ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Οκτωβρίου 2022

ΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Μητσοτάκης προς Μενέντεζ: "Σας παραδίδουμε την Ελλάδα στα χέρια σας".




Η ΜΕΛΟΝΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΧΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ή Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

 


Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: "Οι Εβραίοι οδηγούν και πάλι τον δυτικό κόσμο σε έναν θανατηφόρο πόλεμο; Δεν υπάρχει ούτε ένας Λευκός Αγγλοσάξονας Προτεστάντης στο υπουργικό συμβούλιο του Μπάιντεν. Στο καθεστώς Μπάιντεν όλες τις ισχυρές θέσεις τις κατέχουν οι Εβραίοι. Ο Γενικός Εισαγγελέας (η αστυνομία), ο Υπουργός Οικονομικών (χρήματα), ο Υπουργός Εξωτερικών (εξωτερική πολιτική και πόλεμος)".

 



 ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. 

Ρ.Μενέντεζ προς Τουρκία: «Οποιαδήποτε ενέργεια κατά της Ελλάδας θα έχει συνέπειες».

«Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ότι οι απειλές δεν θα πραγματοποιηθούν».

Ο  Γερουσιαστής και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων Ρόμπερτ Μενέντεζ, διεμήνυσε πως οποιαδήποτε επιθετικότητα της Τουρκίας θα έχει συνέπειες και δεν θα γίνει αποδεκτή.



Ειδικότερα, με τροπολογία κόλαφο για την Τουρκία που κατέθεσε ο Ρόμπερτ Μενέντεζ, μπαίνει οριστικό φρένο στην πώληση μαχητικών F-16 και πακέτων αναβάθμισης προς την Τουρκία εκτός κι αν ο ίδιος ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών «πιστοποιήσει στις αρμόδιες επιτροπές του Κογκρέσου και στις Επιτροπές Άμυνας ότι 1) μια τέτοια πώληση είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ, 2) καθώς και τα μέτρα που έχει λάβει για να διασφαλίσει ότι αυτά τα F-16 δεν θα χρησιμοποιηθούν για υπερπτήσεις πάνω από την Ελλάδα».

«Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ότι οι απειλές δεν θα πραγματοποιηθούν. Ωστόσο εκτιμώ ότι αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο «καύχημα» παρά κάτι άλλο», δήλωσε ο Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Λίγες ώρες μετά την κατάθεση της τροπολογίας στην Γερουσία ο Μενέντεζ βρέθηκε σε εκδήλωση των ομογενών στο Νιου Τζέρσεϊ σχολιάζοντας την πολιτική της Τουρκίας.

Ο Αμερικανός Γερουσιαστής και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και τον ανταποκριτή μας, Θανάση Τσίτσα.

«Το μήνυμα είναι η αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και τους Κύπριους. Η εκτίμηση για την εκπληκτική συνεισφορά τους προς την χώρα μας και το πόσο απίστευτοι σύμμαχοι είναι για τις ΗΠΑ, μέσω του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Όπως επίσης και ότι έχουν την υποστήριξή μας, στο τέλος της ημέρας και ότι η σχέση μας εμβαθύνεται. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο υψηλότερο σημείο των σχέσεων της Ελλάδας και των ΗΠΑ», δήλωσε ο Ρόμπερτ Μενέντεζ στον ΑΝΤ1.

«Η Τουρκία, υπό τον Ερντογάν, έχει μια οικονομία που πασιφανέστατα καταρρέει. Οι Τούρκοι πολίτες υποφέρουν εξαιτίας του Ερντογάν και των οικονομικών πολιτικών του. Ενόσω πλησιάζει σε εκλογές του χρόνου, είναι μια επικίνδυνη περίοδος για να προσπαθήσει να προκαλέσει ένα επεισόδιο προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των Τούρκων πολιτών από την πολύ κακή οικονομική τους κατάσταση.

Όμως εμείς πρέπει να ξεκαθαρίσουμε – και πιστεύω ότι το έχουμε κάνει – πως οποιαδήποτε επιθετικότητα θα έχει συνέπειες και δεν θα γίνει αποδεκτή. Νομίζω, στο τέλος της ημέρας, ότι παρότι θα ήθελε να το κάνει αυτό για να αποσπάσει την προσοχή των Τούρκων, θεωρώ ότι όπως είναι ο κόσμος και με τις διαμάχες που υπάρχουν αλλά και με τις συνέπειες για αυτούς που έχουν προκαλέσει επεισόδια, όπως ο Πούτιν στην Ρωσία, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει», πρόσθεσε ακόμα ο Γερουσιαστής.



