ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Οκτωβρίου 2022

ΑΡΘΡΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΟΧΙ. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ

 


Ο ΝΕΟΣ (ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ) ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ

Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ: «ΜΕΤΑ ΤΟΝ TAYFUN ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΑΣ». Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΕΚΤΙΚΑ.















28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 5 Π.Μ. ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ. ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΝΤΑΝΕ. Στην Αθήνα συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου μέσα στην νύχτα. Ομιλεί ο γέροντας πρωθυπουργός Μεταξάς: «Η καρδιά μου, μου λέγει, πως δεν μπορώ να προδώσω μια Ιστορία τριών χιλιάδων χρόνων».






                  


Η ΦΥΛΗ ΧΟΥΘΙ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. Ο ΙΝΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. Ο "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ" ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.


 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Θρήνος στην Καρδίτσα: 16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.


Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ «ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ» ΤΗΣ ΑΕΚ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ» ΣΥΜΒΟΛΟ. ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500 Π.Χ.


Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: "Οι Εβραίοι οδηγούν και πάλι τον δυτικό κόσμο σε έναν θανατηφόρο πόλεμο; Δεν υπάρχει ούτε ένας Λευκός Αγγλοσάξονας Προτεστάντης στο υπουργικό συμβούλιο του Μπάιντεν. Στο καθεστώς Μπάιντεν όλες τις ισχυρές θέσεις τις κατέχουν οι Εβραίοι. Ο Γενικός Εισαγγελέας (η αστυνομία), ο Υπουργός Οικονομικών (χρήματα), ο Υπουργός Εξωτερικών (εξωτερική πολιτική και πόλεμος)".




ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Μητσοτάκης προς Μενέντεζ: "Σας παραδίδουμε την Ελλάδα στα χέρια σας".










ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΟΑΜ ΚΑΤΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ.


ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.


Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΔΗΛΩΝΕΙ: «Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ». 















ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΓΙΟΥΒΑΛ ΝΩΕ ΧΑΡΑΡΙ: «Γιατί χρειαζόμαστε τους Γκοΐμ ή τουλάχιστον τόσους πολλούς Γκοΐμ; Αφού είναι ασήμαντοι και άρα περισσεύουν. Προς το παρόν κρατάμε τους Γκοΐμ ευτυχισμένους με τα ναρκωτικά και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια».


Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ (Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ΠΑΡΑΓΟΥΝ 300 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ


Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ! ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΤΕ Ο ΟΑΕΔ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ 700.000 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 1.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ.



ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ. Ελέγχουμε 1.000 χλμ. ακτογραμμών με την Ελλάδα με 4 πυροβολαρχίες ATMACA που βομβαρδίζουν στόχους επιφανείας εμβέλειας πάνω από 250 χιλιόμετρα, μέχρι την Ελληνική βουλή και το Ελληνικό «Πεντάγωνο» - (που είναι τετράγωνο)».


ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (με 20,5%), ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (SD). ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ: Α. Σχέδιο για την κατασκευή νέων πυρηνικών αντιδραστήρων, για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες της χώρας σε ηλεκτρική ενέργεια. «Θα κατασκευαστούν νέοι πυρηνικοί αντιδραστήρες», δήλωσε η αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Έμπα Μπους Θορ κατά την παρουσίαση της νέας ομάδας. Β. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕΤΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ.








Ν.Δένδιας: «Δεν διεκδικούμε ούτε σπιθαμή εδάφους της Τουρκίας – Το ίδιο απαιτούμε από αυτήν». ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΕΝΔΙΑ. ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΤΕ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΙΛΟ ΩΣ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ.



ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΝΕΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ. Ο καθηγητής Μελέτης Μελετόπουλος είπε: «Οι Τούρκοι έχουν παραβιάσει την Συνθήκη της Λοζάνης. Έχουν εκδιώξει 150.000 Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο».



ΣΗΜΕΡΑ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, Η ΕΞΕΒΡΑΪΣΘΕΙΣΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ (ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΤΙΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΩΣΗΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕ, ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.


ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΑ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΤΟ 2021 43.879 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (FPR). ΤΟ 1/3 ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΝΘΕΙ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΜΕ ΞΕΝΑ.



 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ Ή ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ; Ο Λευτέρης Πανούσης (http://panusis.blogspot.com/) ήταν άρρωστος και έχει εξαφανισθεί. Ο Μιχάλης Καλόπουλος (greatlie.com) διέγραψε και πουλά το ιστολόγιό του. Οι «Αυτόχθονες Έλληνες» (https://autochthonesellhnes.blogspot.com/) υπολειτουργούν. Ο μαχητικός τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης πέθανε ξαφνικά. Η Φιλονόη (https://filonoi.gr/) απογοητεύτηκε, όπως έγραψε, και σταμάτησε την αρθρογραφία. Οι διαχειριστές του «Θεόδοτου» (http://theodotus.blogspot.com/) εξαφανίσθηκαν χωρίς να αφήσουν ένα μήνυμα. Ο Κόκκινος Ουρανός» http://redskywarning.blogspot.com/) υπολειτουργεί. Το ιστολόγιο http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ διεγράφη από το GOOGLE. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;


ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Η Διεθνής Ημέρα για την εξάλειψη της Φτώχειας τιμάται κάθε χρόνο στις 17 Οκτωβρίου




Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.


ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ: Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΟΛΟΜΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, Ο ΦΑΡΑΩ ΣΟΣΕΝΚ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΑΥΙΔ ΗΤΑΝ Ο ΦΑΡΑΩ ΨΟΥΣΕΝΝΗΣ Α'.











Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΪΑΤ: «ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΘΡΩΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΩΜΑΕΙ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ».


«ΦΥΓΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΜΑΚΡΟΝ». ΒΡΑΖΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΚΤΟΝΟΥ ΜΑΚΡΟΝ. Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ




ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ 1.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ


Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για τον βαλλιστικό πύραυλο Bora-2: «Πλέον μπορούμε να χτυπήσουμε στόχους σε όλη την Ελλάδα». «Η απόσταση Σμύρνης–Aθήνας είναι μόνο 411 χιλιόμετρα». ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. «ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ» ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝΔΙΑ.


Οι τουρκικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Bora-2 και το έγκλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην προμηθευτεί Scalp Naval. Στέρησαν από το ΠΝ την δυνατότητα κρούσης μέχρι την Άγκυρα...


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «Η βάση των τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων που απειλούν την Ελλάδα πρέπει να δεχθεί προληπτικό αεροπορικό πλήγμα ακριβείας με Scalp και να καταστραφεί ολοσχερώς. Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά και κυρίαρχα κράτη, θυμηθείτε πώς έδρασε το Ισραήλ στον "Πόλεμο των 6 ημερών" όταν κατέστρεψε στο έδαφος την Συριακή και Αιγυπτιακή αεροπορία».








Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις της Άγκυρας με τον Πούτιν για δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο στην Τουρκία. Οι αμερικανοί θέλουν τα ρωσικά πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΤΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.


Ο κατάλογος αστεριών του αρχαίου Έλληνα αστρονόμου Ιππάρχου, διαβάσθηκε σε παλίμψηστο της ελληνικής μονής της Αγ. Αικατερίνης Σινά. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΑ.


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Δεν έρχεται σήμερα στην Καλαμάτα ο Ισραηλινός υπουργός Αμύνης, Μπένι Γκαντζ. Ματαιώνονται (για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών) τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων τής 120ής Πτέρυγος Εκπαιδεύσεως Αέρος - Αντιθέτως μάλιστα, την προσεχή Τετάρτη, πηγαίνει στην Τουρκία για συνομιλίες με τον Χουλουσί Ακάρ.


ΕΡΝΤΟΓΑΝ: "ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΑΣ".




Εφετείο Γιάννης Λαγός 17-10-2022: «Η έδρα έχει προαποφασίσει την καταδίκη μας»


21 Οκτωβρίου 1931. Η Κήρυξη της Ενώσεως της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα





Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ». ΑΠΟ ΤΟΥΣ 70.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΖΗΣΑΝ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.


Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΑΟΥΚΑΝΩΝ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ.




ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΑΜΠΟΤΕΡ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΝΩΤΑ. ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.


«ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ». ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ




ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΗΓΕΜΟΝΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.                                                                                                                                                                                                                                                        

Κοζάνη: Δεκάδες πιστοί προσκυνούν την παντόφλα του Αγίου Σπυρίδωνα. Το πρωί της Κυριακής (23/10) πραγματοποιήθηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμή της παντόφλας.







Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΞΙΝΟΣ


ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ


ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ, ΜΕΡΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΛΤΣ.








Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ «ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ».

 

ΓΡΑΜΜΗ ΟΧΥΡΩΝ ΜΕΤΑΞΑ





28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο «ΠΡΟΒΑΤΑΡΗΣ» ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ



1940: ΟTΑΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ


Ο Τζο Μπάιντεν χαιρετίζει με ενθουσιασμό τον διορισμό ισραηλινού πρέσβη στην Τουρκία, στο πλαίσιο της βελτίωσης των διπλωματικών σχέσεων ανάμεσα σε Άγκυρα και Τελ Αβίβ. Το Ισραήλ αποκαθιστά τις αμυντικές σχέσεις με την Τουρκία. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝ - ΑΓΚΥΡΑΣ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ;



ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ


Το Διάγγελμα του Ιωάννη Μεταξά προς τον Ελληνικό Λαό στις 28 Οκτωβρίου 1940






ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΓΚΙΚΑΣ ΤΡΥΠΟΣ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ. «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ» ΦΩΝΑΞΕ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ.

 

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΕΡΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.




Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΡΦΗ. Τουρκική εταιρεία ανέπτυξε σύστημα εξουδετέρωσης των ηλεκτρονικών αντιμέτρων κατά drone. H ESEN παρουσίασε το σύστημα πλοήγησης Gördes 

 

 

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΛΟΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ «ΛΕΩΝΙΔΑΣ».


ΗΠΑ: Φέρνουν νέα πυρηνικά όπλα σε έξι βάσεις στην Ευρώπη. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ: ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΕΡΗΜΟ.




ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: 43% ΤΟΥΡΚΟΙ - 48% ΚΟΥΡΔΟΙ. ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΜΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 1,5 ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΗ 3,5 ΠΑΙΔΙΑ.


ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΡΦΗ. Η επίθεση των ουκρανών στην Σεβαστούπολη με ταχύπλοα drones: Θα μπορούσε να συμβεί και στο Αιγαίο; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ: «ΜΕΤΑ ΤΟΝ TAYFUN ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΑΣ». Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΕΚΤΙΚΑ.





 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 










 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...