ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Οκτωβρίου 2022

Ν.Δένδιας: «Δεν διεκδικούμε ούτε σπιθαμή εδάφους της Τουρκίας – Το ίδιο απαιτούμε από αυτήν». ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΕΝΔΙΑ. ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΤΕ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΙΛΟ ΩΣ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ.


Τσαβούσογλου: «Υπάρχει μία μεγαλύτερη Τουρκία – Δεν θα περιοριστούμε στα σύνορά μας». ΛΕΝΙΝ: "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ". ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: "ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ" - ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ-.




ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Anadolu ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Erika Olson ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "ΤΙΠΟΤΕ".


 

Δεν διεκδικούμε ούτε σπιθαμή εδάφους της Τουρκίας, το ίδιο απαιτούμε από αυτήν», ξεκαθαρίζει ο Νίκος Δένδιας, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Η απόφαση για επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην Κρήτη θα ληφθεί, «όποτε κριθεί πως είναι προς το εθνικό μας συμφέρον», τονίζει ακόμα ο υπουργός Εξωτερικών.


«Είναι χρήσιμο και για την Τουρκία να αντιληφθεί ότι είναι προς το συμφέρον της να έχει έναν φιλικό και αξιόπιστο γείτονα που ανήκει στην ίδια συμμαχία, αλλά και στην ΕΕ. Οφείλει να αντιληφθεί επίσης ότι όπως δεν διεκδικούμε ούτε σπιθαμή εδάφους της, το ίδιο απαιτούμε και από αυτήν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΥΠΕΞ στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής».

Δεν μπορεί η Τουρκία να αποτελεί παρακαμπτήρια οδό για τις ρωσικές εξαγωγές και εισαγωγές προϊόντων ή υπηρεσιών που τελούν υπό καθεστώς κυρώσεων, υπογραμμίζει επίσης.

Ο κ. Δένδιας είπε ακόμη ότι προγραμματίζει να μεταβεί «λίαν προσεχώς στο Κίεβο, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες που επικρατούν εκεί», επισημαίνοντας ότι «βασικό μέλημά μας» είναι η προστασία της ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία.

Αυτή θα είναι η τρίτη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στην εμπόλεμη χώρα «από την έναρξη του πολέμου, καθώς», όπως υπενθυμίζει, «έχω επισκεφθεί ήδη δύο φορές την Οδησσό».

«Η επίσκεψη αυτή», συνεχίζει ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, «σηματοδοτεί την πλήρη προσήλωση μας στην αρχή του σεβασμού της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας και όλων των κρατών γενικότερα. Βασικό μας μέλημα αποτελεί η προστασία της ελληνικής κοινότητας, μεγάλο μέρας της οποίας διαβιεί σε περιοχές υπό ρωσική κατάληψη και άρα μη προσβάσιμες -τουλάχιστον στην παρούσα συγκυρία. Ευελπιστούμε με την πρώτη δυνατή ευκαιρία να μπορέσουμε να προσφέρουμε την αρωγή μας στους Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι βρίσκονται ακόμη επί ουκρανικού εδάφους».



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


9 σχόλια:

