ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Ιουλίου 2021

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: «Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΜΥΓΑΣ»;

 

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΜΥΓΑΣ


Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ».

 

ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΜΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΟΜΠΑΜΑ «Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ». ΕΚΕΙ ΤΟΝΙΖΕΙ: «Συντάσσομαι με τον Τζίμι Κάρτερ στην καταγγελία του εβραϊκού λόμπι και της δύναμης επιβολής του Ισραήλ πάνω στην αμερικανική κυβέρνηση. Ξεχωρίζω την Αμερικανική Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων του Ισραήλ (AIPAC) ως μια ιδιαίτερα ολέθρια πέμπτη φάλαγγα. Η AIPAC παρακολουθεί στενά τους αμερικανούς πολιτικούς για ακόμη και την πιο ήπια επίκριση του Ισραήλ και θα συγκεντρώσει την τεράστια οικονομική δύναμη της εβραϊκής κοινότητας για να καταστρέψει όποιον τους αντιστάθηκε. Αντισταθμίζει αυτές τις επικρίσεις με γενναιόδωρα ποσά φιλο-σημιτισμού, λέγοντας ότι θαύμαζε τους Εβραίους επειδή ήταν η πιο πολιτιστικά ΑΡΙΣΤΕΡΗ εθνοτική ομάδα στην Αμερική, ΕΚΤΟΣ από όταν επρόκειτο για το Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Ο Μπάιντεν ήταν πάντα γνωστός στους εβραϊκούς κύκλους ως ο «καλός μπάτσος» για το Ισραήλ, η Νεγροϊνδή Harris, η Χάρις, που επιλέχθηκε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από Εβραίους πολυεκατομμυριούχους για να είναι η υποψήφια σύντροφος του Biden, είναι μια ειλικρινής φανατική ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, που είχε μυστικές συναντήσεις με την AIPAC».




ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ: «ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ».

 

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏ 

 

 AΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ «ΑΕΡΟΒΙΟ ΕΜΠΟΛΑ».

 


 

Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.


Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ; ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.


 

 Σε παρέμβαση για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA προχώρησε ο Robert F. Kennedy, Jr γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy πρώην υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και ανιψιός του επίσης δολοφονημένου πρώην προέδρου John F. Kennedy.

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα επείγων μήνυμα αναφορικά με ερωτήσεις γύρω από το εμβόλιο του COVID-19. Για πρώτη φορά στην ιστορία των εμβολιασμών η τεχνολογία  mRNA που χρησιμοποιείται παρεμβαίνει ευθέως στο γενετικό υλικό του δέκτη-ασθενή και κατά συνέπεια αυτό σημαίνει γενετική τροποποίηση κάτι που έχει ήδη απαγορευθεί διεθνώς και θεωρείται εγκληματικό.  Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα, ότι εάν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα μετά το εμβόλιο, ούτε εγώ ούτε κανείς γιατρός δεν μπορεί να σας βοηθήσει, με την έννοια ότι κάθε ζημιά που εμφανιστεί στον οργανισμό σας θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμη. Κατά τη γνώμη μου αυτά τα εμβόλια νέας τεχνολογίας αντιπροσωπεύουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το οποίο δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και σε αυτή την κλίμακα».

 

Στην  εντομολογία  αναφέρεται  μία  τεχνική  εξάλειψης  του  πληθυσμού  των  εντόμων,  με την απελευθέρωση στην  φύση  μεγάλων ποσοτήτων στειρωμένων αρρένων που θα ανταγωνίζονται τα γόνιμα αρσενικά, μειώνοντας έτσι τον εγγενή πληθυσμό περισσότερο σε κάθε γενιά. 

Τα εμβόλια mRNA μπορεί να οδηγήσουν σε γυναικεία στειρότητα; Τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA κρούουν δύο ειδικοί επιστήμονες. 
Πρόκειται για τον Δρ. Michael Yeadon πρώην επικεφαλής επιστημονικό σύμβουλο της εταιρείας Pfizer και τον πνευμολόγο Dr.Wolfgang Wodarg.

