ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιουλίου 2021

ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΜΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΟΜΠΑΜΑ «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ». ΕΚΕΙ ΤΟΝΙΖΕΙ: «Συντάσσομαι με τον Τζίμι Κάρτερ στην καταγγελία του εβραϊκού λόμπι και της δύναμης επιβολής του Ισραήλ πάνω στην αμερικανική κυβέρνηση. Ξεχωρίζω την Αμερικανική Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων του Ισραήλ (AIPAC) ως μια ιδιαίτερα ολέθρια πέμπτη φάλαγγα. Η AIPAC παρακολουθεί στενά τους αμερικανούς πολιτικούς για ακόμη και την πιο ήπια επίκριση του Ισραήλ και θα συγκεντρώσει την τεράστια οικονομική δύναμη της εβραϊκής κοινότητας για να καταστρέψει όποιον τους αντιστάθηκε. Αντισταθμίζει αυτές τις επικρίσεις με γενναιόδωρα ποσά φιλο-σημιτισμού, λέγοντας ότι θαύμαζε τους Εβραίους επειδή ήταν η πιο πολιτιστικά ΑΡΙΣΤΕΡΗ εθνοτική ομάδα στην Αμερική, ΕΚΤΟΣ από όταν επρόκειτο για το Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Ο Μπάιντεν ήταν πάντα γνωστός στους εβραϊκούς κύκλους ως ο «καλός μπάτσος» για το Ισραήλ, η Νεγροϊνδή Harris, η Χάρις, που επιλέχθηκε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από Εβραίους πολυεκατομμυριούχους για να είναι η υποψήφια σύντροφος του Biden, είναι μια ειλικρινής φανατική ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, που είχε μυστικές συναντήσεις με την AIPAC».

 

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: «Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΒΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΒΡΑΙΟΝΕΓΡΑ».

 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΝΥΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

Ο ΕΞΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.


Ο ΦΡΑΝΚ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (ΝΤΙΟΥΝ), ΚΑΙ Ο ΕΞΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ.




Ενας άλλος Ομπάμα -Νεαρός, με μουσουλμανική στολή, στον γάμο του αδελφού  του [εικόνες] | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr  Πρώτη προδημοσίευση για την Ελλάδα του βιβλίου του Μπαράκ Ομπάμα "Γη της...


 

Ο Ομπάμα Καταγγέλλει τον Εβραϊκό ΄Ελεγχο στην Αμερικανική Πολιτική.

 ΟΜΠΑΜΑ:   "ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΣΤΙΣ  ΗΠΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΠΙΟ  ΑΡΙΣΤΕΡΗ  ΕΘΝΟΤΗΤΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ,  ΕΚΤΟΣ  ΟΤΑΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ.  ΤΟΤΕ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΝΑΖΙΣΤΕΣ"


Κριστιάν   ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ

«Η Γη της Επαγγελίας» στα Απομνημονεύματά του
.
( Μια αποκαλυπτικά ενδιαφέρουσα αυθεντική μαρτυρία)
.
ERIC STRIKER •Unz Review, 19 -11- 2020
.
Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού
.
Τα προεδρικά απομνημονεύματα του Μπαράκ Ομπάμα  «H Γη της Επαγγελίας»  έφτασε στα ράφια των βιβλιοπωλείων  αυτή την εβδομάδα.

