Καίνιξμπεργκ). Η ένωση επιτεύχθηκε με την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας 2+4 της Γερμανίας (Ανατολικής και Δυτικής) με τις ΗΠΑ, τη Σοβιετική Ένωση, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία. 
Όμως, ενώ θα έπρεπε αυτόµατα να καταργηθεί και ο Βασικός Νόµος, αυτό δεν συνέβη.  
Αντίθετα, μετά το 1990 η ισχύς του επεκτάθηκε και στην Ανατολική Γερμανία, και ισχύει μέχρι σήμερα αντί συντάγματος, ενώ δεν γίνεται λόγος καν, τουλάχιστον δημόσια, από τις κυβερνήσεις της Γερμανίας για σύνταξη καινούριου συντάγματος που θα τον αντικαταστήσει.
Ο Βασικός Νόμος βρίσκεται στην κορυφή της ιεραρχίας των εγχώριων κανόνων δικαίου της Γερμανίας. Είναι ανώτερος όλων των άλλων πηγών εγχώριου δικαίου και, όντας το σύνταγμα, είναι η πράξη από την οποία εξαρτάται ολόκληρη η γερμανική έννομη τάξη. Κάθε νομική διάταξη που θεσπίζεται στη Γερμανία πρέπει να είναι συμβατή με τον Βασικό Νόμο από άποψη τόσο τύπου όσο και ουσίας.
Εκτός, όμως, από τον Βασικό Νόμο και πριν αυτός εγκριθεί, υπάρχει  από  πίσω  κάτι  πιο  σημαντικό:  μια μυστική Κρατική Συνθήκη, με ημερομηνία 21 Μαΐου 1949, με την οποία οι κατακτητές  της  Γερμανίας μετά τον πόλεμο εξασφάλισαν την εξουσία λήψεως αποφάσεων επί του γερμανικού κράτους, δηλαδή την  δήλωση υποταγής του εκάστοτε καγκελαρίου πριν αναλάβει τα καθήκοντά του  και  τον  έλεγχο όλων των μέσων επικοινωνίας (ΜΜΕ) μέχρι το έτος 2099.



ΤΑ  ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ  ΓΕΡΜΑΝΟΥ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

                                                                                        
Αποκαλυπτικά για τη συμφωνία αυτή ήταν όσα αναφέρονται στα απομνημονεύματα του πρώην αρχηγού των γερμανικών Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών (Militärischer Abschirmdienst, MAD), του στρατηγού Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα. 
Το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2007 στην Αυστρία, (για  τον  φόβο  των  ιουδαίων),  είχε τίτλο: "Ο γερμανικός χάρτης", (Die Deutsche Karte). 
Σε αυτό ο απόστρατος στρατηγός μιλά για τις μεταπολεμικές σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ.

Η Γερμανία, γράφει, διαδραμάτιζε τον ταπεινωτικό ρόλο ενός υποτελούς των κρατών. 
"Υπήρξε μια άκρως απόρρητη Κρατική Συνθήκη που υπογράφηκε στις 21 Μαΐου 1949 για να περιορίσει την κρατική κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας έως το 2099". 
Στο βιβλίο του διαβάζουμε: «Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο». 


ΤΗΝ  ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ   ΠΟΙΟΣ  ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΑ;

Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 κατατάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών στην κατηγορία «αυστηρά απόρρητο». 
Στο έγγραφο αυτό καθορίστηκαν οριστικά οι βασικές επιφυλάξεις των νικητών του  πολέμου  για την κυριαρχία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας μέχρι το έτος 2099. 


Η συμφωνία αυτή προέβλεπε ότι:

1. Ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη Κάντσλερακτε, ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας.  Όντως  κάθε  νέος  Καγκελάριος  υπογράφει  αυτή  την  δήλωση  υποταγής  στους  τοκογλύφους  της  Ουάσινγκτων. 





2. Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: 

ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόµα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το 2099.

  



ΟΙ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  ΣΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ.  ΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ  ΝΟΜΙΜΑ (!)  ΚΑΘΕ  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ  ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ  ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  

Σύμφωνα με  τον  γνωστό ιστορικό Γιόζεφ Φόσεποτ (Josef Foschepoth), ο οποίος έχουν αναλύσει διεξοδικά το θέμα, οι Αμερικανοί μπορούν ακόμη και σήμερα, να υποκλέπτουν νόμιμα όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες της Γερμανίας, γεγονός που δεν συνηγορεί στο ότι η Γερμανία είναι εθνικά ανεξάρτητη.



ΟΙ  ΜΥΣΤΙΚΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΑΝΗΚΟΥΝ  ΣΤΙΣ  ΗΠΑ.


Σύμφωνα με τον γερμανικό τύπο   («Doppelspion stiehlt Liste mit 3.500 Agentennamen», Die Welt, ‎13.1.2015‎.), λίστα με ονόματα 3.500 πρακτόρων –δηλαδή, ολόκληρη τη λίστα των πρακτόρων εξωτερικού της Γερμανίας!– των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών (BND) είχε πάρει ο διπλός κατάσκοπος Μάρκους Ρ., οποίος εργαζόταν στο κτίριο της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, και την παρέδωσε στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν, ανάμεσα στα τηλέφωνα που παρακολουθούσε η NSA ήταν και το κινητό τηλέφωνο της Άγκελα Μέρκελ. Και όμως η Γερμανία απέφυγε οποιαδήποτε έντονη αντίδραση, ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος απλώς… παραπονέθηκε για όλα αυτά κατ’ ιδίαν στον Αμερικανό πρόεδρο.



3. Όλα τα αποθέματα χρυσού της  Γερμανίας  θα φυλάσσονται στις ΗΠΑ, στα υπόγεια της FED.




Ο  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ  ΧΡΥΣΟΣ.  
Η  ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ,  Η  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ,  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ  ΤΟΝ  ΧΡΥΣΟ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ  ΣΤΗΝ  ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝ. 



«Πού βρίσκεται ο γερμανικός χρυσός;», Monika Lohmüller / Κώστας  Συμεωνίδης, υπεύθ. σύνταξης Άρης Καλτιριμτζής, dw.de, 25.10.2012.



Μπορεί να μη φυλάσσονται όλα τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας στα υπόγεια της FED, όπως προβλέπει η συμφωνία της 21ης Μαΐου, το μεγαλύτερο μέρος όμως των αποθεμάτων χρυσού της Γερμανίας, που είναι τα δεύτερα μεγαλύτερα παγκοσμίως μετά από αυτά των ΗΠΑ, είναι αποθηκευμένο στις ΗΠΑ, ενώ γερμανικός χρυσός είναι, επίσης, αποθηκευμένος στην Τράπεζα της Γαλλίας, και μέχρι το 2000 και στην Τράπεζα της Αγγλίας, και εδώ και καιρό κανείς δεν έχει αντικρίσει τις πολύτιμες πλάκες. 
Το Ομοσπονδιακό Ελεγκτικό Συνέδριο της Γερμανίας απαιτούσε εξονυχιστικό έλεγχο από τη γερμανική Κεντρική Τράπεζα για το γεγονός, η οποία αντέδρασε στις εκκλήσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για «την ακεραιότητα, τη φήμη και την ασφάλεια» των χώρων αποθήκευσης στο εξωτερικό.   Έπειτα από εκστρατεία που ξεκίνησε στη Γερμανία για επαναπατρισμό μέρους του χρυσού της χώρας, με ορισμένους πολιτικούς να εκφράζουν φόβους ότι ο γερμανικός χρυσός στο εξωτερικό είχε «πειραχτεί», η γερμανική Κεντρική Τράπεζα Bundesbank αναγκάστηκε να υποσχεθεί τον επαναπατρισμό μέρους του γερμανικού χρυσού που διατηρεί στο εξωτερικό, έως το 2020.




 ΣΟΪΜΠΛΕ:  "ΑΠΟ  ΤΟ  1945  ΟΥΔΕΠΟΤΕ  Η  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΗΤΑΝ   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΧΩΡΑ. 

ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΜΕΘΟΔΙΚΑ  ΩΣΤΕ  ΚΑΙ  Η  ΥΠΟΛΟΙΠΗ  ΕΥΡΩΠΗ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΣΑΝ  ΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ".


Ο Σόιμπλε σε ομιλία του στις 18 Νοεμβρίου 2011 στο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Συνέδριο (European Banking Congress), στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης,  σε ηγετικά στελέχη της οικονομίας και της πολιτικής,  που συναντήθηκαν εκεί  για να συζητήσουν τη διαμόρφωση της μελλοντικής παγκοσμιοποίησης είπε μεταξύ άλλων: 
«Η έννοια της εθνικής κυριαρχίας έχει οδηγήσει την Ευρώπη σε παραλογισμό κατά τους δύο παγκόσμιους πολέμους στο πρώτο μισό του προηγούμενου αιώνα. Κι εμείς στη Γερμανία από τις 8 Μαΐου του 1945 ουδέποτε ήμασταν ανεξάρτητη χώρα. Αυτό ήταν ήδη σαφές στον Βασικό Νόμο που υπάρχει στην Εισηγητική Έκθεση του 1949».