 

Η  ΛΥΣΗ  ΤΗΣ  ΜΑΓΙΟΜΥΓΑΣ

«Η  Λύση της Μαγιόμυγας»,  (The Screwfly Solution),  είναι ένα  διήγημα  Επιστημονικής  Φαντασίας,  γραμμένο  το 1977 από την Αλίκη  Σέλντον (Raccoona Sheldon) ,  η οποία ήταν γνωστή και από το άλλο  ανδρικό ψευδώνυμό  της, τον James Tiptree, τον  νεώτερο.  H  Αλίκη  Σέλντον,  παλιά  πράκτορας  των  μυστικών  υπηρεσιών  των  ΗΠΑ,  δεν  ήθελε  να  υπογράφει  με  το  αυθεντικό  της  όνομα. Χρησιμοποιούσε  σαν  συγγραφέας  διάφορα  ψευδώνυμα,  όπως  το  James Tiptree, νεώτερος.  Σ’ αυτό  το  διήγημα  χρησιμοποιεί  το  ψευδώνυμο  Racoona Sheldon. 

Το  διήγημα  ττης  Αλίκης  Σέλντων  μεταφράστηκε  στα  Ελληνικά  από  τον  Χριστόδουλο Λιθαρή  και  δημοσιεύθηκε  στο  ελληνικό  περιοδικό  Επιστημονικής  Φαντασίας  «Απαγορευμένος  Πλανήτης»  στο  τεύχος 5, Απρίλιος - Μάϊος 1997

Racoona Sheldon The Screwfly Solution, 1977  
Η Λύση της Μαγιόμυγας   Βραβείο Nebula 1977
Μετάφραση: Χριστόδουλος Λιθαρής 

 

ΠΩΣ  ΘΑ  ΓΙΝΕΙ  Η  ΕΞΑΛΕΙΨΗ  ΤΟΥ  ΘΗΛΥΚΟΥ  ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  ΚΑΤΑ  ΤΟ  ΔΙΗΓΗΜΑ.

Η ιστορία αφορά  μία  επιστημονική  παραμόρφωση  (παρέκκλιση)  της ανθρώπινης σεξουαλικότητας με καταστροφικά αποτελέσματα  για  το  ανθρώπινο  είδος.  Η  παράξενη κατάσταση που περιγράφεται  στο  διήγημα  σαν  «Η  Λύση της Μαγιόμυγας»,  (The Screwfly Solution),   είναι  ένα  είδος  παρανοϊκής  διαστροφής  της  φυσιολογικής ανθρώπινης βιολογίας  που  καταλαμβάνει  μόνο  τους  αρσενικούς.  Μία  παράξενη βιολογική - κοινωνική τρέλα  σαρώνει τον κόσμο, η  οποία  εξωθεί   τους άνδρες  να σκοτώνουν τις γυναίκες.

Στην  εντομολογία  αναφέρεται  μία  τεχνική  εξάλειψης  του  πληθυσμού  των  εντόμων,  με την απελευθέρωση στην  φύση  μεγάλων ποσοτήτων στειρωμένων αρρένων που θα ανταγωνίζονται τα γόνιμα αρσενικά, μειώνοντας έτσι τον εγγενή πληθυσμό περισσότερο σε κάθε γενιά.

 

Η  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΣΤΟ  ΔΙΗΓΗΜΑ

Η ιστορία ξεκινά με ανταλλαγή επιστολών και αποκόμματα ειδήσεων μεταξύ του  Άλαν, του  βιολόγου  επιστήμονα που εργάζεται για την εξάλειψη των παρασίτων στην Κολομβία και της συζύγου του  Άννας στο σπίτι τους στις ΗΠΑ, σχετικά με μία επιδημία οργανωμένων δολοφονιών γυναικών από άνδρες. Κάποιοι επιστήμονες υποπτεύονται μια βιολογική αιτία για αυτή την επιλεκτική σεξουαλικά παραφροσύνη (επιλεγμένες παρατηρήσεις εργαστηριακών ζώων δείχνουν ότι οι φυσιολογικές αρσενικές σεξουαλικές παρορμήσεις άρχισαν  να  ξεφεύγουν  από τον έλεγχο), αλλά οι δολοφόνοι αισθάνονται ότι η  γυναικοκτονία  είναι ένα φυσικό ένστικτο και έχουν κατασκευάσει περίτεχνα μισογυνιστικά εξορθολογιστικά στερεότυπα γι 'αυτό.

