ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Ιουνίου 2021

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΗΣ. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απέκτησαν ήδη το πρώτο τους πυρηνικό εργοστάσιο.

 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΙΚΡΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ «ΤΣΕΠΗΣ». Η πυρηνική ενέργεια είναι η κατεξοχήν πηγή ηλεκτρικής ενέργειας σχεδόν χωρίς καθόλου εκπομπές. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΚΟΥΛΗΣ – ΑΛΕΞΗΣ – ΤΖΕΦΡΥ) ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΗ (ΥΠ)ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η κυβέρνηση Τζόνσον θεωρεί ότι τα νέα πυρηνικά εργοστάσια είναι απαραίτητα για να επιτύχει το Ηνωμένο Βασίλειο τον στόχο του: να μηδενίσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως το 2050.




ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, Ο ΓΚΕΪΤΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΑΣ; Ο Βασίλειος Γκέιτς εισβάλει στην Ναυτιλία με την πυρηνική ενέργεια ως καύσιμο.


 

ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΚΑΙΗΤΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΩΡΕΝ ΜΠΑΦΕΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ 500 MW 1 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ. Στην Ελλάδα ο αδούλευτος Τζέφρυ Μητσοτάκης προσφέρει χάντρες στους νατιβιστές ιθαγενείς: «Η Αστυπάλαια γίνεται το πρώτο έξυπνο και πράσινο νησί της Μεσογείου».





 Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έθεσαν τη λειτουργία την πρώτη μονάδα στο πυρηνικό εργοστάσιο Μπάρακα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εμίρης του Ντουμπάι σε ανάρτησή του στο Twitter.




Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Σε λειτουργία το πρώτο πυρηνικό εργοστάσιο

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Σε λειτουργία το πρώτο πυρηνικό εργοστάσιο

«Σήμερα ανακοινώνουμε την επιτυχία των ΗΑΕ στη λειτουργία του πρώτου στον αραβικό κόσμο πυρηνικού ενεργειακού αντιδραστήρα για ειρηνικούς σκοπούς», ανέφερε ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ-Μακτούμ, προσθέτοντας ότι τα πυρηνικά καύσιμα φορτώθηκαν με επιτυχία στην πρώτη από τις τέσσερις μονάδες.

Πρόκειται για το πρώτο πυρηνικό εργοστάσιο στον αραβικό κόσμο.




ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Όλος  ο  κόσμος  βρίσκεται  σε  δημιουργικό  και  παραγωγικό  οργασμό.  Όλη  η  ανθρωπότητα  προοδεύει,  κάνει  σχέδια  για  το  μέλλον.  Από  παντού  ακούγονται  ειδήσεις  δημιουργίας  έργων.  Από παντού,  εκτός  από  την Ελλάδα.  Ποιος  περίμενε  ότι  τα  Εμιράτα  θα  κατασκευάσουν  πυρηνικό  εργοστάσιο;  

ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΣΥΝΕΧΩΣ  ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.  Αποβιομηχάνιση,  καταστροφή  Γεωργίας  και  Κτηνοτροφίας,  φτωχοποίηση,  αύξηση  της  ανεργίας,  μετανάστευση  των  νέων,  υπογεννητικότητα,  παρασιτισμός,  ισλαμοποίηση.  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  (και  οι  λοιποί  πράκτορες  της CIA)  προωθούν    την  
δήθεν  "πράσινη"  ενέργεια,  την  εξάρτηση  και  την  υποδούλωση.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




  1. H Υπουργός πολιτισμού της "Ελλάδος" Λίνα Μενδώνη: "Εμείς έχουμε επενδύσει 50 εκατομμύρια σε οθωμανικά μνημεία".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιουδαία Μέρκελ: «Παραδώσαμε τεχνογνωσία για παραγωγή αντιαρματικών πυραύλων στην Τουρκία».
      Σημαντικά μέρη τουρκικών όπλων συνεχίζουν να προέρχονται από τη γερμανική παραγωγή, σύμφωνα με απάντηση του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας σε κοινοβουλευτική ερώτηση των Πρασίνων.
      Η κοινοβουλευτική ομάδα των Πρασίνων, όπως μεταδίδει το ANF, ρώτησε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σχετικά με την εξαγωγή κεφαλών για πυραύλους συμβατούς με τα τουρκικά UAV.
      Συγκεκριμένα, η ερώτηση αφορούσε κεφαλές για τους αντιαρματικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς (LRAT) και τους πυραύλους μεσαίας εμβέλειας (MRAT), οι οποίοι και οι δύο κατασκευάζονται από την τουρκική εταιρεία Roketsan. Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής κυβέρνησης, το 2014 εκδόθηκαν άδειες εξαγωγής για δέκα κιτ κεφαλών για πυραύλους LRAT.
      Συνολικά δέκα κεφαλές έχουν εξαχθεί στη Roketsan από το 2010. Το 2010, 2011, 2012 και 2018, οι άδειες εξαγωγής για την τεχνολογία παραγωγής κεφαλών LRAT εγκρίθηκαν από τη γερμανική κυβέρνηση.
      Το 2013 και το 2018 εγκρίθηκε η πώληση τεχνολογίας για την παραγωγή κεφαλών για αντιαρματικούς πυραύλους μεσαίας εμβέλειας.
      Η Roketsan είναι κατασκευαστής οπλισμένων συστημάτων πυραύλων με έδρα την Άγκυρα. Η εταιρεία ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 από την κρατική γραμματεία αμυντικής βιομηχανίας. Οι περισσότερες μετοχές κατέχονται από το Τουρκικό Ίδρυμα Ενόπλων Δυνάμεων (TSKGV).
      Σύμφωνα με τη γερμανική κυβέρνηση, όλες οι άδειες που χορηγήθηκαν αφορούν αποκλειστικά την προμήθεια εξαρτημάτων, κεφαλών και τεχνολογίας για την ανάπτυξη και παραγωγή παράλληλων κεφαλών LRAT και MRAT αντιαρματικών όπλων.
      Αυτές οι κεφαλές είναι ειδικά σχεδιασμένες για να συνδέονται με οπλισμένα αεροσκάφη και να καταστρέφουν οχήματα θωράκιση. Η γερμανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει εάν η Τουρκία μπορεί να παράξει τα όπλα με το δημοσίευμα να αφήνει υπαινιγμούς την παραγωγή στην Τουρκία να την κάνουν Γερμανοί τεχνικοί.
      Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...