ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Απριλίου 2022

Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΝΜΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΪΟΥ. ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ. Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΖΕΛΕΝΣΚΙ: «ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Βayraktar. ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ».

 

 

 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΥ «Moskva» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ Neptune ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Bayraktar;

 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ «ΕΔΙΩΞΕ» ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΒΙΒ ΚΟΧΑΒΙ ΕΙΠΕ (ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ) ΣΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 

 



 Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανήγγειλε χθες Τετάρτη ότι θα επισκεφθεί το Ισραήλ την 24η Μαΐου, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας αναθέρμανσης της σχέσης των δύο κρατών, τέσσερα χρόνια μετά την αμοιβαία απέλαση των πρεσβευτών τους.

Η τουρκική και η ισραηλινή κυβέρνηση αποπειρώνται τις τελευταίες εβδομάδες να αποκαταστήσουν την άλλοτε συμμαχική διμερή σχέση, η οποία χαρακτηρίζεται από πολλές εντάσεις τα τελευταία χρόνια. Η ενέργεια θεωρείται δυνητικό πεδίο συνεργασίας.

 


Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε τον περασμένο μήνα πως τρέφει «πολλές ελπίδες» πως πράγματι θα προωθηθεί συνεργασία της χώρας του με το Ισραήλ στο πεδίο της ενέργειας, προσθέτοντας ότι θα συζητήσει το ζήτημα με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ.

Ωστόσο, προχθές Τρίτη, ο αρχηγός του τουρκικού κράτους ανακοίνωσε ότι τόνισε στον ισραηλινό ομόλογό του Ισαάκ Χέρτσογκ πως είναι «πολύ αναστατωμένος» εξαιτίας των θανάτων και των τραυματισμών Παλαιστινίων σε επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού και της ισραηλινής αστυνομίας στη Δυτική Όχθη και στο τέμενος Αλ Αξά εν μέσω του ιερού για τους μουσουλμάνους μήνα του Ραμαζανιού.

Οι δύο χώρες απέλασαν αμοιβαία τους πρεσβευτές τους το 2018. Έκτοτε, οι αντεγκλήσεις είναι συχνές: για την ισραηλινοπαλαιστινιακή διένεξη, για την τουρκική υποστήριξη στο ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς που κυβερνά τη Λωρίδα της Γάζας, καθώς και άλλα θέματα στα οποία οι θέσεις τους είναι διαμετρικά αντίθετες.

Μιλώντας στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk, ο τούρκος ΥΠΕΞ διευκρίνισε ότι θα επισκεφθεί το Ισραήλ και την Παλαιστίνη την 24η Μαΐου. Στο σκέλος του ταξιδιού του στο Ισραήλ, θα τον συνοδεύσει ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ, σημείωσε. Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν την προοπτική οι πρεσβευτές τους να επιστρέψουν στα πόστα τους, πρόσθεσε ο κ. Τσαβούσογλου.

 

 

 

 

Ζελένσκι: «Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον Ρ.Τ.Ερντογάν – Ονομάζουμε τα παιδιά μας Βayraktar».

Ο στενός σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Μιχαήλ Ποντόλιακ, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Ουκρανίας προς τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρόσθεσε ότι οι Ουκρανοί ονομάζουν τα παιδιά τους Bayraktar, ώστε να εκφράσουν τον θαυμασμό τους προς τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. 

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μιχαήλ Ποντόλιακ , σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο CNNturk, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα θέματα και στη βύθιση του ρωσικού καταδρομικού Μόσκβα:

«Θα ήταν σωστό για αυτό το θέμα να κάνουν δηλώσεις μόνο τα στρατιωτικά μας όργανα. Δεν είναι σωστό να κάνει δήλωση κάποιος άλλος, αλλά πάλι θα ήθελα να πω το εξής: Η πλέον κοντινή δήλωση είναι αυτή της υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ πως “Χτυπήθηκε με πυραύλους”».