Ένα νέο θρησκευτικό ιουδαϊκό  κίνημα εξαπλώνεται μαζί με τις δολοφονίες: «οι Υιοί του Αδάμ», οι οποίοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι κακές, ότι ο κήπος της  Εδέμ  ήταν ένας παράδεισος πριν από την εισαγωγή των γυναικών και ότι ο Θεός απαιτεί  απ’ αυτούς να σκοτώσουν όλες τις γυναίκες. Οι χριστιανοί αποφασίζουν ότι οι γυναίκες  «πουθενά δεν ορίζονται ως άνθρωποι» στην  εβραϊκή   Βίβλο.

Ο Άλαν συνειδητοποιεί ότι η ασθένεια προκαλεί βίαιες ανδρικές σεξουαλικές παρορμήσεις  Ο Άλαν, ένας ευαίσθητος, ευγενικός άνθρωπος, συνειδητοποιεί ότι υποκύπτει και  ο  ίδιος  στην  τρέλα  και  προσπαθεί να αντισταθεί στις παρορμήσεις, απομονώνοντας τον εαυτό του από τις γυναίκες.  Προσπαθεί  να  μάθει  εάν η αιτία της κατάστασης είναι φυσική ή  είναι  ένα  είδος  προχωρημένης  βιοτρομοκρατίας. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπισθεί  το  ζήτημα  είναι  ο χημικός ευνουχισμός   των  αρσενικών  ανθρώπων, με την εναλλακτική λύση να είναι  ο  πραγματικός ευνουχισμός  των  ανδρών.

 Τελικά  οι περισσότερες γυναίκες του κόσμου είναι νεκρές  και  οι  ενήλικες άνδρες αρχίζουν να δολοφονούν τα  αγόρια.  Όταν  όλη  η  γυναικεία ζωή στη Γη τεκμαίρεται ότι εξοντώθηκε, οι  μολυσμένοι  άνδρες αρχίζουν  να  αργοπεθαίνουν  και  το  ανθρώπινο  είδος  σβήνει.

Στο  τέλος   η Άννα, μαθαίνει  την  αιτία  της   γυναικοκτονίας: ένα εξωγήινο  είδος προκάλεσε   σκόπιμα,  με  χημικές  ορμόνες,  την δηλητηρίαση  της  ανθρώπινη φυλής, ώστε οι αλλοδαποί  εξωγήινοι  να  αποκτήσουν  όλη  την  Γη για τον εαυτό τους. 

Η "Screwfly Solution" γυρίστηκε  και  προσαρμόστηκε σε τηλεοπτική ταινία από τον σκηνοθέτη Sam Hamm και τον σκηνοθέτη Joe Dante τον Δεκέμβριο του  2006. 

 

Το  διήγημα  της  Αμερικανίδας κατασκόπου  της  CIA,  προφανώς  αντανακλά  και  καταγράφει  ορισμένες  σκέψεις  που  επικρατούσαν  στην  υπηρεσία  μεταπολεμικά.  Άραγε  αθέλητα  η  Σέλντων  έβγαλε  προς  τα  έξω  ορισμένες  μύχιες  επιδιώξεις  της  υπηρεσίας  της;
Το  σενάριο  σήμερα  εξελίσσεται  κανονικά  στον  Δυτικό  κόσμο,  με  μερικές  μόνο  αλλαγές  και  βελτιώσεις.

 

 

Ο  ΒΙΟΣ  ΜΙΑΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ  ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ.

 

 Η  αρχικατάσκοπος  και  συγγραφέας  Επιστημονικής  Φαντασίας  Alice Sheldon (1915-1987).

 

Το 1967 μια γυναίκα που την έλεγαν Alice Sheldon (1915-1987), άρχισε να γράφει διηγήματα με το όνομα James Tiptree Jr. Την πραγματική της ταυτότητα την κράτησε κρυφή από τους πάντες, εκτός από τον άνδρα της.  Άνοιξε μια ταχυδρομική θυρίδα και έναν τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα «Tiptree» και κρύφτηκε πίσω από το όνομα αυτό για δέκα χρόνια, ενώ τα ενδιαφέροντα διηγήματά της της εξασφάλιζαν αναγνώριση και βραβεία. Αν ένας λάτρης της επιστημονικής φαντασίας δεν είχε διεξάγει μια κυριολεκτικά αστυνομική έρευνα γύρω από το άτομό της, θα εξακολουθούσε να μας είναι άγνωστη.