 
.
Στο βιβλίο, το οποίο προβλέπεται  να είναι μια δική του  ματιά στην οκταετή προεδρία του,  συντάσσεται με τον Τζίμι Κάρτερ  στην καταγγελία του εβραϊκού λόμπι και της δύναμης επιβολής του Ισραήλ πάνω στην αμερικανική κυβέρνηση.
.
Ο Ομπάμα ξεχωρίζει την Αμερικανική Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων του Ισραήλ (AIPAC) ως μια ιδιαίτερα ολέθρια πέμπτη φάλαγγα. Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο, η AIPAC παρακολουθεί  στενά τους αμερικανούς πολιτικούς για ακόμη και την πιο ήπια επίκριση του Ισραήλ και θα συγκεντρώσει την τεράστια οικονομική δύναμη της εβραϊκής κοινότητας για να καταστρέψει όποιον τους αντιστάθηκε.
.
Η παρενόχληση  (στον ίδιο) άρχισε αμέσως όταν, ως υποψήφιος για την προεδρία το 2008, επισκέφθηκε το Ισραήλ και έβαλε μια προσευχή στο Τείχος των Δακρύων. Οι Ισραηλινοί παραβίασαν τις δικές τους παραδόσεις για να αποσπάσουν την προσευχή του από τον τοίχο και να την δημοσιεύσουν. .
.
Όταν έφτασε στο Λευκό Οίκο, συνειδητοποίησε ότι οι πολιτικοί που “επέκριναν την πολιτική του Ισραήλ πάρα πολύ δυνατά διακινδύνευαν να σημαδεύονται ως «αντίπαλοι του Ισραήλ» (και ενδεχομένως αντισημίτες) και  βρίσκονταν αντιμέτωποι με ένα καλά χρηματοδοτούμενο αντίπαλο στις επόμενες εκλογές.”
.
Σε ένα άλλο επεισόδιο, Ο Ομπάμα γράφει ότι “Τηλέφωνα  στον Λευκό Οίκο άρχισε να χτυπάνε  μανιωδώς”  όταν  επέκρινε δημοσίως τους παράνομους οικισμούς του Ισραήλ  στην Δυτική Όχθη. Όταν ο Μπενιαμίν Νετανιάχου εξέφρασε την αγανάκτησή του, η ομάδα εθνικής ασφάλειας του Ομπάμα βομβαρδίστηκε με κλήσεις και πιέσεις από διάσημους και ισχυρούς Εβραίους, συμπεριλαμβανομένου ενός ανώνυμου φιλελεύθερου Δημοκρατικού βουλευτή που στο βιβλίο περιγράφεται ως “εξαιρετικά ταραγμένος” από το αίτημα περιορισμού του οικισμού.
.
Ο Ομπάμα περιγράφει τη προεδρική θητεία του  σημεία ως δύσκολη σε ορισμένα λόγω της πίεσης που υφίστατο μέσω ποικίλων οδών εντός των Ηνωμένων Πολιτειών κατά της διοίκησής του, η οποία του θύμισε “ότι οι φυσιολογικές  πολιτικές  διαφορές με έναν Ισραηλινό πρωθυπουργό επέφεραν ένα εσωτερικό πολιτικό κόστος.”
.
Ένας από τους στενότερους συμμάχους του Ομπάμα στη δημόσια ζωή,  ο Ραμ Εμμανουέλ  αναφέρεται επίσης στο βιβλίο. Ο Εμμάνουελ φέρεται να καταράστηκε τον Ομπάμα μετά από μια συνάντηση με τον Nετανιάχου, τον οποίο  έκρινε πως ο Ομπάμα δεν σεβάστηκε.

 

ΟΜΠΑΜΑ:   "ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΣΤΙΣ  ΗΠΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΠΙΟ  ΑΡΙΣΤΕΡΗ  ΕΘΝΟΤΗΤΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΑΛΛΟΥΣ,  ΕΚΤΟΣ  ΟΤΑΝ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ.  ΤΟΤΕ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΝΑΖΙΣΤΕΣ"
.
Ο Ομπάμα αντισταθμίζει αυτές τις επικρίσεις με γενναιόδωρα ποσά φιλο-σημιτισμού, λέγοντας ότι θαύμαζε τους Εβραίους επειδή ήταν η πιο πολιτιστικά αριστερή εθνοτική ομάδα στην Αμερική, εκτός από όταν επρόκειτο για το Ισραήλ και την Παλαιστίνη.
.
Με τον αντιπρόεδρο του Ομπάμα να ετοιμάζεται να αναλάβει τα καθήκοντά του, δεν υπάρχει κανένα σημάδι της εισερχόμενης κυβέρνησης  Μπάϊντεν -      Χάρις. Ο Μπάιντεν ήταν πάντα γνωστός στους εβραϊκούς κύκλους ως ο «καλός μπάτσος» για το Ισραήλ, ενώ ο Harris, η Χάρις, που επιλέχθηκε προσωπικά από Εβραίους πολυεκατομμυριούχους  για να είναι η υποψήφια σύντροφος του Biden, είναι  μια ειλικρινής φανατική σιωνίστρια που είχε μυστικές συναντήσεις με την AIPAC. Πολλές πολιτικές που εγκαινίασε ο Ντόναλντ Τραμπ — ένας από τους πιο προσκείμενος στο Ισραήλ προέδρους στην αμερικανική ιστορία — αναμένεται να συνεχιστούν υπό το νέο καθεστώς.

