ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

29 Οκτωβρίου 2022

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: 43% ΤΟΥΡΚΟΙ - 48% ΚΟΥΡΔΟΙ. ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΜΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 1,5 ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΗ 3,5 ΠΑΙΔΙΑ.

 


ΗΠΑ: Φέρνουν νέα πυρηνικά όπλα σε έξι βάσεις στην Ευρώπη. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ: ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΕΡΗΜΟ.



 

Οι διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί ενώ την “βόμβα” στα θεμέλια του τουρκικού κράτους, βάζει εθνολογικός χάρτης των σημερινών κατοίκων της Τουρκίας, αφού δείχνει ότι δεν υπάρχει εθνική ομοιογένεια στην χώρα, εμφανίζοντας τους Τούρκους ως μειοψηφία και τους Κούρδους ως πολυπληθέστερη δύναμη στην χώρα.  

 

Έρχεται κράτος του Κουρδιστάν ως σχέδιο ζώνης ασφαλείας των ΗΠΑ για τα πετρέλαια στην Μέση Ανατολή καθώς η τουρκική κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει εδώ και χρόνια καμία απογραφή κατοίκων στην τουρκική επικράτεια.

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει αμερικανικό ινστιτούτο που δείχνει ότι όλα τα βήματα πλέον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια, στην διάσπαση του σημερινού τουρκικού κράτους και την ανακήρυξη κουρδικού, όσο και αν αυτό φαντάζει σε πολλούς απίθανο ή ουτοπικό.

Η δημογραφική δομή της Τουρκίας και η εκτιμώμενη κατανομή του κουρδικού πληθυσμού, που ετοίμασε μια δεξαμενή σκέψης των ΗΠΑ πριν από περίπου ένα χρόνο”, αναφέρει σχετικό ΜΜΕ σε κοινωνικό δίκτυο.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το κουρδικό κράτος θα γίνει και παράλληλα θα διχοτομηθεί το τουρκικό κράτος αφού οι γνήσιοι Τούρκοι είναι πολλοί πιο λίγοι  από όσους υπολογίζει ο Ερντογάν σήμερα.

Όλες οι κινήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην εν λόγω ευρύτερη περιοχή, θεωρούνται ως η απαρχή της δημιουργίας ενός κουρδικού κράτους με την ένωση των Κούρδων του Ιράκ και της Συρίας.

Η συνέχεια μετά από ένα τέτοιο εγχείρημα θα περιλαμβάνει σίγουρα την ΝΑ Τουρκία και το δυτικό Ιράν μαζί με συνταρακτικά γεγονότα που θα αλλάξουν τον χάρτη της περιοχής.

Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι θα επαναστατήσουν οι Κούρδοι της ΝΑ Τουρκίας ζητώντας την παροχή αυτονομίας τους στα πρότυπα Β. Ιράκ και Συρίας, και τότε όλα θα διαλύσουν στην μεγάλη νεο-Οθωμανική αυτοκρατορία που ετοιμάζει.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια:


  1. Ρόδος: Έφτασαν από την Τουρκία νέοι αλλοδαποί μουσουλμάνοι – Θα μεταφερθούν στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Αποβιβάστηκαν χωρίς πρόβλημα σε ακτή του νησιού.

    Σκάφος προερχόμενο από την Τουρκία αποβίβασε στην Ρόδο πέντε αλλοδαπούς μουσουλμάνους. Το σκάφος εντοπίστηκε , αφού είχε αποβιβάσει τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς στην περιοχής Κρητινιάς δυτικά της Ρόδου.
    Οι Λιμενικοί το καταδίωξαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς χειριστές του ως διακινητές.

    Οι πέντε αλλοδαποί είχαν κανονίσει πριν απολέσουν από την Τουρκία να τους αναμένει όχημα στην περιοχή προκειμένου να τους μεταφέρει στην πόλη της Ρόδου.