Η  Alice Sheldon δεν έμοιαζε με τους άλλους συγγραφείς  Επιστημονικής  Φαντασίας.  Ζούσε  μαζί με τον  πράκτορα  άνδρα της λίγα χιλιόμετρα από την Ουάσιγκτον, κοντά στο στρατηγείο της CIA, στην οποία εργάζονταν και οι δύο άλλοτε. Ίσως είναι φυσικό για έναν πρώην πράκτορα να θέλει να γράψει ανώνυμα.

 

Η  Alice Sheldon  ήταν  κόρη του Χέρμπερτ 'Εντουιν Μπράντλεϋ, δικηγόρου και εξερευνητή και της Μαρίας Βιλελμίνας Χέηστιγκς Μπράντλεϋ που ήταν συγγραφέας..  Την  παιδική  της  ηλικία  την  έζησε στην  Αφρική  και  στην  Ινδία. 

Το 1942 κατατάχθηκε στον Αμερικανικό Στρατό και ήταν «η πρώτη γυναίκα που παρακολούθησε μαθήματα στην Αεροπορική Σχολή Αντικατασκοπίας του Χάρισμπεργκ, παρέα με τριάντα πέντε άνδρες που δεν είχαν τίποτε καλύτερο να κάνουν από το να την κοιτάζουν». Έγινε αξιωματικός της φωτογραφικής αντικατασκοπίας και άρχισε να δουλεύει «κυριολεκτικά στα υπόγεια του Πενταγώνου» ερμηνεύοντας αεροφωτογραφίες από την Άπω Ανατολή με σκοπό την επιλογή στόχων βομβαρδισμού.

 ΤΟ  ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ  ΕΡΓΟ  ΤΗΣ  ΑΛΙΚΗΣ  ΣΕΛΝΤΩΝ  ΣΑΝ  ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ

Στα 1945  η  Αλίκη  Σέλντον  προσχώρησε στο Μεταπολεμικό Αεροπορικό Πρόγραμμα που οργάνωσε κάτω από την ηγεσία του ο Σμήναρχος Χάντιγκτον Ντ. Σέλντον που είχε διατελέσει Υπαρχηγός της Αεροπορικής Αντικατασκοπίας στον ευρωπαϊκό χώρο. Σκοπός του ήταν να συγκεντρώσει και να μεταφέρει στις ΗΠΑ όσο γινόταν περισσότερες μυστικές γερμανικές επιστημονικές έρευνες καθώς και ανθρώπινο δυναμικό: ατομικούς φυσικούς, το πρώτο  γερμανικό  αεριωθούμενο αεροπλάνο, καθώς και την τεχνολογία των πυραύλων.

Έτσι  η  Αλίκη  Σέλντον,  μαζί  με  τον  σμήναρχο - πράκτορα  Χάντιγκτον  Σέλντον,   απήγαγαν  το  1945  από  την  Γερμανία  (Ντύσελντορφ),  με  ειδικές  αποστολές,  πολλούς  Γερμανούς επιστήμονες,  ειδικούς  στην  πυραυλική  τεχνολογία,  πριν  προλάβουν  να  τους  αρπάξουν  οι  Ρώσοι  ή  να  τους  δολοφονήσουν  οι εβραίοι. 
Χωρίς την δική τους πρωτοβουλία ένα μεγάλο μέρος από τις γνώσεις και τα υλικά αυτά θα βρίσκονταν στα χέρια των Σοβιετικών που κατείχαν την Ανατολική Γερμανία.

Η Αλις Χέηστιγκς Μπράντλεϋ παντρεύτηκε τον πράκτορα  Χάντιγκτον  Σέλντον σ' ένα γαλλικό δημαρχείο, λίγο καιρό μετά την έναρξη της δουλειάς της στο τμήμα αυτό.

