ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Οκτωβρίου 2022

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς: "Οι Εβραίοι οδηγούν και πάλι τον δυτικό κόσμο σε έναν θανατηφόρο πόλεμο; Δεν υπάρχει ούτε ένας Λευκός Αγγλοσάξονας Προτεστάντης στο υπουργικό συμβούλιο του Μπάιντεν. Στο καθεστώς Μπάιντεν όλες τις ισχυρές θέσεις τις κατέχουν οι Εβραίοι. Ο Γενικός Εισαγγελέας (η αστυνομία), ο Υπουργός Οικονομικών (χρήματα), ο Υπουργός Εξωτερικών (εξωτερική πολιτική και πόλεμος)".

 


Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ «ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ» ΤΗΣ ΑΕΚ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ» ΣΥΜΒΟΛΟ. ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1500 Π.Χ.




Οι Εβραίοι οδηγούν και πάλι τον δυτικό κόσμο σε έναν θανατηφόρο πόλεμο;

 


                     Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς 

Δελτίο των 11: Οι Εβραίοι οδηγούν και πάλι τον δυτικό κόσμο σε έναν θανατηφόρο πόλεμο; (deltio11.blogspot.com)

Η έρευνα του Ron Unz για την ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κατέστησε σαφές ότι οι Εβραίοι έχουν μεγάλη ευθύνη για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Είμαστε έτοιμοι να οδηγηθούμε ξανά σε πόλεμο από τους Εβραίους, οι οποίοι σαν νεοσυντηρητικοί, κυριαρχούν και πάλι στην κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως έκαναν στην εποχή του Ρούσβελτ.
Μόνο που αυτή τη φορά ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός και ο τελευταίος μας.
Στο καθεστώς Μπάιντεν όλες τις ισχυρές θέσεις τις κατέχουν οι Εβραίοι. Ο Γενικός Εισαγγελέας (η αστυνομία), ο Υπουργός Οικονομικών (χρήματα), ο Υπουργός Εξωτερικών (εξωτερική πολιτική και πόλεμος).
Δεν υπάρχει ούτε ένας Λευκός Αγγλοσάξονας Προτεστάντης στο υπουργικό συμβούλιο του Μπάιντεν.
Τι εξηγεί ότι σε μια πολυεθνική χώρα μια μικρή μειονότητα Εβραίων καταλαμβάνει τις θέσεις εξουσίας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, τις θέσεις εξουσίας στα μέσα ενημέρωσης, την ψυχαγωγία, τις διοικήσεις και τις σχολές της Ivy league και τα οικονομικά;
Εβραίοι σε υψηλές κυβερνητικές θέσεις των ΗΠΑ εφάρμοσαν το πολιτικό πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014, που εγκατέστησε μια μαριονέτα της Ουάσιγκτον, με εντολή να δημιουργήσει σύγκρουση με τη Ρωσία.
Τώρα έχουμε την επίθεση των ΗΠΑ στους ρωσικούς αγωγούς Nord Stream, όπως υποσχέθηκε η Victoria Nuland, η ίδια αξιωματούχος του εβραϊκού υπουργείου Εξωτερικών που σε προηγούμενη κυβέρνηση επέβλεψε το αντιρωσικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, το οποίο ξεκίνησε την παρούσα συνεχώς διευρυνόμενη σύγκρουση.
Η εβραϊκή συμμετοχή στην υποδαύλιση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είναι κατανοητή, καθώς οι ιουδαίοι είδαν τη δημιουργία του Ισραήλ ως αποτέλεσμά του.
Ποιο είναι όμως το κίνητρό τους σήμερα;
Πιστεύουν ότι ο πόλεμος και οι κυρώσεις μπορούν να στρέψουν τους Ρώσους εναντίον του Πούτιν και να προκαλέσουν μια κατάρρευση που θα τους επιτρέψει να καταλάβουν τον έλεγχο της Ρωσίας όπως κατά τη διάρκεια των ετών Γέλτσιν, ή είναι ότι έχουν γίνει υπηρέτες της ισραηλινής ιδεολογίας τους για την ηγεμονία των ΗΠΑ;
Ό,τι κι αν κάνουν, ο πόλεμος φαίνεται να είναι το πιθανό αποτέλεσμα του εβραϊκού ελέγχου της κυβέρνησης των ΗΠΑ σε μια μοιραία στιγμή της ιστορίας.

 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


3 σχόλια:

  1. Στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης το 2003 στην Κουάλα Λουμπούρ, ο τότε πρωθυπουργός της Μαλαισίας Mohamad Mahathir, ο οικοδεσπότης του συνεδρίου, παρουσίασε τις σχέσεις μεταξύ Μουσουλμάνων και Εβραίων ως μια παγκόσμια μετωπική αντιπαράθεση.
    Δήλωσε:
    "1,3 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι δεν μπορούν να νικηθούν από μερικά εκατομμύρια Εβραίους. Πρέπει να υπάρχει τρόπος. Και μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο μόνο αν σταματήσουμε να σκεφτούμε, να αξιολογήσουμε τις αδυναμίες και τις δυνάμεις μας, να σχεδιάσουμε, να σχεδιάσουμε στρατηγική και μετά να αντεπιτεθούμε. Στην πραγματικότητα είμαστε πολύ δυνατοί. 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν μπορούν απλά να εξαφανιστούν. Σήμερα οι Εβραίοι κυβερνούν αυτόν τον κόσμο με πληρεξούσιο.