Και πρόσθεσε ότι «Οι υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ , της Αγγλίας και γενικά οι δυτικές υπηρεσίες κοινοποιούν πιο ακριβείς πληροφορίες από αυτές που ανακοινώνει η Ρωσία. Μπορείτε να εμπιστεύεστε 100% τις πληροφορίες που παρέχονται από την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ».

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Ποντόλιακ στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό.

Δημοσιογράφος: Ακόμα και τραγούδια γράφτηκαν για τα μη επανδρωμένα Βayraktar στην Ουκρανία. Πόσο σημαντικά ήταν για εσάς τα ένοπλα ΜΕΑ κατά τη διάρκεια του πολέμου; Μοιράστηκες μια φωτογραφία με τον Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, σημειώνοντας ότι ήσουν ευγνώμων. Τι θα θέλατε να πείτε για αυτό το θέμα;

«Τα παιδιά ονομάζονται Βayraktar»

Μ.Π.: Δεν τραγουδάμε μόνο τραγούδια, αλλά ακόμη και παιδιά ονομάζονται Βayraktar. Αυτά είναι φανταστικά και πολύ καλά όπλα. Από την αρχή του πολέμου, ήταν το βασικό όπλο για εμάς για να σταματήσουμε την πορεία των Ρώσων.

Δημοσιογράφος: Η Τουρκία προώθησε τη διπλωματία για να εξασφαλίσει την ειρηνευτική διαδικασία και προσπάθησε να φέρει κοντά τα μέρη. Πρώτα οι υπουργοί Εξωτερικών συναντήθηκαν στην Αττάλεια. Αργότερα, οι αντιπροσωπείες συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη. Πώς αξιολογείτε το έργο της Τουρκίας;

M.P.: Είμαστε χαρούμενοι που η Δημοκρατία της Τουρκίας είναι ενδιάμεσος σε μια τέτοια κατάσταση. Κατά τη γνώμη μου, η Τουρκία κατανοεί καλύτερα από άλλες χώρες, το τι συμβαίνει στον Εύξεινο Πόντο. Η Τουρκία εμφανίζεται κινητική και εποικοδομητική.

«Πολύ ευγνώμονες στον Ερντογάν»

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις διαπραγματεύσεις. Γιατί η ευαισθησία και το μέγεθος του πολέμου είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Από συναισθηματική σκοπιά, η Ρωσία έχει πολύ κακή στάση απέναντι στην Ουκρανία.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ καλό να υπάρχει ένας ενδιάμεσος όπως η Τουρκία και να φέρει κοντά τις δύο πλευρές. Από την άλλη πλευρά είμαστε πολύ ευγνώμονες στον Tούρκο πρόεδρο Ερντογάν.

Η παγκόσμια πολιτική απαιτεί τώρα από τους διαχειριστές της να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αυτό το βλέπουμε στο παράδειγμα του Ζελένσκι. Είμαστε μάρτυρες ότι και ο κ. Ερντογάν είναι τέτοιας φύσεως.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

12 σχόλια:

  1. Ιράν: Το υπουργείο Πληροφοριών ανακοίνωσε τη σύλληψη τριών κατασκόπων της Μοσάντ.
    Συνελήφθησαν στην επαρχία Σιστάν-Μπαλουτσιστάν στο νοτιοανατολικό Ιράν.
    Το υπουργείο Πληροφοριών του Ιράν ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τρεις κατασκόπους της Μοσάντ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.
    Στο δελτίο Τύπου, το οποίο μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars, δεν διευκρινίζονται οι εθνικότητες των κατασκόπων της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών.
    Ωστόσο, αναφέρεται ότι αυτοί συνελήφθησαν στην επαρχία Σιστάν-Μπαλουτσιστάν στο νοτιοανατολικό Ιράν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαβούσογλου: Χώρες του ΝΑΤΟ θέλουν πόλεμο διαρκείας στην Ουκρανία «για να αποδυναμωθεί η Ρωσία».
    ΤΟΥΡΚΙΑ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    Η Τουρκία έχει φιλοξενήσει δύο φορές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
    Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατηγόρησε σήμερα τις χώρες του ΝΑΤΟ, δηλώνοντας ότι επιθυμούν έναν πόλεμο διαρκείας στην Ουκρανία ώστε «να αποδυναμωθεί η Ρωσία».
    «Υπάρχουν χώρες στους κόλπους του ΝΑΤΟ που επιθυμούν να συνεχιστεί ο πόλεμος», είπε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας. «Ο στόχος τους είναι να αποδυναμωθεί η Ρωσία», πρόσθεσε.
    Οι ρωσοουκρανικές διαπραγματεύσεις, που φιλοξενήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη Μαρτίου και επρόκειτο να συνεχιστούν μέσω βιντεοκλήσεων, φαίνεται ότι βρίσκονται σε νεκρό σημείο. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε νωρίτερα ότι οι Ουκρανοί «υπαναχωρούν» διαρκώς από τα σημεία στα οποία είχε επιτευχθεί συμφωνία.
    Η Τουρκία έχει φιλοξενήσει δύο φορές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, την πρώτη στις 10 Μαρτίου, σε υπουργικό επίπεδο, στην Αττάλεια και τη δεύτερη στις 29 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέα ανατρεπτική έρευνα για τα αίτια θανάτου του Ιησού Χριστού. ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΜΜΕ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.
    Όπως αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της, ένας συνταξιούχος γιατρός δημοσίευσε μια νέα επιστημονική ανάλυση σχετικά με τον θάνατο του Ιησού.
    Όπως μαθαίνουμε από τις ευαγγελικές διηγήσεις, ο Ιησούς, με εντολή του Πιλάτου, οδηγήθηκε στο λόφο Γολγοθά, για να σταυρωθεί.
    Ο Χριστός υποχρεώθηκε να μεταφέρει στους ώμους του τον Σταυρό και στο μέσο της διαδρομής, λύγισε υπό το βάρος. Τότε, ο Σίμων ο Κυρηναίος τον βοήθησε να τον κουβαλήσει μέχρι τον τόπο της σταύρωσης.
    Οι μελετητές συμφωνούν ότι ο Χριστός πιθανότατα εξάρθρωσε τον δεξιό του ώμο όταν έπεσε μεταφέροντας τον σταυρό.
    Ωστόσο, ο Πάτρικ Πουλιτσίνο, πρώην σύμβουλος νευρολόγος στο East Kent Universities Hospitals, ο οποίος μετά τη συνταξιοδότησή του έγινε ιερέας, πιστεύει ότι ο Χριστός μπορεί τελικά να πέθανε από επιπλοκές που συνδέονται με αυτό το τραύμα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ». ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.
    Ζήνων Παπαζάχος,
    31 Ιανουαρίου 2022
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ; ΜΗΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΥΤΙΝ - ΜΠΑΪΝΤΕΝ - ΙΣΡΑΗΛ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΚΙΝΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. Η ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ....
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/01/blog-post_46.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιστήμονας μετέτρεψε το DNA σε σκληρό δίσκο: «Θα μπορείς να αποθηκεύεις… ταινίες».
    (Βέβαια έχουν γίνει παλιότερα σχετικές ανακοινώσεις. Δεν ανακάλυψε κάτι. Επανέλαβε την δουλειά που έχουν κάνει άλλοι).
    Ο Nicholas Goldman είναι επικεφαλής ομάδας και ανώτερος επιστήμονας στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοπληροφορικής, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Wellcome Genome στο Hinxton, Cambridgeshire, Αγγλία.
    O συγκεκριμένος επιστήμονας μετέτρεψε το DNA… σε σκληρό δίσκο. Έτσι αντί να αποθηκεύονται, οι όποιες πληροφορίες μας (ιατρικές, εμβολιαστικές, πολιτικές κτλ. σε ένα ηλεκτρονικό μικροτσίπ, αυτό θα μπορεί να γίνεται στο ίδιο μας το σώμα.
