ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Απριλίου 2024

Ο Άρειος Πάγος, τρέμοντας από φόβο μπροστά στον Μητσοτάκη, στο μεγάλο μαφιόζικο αφεντικό, αποφάσισε: «Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι «Σπαρτιάτες».

 

ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: Ο πρόεδρος της Γερμανίας (= ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ) Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ είπε χθες στην Κωνσταντινούπολη των Ελλήνων: «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΙΣΧΥΡΗ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΑΣ». Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για ολόκληρη την (ισλαμοτουρκική) Ευρώπη».

 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ, ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ». "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ".

 



Πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Παπανικολάου: «ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ».

 



Η ΚΛΑΠΑ νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου για τα επόμενα δύο χρόνια. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΠΑ. Οι έντρομοι ρωμιοί πρωθυπουργοί (τρομοκρατημένοι από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και την Στοά), στα επόμενα πενήντα χρόνια θα διορίζουν προέδρους του Αρείου Πάγου μόνο εκείνους, που πήραν θέση εναντίον του Κασιδιάρη. Εάν μάλιστα καταδίκασαν κανένα αθώο Κασιδιαρικό σε φυλάκιση, στις γνωστές δίκαιες δίκες, θα προωθούνται ταχύτατα. Η δικηγόρος του Κασιδιάρη Βάσω Πανταζή: "Η ΚΛΑΠΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, για την κατοχή μιας νόμιμης καραμπίνας, για την οποία είχε αθωωθεί αμετάκλητα". ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


 

 

Η διορισμένη από τον Μητσοτάκη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη: «Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ». Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Ηλία Κασιδιάρη και 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών» ζήτησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Εκτός της δίωξης μένει ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας. Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ".

 

 

"ΕΙΜΑΙ ΗΜΙΘΕΟΣ" ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ.
ΙΔΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ. "Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου βρίσκεται μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Σαν ημίθεος δυστυχώς είναι θνητός". Στο ερώτημα μιάς θνητής τι θα κάνει μετά το τέλος Ιουνίου οπότε συνταξιοδοτείται, είπε ότι είναι έτοιμος ως κοινός θνητός να υποταχθεί στις δυνάμεις του πανδαμάτορα χρόνου".

 


ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΛΟΙ - ΜΜΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ" - ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"; Ο Ιουδαίος επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ, ουσιαστικά ο υπερπρωθυπουργός της χώρας, επέβαλε πλήρη σιγή: "ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ". ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ" ΑΠΟ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΠΑ, ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ. ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ". ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Την άλλη μέρα το θέμα θα κλείσει απότομα με πλήρη σιγή και κανείς δεν θα ξανααναφερθεί σ'αυτό. Έτσι τακτοποιούνται οι υποθέσεις σε μια Μπανανία του Κορλεόνε.


 

 




Οι «Σπαρτιάτες» «κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο και δεν θα συμμετάσχουν στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε την τελική λίστα των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις ευρωεκλογές.

Το κόμμα του Βασίλη Στίγκα είχε καταβάλλει έγκαιρα το ποσό που αντιστοιχεί στο εκλογικό παράβολο, ελέγχεται όμως για τους στενούς του δεσμούς με τον πατριώτη πολιτικό Ηλία Κασιδιάρη, που τον τρέμει το μαφιόζικο οικογενειοκρατικό σύστημα.

Οι ασπόνδυλοι δήθεν «δικαστές» δεν υπήρχε περίπτωση να πουν όχι στις στις διαταγές του αρχηγού της Ελληνικής Μαφίας.

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη. Οι κυράτσες που τοποθετήθηκαν επικεφαλής του "ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου" της χώρας δεν εμπνέουν κανένα σεβασμό και καμιά  εμπιστοσύνη. Δεν διακρίνονται άλλωστε για το ήθος και τις γνώσεις τους. Η νοημοσύνη δεν είναι το ισχυρό τους σημείο.  Τοποθετήθηκαν για ένα μόνο λόγο. Να χτυπούν ανελέητα τους εκ δεξιών αντιπάλους του Μητσοτάκη. Το είπε και ο πρώην αντιπρόεδρος του Α.Π. Παπανικολάου. Να χτυπούν τον αδύνατο, όχι τον ισχυρό. Γι αυτό είναι εκεί.  