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια:

  1. (Ν1) Η γυμνάστρια (!) διοικήτρια μονάδας της ΕΥΠ στην ακριτική Σάμο! Οι λαθρομετανάστες οργιάζουν και η "Θεοδώρα" έχει κλείσει τα τηλέφωνα γιατί "διαβάζει" τα 3 παιδιά της. Η αναζήτηση από την FRONTEX και η κλήση που προωθείται!


    Του Άρη Σπίνου

    Για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην ΕΥΠ επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη σας κρατάμε ενήμερους τακτικότατα. Είπαμε να απέχουμε 2 - 3 μέρες λόγο επικαιρότητας δικαστικού ρεπορτάζ αλλά και να θέλαμε να αγιάσουμε, δεν γίνεται με όλες αυτές τις πληροφορίες που καθημερινά φθάνουν στο e-mail μας. Αυτή τη φορά, τα μαντάτα που ήρθαν αφορούν το όμορφο ακριτικό νησί της Σάμου. Εκεί λοιπόν μαθαίνουμε πως διοικητής της μονάδας της ΕΥΠ έχει ορισθεί από την εποχή Ρουμπάτη, η Θ.Κ , απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας. Η εν λόγω τυγχάνει μητέρα 3 παιδιών και μάλιστα, ψιθυρίζεται πως η παράμετρος αυτή, μαζί με το γεγονός ότι και ο συζυγός της είναι γυμναστής αλλά υπηρετούσε σε έτερο νησί της Δωδεκανήσου, αποτέλεσαν βασικό ανθρωπιστικό κριτήριο για την τοποθέτησή της στη θέση ευθύνης στη Σάμο. Ως εδώ καλά, άνθρωποι είμασθε και συμπάσχουμε. Το ζήτημα ξεκινά από το γεγονός πως η Θ.Κ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ουδόλως ασχολείται με τα καθήκοντά της, δεν εμφανίζεται σε συναντήσεις και συνεργασίες, ενίοτε δε, δεν απαντά ούτε στα τηλέφωνα διότι, όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει δημοσίως, «τα παιδιά της έχουν πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες και δεν προλαβαίνει!». Μάλιστα σε μια σοβαρή υπόθεση λαθρομεταναστών οι άνθρωποι της FRONTEX τα είχαν πάρει στην κράνα γιατί η κυρία της ΕΥΠ δεν μπορούσε να τους συναντήσει αφού έτρεχε από φροντιστήριο σε φροντιστήριο να "μαζέψει" τα παιδιά της. Έτσι όμως δεν διοικούνται οι μονάδες της ΕΥΠ αλλά ούτε παιδικοί σταθμοί.
    https://edolio5.blogspot.com/2022/09/1-3-frontex.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Ν2) Η απεσταλμένη μανούλα - πράκτορας της ΕΥΠ στις Βρυξέλλες (2 μισθοί και όλα πληρωμένα) και τα ανήλικα παιδιά της που την συνοδεύουν! "Για εμένα προτεραιότητα έχει η ανατροφή τους και οι σπουδές τους και όχι να ρωτάω δεξιά και αριστέρα"
      Του Άρη Σπίνου

