ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Οκτωβρίου 2022

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Θρήνος στην Καρδίτσα: 16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

 

Η ΦΥΛΗ ΧΟΥΘΙ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. Ο ΙΝΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. Ο "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ" ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.



Τραγικό τέλος βρήκε ένα 16χρονο παιδί σε τροχαίο δυστύχημα στην Καρδίτσα, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην κοινότητα Αγίας Τριάδας στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περί τις 21.30 επί της επαρχιακής οδού Αγίας Τριάδας – Καλογριανών μετά από σύγκρουση του δίκυκλου που οδηγούσε ο 16χρονος με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.



ΧΘΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΤΑ 20ΑΡΗΔΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. Ανόητοι δημοσιογράφοι τρέμουν από φόβο μη τους κάνουν το εμβόλιο. ΜΑΖΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Ή ΧΑΜΗΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ;

 




Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια ταλαίπωροι  γέροντες  Έλληνες  και  θα  συζητούν  για  το  καταραμένο  εμβόλιο.

ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2070 (ΣΕ 49 ΧΡΟΝΙΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.

 

ΙΑΠΩΝΑΣ  ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ:  "Η  ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΝΕΟΛΑΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΣΚΛΗΡΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ  ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ".

ΑΡΑΓΕ  ΤΙ  ΘΑ  ΕΛΕΓΕ  ΑΝ  ΕΙΧΕ  ΓΝΩΡΙΣΕΙ  ΤΗΝ  (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ)  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΝΕΟΛΑΙΑ  ΤΟΥ  ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ,  ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑΣ,  ΤΗΣ  ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑΣ   ΚΑΙ  ΑΝΑΡΧΙΛΑΣ,  ΤΗΣ  ΑΠΕΡΓΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ  ΑΕΡΓΙΑΣ, ΤΟΥ  "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ",  ΤΟΥ  ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΖΑΚ,  ΤΟΥ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΚΟΥΛΗ, ΤΩΝ  ΑΙΩΝΙΩΝ  40ΝΤΑΡΗΔΩΝ  ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΩΝ  "ΦΟΙΤΗΤΩΝ"  ΠΟΥ  ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΕΡΓΟΙ  ΚΑΙ  ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΤΑΪΖΕΙ  Η  ΓΙΑΓΙΑ;  


Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;


 

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Κόρινθος: Μια 18χρονη και ένας 16χρονος νεκροί – Το ΙΧ οδηγούσε ο 15χρονος αδερφός της. Φωκίδα: Δύο νεκροί από θανατηφόρο τροχαίο στην Ιτέας-Ναύπακτου. Θάνατος 23χρονου λουόμενου στη Θεσσαλονίκη.

 

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΗΒΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ: Αυτοτραυματισμοί, κατάθλιψη, απόπειρες αυτοκτονίας. Ανεπαρκής σωματική άσκηση για το 85% των εφήβων στην Ελλάδα. Tο ποσοστό των ανεπαρκώς ασκούμενων εφήβων και των δύο φύλων σταδιακά μειώνεται διεθνώς ενώ στην Ελλάδα, το ποσοστό των νέων που δεν ασκούνται όσο χρειάζεται, αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου, αντί να μειώνεται.



ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Τροχαία σε Κηφισό και Νέα Φιλαδέλφεια – Νεκροί ένας 22χρονος και ένας 25χρονος. Πάτρα: Νεκρός 25χρονος έπειτα από τροχαίο.

 


ΕΛΛΑΣ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. Μείωση πληθυσμού στην Ελλάδα σε ηλικίες 20-64 χρόνων κατά 35% μέχρι το 2060. Σακελλαροπούλου στην Σταυρούπολη: «Απομονώστε τους φασίστες - Καλύτερο μέλλον με την ενσωμάτωση των προσφύγων. Θα ανανεωθεί ο ελληνικός πληθυσμός». Μητσοτάκης: "Συρρικνωνόμαστε αλλά έρχονται πληθυσμοί που θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση με οργανωμένη μετανάστευση..."

 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΤΣΙΠΡΑ - ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2022: ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. Πάτρα: 22χρονος κρεμάστηκε σε δημόσια θέα από κολώνα της ΔΕΗ. Aπαγχονίστηκε 17χρονος στην Κρήτη.





Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ. ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ «ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ». ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" ΕΜΒΟΛΙΟ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 25χρονο, κοντά στις Καλύβες Χανίων. Νεκρός 17χρονος οδηγός δικύκλου σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. Κρήτη: 13χρονη στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του 22χρονος. Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα - Νεκρός 18χρονος. Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο. Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε Έλληνα πατέρα τριών παιδιών στο κέντρο της Αθήνας. Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και τρεις τραυματίες. Η πάλη του 44χρονου υπάλληλου με τον Αλβανό κακοποιό λίγο πριν τον δολοφονήσει. Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 23χρονος φοιτητής Ιατρικής που έπεσε από ταράτσα. Χανιά: Στη φυλακή 47χρονος Αλβανός για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης. Νεκρός 30χρονος οδηγός χθες στην Αταλάντη. Α.Τσελέντης: «Έλληνες τρώνε από σκουπίδια και λάθροεισβολείς ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα». Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2021 ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια Έλληνες.

 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Πιερία: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο δυστύχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου.
    Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πιερία με έναν 26χρονο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 4:10 τα ξημερώματα της Κυριακής (2/10) στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, ο 26χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.
    Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε το πρωί της Παρασκευής ένας 23χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας σε παράδρομο της εθνικής Ιωαννίνων- Αθηνών.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:30 το πρωί στον δρόμο που οδηγεί στο ΚΤΕΟ της Πεδινής όταν για άγνωστο λόγο η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της.

    Ο άτυχος 23χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί και άμεσα διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
    Οι γιατροί για περισσότερή από 1,5 ώρα προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χωρίς όμως να καταφέρουν καθώς ο νεαρός έχασε τη μάχη για τη ζωή.
    Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία ενώ περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αναμένεται να δώσει η νεκροψία- νεκροτομή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...