ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Απριλίου 2024

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του Μητσοτάκη Βίκυ Φλέσσα δήλωσε (εκφράζοντας τις σκέψεις του Μητσοτάκη), για τα Τέμπη: «Τα παιδιά εκεί τα σκοτώσαμε όλοι μαζί». Το ΝΕΟ σλόγκαν της μαφιόζικης οικογενειοκρατίας που κυβερνά: Από το «Όλοι μαζί τα φάγαμε» στο «Όλοι μαζί τους σκοτώσαμε». Γιατί κυρία μου; «Γιατί ΟΛΟ το κράτος – άρα και η Δικαιοσύνη - νοσεί». Ναι, αλλά οι πολίτες δεν είναι το κράτος. Το κράτος και η Δικαιοσύνη είναι η κυβερνώσα Μαφία. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ;

 

 

Ο Άρειος Πάγος, τρέμοντας από φόβο μπροστά στον Μητσοτάκη, στο μεγάλο μαφιόζικο αφεντικό, αποφάσισε: «Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι «Σπαρτιάτες».

 

 



 

 



Μια ντροπιαστική πολιτική θεωρεία «συνευθύνης» των Ελλήνων πολιτών για το έγκλημα των Τεμπών διατύπωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα, όταν ρωτήθηκε σε εκδήλωση στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας για το έγκλημα στα Τέμπη.

Απαντώντας ως νέος Πάγκαλος που μετά τις «αλυσίδες» των Μνημονίων και την οικονομική καταστροφή μίλησε για συνυπευθυνότητα όλων των Ελλήνων με το «Όλοι μαζί τα φάγαμε» τώρα έρχεται η ΝΔ δια της υποψήφιας ευρωβουλευτού της και διακηρύσσει ότι «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί»!

Γιατί; Γιατί κατά την υποψήφια της ΝΔ «Το κράτος όλο νοσεί»!

Ναι, αλλά οι πολίτες δεν είναι το κράτος. Το κράτος είναι οι κυβερνώντες!

Είπε συγκεκριμένα τα εξής ντροπιαστικά για δημόσιο πρόσωπο:

«Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση», λέει αθωώνοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη απολύτως υπεύθυνη για τις συνεχείς παραλήψεις που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα και το έγκλημα των Τεμπών, αλλά και την κυβέρνηση Τσίπρα για το ολοκαύτωμα στο Μάτι.

Στο τέλος θα φταίνε τα θύματα που χρησιμοποίησαν το τρένο ή οι πολίτες που είχαν τις κατοικίες τους στο Μάτι, κατά την άποψη της Βίκυς Φλέσσα.

Τέτοια άτομα ζητούν την ψήφο των πολιτών για να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή! Γιατί; Θέλουν να εκπροσωπούν δολοφόνους;

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια:

  1. Οι «Σπαρτιάτες» «κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο και δεν θα συμμετάσχουν στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

    Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε την τελική λίστα των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις ευρωεκλογές.

    Το κόμμα του Βασίλη Στίγκα είχε καταβάλλει έγκαιρα το ποσό που αντιστοιχεί στο εκλογικό παράβολο, ελέγχεται όμως για τους στενούς του δεσμούς με τον πατριώτη πολιτικό Ηλία Κασιδιάρη, που τον τρέμει το μαφιόζικο οικογενειοκρατικό σύστημα.

    Οι ασπόνδυλοι δήθεν «δικαστές» δεν υπήρχε περίπτωση να πουν όχι στις στις διαταγές του αρχηγού της Ελληνικής Μαφίας.

    Η απόφαση ήταν αναμενόμενη. Οι κυράτσες που τοποθετήθηκαν επικεφαλής του "ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου" της χώρας δεν εμπνέουν κανένα σεβασμό και καμιά εμπιστοσύνη. Δεν διακρίνονται άλλωστε για το ήθος και τις γνώσεις τους. Η νοημοσύνη δεν είναι το ισχυρό τους σημείο. Τοποθετήθηκαν για ένα μόνο λόγο. Να χτυπούν ανελέητα τους εκ δεξιών αντιπάλους του Μητσοτάκη. Το είπε και ο πρώην αντιπρόεδρος του Α.π. Παπανικολάου. Να χτυπούν τον αδύνατο, όχι τον ισχυρό. Γι αυτό είναι εκεί.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γυναίκα που έχασε τον άνδρα της στο Αττικό: «Ήρθε η κακιά ώρα κ. Καλλιάνε να βιώσετε τον πόνο».«Βάλτε τα με τo μαφιόζικο αφεντικό σας που έχει πει ότι αν είναι καταδικασμένος να πεθάνει κάποιος ας πεθάνει».
    Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε μια γυναίκα που έχει χάσει τον άνδρα της από οξεία μυελογενή λευχαιμία στο Αττικό νοσοκομείο, απευθυνόμενη στον μετεωρολόγο και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνο που ξέσπασε για την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
    Η ανάρτηση της κυρίας Μίρνας Φαφουτέλλη από το facebook:

    «Είχαμε τον άντρα μου από 22 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου, την ημέρα που πέθανε από οξεία μυελογενή λειχαιμία, στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο, στο αιματολογικό, εκεί που είναι και ο πατέρας του κ. Καλλιάνου. Άγνωστοι ήμασταν, δεν είχαμε άκρες και γνωστούς, που λένε. Στο διάδρομο του τμήματος των καρκινοπαθών γινόταν το αδιαχώρητο απ’ τα ράντσα, που πάνω τους νοσηλεύονταν καρκινοπαθείς στο τελευταίο στάδιο.
    »Με τον σύζυγό μου την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου απ’ τις 9 το πρωί περιμέναμε μέχρι τις 7 το βράδυ να τον βάλουν σε κρεβάτι. Αλλά δεν έφταιγαν οι άνθρωποι του νοσοκομείου. Αυτοί ήταν ήρωες. Έτρεχαν σαν τρελοί να προλάβουν. Οι γιατροί δεν έφευγαν στις 2, αλλά στις 5 και 6 το απόγευμα. Όταν εγώ κατά λάθος πάτησα το κουμπί πάνω απ’ το κρεβάτι ήρθε η νοσοκόμα αμέσως. 23 μέρες που έμεινε ο σύζυγος μου εκεί η νοσηλεία ήταν υποδειγματική. Κανένα παράπονο δεν είχαμε, κύριε Καλλιάνε.
    »Οι γιατροί και οι νοσοκόμες όμως είναι άνθρωποι και έχουν όρια. Τι να σου κάνουν κι αυτοί. Δεν είναι ούτε εκατόγχειρες ούτε εκατοπόδαροι. Μην τα βάζετε μ’ αυτούς. Βάλτε τα με τα αφεντικά σας που έχουν πει ότι αν είναι καταδικασμένος να πεθάνει κάποιος ας πεθάνει, άχρηστη θα του είναι η ακριβή φαρμακευτική αγωγή. Βάλτε τα μ’ αυτούς που αποψίλωσαν τα νοσοκομεία κι έτσι τα ”δεντρα πεθαίνουν” και ξαπλωτά, αλλά και ”όρθια” λόγω έλλεψης κλινών και προσωπικού.
    »Και λύστε μου, να χαρείτε τον πατέρα σας, τον εαυτό σας, τον Μητσοτάκη σας, τον Σπυράδωνή σας, την αυταρέσκειά σας απ’ το μετείκασμα των εικόνων σας στο γραφείο σας, λύστε μου σας παρακαλώ την απορία, γιατί δεν κάνατε εισαγωγή κατευθείαν τον μπαμπά σας σ’ ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, αφού και λεφτά έχετε και είστε υπέρ της ιδιωτικοποίησης της Υγείας; Αλλά εσείς μάλλον θέλατε για σας την δωρεάν νοσηλεία, αλλά για τους άλλους την επί χρήμασι διδομένη.
    »Μα κ. Καλλιάνε εσείς δεν ήσασταν που ψηφίσατε την ”έκδοση” της Υγείας στα πορνεία της εκμετάλλευσης των ανθρώπων; Στην ζωή όμως υπάρχει το πανάρχαιον ηθικόν σχήμα ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις. Και ήρθε και η δική σας ώρα. Γιατί έχετε πει τρομερά πράγματα για τους νεκρούς από κόβιντ. Ήρθε λοιπόν, η κακιά ώρα κ. Καλλιάνε, να μάθετε εσείς, ο μετεωρολόγος, τι σημαίνει στην πραγματική ζωή ”κακός καιρός” και κακιά κυβέρνηση και να βιώσετε τον πόνο, όπως τον βίωσαν χιλιάδες συνάνθρωποί σας, που τον θάνατο των αγαπημένων τους τον χαρακτηρίσατε ως ”μικρά λαθάκια”».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/04/blog-post_41.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένωση Δικαστών για Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Μετέτρεψε τη δικαστική αίθουσα σε πεδίο επικοινωνιακού σόου».