    Όλοι οι ανωτέρω συνελήφθησαν, πλην των πέντε αλλοδαπών οι οποίοι αναγνώρισαν τον 31χρονο και τον 26χρονο ως διακινητές, ενώ τον 34χρονο ως τον οδηγό του οχήματος που τους παρέλαβε.Οι νέοι μετανάστες θα μεταφερθούν προσωρινά σε ΚΕΠΑ άλλου νησιού, πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα και για μόνιμη εγκατάσταση.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 29 0κτωβρίου 1946. Περί τις 23,30' πολυμελής Κ/συμμορία υπό τον Άπόστολον Τριανταφυλλίδη προσέβαλε το Σ. Χ. Καστανιάς Βερροίας. Οι συμμο­ρίτες πυρπόλησαν το οίκημα και απήγαγον τρεις χωροφυλακες και έναν εθνοφύλακα .Πολυμελής Κ]Σ υπό τόν Καπετάν Μαύρο προσέβαλε διά βαρέως οπλισμού το Φυλάκιο Χωρ]κής Ζωοδόχου Πηγής Κοζάνης. Εφονεύθησαν ο Δ]τής του Φυλακίου 'Υπεν]ρχης Βεργίνης Γρηγόριος και ό ιδιώτης Χρίστος Μαυροματίδης. Το οίκημα του Φυλακίου πυρπολήθηκε . Τήν αυτήν περίπου ώρα συμμορίτες ανήκοντες εις τήν ιδίαν συμμορίαν προσέβαλον τόν Σ. Χ. Πολυμύλου Κοζάνης ούτινος οί άνδρες ημύνθησαν κάί απέκρουσαν αυτούς μετά τρίωρον μάχην τη συνδρομή και έθνικοφρόνων πολιτών. Έφονεύθησαν ό Χωρ]λαξ Μπακόλας Ιωάννης, ό Πρόεδρος τής Κοινότητος και εις ιδιώτης. Κατά την διάρκειαν τής συμπλοκής οί Κ]Σ μεταβάντες εις τήν οικία του Σταθμάρχου 'Υπεν]ρχου Μοσχάκη έφόνευσαν την σύζυγόν του, τόν 12ετή υίόν του και τήν 2ετή θυγατέρα του. Οι συμμορίτες ένέπρησαν 8 οίκίες και άπήγαγον 5 εθνικόφρονας κατοίκους.Κατά τήν διάρκεια τής συμπλοκής εφονεύθησαν δύο γυναίκες Κ]Σ μελη της. συμμορίας. Οι συμμορίτες εγκατέλειψαν 5 νεκρούς.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 29 0κτωβρίου 1947. Περί ώραν 13,30' 200μελής συμμορία ενεδρεύουσα από του 86ου μέχρι του 90ου χιλιομέτρου της οδού Θεσ]νίκης-Καβάλας, προσέβαλε, φάλαγγα επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων κινουμένων από Άσπρόβαλτα προς Τσάγεζι. Η συνοδεύουσα τη φάλαγγα δύναμη εκ 40 Χωρ]κων σε μάχη έκ του συστάδην κατώρθωσε να κράτηση τούς συμμορίτας μακράν. Αφιχθεισών ενισχύσεων οι συμμορίτες ανετράπησαν και κατεδιώχθησαν προς Κερδύλια. Απώλειες συμμοριτών: Νεκροί έπί τόπου πέντε. Απώλειαι ήμετέρων έξ τραυματίαι και άγνοούμενοι δύο. Εκ των ταξιδειωτών νεκρός ο υπολοχαγός Βαλσαμάκης απανθρακωθείς.
    Ομάδα Κ]Σ υπό τούς Νικόλαο Κουνάβη ή Μιαούλη και Νικόλαο Κυριακόπουλο ή Μαυρομιχάλην επιτέθηκε κατά του Σταθμού Χωροφυλακής Δαφνών Αιγιαλείας με αποτέλεσμα το φόνο 2 Χωροφυλάκων. Εκ τών Κ]Σ εφονεύθη ένας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29 0κτωβρίου 1948. Έφιππος Κ/συμμορία επέδραμε κατά του χωρίου Αγνατερό Καρδίτσης. Πυρπόλησαν τρεις οικίας, το Κοινοτικό Γραφείο, τα δύο παντοπωλεία και τό οίκημα του Σταθμού Χωροφυλακής. Διήρπασαν 2 ίππους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 29 0κτωβρίου 1948. Στην Παλαιστίνη έγινε σφαγή του χωριού Σαφσάφ . Ισραηλινοί στρατιώτες που εισέβαλαν στο παλαιστινιακό χωριό Σαφσάφ στη Γαλιλαία έσφαξαν όλους τους χωρικούς που παραδόθηκαν. (50-70 νεκροί).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29 0κτωβρίου 1956. Στην Κύπρο τρεις βρετανοί στρατιώτες νεκροί και εννέα τραυματίες από ενέδρα της ΕΟΚΑ στην Πάφο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόσχα κατά Αθήνα για τη μη πρόσκληση στην επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου: «Προδώσατε τους εαυτούς σας». «Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη επιχειρεί να ξαναγράψει την Ιστορία».
    Οργισμένη είναι η Μόσχα με την απαράδεκτη κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης να μην προσκαλέσει την ρωσική πρεσβεία στους εορτασμούς της 195ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου με την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα να επιτίθεται ευθέως στην ελληνική κυβέρνηση «καθώς προδώσατε τους εαυτούς σας».