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

4 σχόλια:

  1. Θα διαμαρτυρηθεί κανείς για το ανοσιούργημα αυτό μερικών αγράμματων κυράτσων; Θα καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον τους κάποιος που τους ξέρει τι κουμάσια είναι π.χ. ο πρώην αντεισαγγελέας Κανελλόπουλος, ή ο πρώην αντιπρόεδρος Τζανερίκος εναντίον αυτών των υποταγμένων κυριών που εμποδίζουν τον λαό να ψηφίσει όποιον επιθυμεί; Ποιες είναι αυτές που θα με απαγορεύσουν να ψηφίσω; Θεωρούν τον Ελληνικό λαό σαν τον συνάδελφό τους δικαστή Ευστρατίου που π… με Πακιστανούς δίνοντάς τους κοκαΐνη;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Tο απερίσκεπτο «σκεπτικό» του αρχιμαφιόζου Μητσοτάκη (που το κόμμα του έκλεψε δισεκατομμύρια) και των αγράμματων κυράτσων του Αρείου Πάγου για το «κόψιμο» των Σπαρτιατών.
    Ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών, «προσέφεραν στην πραγματικότητα το κόμμα τους ως μανδύα νέου πολιτικού κόμματος στον Ηλία Κασιδιάρη, διευκολύνοντάς τον να καταστρατηγήσει τους περιορισμούς εκλογιμότητας που τάσσονται από την εκλογική νομοθεσία», επισημαίνεται, μεταξύ των άλλων, στην αρεοπαγιτική απόφαση ανακήρυξης των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων τα οποία μπορούν να συμμετέχουν στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.
    Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου εκ των βασικών λόγων αποκλεισμού των Σπαρτιατών ήταν και η άσκηση ποινικής δίωξης κατά των 11 βουλευτών του για την αξιόποινη πράξη της συνέργειας σε εξαπάτηση εκλογέων κατά συναυτουργία, πράξεις που φέρεται ότι τέλεσαν κατά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης – 6 -2023, ουσιαστικά δηλαδή αποδέχονται το σκεπτικό του υπομνήματος της ΝΔ.
    Η ποινική δίωξη σε βάρος των 11 ασκήθηκε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.
    Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα δούμε και την αποβολή του κόμματος από την Βουλή όπου για πρώτη φορά (άλλωστε πολλά στην χώρα μας πλέον γίνονται για πρώτη φορά) το ελληνικό πολιτικό σύστημα που θα απομείνει θα μοιράσει τα “ιμάτια” των Σπαρτιατών.
    Σας είχαμε ενημερώσει άλλωστε ότι πλέον αναμένεται και η απόφαση του Εκλογοδικείου (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο), για την υπόθεση των 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών» μετά την εκδίκαση των προσφυγών.
    Οι βουλευτές του κόμματος ενδέχεται ακόμα και να εκπέσουν από τις έδρες τους, εάν το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, υιοθετήσει την άποψη περί υποκρυπτόμενης ηγεσίας τους και έτσι σε περίπτωση, που το ανώτατο δικαστήριο κηρύξει έκπτωτους τους 11 βουλευτές, θα υποδείξει και τον τρόπο που θα πληρωθούν οι κενές βουλευτικές έδρες, με διαμοιρασμό ή με εθνικές εκλογές στις περιφέρειες που έχουν εκλέξει Βουλευτές;
    Πάντως σήμερα οι αρεοπαγίτες από τις 122 σελίδες της απόφασής τους οι 86 σελίδες αφορούν τους λόγους για τους οποίους κόπηκε το κόμμα των Σπαρτιατών, εξιστορώντας όλη την διαδρομή, τη δράση και τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη για το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και το μεταγενέστερο χρονικό διάστημα μετά την ίδρυση των Σπαρτιατών, καθώς και την καταδίκη του.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφερόμενοι οι αρεοπαγίτες στις ενέργειες του Ηλία Κασιδιάρη, επισημαίνουν ότι σε όλες τις κλειστές συναντήσεις που διοργάνωσε, «μετείχε μεγάλος αριθμός επιφανών στελεχών και υποψήφιων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ορισμένοι εκ των οποίων είναι και σήμερα βουλευτές του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ».
      Και προσθέτουν οι δικαστές: «Καταδεικνύεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός αρχηγός του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», το οποίο υποκαθιστά τη «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ουδέποτε αποδοκίμασε ή απεμπόλισε, έστω και κατ’ ελάχιστον, την προηγούμενη -ως ηγετικό στέλεχος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- ρητορική μίσους, τη βίαιη και ρατσιστική δράση του, στα πλαίσια του εγκληματικού μηχανισμού του ως άνω κόμματος, αντιποιούμενου τους θεσμικούς μηχανισμούς του Ελληνικού κράτους, την επιδιωκόμενη πολιτική κατάλυσης των δημοκρατικών θεσμών του κράτους δικαίου και την αποδοκιμασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών, που αναγνωρίζονται από τη δημοκρατία».
      «Το κόμμα στοχεύει στην αποδυνάμωση και κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος»
      Παράλληλα, το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αναφέρει:
      «Στην προκειμένη περίπτωση προκύπτει ότι το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», του οποίου πραγματικός ηγέτης είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, καταδικασμένος σε συνολική ποινή καθείρξεως 13 ετών και 6 μηνών για το κακούργημα της ένταξης και της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης «ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και την παράνομη οπλοκατοχή πυροβόλου όπλου, την οποία εκτίει, προωθεί μια πολιτική που δεν σέβεται τη δημοκρατία και στοχεύει στην αποδυνάμωση και κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και των θεσμών του κράτους δικαίου, ιδίως με τη χρήση βίας ή την προτροπή άσκησης βίας, καθώς και τη δικαιολόγηση αυτής, την προώθηση ολοκληρωτικών ιδεολογιών, τη διάδοση ρατσιστικών και μισαλλόδοξων ιδεών και ξενοφοβίας, την επιδοκιμασία εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, το μίσος κατά προσώπων και ομάδων, ενέργειες και διακηρύξεις που απειλούν την ειρηνική συμβίωση των κοινωνικών ομάδων στη χώρα».
      Και καταλήγουν οι αρεοπαγίτες:
      «Κατ΄ακολουθίαν των ανωτέρω, το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ πρέπει να μην ανακηρυχθεί και εντεύθεν να μη συμμετάσχει στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 9-6-2024».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Ένωση Δικαστών για Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Μετέτρεψε τη δικαστική αίθουσα σε πεδίο επικοινωνιακού σόου».