      Αφού ξεκινήσαμε με μαμάδες να συνεχίσουμε με αυτήν την περήφανη ιδιότητα της γυναίκας. Παρόμοια είναι η περίπτωση της Κ.Δ, η οποία τοποθετήθηκε από τον Κοντολέοντα σύνδεσμος της ΕΥΠ στις Βρυξέλλες. Η εν λόγω φρόντισε να πάρει και τα δύο ανήλικα παιδιά της στην αλλοδαπή, (όλα τα έξοδα πληρωμένα) με αποτέλεσμα να αφιερώνει το χρόνο της, όπως μας λένε άνθρωποι που συναναστρέφονται καθημερινά μαζί της, κυρίως στην ανατροφή και εκπαίδευσή τους και όχι στην καλλιέργεια επαφών (ως μητέρα δεν μπορεί να αφήνει τα παιδιά νύκτα σπίτι μόνα και να βγαίνει για lobbying με πηγές πληροφοριών) ή στις συνεργασίες με ομολόγους της. Εξάλλου, οι επιτυχίες της Ελλάδας σε επίπεδο ΝΑΤΟ, το οποίο αποτελεί και αυτό πεδίο ευθύνης της Κ.Δ είναι δεδομένες. Τι να πρωτοθυμηθούμε, την τραγωδία του ΤURKAEGEAN η μήπως τις ευχές ΝΑΤΟ στην τουρκική κυβέρνηση με αφορμή την επέτειο από τη Μικρασιατική Καταστροφή; Όλα αυτά εμείς στην Ελλάδα τα μάθαμε από επίσημες ανακοινώσεις των οργανισμών και όχι από προγενέστερη πληροφόρηση που θα έπρεπε να είχε δώσει η γλυκήτατη μανούλα - πράκτορας στην χώρα μας. Προφανώς η Κ.Δ. την ώρα που όλα αυτά γινόντουσαν "εξέταζε" τα παιδιά της στην Ιστορία και τα Λατινικά. Εξ' άλλου όπως είπε σε φίλο του edolio5: "Για εμένα προτεραιότητα έχει η ανατροφή τους και οι σπουδές τους και όχι να γυρνάω δεξιά και αριστέρα".
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. (Ν3) Η πρακτόρισσα της ΕΥΠ (Μαρίκα) που τα "διαφεντεύει" όλα με e - mail από το σπίτι! Τα απόρρητα έγγραφα στο Viber (!) και η συνομιλία της με τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν που κυκλοφορούν σε φειγ βόλαν.
      Του Άρη Σπίνου

      Και οι ιστορίες ανθρωπιστικής τρέλας στην ΕΥΠ με μητέρες συνεχίζονται στο edolio5! Επόμενη περίπτωση η Μ.Κ. η οποία εσχάτως δηλώνει και διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, άκρως ενεργή στα Ενεργειακά σε σημείο που αναρωτηθήκαμε αν βρίσκει ποτέ χρόνο να ασχοληθεί με τα καθήκοντά της ως τμηματάρχου της ΕΥΠ. Πάντως, η συγκεκριμένη κατέχει και ένα παγκόσμιο ρεκόρ στην ιστορία των Μυστικών Υπηρεσιών: υπήρξε η πρώτη και η μοναδική μέχρι σήμερα «κατ’ οίκον τμηματάρχης», την περίοδο που εγκυμονούσε και κατόπιν. Επικοινωνούσε με τους επιτελείς της και διοικούσε το νευραλγικό τμήμα της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου! Για την ιστορία, σε έτερη μονάδα της ΕΥΠ στη Μυτιλήνη, είχε γίνει πειθαρχική έρευνα επί εποχής Ρουμπάτη για το γεγονός ότι η τότε διοικητής και οι επιτελείς ανέβαζαν υπηρεσιακά έγγραφα σε ομάδα στις εφαρμογές των τηλεφώνων, για να συντονίζονται εκ του μακρόθεν όπως άλλωστε τους είχαν εκπαιδεύσει με εντολή Ρουμπάτη.

      Στην περίπτωση της Μ.Κ., η εξ αποστάσεως διοίκηση είναι με τις ευλογίες της προϊσταμένης της, περιβόητης Ε.Κ.

      Άραγε η κυρία διευθύντρια έχει ενημερωθεί για τα ευρήματα από συνομιλίες της Μ.Κ. με τον Αζέρο Πρέσβη στην Αθήνα, το 2016, στη διάρκεια των οποίων η τελευταία έδινε γη και ύδωρ προκειμένου να αξιοποιηθεί για τα "προσόντα" της.Διότι όπως πληροφορούμασθε, ο Ρουμπάτης μπορεί απλώς να υποβάθμισε τότε την Μ.Κ. και να μην την οδήγησε σε πειθαρχικό και απόλυση, όπως άλλους υπαλλήλους με γελοίες αφορμές, ωστόσο, την επίμαχη συνομιλία την μοίρασε σε τότε αρεστούς του που την κρατάνε καλά στο χέρι. Φυσικά, ενδεχόμενο ισχυρισμός πως η Μ.Κ. προσπαθούσε να στρατολογήσει τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, εύκολα μπορεί να αποτελέσει σενάριο φαντασίας για σειρά στο Netflix.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. (Ν4) Κοντοσούβλια, κλαρίνα και οι χοροί "καλά κρατούν" στην μονάδα της ΕΥΠ στην Καβάλα! Η βίλα, οι συγγενείς, η νέα διοικήτρια που "έφαγε" την κολυμβήτρια και οι φίλοι που τρώνε και πίνουν. Το τσάμπα υπηρεσιακό αυτοκίνητο στον σύζυγο και η μηχανή που "κάηκε".

