ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Οκτωβρίου 2022

ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΓΙΟΥΒΑΛ ΝΩΕ ΧΑΡΑΡΙ: «Γιατί χρειαζόμαστε τους Γκοΐμ ή τουλάχιστον τόσους πολλούς Γκοΐμ; Αφού είναι ασήμαντοι και άρα περισσεύουν. Προς το παρόν κρατάμε τους Γκοΐμ ευτυχισμένους με τα ναρκωτικά και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια».

 




Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο γενικός γραμματέας του FDP (το κόμμα των Φιλελευθέρων στην Γερμανία) είναι ο (τούρκος; κούρδος;) Μπιτζάν Nτζιρ-Σαράι. Ο αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων είναι ο Ιρανός Ομίντ Νουριπούρ. 83 «ΓΕΡΜΑΝΟΙ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.




Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΟΥΒΑΛ ΝΩΕ ΧΑΡΑΡΙ: "Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει χάσει ήδη τον πόλεμο. Στο πιστοποιητικό θανάτου της ρωσικής αυτοκρατορίας θα είναι γραμμένο το όνομα του Πούτιν".




Ο  εβραίος ιστορικός και φίλος του Μητσοτάκη Γιουβάλ Νώε Χαράρι ζει ευτυχισμένος στο κιμπούτς Μεσιλάτ Ζιόν κοντά στην Ιερουσαλήμ, παντρεμένος με τον αγαπημένο του Ιτζίκ.

Ο εβραίος ιστορικός Yuval Noah Harari ο οποίος ζει στο Ισραήλ και είναι τακτικός δάσκαλος του Μητσοτάκη, δήλωσε ότι στον αιώνα που ζούμε το βασικό ερώτημα θα είναι «Γιατί χρειαζόμαστε τους Γκοΐμ ή τουλάχιστον τόσους πολλούς Γκοΐμ;» εννοώντας πως είμαστε υπεράριθμοι και δεν έχουμε καμία χρησιμότητα.
«Εάν μείνεις πίσω θα αντιμετωπίσεις κάτι πολύ χειρότερο, θα είσαι αόρατος, άνευ ουσίας, δεν θα σε χρειάζονται ούτε καν ως υπηρέτη ή σκλάβο» είπε ο Yuval Noah Harari.

 


Στη «νέα» Ανθρωπότητα που ευαγγελίζονται, πολλές δουλειές θα εξαφανιστούν και συνεπώς αυτοί που τις έκαναν θα καταστούν ασήμαντοι και άρα θα «περισσεύουν».
Δεν θα χρησιμεύουν ούτε ως σκλάβοι ή υπηρέτες γιατί για ακόμα και για αυτά τα «καθήκοντα» θα πρέπει να είναι «αναβαθμισμένοι» για να τα κάνουν αφού όπως λένε, ακόμα και ο εγκέφαλος θα αντικατασταθεί από «ανόργανη ύλη» και νανορομπότ.
«Μπορούν πλέον να διαβάσουν τις συνάψεις του εγκεφάλου και να αντικαταστήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα με ένα ανόργανο ανοσοποιητικό σύστημα αποτελούμενο από εκατομμύρια νανορομπότς».
Αν κατανοήσουμε πως λειτουργούν τα κέντρα του εγκεφάλου και παράγουν τα συναισθήματα όπως αγάπη και θυμός, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να αναπαράγουμε τις συναισθηματικές αυτές καταστάσεις βασισμένοι πάνω στη σιλικόνη και όχι τον άνθρακα (ανόργανη ύλη αντί οργανικής) βασισμένοι πάνω σε υπολογιστές και όχι μυαλά».


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ο Χαράρι βέβαια δεν μπορεί να πει καθαρά ότι πρέπει να εξολοθρεύσουμε τους περισσότερους ανθρώπους και να ζήσουν μόνο οι δικοί μας.. Αυτό θα κοστίσει. Βρίσκει και χρησιμοποιεί τεχνολογική γλώσσα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται πλέον, γιατί μολύνουν την γη. Ως τώρα ίσως τους χρειαζόμασταν σαν σκλάβους, υπηρέτες και εργάτες. Σε λίγο όμως θα έχουμε τα βιορομπότ.  Άρα  πρέπει να ζήσουν μόνο οι εκλεκτοί (μήπως 144.000;)  και οι υπόλοιποι  (το εκφυλισμένο απόθεμα),  να παν για ευθανασία με διάφορους μοντέρνους και ανώδυνους τρόπους.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...