    Βάζουν άλλους να πολεμήσουν και να πεθάνουν για αυτούς".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Γερμανία στέλνει στο Κίεβο το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό «IRIS-T». «Είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για την άμυνα κατά των drones».
    Τις προσεχείς ημέρες η Γερμανία θα στείλει το πρώτο από τα τέσσερα προηγμένα αντιαεροπορικά συστήματα IRIS-T στην Ουκρανία, δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Κριστίν Λάμπρεχτ. «Σε λίγες ημέρες θα στείλουμε το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα IRIS-T. Είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για την άμυνα κατά των drones», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Λάμπρεχτ κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίσκεψής της στην Οδησσό.
    Σημειώνεται ότι το IRIS-T, σύστημα εδάφους – αέρος, κοστίζει 150 εκατομμύρια ευρώ και κατατάσσεται μεταξύ των πλέον προηγμένων στον κόσμο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Περίπου 6.500 Ρώσοι έφτασαν στο Ισραήλ από την ημέρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε τα σχέδια να κηρύξει μερική επιστράτευση και οι αρχές μετανάστευσης πιστεύουν ότι ο αριθμός των νέων μεταναστών από τη Ρωσία θα αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες.
    Μετά την κήρυξη μερικής επιστράτευσης από τον Πούτιν, τα ισραηλινά διαβατήρια είναι σε μεγάλη ζήτηση για τούς Ρώσο-Εβραίους.

    Μερικοί Ρώσο- Εβραίοι φοβούνται να επιστρέψουν στη Ρωσία και άλλοι αναζητούν ισραηλινά διαβατήρια, στον απόηχο της μερικής επιστράτευσης πολιτών του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για το μέτωπο στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

    «Όλοι θέλουν ένα ισραηλινό διαβατήριο, αλλά περιμένουμε έναν χρόνο για να κλείσουμε ραντεβού», είπε ο αρχιραβίνος της Ρωσίας Berel Lazar σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Mishpacha .

    «Δεν πιστεύω ότι είναι έτοιμοι να φύγουν», είπε ο Λάζαρ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σχετικά με τους Ρώσο-Εβραίους.

    «Ο κόσμος θέλει ασφάλεια, να έχει διαβατήριο αν χρειάζεται. Αλλά δεν έχουμε δει κύμα aliyah ( ἔχουμε ξαναγράψει τί σημαίνει Ἀλίγια. Εἶναι ἡ μαζική μετανάστευση στό Ἰσραήλ τῶν ἑβραίων τῆς διασποράς) – δεν υπήρξε μείωση στον αριθμό των μελών της κοινότητας», είπε στον εκδότη του εβραϊκού περιοδικού Mishpacha Aryeh Erlich .

    Ωστόσο, ο Λάζαρ φέρεται να είπε ότι πιστεύει επίσης ότι οι Ρώσο-Εβραίοι αναζητούν μια ισχυρή κοινότητα στη Ρωσία. «Θέλουν κάποια πηγή δύναμης. θέλουν μια κοινότητα στο πλευρό τους αν συμβεί κάτι».

    «Όλοι θέλουν ένα ισραηλινό διαβατήριο, αλλά υπάρχει ένας χρόνος αναμονής για να κλείσουμε ραντεβού».


    Ο Λάζαρ έφτασε στη Ρωσία το 1992 με τη σύζυγό του, Χάνα, για να αναβιώσει την εβραϊκή ζωή στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Είπε ότι τώρα ηγείται ενός δικτύου 200 απεσταλμένων σε ολόκληρη τη Ρωσία, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ραβίνοι.

    « Κάνουμε ό,τι μπορούμε, χρησιμοποιώντας όλες τις διασυνδέσεις μας για να προστατεύσουμε τους Εβραίους της Ουκρανίας καθώς και τους πολλούς ιερούς τόπους στην Ουκρανία», είπε ο Λάζαρ.

    «Πολλά μέλη της οικογένειας των Ρώσων σλουχίμ (ἀπεσταλμένοι μέλη τοῦ χασιδικοῦ κινήματος chabad, πού ἐργάζονται γιά τήν διάδοση τοῦ ἱουδαϊσμού καί τοῦ χασιδισμοῦ. ἐδῶ ) εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ουκρανία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε και να τους προσφέρουμε ηθική υποστήριξη καθώς και οικονομική βοήθεια».

    Ο Λάζαρ είπε στον Έρλιχ ότι οι ρωσικές αρχές γνωρίζουν αυτή τη βοήθεια και γνωρίζουν ότι δεν εμπλέκεται πολιτική. «Η πολιτική και τα εθνικιστικά συμφέροντα δεν έχουν καμία σχέση με εμάς και η ρωσική κυβέρνηση το γνωρίζει αυτό».
    https://www.haaretz.com/world-news/europe/2022-10-01/ty-article/.premium/russians-arriving-in-israel-since-the-start-of-putins-draft-face-deportation-risks/00000183-8dc2-d91b-a7c7-afe3ffe50000
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...