  1. Αλμάτι ή Άλμα Άτα (Καζακστάν). Η κοιτίδα των τούρκων. Στα ελληνικά μεταφράζεται "ο πατέρας των μήλων". Ενδεχομένως να πρόκειται για την Κόκκινη Μηλιά, που ήθελε ο Κολοκοτρώνης να ξαποστείλη τους τούρκους. Καλό ταξίδι βρωμότουρκοι.
    Σύντομα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστας Γρίβας: «Ελληνικές ελίτ προωθούν τα ξένα συμφέροντα». «Πως θα καταπολεμήσουμε την πέμπτη φάλαγγα».
    Πως φθάσαμε στις τουρκικές απειλές και διεκδικήσεις από μια μακροχρόνια ατολμία των ελληνικών κυβερνήσεων, ατολμίες οι οποίες μετουσιώθηκαν μάλιστα και σε ανατροπή του πάγιου ελληνικούς δόγματος «της μη παραχώρησης ούτε μιας σπιθαμής εδάφους στον εχθρό».
    https://youtu.be/03qh9sgJov4
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάτρα: Κατέληξε 17χρονος μετά από τροχαίο με το μηχανάκι του.
    Υπέκυψε ο 17χρονος Βασίλης που χαροπάλευε μετά από τροχαίο με το μηχανάκι του στην Πάτρα.
    Την τελευταία του πνοή άφησε ο 17χρονος που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μετά από τροχαίο στην Πάτρα.
    Δεν τα κατάφερε τελικά ο 17χρονος Βασίλης που έφυγε από τη ζωή νοσηλευόμενος μετά από τροχαίο στην Οβρυά.
    Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη αρκετών ημερών σκορπώντας θλίψη και βυθίζοντας στο πένθος την οικογένει και τους φίλους του. Ο νεαρός είχε τραυματιστεί στον αυχένα, το κεφάλι, τον θώρακα και τα πόδια όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο δίκυκλο.
    Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 17χρονος ασχολείτο με την πυγμαχία όμως το νυχτερινό σχολείο που πήγαινε και η εργασία του δεν του είχαν επιτρέψει να ξεκινήσει και φέτος. Το τροχαίο μάλιστα συνέβη όταν έφυγε για λίγο από την δουλειά του (φανοποιείο στην περιοχή Κρήνη), προκειμένου να πάρει το κολατσιό του.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα του Μητσοτάκη: Άνεργος οικοδόμος κατέρρευσε από την πείνα
    Ζει χωρίς τροφή και νερό!
    Ζει χωρίς ρεύμα και νερό για χρόνια, έχει να κάνει μπάνιο σχεδόν πέντε χρόνια και υπάρχουν ημέρες που δεν λαμβάνει καθόλου τροφή!
    Οι πρωτόγονες αυτές καταστάσεις, στην Ελλάδα της «ανάπτυξης» όπως θέλουν να την παρουσιάζουν διαδραματίζονται στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του Βόλου και σήμερα ο 55χρονος, που ζει στην απόλυτη εξαθλίωση, κατέρρευσε όταν πήγε να βάλει το κλειδί στην πόρτα της… αποθήκης όπου ζει, για να βγει έξω.
    Έπεσε από την αδυναμία και άρχισε να φωνάζει βοήθεια, αλλά κανείς από την γειτονιά δεν μπορούσε να τον βοηθήσει, γιατί εκείνος δεν μπορούσε να σηκωθεί από το πάτωμα για να ξεκλειδώσει την πόρτα. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ έσπευσε και η αστυνομία για να σπάσει την πόρτα. “Πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε άνθρωποι” φώναξε η γειτόνισσά του, που είναι από τις λίγες που του προσφέρει φαγητό.
    Το «σπίτι» του είναι μια μικρή βεράντα, ένας χώρος που έκλεισαν αυθαίρετα οι γονείς του όταν παντρεύτηκαν και έκτοτε ο χώρος αυτός αποκαλείται «δωμάτιο». Είναι ένα παράνομο δωματιάκι-αποθήκη όπου μπορεί να κοιμάται, αλλά είναι γεμάτο με σκουπίδια.
    «Συνηθίζεις στα πάντα. Δεν μου κάνει καμία αίσθηση το κρύο ή ή ζέστη. Νερό πίνω από το λάστιχο της γειτόνισσας. Για τουαλέτα χρησιμοποιώ μπουκάλια, μπάνιο δεν έχω κάνει πέντε χρόνια.
    Οταν δεν έχω φαγητό, δεν με ενοχλεί καθόλου. Όλα είναι μια συνήθεια. Μπορώ να δουλέψω, αλλά κανείς δεν με θέλει. Οικοδόμος ηταν η δουλειά μου και εργαζόμουν και στα χωράφια» είχε αναφέρει ο 55χρονος Ζαχαρίας σε παλαιότερη συνέντευξή του στο τοπικό σάιτ των “Γεγονότων”.
    Ο 55χρονος Ζαχαρίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, με τους διασώστες να τον σηκώνουν μέσα από τα σκουπίδια.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γήρανση πληθυσμού: Ταχύτατη και μη αναστρέψιμη – «Αποδεκατίζεται» ο ελληνικός πληθυσμός. Τι αναφέρει μελέτη.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/giransi-plithysmou-taxytati-kai-mi-anastrepsimi-apodekatizetai-o-ellinikos-plithysmos/
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σιωπηρή αλλοίωση του πληθυσμού και η προπαγάνδα με τους αλλοδαπούς.
      https://taxalia.blogspot.com/2022/05/blog-post_590.html
      Κατά 1004% θα αυξηθούν ως το 2050 οι υπεραιωνόβιοι – Ο Ελληνικός πληθυσμός μειώνεται.