 

 

 

 

 

Ο Ομπάμα προτείνει τον πρώτο μουσουλμάνο ομοσπονδιακό δικαστή, 07 Σεπτεμβρίου 2016

Τον διορισμό του πρώτου μουσουλμάνου ομοσπονδιακού δικαστή στις Ηνωμένες Πολιτείες δρομολογεί ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Washington Post».

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατονόμασε τον δικηγόρο Αμπίντ Ριάζ Κουρέσι (Abid Riaz Qureshi) -απόφοιτο των πανεπιστημίων Χάρβαρντ και Κορνέλ- ως υποψήφιο για τη θέση ομοσπονδιακού δικαστή στην περιφέρεια της Κολούμπια, η οποία και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες δικαστικές θέσεις στις ΗΠΑ.

Εκεί υπηρετούσε και ο Μέρικ Γκάρλαντ, ο δικαστής που επέλεξε ο αμερικανός πρόεδρος ως υποψήφιο για να πληρώσει την κενή θέση στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

 

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ
Ομπάμα: Οι διακρίσεις εναντίον μουσουλμάνων προσβάλλουν τις αμερικανικές αξίες

22|07|2016 

 
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαιρέτησε χθες τη συνεισφορά των μουσουλμάνων μεταναστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, τονίζοντας ότι κάθε προσπάθεια διάκρισης εναντίον της ισλαμικής πίστης καταλήγει προς όφελος των τρομοκρατών.
"Οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι είναι τόσο πατριώτες, τόσο ενσωματωμένοι, τόσο Αμερικανοί, όσο και κάθε άλλα μέλη των Αμερικανικών οικογενειών", είπε ο Ομπάμα σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό του Άιντ αλ Φιτρ, που σηματοδοτεί το τέλος του Ραμαζανιού.
"Είτε η οικογένειά σας έχει ζήσει εδώ επί γενεές είτε έχετε μόλις έρθει, είσαστε ένα σημαντικό μέρος του ιστού της χώρας μας", είπε.
Η κυβέρνηση του Ομπάμα έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερη κριτική για το σχέδιο της να υποδεχθεί ένα σύνολο 10.000 Σύρων προσφύγων φέτος, με μερικούς Ρεπουμπλικανούς να προειδοποιούν ότι μπορεί μεταξύ των υπάρχουν και φανατικοί ισλαμιστές μαχητές προσποιούμενοι τους πρόσφυγες.
Ενώ δεν κατονόμασε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ, ο Ομπάμα τόνισε ότι πολιτικές διάκρισης εναντίον των μουσουλμάνων προσβάλλουν "τις αξίες που ήδη κάνουν τη χώρα μας μεγάλη".
Ο Τραμπ, ο οποίος απόψε δίνει την μεγάλη του ομιλία στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, είχε προτείνει μια προσωρινή απαγόρευση στην είσοδο μουσουλμάνων στη χώρα μετά από το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας, όπου ένας μουσουλμάνος Αμερικανός και η γυναίκα του σκότωσαν 14 άτομα.
"Επιπλέον, το να στοχεύουμε τους μουσουλμάνους Αμερικανούς τροφοδοτεί το ψέμμα των τρομοκρατών όπως (το Ισλαμικό Κράτος) ότι η Δύση βρίσκεται κατά κάποιο τρόπο σε κατάσταση πολέμου με μια θρησκεία που περιλαμβάνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο πιστούς", είπε ο Ομπάμα. "Αυτό δεν είναι και έξυπνη εθνική ασφάλεια", κατέληξε.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  1. Ο Joe Biden: «Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ».
    Ο Joe Biden, (Τζο Μπάιντεν) ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών του Ομπάμα, μιλώντας το 2013 σε εκδήλωση για τον "Μήνα Εβραϊκής Κληρονομιάς" (Jewish American Heritage Month) της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη», και πολλά άλλα.
    Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Απέδωσε την αλλαγή της κουλτούρας της Αμερικής στην συμμετοχή των Εβραίων του Χόλιγουντ. Είπε ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για το 85% της αλλαγής στάσης της Αμερικής σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. "Σκεφτείτε ότι όλα αυτά, στοιχηματίζω το 85 τοις εκατό αυτών των αλλαγών, είτε πρόκειται στο Χόλιγουντ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνέπεια των Εβραίων ηγετών στη βιομηχανία του θεάματος."
    "Η εβραϊκή κληρονομιά έχει διαμορφώσει αυτό που είμαστε - σε όλους μας, σε μας, σε μένα - όσο ή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα τα τελευταία 223 χρόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός", δήλωσε ο Μπάιντεν.
    Μιλώντας στην εβραϊκή πολιτική εξουσία, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι «οι Εβραίοι έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην Αμερική. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει μια τέτοια υπερμεγέθη επιρροή κατά κεφαλήν όπως όλοι εσείς που στέκεστε εδώ και όλοι αυτοί που ήταν πριν από μένα και για όλοι εκείνοι που ήταν πριν από σας."
    Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους τρεις Εβραίους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου με το όνομά τους. Ο Μπάιντεν τέλειωσε την διάρκειας είκοσι λεπτών ομιλία του στους Εβραίους ηγέτες λέγοντας «σας χρωστάμε πολλά, χρωστάμε σε γενιές που ήρθαν πριν από εσάς».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νόαμ Τσόμσκι: Μπάιντεν και Τραμπ εντάχθηκαν στην ίδια μυστική εταιρεία…