Με λίγα λόγια ο Σόιμπλε λέει ότι η «ισχυρή» Γερμανία, εβδομήντα χρόνια από την ήττα της στον Β’ ΠΠ, δεν είναι ανεξάρτητη χώρα, στερείται εθνικής κυριαρχίας και εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ξένη κατοχή. 
Και δεν αναφέρει φυσικά τυχαία την ημερομηνία 8 Μαΐου 1945 και τον Βασικό νόμο του 1949.

 ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΚΑΙ  ΑΥΣΤΡΙΑ:  

ΧΩΡΕΣ  ΦΟΡΟΥ  ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ 

ΣΤΙΣ  ΗΠΑ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ.
Ο Ζμπίγκνιεφ Μπρεζίνσκι γράφει  στο βιβλίο του «Η μεγάλη σκακιέρα» ότι: «οι Γερμανοί είχαν την τιμή να είναι φόρου υποτελείς των Ηνωμένων Πολιτειών». Όταν μια φορά στη Βιέννη επανέλαβε αυτή τη θέση και σε σχέση με την Αυστρία, ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας απλώς τον κατεύνασε ήπια: «Μα, κύριε Μπρεζίνσκι, είμαστε συνεργάτες», του είπε. Οπότε ο Μπρεζίνσκι του απάντησε: «Καλά, τότε είστε απλώς ένας φόρου υποτελής συνεργάτης».


ΡΩΣΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΟΥΤΙΝ:  «ΘΕΛΟΥΜΕ  ΜΙΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ».


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν επιβεβαιώσει ότι η Γερμανία είναι μια χώρα υποτελής και ελεγχόμενη. Ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό το 2012          (Zuerst, German news magazine, 10/2012, σ. 19). μεταξύ άλλων είχε πει: 

«Η Γερμανία είναι υπό κατοχή, εξουσιαζόμενη από ξένο κράτος. Τον έλεγχο τον έχουν οι Αμερικανοί. Η γερμανική πολιτική ελίτ δεν είναι ελεύθερη. Το αποτέλεσμα: Το Βερολίνο δεν μπορεί να δράσει κατά τρόπο που πραγματικά θα ήταν προς όφελος της χώρας σε αυτή την περίπτωση.

»Η Γερμανία κυβερνάται προς το παρόν ενάντια στα συμφέροντά της. Εμείς, οι Ρώσοι, μπορούμε να βοηθήσουμε τους Γερμανούς όπως καλύτερα καταλαβαίνουμε την κατάσταση στο Βερολίνο, και να δουλέψουμε για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε, για παράδειγμα, γερμανορωσικά δίκτυα σε διάφορα επίπεδα. Μπορούμε να δουλέψουμε με διαφορετικές ομάδες στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία, εμβαθύνοντας τις πολιτισμικές μας σχέσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξει μια Γερμανία η οποία θα είναι ελεύθερη, δυνατή κι αυτοπροσδιοριζόμενη χώρα στην Ευρώπη και θα μπορεί να παίξει έναν σημαντικό ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Ο υφιστάμενος ρόλος του υποτελούς των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον δεν μπορεί να είναι το πεπρωμένο της Γερμανίας».

 




ΔΗΛΩΣΗ  ΡΩΣΟΥ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ,  ΦΙΛΟΥ  ΤΟΥ  ΠΟΥΤΙΝ: 

 "Η  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΑΠΟΙΚΙΑ  ΤΩΝ  ΗΠΑ".


Δήλωση  του  Εβγκένι Φιοντόροβ, βουλευτή της Δούμας  και στενός φίλος του Βλαντίμιρ Πούτιν και ένας από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς στη Ρωσία, σε συνέντευξη που κατεγράφη την 21η Αυγούστου του 2013.  («ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ρώσος βουλευτής της Δούμας… αποκαλύπτει ότι η Γερμανία είναι άλλη μία αποικία των ΗΠΑ…!, altermedia hellas, 30.8.2013.)