Μετά τον πόλεμο εγκατέλειψαν και οι δυο το στρατό και για λίγο άνοιξαν μια δική τους επιχείρηση. Το 1952 όμως «άρχισαν να ζητούν όλο και πιο πιεστικά από τον Σέλντον να ξαναγυρίσει στην Ουάσιγκτον και να βοηθήσει στη δημιουργία μιας οργάνωσης που τότε μόλις άρχιζε, της CIA. Την εποχή εκείνη υπήρχε ακόμη η OSS, γεμάτη από γερασμένους καουμπόηδες που ήθελαν να επαναλάβουν αυτό που είχαν κάνει αυτοί  στο Ντύσελντορφ. Ο  Σέλντον τελικά προσχώρησε στη CIA σε πολύ υψηλό επίπεδο.  Η  ίδια  ήταν  σε πιο τεχνικό επίπεδο και βοηθούσε να ξεκινήσει η μονάδα φωτογραφικής αντικατασκοπίας, που μελετούσε τις αεροφωτογραφίες της Ρωσίας που είχαν  πιάσει από τους Γερμανούς.

Η  Αλίκη Σέλντον (1915-1987),  γνωστή  στην  Επ.  Φαντασία  με το ψευδώνυμο Τζέημς Τίπτρη,. αυτοκτόνησε στις 19 Μαϊου 1987, αφού χάρισε στον ογδοντάρη, άρρωστο και τυφλό πλέον σύζυγό της την ευθανασία, είτε επειδή τα δικά της προβλήματα υγείας έκαναν τη ζωή της χωρίς νόημα, είτε επειδή δεν ήθελε να αντιμετωπίσει την αναπόφευκτη δίκη για την πράξη της αυτή.

 

 

 

 

Η πρωταρχική υποχρέωση κάθε έθνους απέναντι στην ιστορία και τους νεκρούς του είναι ο πόλεμος για την υπεράσπιση του εαυτού του.

 

 

ΗΠΑ

Τα μισά από τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στις ΗΠΑ  δεν ανήκουν στη λευκή φυλή.  Το 1960 οι 6 στους 10 ηλικίας 20-30 ετών ήταν παντρεμένοι. Σήμερα είναι οι 2 στους 10. Το 1960 μόνο το 5% των παιδιών γεννιούνταν εκτός γάμου, έναντι  40% σήμερα.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΟΪΜΠΛΕ:   « Έχουμε  υπογονιμότητα  στις  Γερμανίδες  αλλά  ευτυχώς  έχουμε  την  τρίτη γενιά των Τούρκων, ιδιαίτερα των γυναικών: ένα τεράστιο [γενετικό] ανανεωτικό δυναμικό».

Ο  (τέως)  υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Wolfgang Schauble δήλωσε στην εφημερίδα Die Zeit  «Εάν εμποδίσουμε την μετανάστευση θα καταλήξουμε να εκφυλιστούμε λόγω ενδογαμίας. Κοιτάξτε την τρίτη γενιά των Τούρκων, ιδιαίτερα των γυναικών: ένα τεράστιο [γενετικό] ανανεωτικό δυναμικό».

Ο Gregor Gysi, δικηγόρος, εβραϊκής καταγωγής, ανήκει στο κόμμα ‘Αριστερά’  (Die Linke), τρίτο κόμμα σήμερα στην Γερμανία, το οποίο είναι η συνέχεια του ‘Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος Γερμανίας’, που ήταν το κυβερνών -κομμουνιστικό κόμμα της Αν. Γερμανίας. Gregor Gysi: «Είμαι  πολύ τυχερός, γιατί  σήμερα  οι γερμανοί δεν είναι καλοί  στο να  έχουν απογόνους.  Είναι πολύ ευχάριστο σε  μένα,  που περισσότεροι γηγενείς  Γερμανοί   πεθαίνουν,   από  εκείνους   που  γεννιούνται».

ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΥΡΑΛ ΕΖΕΛ: «Θα ολοκληρώσουμε αυτό που άρχισε ο Σουλεϊμάν µε την πολιορκία της Βιέννης το 1529. Θα κατακλύσουμε την Ευρώπη χάρη στους καρπερούς άνδρες µας και στις υγιείς γυναίκες µας. Το 2100 στη Γερμανία θα ζουν 35 εκατομμύρια Τούρκοι και 20 εκατομμύρια Γερμανοί». 

