ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Ιουλίου 2021

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.

 



Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΚΥΤΤΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.

 

 

OI ΕΛΛΗΝΕΣ TO 2050 ΘΑ EINAI 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΩ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΟ 2100 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ 2100 ΤΑ 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

  


ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ














ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΟΚΚΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΥΟ ΒΡΕΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΕΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ 50.000.000 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΚΚΥΤΗ ΚΑΤ’ ΕΤΟΣ ΚΑΙ 300.000 ΘΑΝΑΤΟΙ.

 

ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΑ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ. ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΟ ΓΕΝΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΝΤΑΟΥΝ: «Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ».

 

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ.

 

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Ο ΛΟΓΟΣ: Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

 

Η ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ; ΗΠΑ: Καθηγήτρια ιατρικής: «Ας ξεφορτωθούμε όλους τους λευκούς. Αυτοί είναι οι αρνητές των εμβολίων».









 ΚΥΠΡΟΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ «ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ», ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ. ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ» ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ. «ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ, ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ».



ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ - "ΦΑΡΜΑΚΑ" ΓΙΑ...ΙΟΥΣ.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


 

8 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

    Τα πυρηνικά όπλα ωχριούν μπροστά στα βιολογικά. Η χρήση τους θα φέρει την γενική καταστροφή. Με τα βιολογικά όπλα μπορεί να γίνει το εξής σενάριο: επί σειρά ετών μέσω των ΜΜΕ διαδίδεται στους ηλίθιους δημοσιογράφους και στον λαό, (όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα) ότι ο εμβολιασμός είναι κάτι κακό. Ο άσχετος λαός γίνεται επιφυλακτικός και αρνείται τον εμβολιασμό. Οι εξουσιαστές και ίσως μερικοί δούλοι τους δεν κινδυνεύουν Προχωρούν σε μαζικούς προφυλακτικούς εμβολιασμούς στους δικούς τους και μετά εξαπολύουν και διασπείρουν τον θανατηφόρο ιό στην γη.


    ΓΙΑ ΜΕΝΑ (Ζ.Π.) (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

    ΑΠΟ ΤΑ 7,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.



    ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


    ΤΟ 39% ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟ 25 ΜΕΧΡΙ 34 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 100% ΚΑΙ ΤΑ «ΕΞΥΠΝΑ» ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ.

    Πιο σκεπτικοί απέναντι στα εμβόλια είναι οι νέοι Ευρωπαίοι σε σύγκριση με τις παλιότερες γενιές, με αποτέλεσμα ο δείκτης εμπιστοσύνης στα εμβόλια να είναι χαμηλός, όπως και η εμβολιαστική κάλυψη. Αυτό έδειξε έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
    Oι συστάσεις των απανταχού ειδικών για εμβολιασμό απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων. Οι λανθασμένες αντιλήψεις ότι ασθένειες, όπως π.χ. η γρίπη, δεν αποτελούν σοβαρή απειλή, καθώς και η ταχεία εξάπλωση των μύθων για την υγεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευθύνονται για τον εφησυχασμό και για τον έντονο σκεπτικισμό που παρατηρούνται. Τα άτομα ηλικίας από 18 έως 24 ετών ήταν 28% λιγότερο πιθανό, σε σύγκριση με τα άτομα άνω των 65 ετών, να συμφωνήσουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή. Οι ηλικίες μεταξύ 25 και 34 ετών το θεωρούσαν 39% λιγότερο πιθανό, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
    Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε από το Πρόγραμμα Εμπιστοσύνης για το Εμβόλιο (Vaccine Confidence Project) της Σχολής Δημόσιας Υγείας και Τροπικών Νοσημάτων του Λονδίνου (London School of Hydiene and Tropical Medicine, LSHTM), διαπίστωσε ότι η χαμηλή εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό είναι υπεύθυνη για την αύξηση των επιδημιών της ιλαράς στην Ευρώπη. Επιπλέον παρατήρησε σημαντική έλλειψη εμπιστοσύνης στο εμβόλιο της γρίπης, παρόλο που κάθε χρόνο μετράμε 50 εκατομμύρια κρούσματα εποχικής γρίπης στην ΕΕ και 17.000 θανάτους.
    Οι ειδικοί υπογράμμισαν ότι επτά από τις δέκα χώρες στον κόσμο, με τη χαμηλότερη εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό, βρίσκονται στην Ευρώπη (Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία και Σλοβενία).
    Ζ.Π.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ.

    Ερευνητές χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη AlphaFold, κατάφεραν να προβλέψουν το σχήμα 350.000 πρωτεϊνών ανθρώπων και άλλων οργανισμών.

