ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Απριλίου 2024

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η μοναδική δήλωση καταδίκης για την αποβολή των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές ήρθε από την «Φωνή Λογικής». «Άφωνοι» οι Κ.Βελόπουλος και Δ.Νατσιός. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ «ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ» ΤΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ που «αντιβαίνουν στο πνεύμα του νόμου αλλά και προσβάλλουν τη βούληση του ελληνικού λαού». Τα «νομικά τερτίπια» των επίορκων δικαστών, οι οποίοι υπακούουν μόνο στον διεφθαρμένο Μητσοτάκη. «Θα καταργήσουμε τον τραγικό νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών». «Η woke ατζέντα, αυτή η παράνοια, έχει μπει σε όλους τους τομείς».

 


Η υποψήφια ευρωβουλευτής του Μητσοτάκη Βίκυ Φλέσσα δήλωσε (εκφράζοντας τις σκέψεις του Μητσοτάκη), για τα Τέμπη: «Τα παιδιά εκεί τα σκοτώσαμε όλοι μαζί». Το ΝΕΟ σλόγκαν της μαφιόζικης οικογενειοκρατίας που κυβερνά: Από το «Όλοι μαζί τα φάγαμε» στο «Όλοι μαζί τους σκοτώσαμε». Γιατί κυρία μου; «Γιατί ΟΛΟ το κράτος – άρα και η Δικαιοσύνη - νοσεί». Ναι, αλλά οι πολίτες δεν είναι το κράτος. Το κράτος και η Δικαιοσύνη είναι η κυβερνώσα Μαφία. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ;





https://latinopoulou.gr/viografiko-latinopoulou-afroditi/

 

Με μια «καθαρή» δήλωση η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Α.Λατινοπούλου γίνεται η μόνη πολιτικός της Δεξιάς στην Ελλάδα που ευθαρσώς αι χωρίς να διστάσει καταδίκασε με αποφασιστικότητα την «έξωση» του κοινοβουλευτικού κόμματος των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές.

Να σημειώσουμε ότι ούτε ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνική Λύσης, ούτε ο Δημήτρης Νατσιός του ΝΙΚΗ προχώρησαν σε καταδίκη της απόφασης η οποία θεωρείται ότι έχει σοβαρά κενά καθώς δεν βασίστηκε σε καμία απόδειξη παρά μόνο σε εικασίες.

Προφανώς οι Κ.Βελόπουλος και Δ.Νατσιός προσδοκούν στην «λεηλασία» των ψήφων των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές.

Να σημειώσουμε ότι η Α.Λατινοπούλου είχε και αυτή την ατυχία να βρεθεί στην ίδια θέση στις πρώτες Εθνικές Εκλογές του Μαΐου του 2023 χωρίς πάντως να το «βάλει κάτω».

 

Έτσι έμεινε σε μια δυναμική εκλογική παρουσία στις δεύτερες εκλογές και φιλοδοξεί στις Ευρωεκλογές να ξεπεράσει το όριο της εισόδου για την Ευρωβουλή κάτι που είναι κοντά στο να το πραγματοποιήσει, όπως δείχνουν οι δημοκοπήσεις.

Η δήλωση της έχει ως εξής:

«Με λύπη μας παρατηρούμε ότι σχεδόν ενάμιση μήνα πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ένα κόμμα που ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έστειλε στη Βουλή, «κόβεται» με διάφορα νομικά τερτίπια, νοθεύοντας την πολιτική βούληση των Ελλήνων, και δεν θα λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή, την οποία θεωρούμε αντιδημοκρατική και πιστεύουμε ακράδαντα ότι πίσω από την κίνηση αυτή υπάρχει δάκτυλος Μαξίμου.

Είναι αδιανόητο σε μία δημοκρατική χώρα, η ελληνική κυβέρνηση να επιβάλλει στη δικαιοσύνη να λειτουργήσει με γνώμονα το δίκαιο και ουσιαστικά να απαγορεύει τη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, προτού ακόμα τελεσιδικήσει μία απόφαση.

Αυτό δεν αντιβαίνει μόνο το πνεύμα του νόμου αλλά προσβάλλει και τη βούληση του ελληνικού λαού, που στέλνει με την ψήφο του τα ελληνικά κόμματα στην Ευρωβουλή.

Παρομοιες μεθοδεύσεις συνέβησαν άλλωστε με απόφαση του Αρείου Πάγου και στο κόμμα μας, στις εθνικές εκλογές του 2023, καθώς δεν μας επέτρεψαν να συμμετέχουμε.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» «κόπηκε» με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, έπειτα από προσφυγή που είχε καταθέσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για δήθεν «μπέρδεμα» του εκλογικού σώματος από κόμμα που δεν λάμβανε καν μέρος στις εκλογές της 21ης Μαΐου του 2023.

Βέβαια τότε ουδείς διαμαρτυρήθηκε για την κατάφωρη αδικία σε βάρος μας».


«Θα καταργήσουμε τον τραγικό νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Η woke ατζέντα, αυτή η παράνοια, έχει μπει σε όλους τους τομείς».


Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου υπογράμμισε πως «Λέμε ένα μεγάλο όχι σε αυτόν τον τραγικό νόμο (σ.σ. για τα ομόφυλα ζευγάρια), τον οποίο φυσικά και θα καταργήσουμε όταν μας δοθεί η δυνατότητα. Εμείς τους ομοφυλόφιλους και τους σεβόμαστε και έχω προσωπικά πολλούς φίλους και εννοείται πως δεν έχει καμία σχέση η πλειοψηφία τους με την ηγεσία αυτού του κινήματος, αυτής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι γιατί τους φέρνουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Έχουν παλέψει χρόνια για να έχουν τον κύκλο τους, να έχουν την αποδοχή, αλλά δυστυχώς με όλα αυτά που γίνονται από συγκεκριμένα άτομα και μια συγκεκριμένη κοινότητα, μια μειοψηφία της μειοψηφίας, έρχονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και τους ζητώ πολλές φορές να βγουν και να μιλήσουν δημόσια αλλά φοβούνται»

Στην συνέχεια ανέφερε ότι «η woke ατζέντα, αυτή η παράνοια, έχει μπει σε όλους τους τομείς. Το βλέπουμε από τους κινηματογράφους, τις ταινίες, τα βιβλία και τα παραμύθια μέχρι και στα σχολεία. Διδάσκουν για αυτή την ατζέντα ότι δεν υπάρχουν δυο φύλα, αυτά τα οποία δηλαδή λέει η επιστήμη και η λογική, ο άνδρας και η γυναίκα, ακόμα και μέσα στα σχολεία. Ακόμα και σε ανήλικα παιδιά και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ επικίνδυνο. Είναι ο άνδρας και η γυναίκα, όπως είναι ο πατέρας και η μητέρα. Αυτές οι δυο ιερές λέξεις που πρέπει κάθε παιδί να μπορεί να τις πει. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να μην μπουν σε μια τέτοια κατάσταση, να τα προφυλάξουμε από όλη αυτή την παράνοια και τον φασισμό».

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

3 σχόλια:

  1. Οι ανυπόληπτοι «Δικαστές» διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά της Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Μετέτρεψε τη δικαστική αίθουσα σε πεδίο επικοινωνιακού σόου».

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΞΕΤΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητσοτάκης, ΗΠΑ… άσχημες εξελίξεις
    ‘Ξαφνιάστηκαν” στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην εκδήλωση γιά Ελλάδα (ετεροχρονισμένα γιά 25 Μαρτίου) στις 4 Απριλίου ’24, στον Λευκό Οίκο.
    Την ”σίγουρη” επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Γ. Τσούνης.
    Μόνο το ”Κ” είχε ενημερώσει ότι ΔΕΝ θα σταλεί η πρόσκληση και είχε εξηγήσει τους λόγους.
    Ο πρωθυπουργός του ”καθεστώτος Μητσοτάκη”, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Είναι υπερβολικά δουλικός και υποτακτικός στις ΗΠΑ, σε βαθμό… εμμετικό. Γεγονός που… ενοχλεί.
    Οι ΗΠΑ, παραδοσιακά, χρησιμοποιούν πρόθυμους ”ηγέτες” γιά να πάρουν αυτά που θέλουν, αλλά μετά τους πετούν, ως ”στυμμένη λεμονόκουπα”, γιά να μην έχουν προβλήματα.
    Και ο Κυρ. Μητοτάκης το παράκανε, με την δουλικότητά του. Ως πρόθυμος, πίστευε, ότι θα παραμένει πρωθυπουργός και οι ΗΠΑ θα αδιαφορήσουν, σε ότι αφορά… μίζες, διαφθορά κλπ. Αλλά οι ΗΠΑ, γνωρίζουν άριστα τις βρωμιές της ”οικογένειας” και δεν μπορούν να καλύπτουν συνέχεια, αδιαφορώντας.
    Δεν μπορούν να αγνοήσουν και το γεγονός ότι υπήρξαν, επίσης, καταγγελίες στην Ουάσιγκτον γιά το ”ποιόν” του πρωθυπουργού, αλλά και γραπτό αίτημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, γιά να ερευνήσει την υπόθεση ”μίζες εμβόλια… Μπουρλάς-Pfizer, Μητσοτάκης-Φον Λάιεν”.
    Η πρώτη αντίδραση των ΗΠΑ ήταν η μη αποστολή πρόσκλησης γιά την τελετή στον Λευκό Οίκο. Η δεύτερη ήταν η έκθεση κατά Ελλάδας του Στέητ Ντηπάρτμεντ, γιά το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη. Και η τρίτη θα είναι ”μίζες, εμβόλια” και μετά οι υπόλοιπες μίζες.
    Μητσοτάκης, τέλος.
    ‘Ηταν πολύ δουλοπρεπής – υποτακτικός, ξενόδουλος και ”εργάστηκε” μόνο γιά τα δικά του οικονομικά και λοιπά συμφέροντα. Με ελεγχόμενη, εξευτελισμένη ”δικαιοσύνη” και εξαγορασμένα ΜΜΕ, ως υπηρετικό προσωπικό.
    Σημ.: Η ”τακτοποίηση” των ελληνοτουρκικών, με παρέμβαση ΗΠΑ και Ευρ. ‘Ενωσης, χρειάζεται ”προοδευτική συνκυβέρνηση” για να περάσει στον λαό, ανώδυνα.
    ”Κ” – 24 Απρ. ’24
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΑ ΝΕΑ": "ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ". ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ¨: Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/03/1821.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...