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ  ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2018

Μία ομάδα ασχολείται με την καταμέτρηση των παιδιών που γεννήθηκαν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας  την  χρονιά που πέρασε. Μέσα από τα στατιστικά, προκύπτει μία  διαπίστωση. Το πιο δημοφιλές όνομα των παιδιών του Βερολίνου  για το 2018 δεν ήταν Χάιντς,  ή   Άντολφ  ή κάτι... που έστω να πλησίαζε σε κάτι γερμανικό. Ήταν το... Μοχάμεντ!

Το 2018 στο Βερολίνο γεννήθηκαν πολλά παιδιά «μεταναστών» και δη μουσουλμάνων. Το Μοχάμεντ ήταν το πιο δημοφιλές όνομα στην πρωτεύουσα, ενώ ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα των δημοφιλών ονομάτων που δόθηκαν σε παιδιά, σε έξι από τις 16 πολιτείες. Εκτός από το Βερολίνο, το Μοχάμεντ ήταν στις κορυφαίες θέσεις στο Αμβούργο, τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, στο Σάαρλαντ και στο Hesse.

Από την άλλη πλευρά, τα ονόματα των κοριτσιών έμειναν σχεδόν  παραδοσιακά στην Γερμανία, καθώς το πρώτο σε προτιμήσεις ήταν το Χάνα και ακολούθησαν το Μία, Αιμιλία και Σοφία.

Το 2015 πάνω από ένα εκατομμύριο «μετανάστες» εντάχθηκαν στο «σχέδιο φιλοξενίας» της Μέρκελ.  Η μετατροπή της Γερμανίας σε μια χώρα όπου οι Γερμανοί  κάτοικοι θα αποτελούν μειοψηφία φαίνεται ότι αποτελεί θέμα χρόνου, αν δεν αλλάξει κάτι, με την κατάσταση αυτή να μεταφέρεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

 

ΑΓΓΛΙΑ

ΣΤΗ  ΒΡΕΤΑΝΙΑ  ΟΙ  ΒΡΕΤΑΝΟΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ  ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΤΟΥΣ  ΤΟ  2066.

Στοιχεία από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών  της  Βρετανίας  δείχνουν ότι οι Βρετανοί όλων των ηλικιών θα γίνουν μια μειονότητα περί το 2066 με τους νέους να γίνονται μειοψηφία πολύ νωρίτερα, και τους νεαρούς Άγγλους ακόμη νωρίτερα. 

Το  σχέδιο  Καλλέργη  του  1925  θα  γίνει  πραγματικότητα  στην  Αγγλία  σε λιγότερο  από  40  χρόνια  από σήμερα.

 

                         

 

O  Βρετανός  πιλότος  Alex Henshaw  (1912-2007),  σε αναγνώριση των υπηρεσιών του  κατά  την  διάρκεια  του  Β΄ παγκοσμίου  πολέμου,  έγινε  μέλος  του  τάγματος  της  Βρετανικής  Αυτοκρατορίας  (MBE).  

Βλέποντας  τα  χάλια  της  πατρίδας  του  με  τους λαθρομετανάστες, διερωτήθηκε  μήπως:  «πολέμησε  για  λάθος  σκοπούς».

 

Ο  Άγγλος  πιλότος  Alex Henshaw, που  ήταν  ο  επικεφαλής πιλότος της Vickers Armstrong  κατά  την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, βλέποντας  να αργοπεθαίνει  η  πατρίδα του  Αγγλία,  πριν πεθάνει ο  ίδιος  το 2007,  έγραψε:

«Νιώθω ακραία συναισθηματική θλίψη για τους νέους άγγλους  άνδρες που ήξερα ότι έδωσαν τη ζωή τους το  1939  με  1945,  με προθυμία για μια αιτία που όλοι πίστευαν. Και το λέω πολύ συχνά στον εαυτό μου τώρα αν αυτά τα νεαρά αγόρια κατέβαιναν τώρα και περπατούσαν μέσα από τα χωριά  μας, μέσα από τις πόλεις και τις κωμοπόλεις  μας  και κοίταζαν γύρω τους και έβλεπαν τι συμβαίνει με μας, θα έλεγαν ότι κάπου στην πορεία κάποιοι μας πρόδωσαν».  