    Το επίτευγμα αυτό μπορεί να ανοίξει το δρόμο για δημιουργία νέων φαρμάκων που θα φέρουν επανάσταση στην ιατρική.

    Οι πρωτεΐνες είναι σημαντικές δομές των ζωντανών οργανισμών και κάθε κύτταρο που έχουμε μέσα μας είναι γεμάτο με αυτές. Οι οδηγίες για τη δημιουργία τους περιέχονται στο DNA μας. Υπάρχουν περίπου 20.000 πρωτεΐνες στο ανθρώπινο γονιδίωμα και συνολικά ονομάζονται “πρωτέωμα”.

    Θεωρούμε πως είναι η πιο πλήρης και ακριβής απεικόνιση του ανθρώπινου πρωτεώματος μέχρι σήμερα. Πιστεύουμε πως αυτό το επίτευγμα είναι η πιο σημαντική συνεισφορά της τεχνητής νοημοσύνης στην ανάπτυξη της επιστημονικής μας γνώσης μέχρι τώρα. Και νομίζουμε πως είναι ένα τέλειο παράδειγμα για να οφέλη που μπορεί να φέρει στην κοινωνία η τεχνητή νοημοσύνη. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να δούμε τι θα κάνει η επιστημονική κοινότητα με αυτό. – Dr. Demis Hassabis, συνιδρυτής της DeepMind

    Η AI AlphaFold μπόρεσε να κάνει ακριβείς προβλέψεις στις δομικές θέσεις για το 58% τον αμινοξέων στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Οι έως τώρα τεχνικές περιλάμβαναν κρυσταλλογραφία ακτίνων Χ, κρυογονική ηλεκτρο-μικροσκοπία και άλλα. Ωστόσο μόλις το 17% όλου του πρωτεώματος είχε επιβεβαιωθεί δομικά σε πείραμα.

    Έχει να κάνει με την ταχύτητα, το γεγονός πως θα μας έπαιρνε έξι μήνες ανά δομή και τώρα χρειαζόμαστε δύο λεπτά. Δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε πως θα γίνει τόσο σύντομα. Όταν στείλαμε τις εφτά ακολουθίες στην ομάδα της DeepMind, για τις δύο είχαμε ήδη τις πειραματικές δομές τους. Οπότε μπορέσαμε να τις συγκρίνουμε όταν μας ήρθαν τα αποτελέσματα. Είναι από αυτές τις στιγμές που σου σηκώνεται η τρίχα στο σβέρκο, επειδή οι δομές της AlphaFold ήταν πανομοιότυπες.


    Αυτό θα αλλάξει τα πάντα για την κατανόησή μας όσον αφορά πώς λειτουργεί η ζωή, επειδή οι πρωτεΐνες αντιπροσωπεύουν τα δομικά συστατικά από τα οποία προέρχονται όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί. Οι εφαρμογές περιορίζονται μόνο από την κατανόησή μας.

    Το όφελος της ανθρωπότητας από αυτό δε θα είναι μόνο μία νέα γενιά φαρμάκων για να αντιμετωπίζουμε ασθένειες. Μπορούν να σχεδιαστούν καλλιέργειες οι οποίες θα είναι ανθεκτικές στην κλιματική αλλαγή ή ένζυμα τα οποία θα διαλύουν τα πλαστικά προστατεύοντας το περιβάλλον, επιταχύνοντας τα ήδη υπάρχοντα projects κατά δεκαετίες. Η DeepMind θα κάνει τον κώδικα του AlphaFold και την πρωτεϊνική δομή διαθέσιμα σε ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα και στόχος τώρα είναι να καλύψει κάθε ακολουθία πρωτεϊνών που είναι γνωστή στην επιστήμη, πάνω από 100 εκατομμύρια δομές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ":
    «Αν διαπιστωθεί αύξηση κρουσμάτων, θα ακολουθήσει επαναφορά του lockdown», δήλωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθ. Δημόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής».


    (ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΘΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ).


    Ερωτηθείς ποιος είναι ο αριθμός των κρουσμάτων που θα οδηγήσει την κοινωνία σε νέα καραντίνα, ο πρύτανης απάντησε: «Ο αριθμός είναι σχετικός. Πρέπει να δούμε αν θα υπάρξει διασπορά στην κοινότητα ή αν τα κρούσματα συγκεντρώνονται σε δομές, όπου μπορούν πιο εύκολα να ελεγχθούν».


    ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π.


    ΒΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ: "ΕΜΕΙΣ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ". ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ.

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρυσι, προεκλογικά, το Facebook του ιουδαίου πράκτορα της CIA Ζούκεμπεργκ, κατέβασε με το έτσι θέλω αναρτήσεις των «Αυτόχθονων Ελλήνων», γιατί ενοχλούσαν την οικογένεια Μητσοτάκη.