    Στο Κέιμπριτζ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτός ο επιστήμονας κατασκεύασε λοιπόν τον μεγαλύτερο σκληρό δίσκο στον πλανήτη, χρησιμοποιώντας DNA.
    Αποθηκεύει δεδομένα στο DNA των κυττάρων! Μετατρέπει ψηφιακά αρχεία σε κώδικα DNA.
    Φυσικά αυτή η ανακάλυψη δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο αναφέρεται στην ιστοσελίδα του στον επιστήμονα Nicholas Goldman.
    Ουσιαστικά, μετέτρεψε το DNA σε έναν εξαιρετικά μικρό σκληρό δίσκο που δεν μπορείτε καν να δείτε.
    Όπως αναφέρεται στο βίντεο εκεί θα μπορούμε να αποθηκεύουμε ταινίες, τραγούδια κτλ.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ 55 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967, ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
    Η στρατιωτική δικτατορία κράτησε 7 χρόνια και κατέρρευσε με την στρατιωτική συμφορά της Κύπρου. Οι ίδιοι οι στρατιωτικοί δικτάτορες που έδιωξαν τους διεφθαρμένους πολιτικούς από την εξουσία, έφθασαν στο σημείο να τους παρακαλάνε να γυρίσουν πίσω, χωρίς όρους. Άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία της ρωμιοσύνης.
    Δεν αυτοκτόνησε κανείς τους.
    ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, Ολυνθιακός Α:
    «Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται».
    «Με βάση το αποτέλεσμα του τελευταίου συμβάντος, κρίνονται όλα τα προηγούμενα».
    Οι πολιτικοί κρίνονται από τα αποτελέσματα των ενεργειών τους και όχι από τις όποιες προθέσεις τους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 21 Απριλίου 2021,
      Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/04/21-1967.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  7. Ο Μητσοτάκης διακινητής ναρκωτικών. «STEKI 46»: κρατικός χώρος εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών στην Ελλάδα.
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΩΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    Σε αυτόν τον χώρο, οι χρήστες θα μπορούν "νόμιμα" και "υγιεινά" να κάνουν την δόση τους. Μέχρι δε το τέλος του έτους, σκοπός του προγράμματος είναι να υπάρξουν και 5 κινητές μονάδες τέτοιας χρήσης που θα περιφέρονται και θα προσφέρουν τα "αγαθά της νόμιμης και ελεγχόμενης" χρήσης.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ: «Αυτός είναι ένας χώρος, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες με ασφάλεια να κάνουν τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών. Αποδίδω πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό το οποίο μου είπε ο Πρόεδρος (ΟΚΑΝΑ) ότι θα μπορούμε σύντομα να ελέγχουμε και την ποιότητα των ναρκωτικών, ώστε να γνωρίζουν οι χρήστες ότι αυτά τα οποία προμηθεύονται δεν είναι νοθευμένα. Και βέβαια δεν είναι απλά ένας χώρος χρήσης, υπάρχει μία συνολική υποστήριξη, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα ολιστικά. Είναι ένα πρόβλημα, ένα πραγματικό πρόβλημα, ένα πρόβλημα το οποίο είναι μαζί μας και το πρώτο το οποίο πρέπει να διασφαλίσουμε είναι τουλάχιστον την ασφάλεια των χρηστών, ώστε να μην καταφεύγουν σε μία πραγματικότητα που νομίζω ότι είναι πολύ οικεία σε όλους, σε ανεξέλεγκτη χρήση, σε πιάτσες, σε άλλα φαινόμενα τα οποία εν πάση περιπτώσει δεν συνάδουν με αυτό το οποίο θα φανταζόμασταν σε μία κοινωνία με στοιχειώδη ευαισθησία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ. Φάρσαλα: 25χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο και τον βρήκε ο πατέρας του.
      Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Μ.Τετάρτης στα Φάρσαλα, με θύμα έναν 25χρονο.
      Στο πένθος έχει βυθιστεί η επαρχία Φαρσάλων από τον ξαφνικό θάνατο τα ξημερώματα του Δημήτρη Αποστολακόπουλου σε ηλικία μόλις 25 ετών.
      Ο άτυχος νεαρός επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι του, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτό εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
      Το συμβάν έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει το Λόφο με το Ελληνικό. Οι οικείοι του ανησύχησαν που δεν επέστρεψε σπίτι του και τον αναζήτησαν ειδοποιώντας τις αρχές. Δυστυχώς όμως όταν βρέθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί, ήταν ήδη αργά.
      Ο εκλιπών εργάζονταν σε γεωπονική επιχείρηση της επαρχίας.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Λαθρομετανάστης στη Ζάκυνθο έδειρε Ελληνίδα και έστειλε στο Νοσοκομείο δύο ρωμιούς αστυνομικούς.

      Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στο χωριό του Κοιλιωμένου, όπου ένας αλλοδαπός επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο κατά αστυνομικών όταν οι τελευταίοι πήγαν σε κλήση που είχαν δεκτή για τον ξυλοδαρμό σε βάρος ημεδαπής.
      Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή το μεσημέρι ενημερώθηκε η αστυνομία Ζακύνθου για τον ξυλοδαρμό ημεδαπής στο χωριό του Κοιλιωμένου από νεαρό αλλοδαπό.
      Στο σημείο έσπευσαν δυο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ζακύνθου για να επιληφθούν την υπόθεση. Μόλις ο αλλοδαπός είδε τους δύο αστυνομικούς να φθάνουν στο σπίτι, όχι μόνο δεν ηρέμησε αλλά τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τους φέρει σοβαρά χτυπήματα τόσο στο πρόσωπό όσο και στο σώμα.
      Το συμβάν προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή ενώ οι δύο αστυνομικοί μετεφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου παρέμειναν προληπτικά για 24 ώρες ενώ ο νεαρός συνελήφθη.
      Τέλος, ο αλλοδαπός καταδικάστηκε σε 32 μήνες φυλάκιση με αναστολή ενώ τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  8. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.
    «Μετά την ολοκλήρωση των μελετών που διεξήχθησαν σχετικά με τις περιοχές έρευνας στην «Δυτική Κρήτη» και «Νοτιοδυτική Κρήτη», η TotalEnergies έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί από τα δύο τεμάχια (blocks)», ανακοίνωσε η εταιρεία, σημειώνοντας ότι ενημέρωσε τις αρχές και τους εταίρους της για αυτή την απόφαση.
    «Η TotalEnergies παραμένει προσηλωμένη στη δέσμευσή της για ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα. Η TotalEnergies συνεχίζει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της TotalEnergies Marketing Hellas», τονίζεται στην ανακοίνωση. Η γαλλική TotalEnergies συμμετείχε μαζί με την ExxonMobil και τα Ελληνικά Πετρέλαια στην ερευνητική Κοινοπραξία στις συγκεκριμένες περιοχές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμος Κυριλίδης, Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας, Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας:
      «Την ίδια ώρα που όλες οι χώρες αδυνατούν να καλύψουν τις ημερήσιες ενεργειακές τους ανάγκες καθώς εξαρτώνται από το ρωσικό φυσικό αέριο και όχι μόνο, η Ελλάδα φαίνεται να χάνει ολοκληρωτικά τον έλεγχο στο ενεργειακό σκηνικό.
      Οι εταιρείες που είχαν μισθώσει τα μπλοκ στην Κρήτη μαζί με τα Ελληνικά Πετρέλαια δεν φαίνεται να θέλουν να συνεχίσουν τις έρευνες. Αυτό οφείλεται στο ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει χάσει την αξιοπιστία της, με συνέπεια η χώρα μας να παραμένει ενεργειακό υποχείριο ξένων συμφερόντων.
      Οι απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της χώρα μας, ότι δεν θα σκάψει στο Αιγαίο συνεχίζονται και δίνουν την αφορμή να παραμείνουν τα κοιτάσματα ανέγγιχτα και η Ελλάδα να αναγκάζεται να αγοράζει φυσικό αέριο. Μοναδική λύση οι υδρογονάνθρακες για την ενεργειακή αυτονομία της χώρας μας»!
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...