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΞΕΤΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.
    Σε σχετική ανακοίνωση για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων χαρακτήρισε ως «αντιθεσμική και αντιδικονομική» τη συμπεριφορά της σε βάρος της Προέδρου και της Εισαγγελέως του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.
    Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι «τέτοιου είδους πράξεις, σπάνιες μεν αλλά όχι αμελητέες, συνιστούν πειθαρχικά ελεγκτέες συμπεριφορές, που προσβάλλουν το κύρος των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης και υπονομεύουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το θεσμό«.
    «Η Πολιτεία και τα αρμόδια θεσμικά όργανα οφείλουν να λάβουν όλα τα νομοθετικά και λοιπά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων» συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:
    «Τα Δικαστήρια αποτελούν χώρους αντιπαράθεσης νομικών και ουσιαστικών ισχυρισμών, προς τον σκοπό της κατίσχυσης του νόμου και της απονομής του Δικαίου. Ενέργειες που αποσκοπούν να μετατρέψουν τις δικαστικές αίθουσες σε πεδίο επικοινωνιακού σόου είναι κατακριτέες και πολύ περισσότερο όταν αυτές προέρχονται από πρόσωπο, που έχει ορκιστεί να διαφυλάττει το Σύνταγμα και να ενδυναμώνει την αρχή του Κράτους Δικαίου».
    Όλα αυτά, μετά την ένταση στα δικαστήρια του Βόλου, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μηνύει δικαστή λέγοντας ότι «παίρνετε εντολές από τον Μπέο».
    Όλα αυτά, στην επεισοδιακή ακροαματική διαδικασία στα δικαστήρια του Βόλου κατά τη διάρκεια της δίκης των Θωμά Κλημόπουλου και Αρ. Φραγκουδάκη, μετά από μήνυση δημοτικών συμβούλων της παράταξης Μπέου, για την πρόκληση επεισοδίων σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου το 2017.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε.Ακρίτα σε Β.Φλέσσα: «Εμείς δεν σκοτώσαμε κανένα στα Τέμπη – Εσείς;».
    Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως «τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί».
    H Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στα social media, σχολίασε τα όσα δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα για το έγκλημα στα Τέμπη.
    Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της τόνισε: «Εμείς κυρία μου, δεν σκοτώσαμε κανένα στα Τέμπη. Εσείς;».
    Η Β.Φλέσσα σε μια άλλη παραλλαγή του παγκαλικού… «μαζί τα φάγαμε», δήλωσε πως «τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μητσοτάκης, ΗΠΑ… άσχημες εξελίξεις
    ‘Ξαφνιάστηκαν” στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην εκδήλωση γιά Ελλάδα (ετεροχρονισμένα γιά 25 Μαρτίου) στις 4 Απριλίου ’24, στον Λευκό Οίκο.
    Την ”σίγουρη” επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Γ. Τσούνης.
    Μόνο το ”Κ” είχε ενημερώσει ότι ΔΕΝ θα σταλεί η πρόσκληση και είχε εξηγήσει τους λόγους.
    Ο πρωθυπουργός του ”καθεστώτος Μητσοτάκη”, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Είναι υπερβολικά δουλικός και υποτακτικός στις ΗΠΑ, σε βαθμό… εμμετικό. Γεγονός που… ενοχλεί.
    Οι ΗΠΑ, παραδοσιακά, χρησιμοποιούν πρόθυμους ”ηγέτες” γιά να πάρουν αυτά που θέλουν, αλλά μετά τους πετούν, ως ”στυμμένη λεμονόκουπα”, γιά να μην έχουν προβλήματα.
    Και ο Κυρ. Μητοτάκης το παράκανε, με την δουλικότητά του. Ως πρόθυμος, πίστευε, ότι θα παραμένει πρωθυπουργός και οι ΗΠΑ θα αδιαφορήσουν, σε ότι αφορά… μίζες, διαφθορά κλπ. Αλλά οι ΗΠΑ, γνωρίζουν άριστα τις βρωμιές της ”οικογένειας” και δεν μπορούν να καλύπτουν συνέχεια, αδιαφορώντας.
    Δεν μπορούν να αγνοήσουν και το γεγονός ότι υπήρξαν, επίσης, καταγγελίες στην Ουάσιγκτον γιά το ”ποιόν” του πρωθυπουργού, αλλά και γραπτό αίτημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, γιά να ερευνήσει την υπόθεση ”μίζες εμβόλια… Μπουρλάς-Pfizer, Μητσοτάκης-Φον Λάιεν”.
    Η πρώτη αντίδραση των ΗΠΑ ήταν η μη αποστολή πρόσκλησης γιά την τελετή στον Λευκό Οίκο. Η δεύτερη ήταν η έκθεση κατά Ελλάδας του Στέητ Ντηπάρτμεντ, γιά το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη. Και η τρίτη θα είναι ”μίζες, εμβόλια” και μετά οι υπόλοιπες μίζες.
    Μητσοτάκης, τέλος.
    ‘Ηταν πολύ δουλοπρεπής – υποτακτικός, ξενόδουλος και ”εργάστηκε” μόνο γιά τα δικά του οικονομικά και λοιπά συμφέροντα. Με ελεγχόμενη, εξευτελισμένη ”δικαιοσύνη” και εξαγορασμένα ΜΜΕ, ως υπηρετικό προσωπικό.
    Σημ.: Η ”τακτοποίηση” των ελληνοτουρκικών, με παρέμβαση ΗΠΑ και Ευρ. ‘Ενωσης, χρειάζεται ”προοδευτική συνκυβέρνηση” για να περάσει στον λαό, ανώδυνα.
    ”Κ” – 24 Απρ. ’24
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...