ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Οκτωβρίου 2022

«ΦΥΓΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΜΑΚΡΟΝ». ΒΡΑΖΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΚΤΟΝΟΥ ΜΑΚΡΟΝ. Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ

 

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΪΑΤ: «ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΘΡΩΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΩΜΑΕΙ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ».

  

 

ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΑ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΤΟ 2021 43.879 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ (FPR). ΤΟ 1/3 ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΝΘΕΙ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΜΕ ΞΕΝΑ.

 

 

 Αυτή είναι η 12χρονη Λόλα, που βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή, με κομμένο τον λάρυγγα της, σε μια βαλίτσα εντός ενός φορτηγού στο 19ο διαμέρισμα των Παρισίων.

 

«Την έπιασα από τα μαλλιά και την έβαλα ανάμεσα στα πόδια μου και ήρθα σε οργασμό», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Έπειτα έκλεισε το στόμα του κοριτσιού με μονωτική ταινία. Η 12χρονη σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση άφησε την τελευταία της πνοή από ασφυξία. Στη συνέχεια, η Ντάμπια περιέγραψε ότι ήπιε έναν καφέ, έβαλε μουσική και άρχισε να τεμαχίζει το σώμα του νεκρού παιδιού. Με απόλυτη ψυχραιμία περιέγραψε κάθε κίνησή της, ενώ είπε στη συνέχεια ότι έβαλε το αίμα της μικρής μέσα σε μπουκάλι και το ήπιε».

 

«Καζάνι που βράζει» η Γαλλία κατά του Ε.Μακρόν μετά την φρικτή δολοφονία της 12χρονης από Αλγερινή παράνομη μετανάστη.  Τον κατηγορούν για «γαλλοκτονία» και του ζητούν παραίτηση.

"Η 24χρονη δράστης η οποία καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, κατά την διάρκεια της απολογίας της, ομολόγησε ότι απήγαγε το κορίτσι και το οδήγησε στο κτίριο όπου έμενε η αδερφή της. Μέσα στο ασανσέρ κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί:

«Την έπιασα από τα μαλλιά και την έβαλα ανάμεσα στα πόδια μου και ήρθα σε οργασμό», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Έπειτα έκλεισε το στόμα του κοριτσιού με μονωτική ταινία. Η 12χρονη σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση άφησε την τελευταία της πνοή από ασφυξία. Στη συνέχεια, η Ντάμπια περιέγραψε ότι ήπιε έναν καφέ, έβαλε μουσική και άρχισε να τεμαχίζει το σώμα του νεκρού παιδιού. Με απόλυτη ψυχραιμία περιέγραψε κάθε κίνησή της, ενώ είπε στη συνέχεια ότι έβαλε το αίμα της μικρής μέσα σε μπουκάλι και το ήπιε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Le Parisien, όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφία του κοριτσιού, η 24χρονη απάντησε με ψυχρό και απαξιωτικό ύφος: «Δεν μου κάνει ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Κι εγώ είχα πέσει θύμα βιασμού και είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου». Το κίνητρο της δολοφονίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ότι η 24χρονη θέλησε να εκδικηθεί τη μητέρα της 12χρονης, η οποία είναι η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας και είχε αρνηθεί να της δώσει κάρτα εισόδου εφόσον δεν έμενε νόμιμα στην περιοχή."

 «Καζάνι που βράζει» είναι πλέον η Γαλλία κατά του Ε.Μακρόν μετά την αποκάλυψη ότι η Αλγερινή που βίασε, δολοφόνησε και τεμάχισε την 12χρονη, βρισκόταν παράνομα στη χώρα αφού είχε λήξει η φοιτητική άδεια παραμονής της που την είχε δώσει η σοσιαλιστική κυβέρνηση και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την απομάκρυνσή της!

Και όλα αυτά στον απόηχο των διαδηλώσεων που του ζητούν να παραιτηθεί γιατί έχει οδηγήσει την Γαλλία στην φτώχεια και την παρακμή.

Ο δεξιός πρώην προεδρικός υποψήφιος, Ερίκ Ζεμούρ, σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Αλγερινής υπηκοότητας βρισκόταν παράνομα στην Γαλλία: Η δολοφόνος της #Lola δεν έπρεπε ποτέ να είχε διασταυρωθεί στο δρόμο της. Άλλη μια φορά». 

Ο πρόεδρος του κόμματος της Μαρίν Λεπέν, Ζορντάν Μπαρντελά, σχολίασε στο Twitter: «Και αυτή η Αλγερινή είχε υποχρέωση να εγκαταλείψει το γαλλικό έδαφος, με εντολή που εκδόθηκε πριν από δύο μήνες. Δεν είχε τίποτα να κάνει στη Γαλλία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έχουμε μπροστά στα μάτια μας την πλήρη χρεοκοπία μιας κυβέρνησης».

Ο υπουργός της μειοψηφικής κυβέρνησης Ζεράλ Νταρμαμέν ψέλλισε ότι κάποιες γελοίες δικαιολογίες, αλλά πλέον η τύχη της κυβέρνησης κρέμεται «σε μια κλωστή»

Η 24χρονη Αλγερινή φόνισσα, αφού άρπαξε, βίασε, δολοφόνησε και τεμάχισε την 12χρονη  Γαλλίδα, της χάραξε το σώμα, την τοποθέτησε σε μια βαλίτσα και την μετέφερε εκτός του σπιτιού της.

Η υπόθεση έχει πολλά κοινά με τις ανάλογες ελληνικές υποθέσεις εισαγόμενης εγκληματικότητας: Στις 21 Αυγούστου θέλησε να ταξιδέψει αεροπορικώς, αλλά οι Αρχές τη συνέλαβαν καθώς είχε λήξει η άδεια παραμονής της και της δόθηκε εντολή να εγκαταλείψει μέσα σε ένα μήνα τη χώρα και να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Αλγερία.

Αντί να την μεταφέρουν στο αεροπλάνο, την άφησαν ελεύθερη!

«Μόλις (σ.σ.!): πέρασε ένας μήνας αφότου είχε την υποχρέωση να εγκαταλείψει την επικράτεια της Γαλλίας. Τα πράγματα εξελίχθηκαν σε συνθήκες, πιστεύω, απρόβλεπτες, ειδικά αφού αυτό το άτομο είναι γνωστό ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας», είπε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών.

Η ίδια η Μ.Λεπέν, ηγέτης της δεξιάς παράταξης που ανέχεται την γαλλική κυβέρνηση μειοψηφίας προειδοποίησε: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι»…

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...