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΞΕΤΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.
    Σε σχετική ανακοίνωση για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων χαρακτήρισε ως «αντιθεσμική και αντιδικονομική» τη συμπεριφορά της σε βάρος της Προέδρου και της Εισαγγελέως του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.
    Στην ανακοίνωσή της, η Ένωση δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι «τέτοιου είδους πράξεις, σπάνιες μεν αλλά όχι αμελητέες, συνιστούν πειθαρχικά ελεγκτέες συμπεριφορές, που προσβάλλουν το κύρος των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης και υπονομεύουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το θεσμό«.
    «Η Πολιτεία και τα αρμόδια θεσμικά όργανα οφείλουν να λάβουν όλα τα νομοθετικά και λοιπά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων» συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:
    «Τα Δικαστήρια αποτελούν χώρους αντιπαράθεσης νομικών και ουσιαστικών ισχυρισμών, προς τον σκοπό της κατίσχυσης του νόμου και της απονομής του Δικαίου. Ενέργειες που αποσκοπούν να μετατρέψουν τις δικαστικές αίθουσες σε πεδίο επικοινωνιακού σόου είναι κατακριτέες και πολύ περισσότερο όταν αυτές προέρχονται από πρόσωπο, που έχει ορκιστεί να διαφυλάττει το Σύνταγμα και να ενδυναμώνει την αρχή του Κράτους Δικαίου».
    Όλα αυτά, μετά την ένταση στα δικαστήρια του Βόλου, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μηνύει δικαστή λέγοντας ότι «παίρνετε εντολές από τον Μπέο».
    Όλα αυτά, στην επεισοδιακή ακροαματική διαδικασία στα δικαστήρια του Βόλου κατά τη διάρκεια της δίκης των Θωμά Κλημόπουλου και Αρ. Φραγκουδάκη, μετά από μήνυση δημοτικών συμβούλων της παράταξης Μπέου, για την πρόκληση επεισοδίων σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου το 2017.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...