      https://www.pronews.gr/koinonia/kata-1004-tha-ayksithoun-os-to-2050-oi-yperaionovioi-o-ellinikos-plithysmos-meionetai/
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Μείωση πληθυσμού στην Ελλάδα σε ηλικίες 20-64 χρόνων κατά 35% μέχρι το 2060!...Το δημογραφικό αδιέξοδο της Ελλάδας...
      Στη νέα ευρεία μελέτη υπό τον τίτλο «Η οδυνηρή δεκαετία ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ» της πανεπιστημιακού, αντιπροέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Δημογραφικών Μελετών και μέλους της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης, νομικού και δημογράφου Ήρας Έμκε – Πουλοπούλου, που παρουσιάζει σε προδημοσίευση το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κεφάλαιο «παιδιά και νέοι της Ελλάδας» περιγράφεται ένα πολύ ζοφερό μέλλον για την χώρα.
      «Το 2020 ένα στα 7 παιδιά που γεννήθηκαν στη χώρα μας είχαν έναν τουλάχιστον αλλοδαπό γονιό. Ο πληθυσμός της χώρας μειώνεται σε απόλυτους αριθμούς ετησίως συνεχώς από το 2011, οπότε και για πρώτη φορά ο αριθμός των γεννήσεων και των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα υπολείπεται του αριθμού των θανάτων και της μετανάστευσης Ελλήνων στο εξωτερικό».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Μέσα σε 3 μέρες τον Αύγουστο πολιτογραφήθηκε ένας στρατός αλλοδαπών ως Έλληνες. Αν νομίζεις λοιπόν ότι με την ψήφο σου θα αλλάξεις τον Κούλη πλανασαι πλανη οικτρά. ΦΕΚ.
      https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2022/09/3_29.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  6. Μασκ: «Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει ολοσχερώς ΗΠΑ & Ευρώπη με πυρηνικούς πυραύλους σε λιγότερο από 30 λεπτά».
    Ο ισχυρός άνδρας της Tesla, Έλον Μασκ, στο άκουσμα της είδησης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται για ασκήσεις πυρηνικού βομβαρδισμού, τόνισε πως «η Ρωσία έχει την ικανότητα να καταστρέψει ολοσχερώς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη με πυρηνικούς πυραύλους σε λιγότερο από 30 λεπτά και το αντίστροφο».
    Πριν δύο ημέρες με μία κίνηση-ματ, αποφάσισε να διακόψει πάνω από την Ουκρανία τη λειτουργία συστήματος Starlink, του δορυφορικού δικτύου που παρέχει υπηρεσίες internet σε παγκόσμια κλίμακα, μετά από το κτύπημα του συστήματος με πυροβολαρχίες λέιζερ του συστήματος Peresvet, επικαλούμενος το υψηλό κόστος χρήσης.
    Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ρωσία έχει την ικανότητα να καταστρέψει ολοσχερώς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη με πυρηνικούς πυραύλους σε λιγότερο από 30 λεπτά και το αντίστροφο.
    Ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων δεν το γνωρίζει αυτό.
    Φυσικά, θα ήταν τρέλα για κάποιον να τα χρησιμοποιήσει (τα πυρηνικά), αλλά είναι επίσης τρέλα να βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάσταση.
    Θα ήταν υπέροχο αν κάποια μέρα η ανθρωπότητα σταματούσε να στρέφει πυρηνικά στον εαυτό της που θα κατέστρεφαν σχεδόν όλη τη ζωή στη Γη.
    Σε κάθε έτος, υπάρχει πιθανότητα πάνω από το μηδέν να γίνει χρήση πυρηνικών. Βρισκόμαστε πλέον στον υψηλότερο κίνδυνο των τελευταίων 60 ετών».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...