    Προσθέτει ότι η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί «να ξαναγράψει την Ιστορία».

    Απευθύνεται μάλιστα και στους ίδιους τους Έλληνες πολίτες «Είμαστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός δε θα επιτρέψει να σβηστούν από τη μνήμη οι κοινές μας σελίδες της ιστορίας, δε θα ξεχάσει τον αποφασιστικό ρόλο της Ρωσίας για να αποκτήσει η Ελλάδα την ανεξαρτησία της».

    Είναι σαφές ότι η ρωσική κυβέρνηση ξεχωρίζει την νυν κυβέρνηση Μητσοτάκη από την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

    Η εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ κατέληξε την ανακοίνωσή της με μία σαφή προειδοποίηση: «Οι άνθρωποι που ξεχνάνε τη δική τους ιστορία, προδίδουν τους εαυτούς τους».


    Η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, απαντώντας σε ανάρτηση του ρωσικού ΥΠΕΞ που τιμούσε τη ναυμαχία του Ναυαρίνου στις 20 Οκτωβρίου, έδωσε «στεγνά» την ελληνική κυβέρνηση με την φράση «για πρώτη φορά οι εκπρόσωποι της Ρωσικής Πρεσβείας δεν προσκλήθηκαν στους εορτασμούς της 195ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου».

    «Τίθεται συχνά το ερώτημα: τι είναι “η παραχάραξη της ιστορίας”; Μας έδειξαν σήμερα ένα καλό παράδειγμα», κατέληξε η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας.

    Τότε το ρωσικό ΥΠΕΞ αναφερόμενο στην επέτειο της ναυμαχίας είχε σημειώσει: «Σαν σήμερα, το 1827 συμμαχικές δυνάμεις από τη Ρωσία, τη Βρετανία και τη Γαλλία αποφασιστικά νίκησαν τις Οθωμανικές δυνάμεις στην επική ναυμαχία του Ναυαρίνου στο Ιόνιο Πέλαγος. Η νίκη οδήγησε την Ελλάδα στο να λάβει τελικά την ανεξαρτησία της».



    Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση της Μαρίας Ζαχάροβα μετά από ερώτηση του international Info .gr

    «Απορίας άξιον πως φέτος οι εκπρόσωποι της ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα για πρώτη φορά εδώ και πολλές δεκαετίες δεν προσκλήθηκαν στις εκδηλώσεις με την ευκαιρία της επετείου της νίκης της ενιαίας μοίρας της Ρωσίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας στη Ναυμαχία του Ναυαρίνου στις 20 Οκτωβρίου του 1827.

    Λυπούμαστε ότι οι ελληνικές αρχές με πρόσχημα της τρέχουσας διεθνούς συγκυρίας συνεχίζουν τις μάταιες προσπάθειές τους να ξαναγράψουν την ιστορία, να «καταργήσουν» όλα όσα έχουν σχέση με τη χώρα μας. Δεν καταλαβαίνουν ότι ακυρώνοντας τη Ρωσία, ακυρώνουν και τη δική τους ιστορία;


    Εν τω μεταξύ, τα πολεμικά πλοία των Μεγάλων Δυνάμεων στάλθηκαν στη Μεσόγειο Θάλασσα ακριβώς με την επιμονή της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και σύμφωνα με τα σαφή συμπεράσματα των ειδικών, η νίκη στη Ναυμαχία του Ναυαρίνου 195 χρόνια πριν ήταν ζωτικής σημασίας για να επιτευχθεί ο ελληνικός εθνικός απελευθερωτικός αγώνας. Αυτό το γεγονός δεν έχει ήδη καμιά σημασία για την Αθήνα;

    Είμαστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός δε θα επιτρέψει να σβηστούν από τη μνήμη οι κοινές μας σελίδες της ιστορίας, δε θα ξεχάσει τον αποφασιστικό ρόλο της Ρωσίας για να αποκτήσει η Ελλάδα την ανεξαρτησία της. Οι άνθρωποι που ξεχνάνε τη δική τους ιστορία, προδίδουν τους εαυτούς τους».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...