      Ο (ΙΟΥΔΑΙΟΣ) Νόαμ Τσόμσκι “καρφώνει” τους δύο δελφίνους για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ ότι είναι μέλη μυστικής εταιρείας…
      Δεν την κατονομάζει αλλά καταγγέλει την ένταξή τους..
      Αναρωτιέται κατ’ αυτόν τον τρόπο ποια η επιλογή σε αυτές τις εκλογές και κατ΄επέκταση που είναι ο δημοκρατικός πλουραλισμός αφού “2 τύποι” όπως τους χαρακτηρίζει απαξιωτικά που τελείωσαν το ίδιο ελιτίστικο πανεπιστήμιο που είναι το ίδιο πάμπλουτοι και που έχουν το ίδιο υπόβαθρο ενώ εντάχθηκαν και στην ίδια μυστική εταιρεία διεκδικούν το χρίσμα και…… μετά τις εκλογές….
      “Εννοώ, τι είδους είναι αυτές οι εκλογές; Eσείς γνωρίζετε ( μιλάμε ) για 2 τύπους με το ίδιο background, πλούτο, πολιτική επιρροή, που πήγαν στο ίδιο ελιτίστικο πανεπιστήμιο που εντάχθηκαν στην ίδια μυστική εταιρεία όπου εκπαιδεύεται κανείς για να γίνει ένας κυβερνήτης -αυτοί οι 2 μπορούν να το τρέξουν γιατί χρηματοδοτήθηκαν από τα ίδια εταιρικά ιδρύματα”.
      Η καταγγελία ότι είναι μέλη μυστικής εταιρίας ( ΣΗΜΕΙΩΣΗ: εννοεί μυστικής αποκρυφιστικής εταιρείας – κάποια ειδική μασονική στοά μάλλον, σαν εκείνη που εντάχθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου, την μασονική ιουδαϊκή στοά της Βοστόνης «ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΛΕΩΣ ΔΑΥΙΔ», προκειμένου να τον διορίσουν καθηγητή στο Μπέρκλευ) οι 2 νυν Πρόεδροι των ΗΠΑ γιατί και οι 2 δηλώνουν νικητές είναι βαρυσήμαντη γιατί φέρει τη σφραγίδα του εγνωσμένου κύρους ιουδαίου διανοούμενου των ΗΠΑ.
      Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...