      Του Άρη Σπίνου

      Εκεί στην Καβάλα, στην μονάδα της ΕΥΠ μαθαίνουμε πως κάποιοι περνάνε πολύ καλά! Συγκεκριμένα η νέα διοικητής «το Πέλαγος είναι βαθύ» Π.Γ. η οποία αδημονούσε και φρόντισε να τους αδειάσει τη γωνιά η τέως διοικητής-κολυμβήτρια Α.Κ. κατέλαβε εκτός από το θρόνο της διοικήτριας και τη βίλα-μπόνους στην παραλία των "Αμερικάνων" της όμορφης πόλης και έκτοτε, οι χοροί καλά κρατούν! Τα γλέντια, μετά μουσικής, αμανέδες, κλαρίνα και τσιφτετέλια κατά προτίμηση, είναι καθημερινά…το ίδιο και τα μπάρμπεκιου με τους εκτός υπηρεσίας φίλους και συγγενείς της. Απορούμε αν της απομένει χρόνος να ασχοληθεί και με τη μονάδα.

      Για την ιστορία, η κυρία το «Πέλαγος είναι βαθύ», δεν είναι επιχειρησιακή υπάλληλος, αλλά διοικητική που βαπτίσθηκε εν μία νυχτί επιχειρησιακή δίχως καμία προϋπηρεσία και εκπαίδευση, όπως μας λένε παλιές καραβάνες της Κατεχάκη. Απλά πριν κάμποσο καιρό απέκτησε πτυχίο από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Και φυσικά, στο πνεύμα της αξιοποίησης των αρίστων, η διοίκηση Κοντολέοντα έκρινε πως είναι η καταλληλότερη προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της μονάδας στην Καβάλα ωσάν να μην υπήρχαν επιχειρησιακοί υπάλληλοι πανεπιστημιακού επιπέδου. Βέβαια η εν λόγω τους βάζει όλους κάτω στο χορό και στο γλέντι! Οπότε, ένα προβάδισμα το έχει, είμαστε δίκαιοι.

      Και αφού αντιμετωπίζει τη μονάδα και την παραθαλάσσια κατοικία ως τσιφλίκι της, δεν διστάζει να παραχωρεί υπηρεσιακά οχήματα στον σύζυγό της. Τώρα που η τιμή της βενζίνης έχει ανέβει κατακόρυφα, χαζή είναι να ξοδεύει τα χρήματά της; Όχι, κάνουν χρήση οικογενειακώς των οχημάτων της μονάδας εις υγείαν του καημένου του φορολογούμενου ελληνικού λαού…προσφάτως δε, ο σύζυγος έκαψε τη μηχανή σε ένα από αυτά. Μήπως είχε προηγηθεί γλέντι με οινοποσία; Λέμε μήπως;


      Πάντως, η συγκεκριμένη μονάδα έχει μπει στο στόχαστρο και του έτερου διοικητή όμορης μονάδας και λόγω εντοπιότητας και επειδή έχει αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση του Μειονοτικού. Κάθομαι που κάθομαι σου λέει όλη μέρα γραφείο, διότι οι πηγές στέρεψαν, γιατί να μην κάθομαι σπίτι μου;

      Τέλος, σύμφωνα με ισχυρισμούς της κυρίας «το Πέλαγος είναι βαθύ», η έξωση της μονάδας Καβάλας από το ακίνητο που το ΤΑΙΠΕΔ ήθελε να αξιοποιήσει, έχει αναβληθεί προσωρινώς χάρη σε παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος ως γνωστόν, κατάγεται από την Καβάλα. Για το θέμα αυτό σας έχουμε ενημερώσει εκτενώς στο edolio5.
      https://edolio5.blogspot.com/2022/09/4_30.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...