«Όπως βλέπουμε στην περίπτωση του κ. Σνόουντεν, η Γερμανία είναι ένα θυγατρικό κράτος των ΗΠΑ, και συνεπώς κάθε άλλη δήλωση της Μέρκελ είναι μία ευφάνταστη ιστορία. Οι μυστικές υπηρεσίες της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ανέκαθεν διοικούνταν απευθείας από τις ΗΠΑ. Αυτό το γνωρίζουμε από πολλές πηγές. Οι Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες και ο Στρατός είναι μόνον θυγατρικές της CIA και του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και τίποτα περισσότερο. Η Γερμανία είναι άλλη μία αποικία των ΗΠΑ, όπως επίσης πολλές άλλες χώρες. Οι ΗΠΑ κατέλαβαν τη Γερμανία το 1945 και στάθμευσαν τα στρατεύματά τους σε πολλές στρατιωτικές βάσεις, και βλέπουμε σήμερα τις ίδιες στρατιωτικές βάσεις και τα ίδια αμερικανικά στρατεύματα στη Γερμανία, και συνεπώς δεν έχει σημασία που αυτές οι βάσεις μετονομάστηκαν “βάσεις του NATO” ή απλώς στρατιωτικές (αμερικανικές) βάσεις.


 Οι  ηλίθιοι  νεοέλληνες  δημοσιογράφοι  και  πολιτικοί  (όλοι  εντεταλμένοι  πράκτορες  της  αμερικανικής  πρεσβείας),  που  η  πρεσβεία  τους  κατευθύνει  για  να  παπαγαλίζουν  και  να  διασπείρουν τα ψεύδη,  για   το   ανύπαρκτο  4ο Ράϊχ της (εβραίας) Μέρκελ-Κάσνερ, ξέρουν  καλά  ότι  στο έδαφος της Γερμανίας,  σταθμεύουν  μόνιμα  και  μέχρι  το  2099 στρατοί  κατοχής (Αγγλικός, Αμερικανικός και Γαλλικός). 
Είναι πράγματι ηλίθιοι όλοι αυτοί ή πάσχουν από το κατοχικό σύνδρομο του μίσους κατά της Γερμανίας και δεν μπορούν να το ξεπεράσουν; Ανάλογες ανοησίες βεβαίως, κατά της Τουρκίας δεν λένε, καθότι τα 4 χρόνια κατοχής από την Γερμανία είναι λιγότερα από τα 400-500 χρόνια κατοχής από την Τουρκία, σύμφωνα με την σιωνιστική αριθμητική. 
Άλλος είναι ο σιωνιστικός λόγος διαιωνίσεως του μίσους κατά της Γερμανίας και οι καθυστερημένοι νεοέλληνες  συμβάλουν τα μέγιστα σε αυτό.   
Η  Γερμανία  είναι  το άβουλο πιόνι των ΗΠΑ,  το μακρύ χέρι της Αμερικής στην Ευρώπη.  Μία  ευρωπαϊκή  «συμμαχική»  Χώρα με 59 στρατιωτικές  αμερικανικές βάσεις  κατοχής  στο έδαφός της. 
Η  «ανεξάρτητη» Γερμανία,  εδώ  και  50  χρόνια, έχει μαζέψει μεθοδικά  όλο τον πλούτο της Ευρώπης, για  λογαριασμό  των  Ρότσιλντ.   
Το  ¼  αυτού  του  πλούτου  τον  στέλνει  κατ’  ευθεία  στο  Ισραήλ,  σαν  βοήθεια  σε  στρατιωτικό  υλικό  ή  σαν  αποζημιώσεις  σε  ιουδαίους  που  ταλαιπωρήθηκαν  στον  Β΄ Παγκόσμιο  Πόλεμο.








Διαβάστε  και  το  παρακάτω  αξιόλογο  άρθρο:


ΘΕΟΔΟΤΟΣ,  Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ
  
 
Άρθρο του Don Curzio Nitoglia        
Μετάφραση: Ελευθέριος Αναστασιάδης


Κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα, η Ευρώπη υπέστη δύο καταστροφικούς πολέμους, ονομαζόμενους παγκόσμιους, αλλά στην πραγματικότητα και ουσιαστικώς προπάντων ευρωπαϊκούς (ιδιαίτερα για τις καταστροφικές συνέπειες που είχαν πάνω στην παλαιά Ευρώπη). Ο πρώτος από το 1914 έως το 1918 και ο δεύτερος από το 1939 έως το 1945, με ένα διάλειμμα που διήρκησε περίπου είκοσι χρόνια, από το 1919 έως το 1939. Οι δύο πόλεμοι προκάλεσαν, προοδευτικά, μία διαδικασία μιας βαθιάς πνευματικής, ηθικής, καλλιτεχνικής και θρησκευτικής παρακμής της Ευρώπης. Τέλος, υπήρξε και μια τρίτη συμφορά, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία, σύμφωνα με το σχέδιο Kalergi, προκάλεσε την παρακμή των δύο ευρωπαϊκών αγαθών που δεν είχαν κτυπηθεί μέχρι το 1945: α) εκείνο το οικονομικό/κοινωνικό, κάνοντας την Ευρώπη να βυθιστεί σε ένα επίπεδο ανεργίας, φτώχειας και βιομηχανικής πτώχευσης και β) εκείνο της εθνικής ταυτότητας, κατεστραμμένης (ακόμη όχι εντελώς) από μία εισβολή εκατομμυρίων ισλαμιστών προερχόμενων από την πρώην Γιουγκοσλαβία, από την Ασία και την Αφρική, έτοιμων να πυροδοτήσουν την Ευρώπη και να κάνουν να τρέξει νέο αίμα (που ήδη έχει αρχίσει να χύνεται). Λες και δεν έφθανε αυτό που χύθηκε στους δύο παγκόσμιους πολέμους.  

Στο τέλος του 19ου αιώνα, η ισχύς της Ευρώπης είχε φθάσει στην κορυφή της και ήταν περιορισμένη μόνον από τις ΗΠΑ, που ακόμη δεν είχαν αρχίσει να καθοδηγούν την ιστορία τη ανθρωπότητας. Για να αντισταθεί  στην επέλαση των ΗΠΑ στην παγκόσμια σκηνή, η Ευρώπη θα έπρεπε, ίσως, να είχε ψάξει για συμμαχίες στην Ανατολή, με τη Ρωσία (που δυστυχώς έπεσε στα χέρια του μπολσεβικισμού), στην Εγγύς και Μέση Ανατολή, που και αυτή έπεσε στα χέρια της Μ. Βρετανίας, η οποία βρίσκεται πιο κοντά στις ΗΠΑ παρά στην Ευρώπη. Έτσι η Ευρώπη έμεινε απομονωμένη και η βρετανική δύναμη μαζί με την αμερικανική δεν είχαν δυσκολία να κατακτήσουν την πολιτιστική, πολιτική και οικονομική ηγεμονία σε μία Ευρώπη πολύ μικρή για να αμυνθεί. Η Ευρώπη βρέθηκε σε αδυναμία και δεν μπόρεσε να μείνει ελεύθερη, ανεξάρτητη και πραγματική ευρωπαϊκή, στον πολιτισμό, στα ήθη και στην θρησκεία που είναι η χριστιανική. 

Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος αποφασίστηκε από τη μασονία για να γκρεμίσει τα εναπομείναντα τείχη μιας κεντρικής χριστιανικής αυτοκρατορίας (της Αυστροουγγαρίας) και από τη Μεγάλη Βρετανία για να εξαλείψει έναν επικίνδυνο ανταγωνιστή: τη Γερμανία, η οποία είχε ενοποιηθεί το 1871. Η είσοδος δε στον πόλεμο το 1917 των ΗΠΑ προκάλεσε την ήττα της Γερμανίας και των Κεντρικών Αυτοκρατοριών.

Οι Αγγλοσαξονικές και εβραϊκές ελίτ έχοντας ετοιμάσει τα σχέδια για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, τροφοδότησαν (μυστικά και “αόρατα”) με άφθονο χρήμα το ναζιστικό κόμμα έτσι ώστε να φθάσει στην εξουσία. Η μέθοδος που χρησιμοποίησαν είναι η εξής: ενισχύω τον αντίπαλο ώστε να νοιώσει ισχυρός και να κάνει το πρώτο κτύπημα. Έτσι και έγινε και η Γερμανία οδηγήθηκε σε πόλεμο με αποτέλεσμα την καταστροφή της ίδιας αλλά και της Ευρώπης και την υποταγή τους στην πολιτική των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης. Η τελευταία ας θυμίσουμε κατάφερε να σταθεί στα πόδια της με τα χρήματα των αγγλοσαξονικών και εβραϊκών ελίτ.


