ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Ιουλίου 2021

ΤΟ ECONOMIST ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ: ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ EURO 2020 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. «ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΟΣΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΧΕΙΛΗ ΑΠΟ ΙΤΑΛΟΥΣ;» γράφει το «Economist»

 

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ Art Critique ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ. "8.000 ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΒΥΗ". ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...

 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ. ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.







Επίθεση στην Εθνική Ιταλίας κάνει με άρθρο του το «Economist», το οποίο ουσιαστικά την κατηγορεί... για ρατσισμό! «Μια νίκη της ευρωπαϊκής ιδέας και της ιταλικής δεξιάς», χαρακτηρίζει την κατάκτηση του EURO 2020 από την Ιταλία. 

Θυμίζουμε ότι η Ιταλία νίκησε την Αγγλία με 3-2 στα πέναλτι, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 1968.

Ενώ όμως οι Ιταλοί -και το σύνολο της Ευρώπης- ξεσπούσαν σε πανηγυρισμούς, κάποιοι απογοητευμένοι οπαδοί της Αγγλίας επιτέθηκαν λεκτικά στους μαύρους παίκτες της ομάδας τους που αστόχησαν στα πέναλτι.

Πάνω σε αυτό το περιστατικό με ρατσιστική χροιά βασίστηκε το άρθρο του Economist, κατηγορώντας την Ιταλία για μία «ακόμα χειρότερη μορφή ρατσισμού»επειδή -άκουσον άκουσον- έκανε το σφάλμα να έχει μόνο Ιταλούς στην ομάδα της!


«Η πιο εντυπωσιακή πτυχή της ιταλικής ομάδας των 26 ποδοσφαιριστών ήταν ότι, στη βασική 11άδα, δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης έγχρωμος. Αν και τρεις από τους παίκτες ήταν γεννημένοι στη Βραζιλία, είχαν ρίζες ιταλικές από τους παππούδες τους και συνεπώς ιταλική καταγωγή».

Και το άρθρο στο παγκοσμίου φήμης «Economist» συνεχίζει, αναπτύσσοντας μία αλλοπρόσαλλη λογική:

«Το πώς η ομάδα της Ιταλίας κατέληξε τόσο σοκαριστικά ξέχειλη από Ιταλούς εξηγείται από τους νόμους για την ιταλική ιθαγένεια. Βασικά, η ιταλική ιθαγένεια βασίζεται στο «jus sanguinis» («δικαίωμα του αίματος»): που μεταβιβάζεται τον Ιταλό γονέα σε Ιταλό τέκνο. Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο απονέμουν την υπηκοότητα με αυτόν τον τρόπο, από την Ιρλανδία και τη Γαλλία έως την Ιαπωνία.


(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ναι, καλά το σκεφτήκατε, το «Economist»  του  Ρότσιλντ  δεν αναφέρει  τίποτε  για  το Ισραήλ).


Το αντίθετο, το «jus soli» («δικαίωμα του εδάφους» ή «υπηκοότητα των δικαιωμάτων γέννησης»), παρέχει υπηκοότητα σε οποιονδήποτε γεννιέται στην επικράτεια ενός έθνους. Οι Ηνωμένες Πολιτείες απονέμουν την ιθαγένεια με αυτόν τον τρόπο.

Τέλος πάντων το αποτέλεσμα είναι ότι αυτοί οι Ιταλοί παίζουν στην ιταλική ομάδα… Αλλά δεν είναι καθόλου Ιταλοί. Είναι κακοί Ιταλοί που αμφιταλαντεύτηκαν στο να γονατίσουν πριν από τα παιχνίδια τους (μια πράξη που εισήχθη από τις ΗΠΑ μετά το κίνημα Black Lives Matter). Και όχι μόνο αυτό, κατακτώντας το τρόπαιο, η ιταλική ομάδα έκανε τους δεξιούς πολιτικούς στην Ιταλία χαρούμενους, κάτι εγκληματικό».




ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το «Economist» και κάθε «Economist», ο Κούλης, ο Τσίπρας, ο Καλλέργης κλπ θα ενοχληθούν αν οι Αφρικανικές ομάδες έχουν μόνο μαύρους;

Γνωρίζουμε: το πρόβλημα το έχουν μόνο με την λευκή φυλή χρόνια τώρα. Το ίδιο συμβαίνει με την αρρενωπότητα.



Ο Κ.Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στο Μαξίμου τον Γ.Αντετοκούνμπο...


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφώνημα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπου και τον συνεχάρη για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, μάλιστα ο MVP των τελικών προσκλήθηκε και στο Μέγαρο Μαξίμου.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διεθνής μπασκετμπολίστας από βδομάδα θα περάσει το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου.




Ο καθηγητής Στάθης Καλύβας που είναι μέλος της περίφημης Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση, έγραψε σε πρόσφατο άρθρο του στην «Καθημερινή»:


«Η Ελλάδα αποτελεί προνομιακό τόπο και στο κοντινό μέλλον θα τραβήξει ανθρώπους τόσο από πλούσιες χώρες που θα θέλουν να ζήσουν σ’ αυτή για την ποιότητα ζωής που μπορεί να προσφέρει, όσο και από φτωχές χώρες, οι οποίοι αναζητούν ασφάλεια και ελευθερία.


Είναι, δηλαδή, εντελώς απίθανο η Ελλάδα να αδειάσει από ανθρώπους.


Θεωρώ επομένως πως εμείς, οι σημερινοί Έλληνες, έχουμε την ιστορική αποστολή, ως ένας κρίκος σε μια μακρά ανθρώπινη αλυσίδα που έζησε στον τόπο αυτόν, να μεταδώσουμε κάποιες πολύ σημαντικές αξίες μας στους ανθρώπους που θα μας διαδεχθούν στον τόπο αυτό, είτε συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους είτε όχι».






ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. 

Η ανάρτηση του Κ.Μητσοτάκη για τον "θρίαμβο" του Γ.Αντετοκούνμπο.

«Οι απανταχού Έλληνες πανηγυρίζουν».



ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. Εφιάλτης Τσίπρας: «Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο είναι τιμή μας που είστε Έλληνες».




Ζήνων Παπαζάχος: ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Ευτυχώς δεν έχω ελληνική κουλτούρα. Μεγάλωσα σε νιγηριανό σπίτι, όχι σε ελληνικό. Έχω γνήσια νιγηριανή κουλτούρα, όχι ελληνική. Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών». (zenonpapazaxos.blogspot.com)





ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Γελοίο κράτος χωρίς έθνος.

    Παναγιώτης Λιάκος, https://www.newsbreak.gr/apopseis/228122/geloio-kratos-choris-ethnos/
    Από πολλά μπορεί να ξεφύγει κάποιος ή κάτι. Όχι, όμως, από την ίδια τη φύση του


    Η φύση του ελλαδικού κράτους είναι άφευκτος. Σχεδιάστηκε για να εκπροσωπεί μια οικτρή καρικατούρα της ελληνικότητας και να πρωταγωνιστούν όλοι και όλες όσοι τους προτιμούν, τους προωθούν ή έστω τους ανέχονται οι ξένοι χειριστές των εδώ καταστάσεων. Ας πάρουμε δύο πρόσφατα παραδείγματα: Στη γιορτή της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον χώρο που μαζεύτηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί και η δυσπερίγραπτη Πρόεδρος Σακελλαροπούλου, απουσίαζαν η ελληνική σημαία και η σημαία με το εθνόσημο. Εντάξει, η Πρόεδρος που διόρισε ο Μητσοτάκης δεν θέλει εθνικούς ύμνους, σημαίες και τα τοιαύτα. Οι άλλοι, οι πατριώταροι, δεν το παρατήρησαν; Όχι, βέβαια. Παρατηρείς μόνον όλα όσα σε ενδιαφέρουν.