    Στο Κογκρέσο των ΗΠΑ αποκαλύφθηκε ότι ο Ζούκεμπεργκ είναι πράκτορας της CIA με το κωδικό ψευδώνυμο “The Overlord”‏ και το Facebook είναι ένα έξυπνο εργαλείο των μυστικών υπηρεσιών για την εθελούσια (από τους πολίτες!) αποκάλυψη όλων των προσωπικών λεπτομερειών της ζωής τους, χωρίς αυτές να ξοδέψουν ούτε χρόνο, ούτε χρήμα.

    (Διάβασε και το άρθρο των «Αυτόχθονων Ελλήνων» της Δευτέρας 16 Μαΐου 2016.
    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK, ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ME ΚΩΔΙΚΟ «Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ». (Κωδική του ονομασία: “The Overlord”‏
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2016/05/facebook-cia-me-overlord.html)

    Δυστυχώς όλοι είμαστε ανίσχυρα και έρμαια πρόβατα στις ορέξεις της διεθνούς τοκογλυφίας. Όλοι περιμένουμε την σειρά μας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργος Ζαββός: Ο άνθρωπος - «κλειδί» και η σχέση του με τον Σόρος.
    Ενα πολύ σημαντικό στέλεχος και με ειδικό ρόλο στην κυβέρνηση είναι ο Γιώργος Ζαββός, υφυπουργός για το χρηματοπιστωτικό σύστημα.
    Ο Γιώργος Ζαββός, εκτός από άνθρωπος «ειδικών αποστολών» είναι και αδελφός του Στέλιου Ζαββού, ο οποίος είναι κουμπάρος του περιβόητου μεγαλοεπιχειρηματία Τ.Σόρος, προέδρου της Solidarity Now και ιδρυτή του fund, Zeus Capital Managers.
    Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε παντού και ήταν αισθητή η παρουσία του μεγαλοεπιχειρηματία. Στην κυβέρνηση της ΝΔ απλά δεν κρύβονται...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις 14/15 Απριλίου 1945, τρεις εβδομάδες πριν την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, βρετανικός βομβαρδισμός από περισσότερα από πεντακόσια βομβαρδιστικά κατέστρεψε το ιστορικό κέντρο του Πότσνταμ με κτίρια μοναδικού αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος, όπως το βασιλικό ανάκτορο. Από τους αμάχους υπήρξαν 5000 θύματα.
    Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ήθελαν να βομβαρδίζουν μόνο τα ιστορικά μνημεία του ευρωπαϊκού πολιτισμού, όχι στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι γιατροί ενημερώνοντας τον λαό δεν μπορούν να καταλάβουν ότι μιλώντας για αρρώστιες και θεραπείες, άλλα πράγματα εννοούν αυτοί και άλλα καταλαβαίνει ο λαός, ακόμη και οι διαθέτοντες υψηλή ευφυΐα και μόρφωση, αλλά άσχετοι με την ιατρική. Ο λαός ακούγοντας τους γιατρούς να μιλούν για "φάρμακα" για τον κορωνοϊό, νομίζει ότι μόλις "κολλήσει" τον ιό και εμφανίσει βήχα και πυρετό, θα πάρει μερικά χάπια για δέκα ημέρες και θα σκοτώσει το "μικρόβιο". Ένα παράδειγμα: ο βιαστικός πρόεδρος Τραμπ άκουσε ότι η Χλωροκίνη και η αζιθρομυκίνη «θεραπεύουν» από τον Κορωνοϊό. Έτσι διέταξε, δώστε σε όλους αυτά τα δύο και τελειώσαμε. Και κανένας γιατρός δεν του είπε: «Πρόεδρε, η αζιθρομυκίνη είναι αντιβιοτικό για μικρόβια. Δεν κάνει τίποτε, απολύτως τίποτε, στους ιούς. Όσο αφορά την Χλωροκίνη, μάλλον περισσότεροι θα πεθάνουν από τις παρενέργειες παρά θα θεραπευτούν».