Το αποτέλεσμα των δύο παγκόσμιων\ευρωπαϊκών πολέμων υπήρξε η πλήρης νίκη όχι μόνον στρατιωτική αλλά και οικονομική, πολιτική και πολιτιστική των ΗΠΑ και, εν μέρει, της Σοβιετικής Ένωσης. Αυτές οι δυνάμεις απέκτησαν την πλήρη ηγεμονία πάνω στην Ευρώπη, η οποία έχασε την ταυτότητα της και ξεκινώντας από το 1990 έχασε και την οικονομική  της  ευημερία. Εν τέλει, οι ΗΠΑ επέβαλλαν την οικονομική, βιομηχανική, πολιτισμική και στρατιωτική ηγεμονία τους. Το ΝΑΤΟ τέθηκε ως μόνιμος οργανισμός άμυνας, υπό την αμερικανική καθοδήγηση. Ο αμερικανικός κινηματογράφος, η μουσική και η λογοτεχνία έγιναν παγκόσμια μοντέλα αναφοράς. Από την άλλη πλευρά, η Σοβιετική Ένωση τροφοδοτούσε και διέχεε την αριστερή κουλτούρα και ιδεολογία. Τέλος, ο νέο-φιλελευθερισμός των Mises και Hayek οδήγησε στον ακραίο πλουτισμό των λίγων και την φτωχοποίηση των πολλών. 

Η τρίτη περίοδος του παγκόσμιου/ευρωπαϊκού πολέμου άρχισε στην Ευρώπη με την κατάληψη της εξουσίας από τη φιλελεύθερη ιδεολογία αμέσως μετά την πτώση του τοίχους του Βερολίνου. Η εισαγωγή του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτάχυναν την οικονομική διάλυση της χώρας μας (Σ.τ.Μ. Eννοεί της Ιταλίας, αλλά είναι προφανές πως αντίστοιχα συμπτώματα στην Ελλάδα είναι εμφανέστερα) με έναν εντυπωσιακό τρόπο.   

Το αποτέλεσμα των δύο πρώτων παγκόσμιων\ευρωπαϊκών πολέμων ήταν η καταστροφή της στρατιωτικής και πολιτικής ισχύος των ευρωπαϊκών εθνών και η απώλεια της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής υπεροχής της δυτικής Ευρώπης.  Η τρίτη ευρωπαϊκή καταστροφή άρχισε την δεκαετία του ’90 και ήταν μία οικονομική και κοινωνική. Θα χρειαστούν δεκαετίες για να υπάρξει ανάκαμψη.

Από όλα αυτά προέκυψε η αποσύνθεση της Ευρώπης και χωρίς κανένας να προσπαθήσει να κάνει κάτι για να τη σταματήσει. Όλα αυτά συνέβησαν λόγω της πρακτικής εφαρμογής των οικονομικών κανόνων της αυστριακής σχολής των Mises και Hayek και βέβαια με την επίδραση των μυστικών εταιρειών ή δικτύων που κρυφά κατευθύνουν τα πάντα.

Το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθηθεί, με τη βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού, είναι εκείνο της επιστροφής στις παραδοσιακές χριστιανικές κοινωνίες, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Σίγουρα, είναι ανθρωπίνως δύσκολο αλλά στο Θεό όλα είναι δυνατά. Μπορούμε να απορρίψουμε αυτή την επιστροφή αλλά τότε θα τρέξουμε προς την άβυσσο. Οπότε, βρισκόμαστε εμπρός από ένα δίλημμα, ή επιστρέφουμε στην φιλοσοφία της Παράδοσης, στο ρεαλισμό της γνώσης, στη μεταφυσική του Είναι, στη συνεργασία της κοσμικής εξουσίας με την πνευματική ή διαφορετικά οδηγούμαστε στο μηδενιστικό  γκρεμό. 

Η  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΤΟΥ  ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΜΑΣ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ


Η σημερινή Ευρώπη φαίνεται να έχασε την ταυτότητα της, είναι όπως “ένα πήλινο δοχείο ανάμεσα σε δύο σιδερένια δοχεία” (ΗΠΑ/Ισραήλ και Ισλάμ). Δεν μπορεί να ξαναβρεί την ψυχή της και ολισθαίνει αποπροσανατολισμένη μεταξύ της ατλαντικής αμερικανικής δύσης και του ισλαμισμού. 

Ο Ανθρωπισμός, ο Προτεσταντισμός, ο Διαφωτισμός, ο Φιλελευθερισμός, είναι τα μολυσμένα ρεύματα και όχι το ζωντανό νερό της ευρωπαϊκής σκέψης. Η επιστροφή στις πηγές δεν είναι ποτέ αναχρονισμός. Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και θεολόγοι της αρχαιότητας και του μεσαίωνα μας προσφέρουν την αληθινή διδασκαλία για να δράσουμε κατά συνέπεια και να βγούμε από την κρίση που μας περιβάλλει.

 
 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...