    Αυτά και τα προσέχεις, και τα φροντίζεις, και κοπιάζεις, και θυσιάζεσαι για να είναι εντάξει. Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έδειξαν να ενοχλούνται από την απουσία των εθνικών συμβόλων από τον χώρο όπου θα έπρεπε να βρίσκονται. Όλους αυτούς τους πληρώνουμε για να φροντίζουν να υπάρχει το κράτος, να ακμάζει, να είναι ελληνικό και να συντηρεί και να αναδεικνύει τον ελληνικό πολιτισμό. Όση σχέση έχουν όλα όσα πράττουν με τον ελληνικό πολιτισμό άλλη τόση έχουν οι αμοιβάδες και η λαχανόσουπα με την κολασμένη κολορατούρα «Der Hölle Rache», που τραγουδά με ακρίβεια και πάθος η «Βασίλισσα της Νύχτας» στον «Μαγικό Αυλό» του Μότσαρτ.


    Ο δημότης Μόντε Κάρλο Τσιτσιπάς και η κόρη του εισαγωγέα τουρκικών σίριαλ Σάκκαρη εκπροσώπησαν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο φορώντας φανέλα χωρίς εθνόσημο επειδή, όπως έγραψε το gazzetta, «η Ελληνική Ομοσπονδία Τένις δεν ενημέρωσε ποτέ τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά να ζητήσουν από τους χορηγούς τους να ετοιμάσουν μπλουζάκια με το εθνόσημο ή με την αναγραφή Hellas στο πίσω μέρος και έτσι οι δύο αθλητές κατέβηκαν στους αγώνες μόνο με τα ρούχα των χορηγών τους».

    Αμφότεροι, δηλαδή, δεν είχαν και τόσο μεγάλο πρόβλημα να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς άνευ εθνοσήμου. Η λογοτυπάρα του χορηγού, όμως, ήταν εκεί…

    Όλα είναι παρόντα στο κράτος-ανέκδοτο εκτός από την Ελλάδα. Για να έρθει η Ελλάδα μας, πρέπει να της κάνουμε χώρο και να την προσκαλέσουμε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη μεθόδευση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με την ιδιότητα της ως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας που οδήγησε στην έκδοση του Mr Bitcon, Αλεξάντερ Βίννικ στη Γαλλία, λίγες ημέρες πριν προταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καταγγέλλει η συνήγορος του Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα με την ευκαιρία της απαλλαγής του από το Εφετείο της Γαλλίας για τις 19 από τις 20 σε βάρος του κατηγορίες.

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει πως η τότε πρόεδρος του ΣτΕ λειτούργησε κατά τρόπο πραξικοπηματικό, παίρνοντας την υπόθεση από το τμήμα του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου που είχε μπλοκάρει την έκδοση του στη Γαλλία και τις ΗΠΑ. «Η Σακελλαροπούλου παρενέβη για να εξασφαλίσει την προαγωγή της σε Πρόεδρο εν μέσω της υπόθεσης» τονίζει η συνήγορος υπεράσπισης του Αλεξάντερ Βίννικ.

    Ερωτηθείσα από το newsbreak.gr ποια είναι τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατέληξε στην Προεδρία της Δημοκρατίας, αμέσως μετά την απόφαση της για τον Mr. Bitcoin, η κυρία Κωνσταντοπούλου μας απάντησε: «Κατά την άποψη μου είναι πλήρως αποδεδειγμένο ότι παρενέβη με τρόπο πραξικοπηματικό. Είχε εκδοθεί προσωρινή διαταγή που προστατευόταν ο Βίννικ και αναστελλόταν η απόφαση του υπουργού για έκδοση. Η κυρία Σακελλαροπούλου στις 24/12, μια μέρα μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής, παρενέβη και πήρε την υπόθεση. Αφαίρεσε την υπόθεση και είπε θα τη δικάσω εγώ. Την φέρνει στην πρώτη δικάσιμο στις 10/1. Δεν τηρήθηκαν ούτε επαρκείς προθεσμίες. Έγινε σύντμηση προθεσμιών λόγω εξαιρετικής σημασίας της υπόθεσης για την χώρα, χωρίς να μας πει.