    "Δεν μπορούμε να νικήσουμε με φάρμακα ούτε τον απλό ιό που μας προκαλεί το συνάχι και διαδίδουν ότι βρήκαν φάρμακα για να θεραπεύσουν τον Κορωνοϊό.
    Μόνο το εμβόλιο αποτελεί σωτηρία. Διάφορα "φάρμακα" πιθανόν να ανακόψουν την θανατηφόρα έκβαση της νόσου και να προσφέρουν τον χρόνο στον ίδιο τον οργανισμό να αντιδράσει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΟΣΤΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
      Τώρα τελευταία, κυρίως με τον ιό HIV, προσπάθησαν, με σχετική επιτυχία, να παρασκευάσουν «αντιβιοτικά», που προσπαθούν να σκοτώσουν τους ιούς πριν μπουν στα κύτταρα ή να μιμηθούν τον τρόπο που μπαίνουν στα κύτταρα και να μπλοκάρουν τον πολλαπλασιασμό τους.
      Είναι δηλαδή, σε κάθε περίπτωση, ιοστατικά φάρμακα και όχι ιοκτόνα. Καθυστερούν την λοίμωξη μέχρι ο ίδιος ο οργανισμός να δημιουργήσει ιοκτόνα αντισώματα. Αν η επιστημονική πρόοδος συνεχιστεί ακώλυτη για τα επόμενα 100 χρόνια, ο Ζ.Π. πιστεύει ότι σε 100 με 200 χρόνια η Ιατρική θα έχει αποτελεσματικά φάρμακα για το σύνολο των δολοφόνων ιών.

      Μελέτη της επιδημίας της Ισπανικής Γρίπης του 1918 δείχνει ότι το πρόβλημα με τους ιούς είναι η μετάλλαξη.
      Την Άνοιξη του 1918 η επιδημία της Ισπανικής Γρίπης ξεκίνησε με μεγάλη, αλλά όχι τρελή θνησιμότητα (Α' φάση). Στην συνέχεια οι μολύνσεις κάμφθηκαν το καλοκαίρι και όλοι νόμιζαν ότι πέρασε. Το φθινόπωρο του 1918 (Β' Φάση) η επιδημία επανέκαμψε και σκότωσε σωρηδόν: 20, 50 ή 100 εκατομμύρια νεκροί (ανάλογα με την πηγή) με την συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι ανάμεσα στα 25 και στα 40 έτη. Ούτε οι Εσκιμώοι του Καναδά δεν γλύτωσαν την μόλυνση.
      Αυτό που συνέβη ανάμεσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 1918 ήταν ότι ο ιός μεταλλάχθηκε ανάμεσα στην Α' φάση και στην Β' φάση επειδή ακριβώς βρήκε πολλούς ξενιστές (ανθρώπους) διαθέσιμους.
      Ο αγώνας σήμερα κατά της επιδημίας του κορωνοϊού είναι - όσο είναι δυνατόν - να εμποδιστεί η μεταλλαγή του ιού σε μορφή πιο φονική από την τωρινή - και αυτό το νόημα έχουν οι περιορισμοί - εκτός κι αν δώσουμε την χώρα σε λαθρέποικους για να λύσουμε το δημογραφικό που θα προκύψει μετά την επιδημία εξ αιτίας της πολιτικής της "ανοσίας της αγέλης". Παρ' όλα αυτά δεν ξέρουμε αν το φθινόπωρο του 2020 ο ιός θα είναι ο ίδιος ή θα έχει μεταλλαχθεί σε ακόμη φονικότερο στέλεχος. Το παρασκευαζόμενο σήμερα εμβόλιο είναι για το παρόν στέλεχος και πιθανότατα να μην αντιμετωπίζει άλλα μεταλλαχθέντα στελέχη, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα στελέχη των ιών της Γρίπης, για τα οποία παρασκευάζονται και όλο και νεότερα εμβόλια για την αντιμετώπισή τους".

      Ο Ζ.Π. πιστεύει ότι ορισμένα απ' αυτά τα φάρμακα ή συνδυασμοί αυτών ή διάφορα άλλα που προτείνονται (π.χ. η Κολχικίνη) θα έχουν κάποια μικρή θεραπευτική επίδραση στις βαριές πνευμονίες από τον Κορωνοϊό, αλλά όχι σημαντική. Εξηγήσαμε τον τρόπο δράσεως των ιών και την ουσιαστική ανυπαρξία φαρμάκων που να είναι ιοκτόνα. 35 χρόνια τώρα διάφοροι συνδυασμοί πανάκριβων "φαρμάκων" δεν θεραπεύουν από τον ιο HIV, απλώς καθυστερούν την επέλευση του μοιραίου. Δεν μπορούμε να "θεραπεύσουμε" ούτε τις πιο απλές ιώσεις. Δεν θα μπορέσουμε να θεραπεύσουμε τον Κορωνοϊό.

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: καλές και χρήσιμες οι προσπάθειες για "φάρμακα" που ουσιαστικά βοηθούν τον ίδιο τον οργανισμό να αντιμετωπίσει τον ιό. Αν όμως θέλουμε πραγματική αντιμετώπιση του ιού, αυτό θα γίνει μόνο με ένα αποτελεσματικό και ασφαλές εμβόλιο.
      Ζ.Π.


      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...