    Το καταλάβαμε γιατί τελευταίες της πράξεις ως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, ήταν ότι τρεις φορές εγγράφως αρνήθηκε να δοθεί πρόσβαση στα έγγραφα της δικογραφίας. Προτάσσοντας την από άλλες υποθέσεις για να διεκπεραιώσει όσα είχαν αποτελέσει αντικείμενο συμφωνίας… Πέντε μέρες μετά ο πρωθυπουργός την είχε προτείνει ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ελάχιστα λεπτά μετά αποδέχθηκε την πρόταση. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι συζητήσεις είχαν γίνει πριν την αναχώρηση του Μητσοτάκη για την Αμερική και τη συνάντηση με τον Τραμπ. Άρα κατά τον χρόνο που παρενέβαινε πραξικοπηματικά στην υπόθεση…».

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ρίξει το… γάντι στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία δεν έχει απαντήσει μέχρι σήμερα στις καταγγελίες της συνηγόρου του Αλεξάντερ Βίννικ.

    «Πρόκειται για παραδικαστική και παράνομη λειτουργία. Το δίδαγμα να επιλέγεται δικαστής που δέχεται να κάμπτει τα δικαστικά του καθήκοντα, είναι εξοργιστικό. Η κυρία Σακελλαροπούλου δεν απαντά μέχρι σήμερα. Προφασίστηκε δήλωση αποχής μετά τις φήμες ότι προτείνεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τελικώς μας είπαν ότι δεν την έκανε γραπτώς αλλά προφορικώς. Για να σβήσει τα ίχνη αλλά είναι αποτυπωμένη στη μνήμη μας και σε έγγραφα που είναι στη διάθεση μας και στη δικογραφία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζ.Κωνσταντοπούλου μετά την παραπομπή του Ν.Παππά: «Αλέξη και στα δικά σου».
      Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα λίγο μετά την απόφαση για την παραπομπή του Νίκου Παππά.

      Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παραπομπή του Νίκου Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο για το «ΣΥΡΙΖΑ Channel», στρέφει τα βέλη της προς τον Αλέξη Τσίπρα

      Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα-Παππά

      «Αλέξη και στα δικά σου», γράφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας emoji με το σήμα της νίκης και hashtag, όπως «συνεταιράκια» και «αριστεροί της φακής».

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Ακούγεται από κάποιους βλάκες ότι οι ροθτσιλντ είναι Χάζαροι
      Αυτά είναι μαλακίες είναι οι ποιο καθαροί Εβραίοι από όλους, ο Τζέικομπ ροθτσιλντ λένε ψέματα ότι είναι 85 χρόνον είναι τουλάχιστον 200 από τα αρχαία χρόνια οι Εβραίοι πέθαιναν σε μεγάλη ηλικία Μαθουσάλα πχ. Ο Ιούδας δηλαδή τι ήταν χαζαρος; Όχι Ιουδαίος ήταν οι Εβραίοι γενικά είχανε κόλλημα με το χρήμα

      Διαγραφή
  3. Ερντογάν- Μετέφερε πίσω στην Τουρκία όλο το απόθεμα χρυσού.

    Όλα τα αποθέματα της σε χρυσό έχει φέρει πίσω στη χώρα, από το εξωτερικό, η Τουρκία προκειμένου να καταστεί εφικτή η εξισορρόπηση της ισοτιμίας της τουρκικής λίρας, ανακοίνωσε νωρίτερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του αναφορικά με την πορεία της οικονομίας και τα χρήματα που δαπανά.

    Παράλληλα, μίλησε για τις προεδρικές εκλογές το 2023 τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να παραδώσει τη χώρα «σε αυτούς που έχουν χάσει την πορεία τους», αναφερόμενος στην αντιπολίτευση.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...