Ο  άγγλος  ήρωας  τα  έγραψε  αυτά  το  2007.  Σήμερα,  μετά  13   χρόνια,  8  Δεκεμβρίου  2020,  η  Βρετανία  έχει  πρωθυπουργό  ένα  εβραιότουρκο,  ο  δήμαρχος  του  Λονδίνου  είναι  ένας  πακιστανός  μουσουλμάνος  και  από  τους  δύο  πρίγκιπες  του  βρετανικού  θρόνου,  ο  ένας  είναι  νυμφευμένος  με  μία  εβραία  ενός  κλάδου  των  Ρότσιλντ  και  ο  άλλος  νυμφεύθηκε  μία  εβραιονέγρα. 

Λυπηρή  εξέλιξη  για  τον  σπουδαίο  λαό  των  Αγγλοσαξόνων,  τους  απογόνους  του  βασιλιά  Αρθούρου  και  των  ιπποτών  της  στρογγυλής  τραπέζης. 

Ένας  λαός,  που  από  την  στιγμή  που  διαπεραιώθηκε  από  την  Γερμανία  στην  Βρετανία  το  400  μ.Χ. και  μέχρι  σήμερα, συνέβαλε  αποφασιστικά,  όσον λίγοι  λαοί,  στον  σύγχρονο  πολιτισμό, για  1600  ολόκληρα  χρόνια.   

Ένας  λαός  που  κυβέρνησε  κάποτε  τις  θάλασσες  και  τον  κόσμο.
Ζήτω  ο  σιωνιστής  Τσώρτσιλ,  που  γκρέμισε  την  Βρετανία  από  το  βάθρο  της,  ο  νικητής  του  Β΄ Παγκοσμίου  Πολέμου. 

Ζήτω  και  ο  κρυπτόμενος  όπισθεν,  αληθινός  νικητής  και  χρηματοδότης  του,  ο  Ρότσιλντ.

 

«Το Λονδίνο δεν είναι πλέον αγγλική πόλη» δηλώνει ο Τζον Κλιζ των Monty Python. 

Ο 79χρονος ηγέτης των Monty Python, Τζον Κλιζ, στο λογαριασμό του στο Twitter εξέφρασε την άποψη που είχε πει παλαιότερα σύμφωνα με την οποία η βρετανική πρωτεύουσα έχει χάσει την «αγγλική» φυσιογνωμία της.

«Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί φίλοι συμφωνούν μαζί μου» γράφει, σημειώνοντας ότι το Λονδίνο, όπου στο δημοψήφισμα για το Brexit κυριάρχησε η ψήφος της παραμονής στην Ε.Ε. με ποσοστό 60%, «είναι η πόλη που ψήφισε πιο πολύ από όλες υπέρ της Ευρώπης».

Πέρσι εξάλλου, είχε ανακοινώσει την απόφασή του να μετακομίσει στην Καραϊβική, απογοητευμένος από την κατάσταση στην πατρίδα του.

Οι αποκρουστικές συριζαίικες αντιδράσεις για τις δηλώσεις του υπήρξαν άμεσες.

«Το βρίσκω εξαιρετικά υποκριτικό να λέει τέτοια πράγματα κάποιος που έτσι κι αλλιώς επέλεξε να ζει αλλού», δήλωσε στον Guardian η Tanja Bueltmann, καθηγήτρια ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Northumbria. «Υποθέτω βέβαια ότι ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του ως 'εμιγκρέ' και όχι ως ΄μετανάστη'».

Βαθιά απογοητευμένος από τις απόψεις του Κλιζ δήλωσε ο βραβευμένος Βρετανός κωμικός Dom Joly: «Ο Τζον Κλιζ είναι ένας από τους ήρωές μου... Αυτές οι δηλώσεις του μου προκαλούν κατάθλιψη σε πολλά επίπεδα... Πρόκειται για ξεκάθαρα ρατσιστικό tweet και μάλιστα από κάποιον που ζει σε νησί της Καραϊβικής. Η ειρωνεία είναι εξωφρενική...».

Το ότι ζει αλλού σημαίνει ότι χάνει το δικαίωμα να πει την γνώμη του για την πατρίδα του;



Πριν λίγο καιρό στην Αγγλία ένας μουσουλμάνος έφτυσε στο πρόσωπο ενός μωρού εννέα μηνών και φώναξε «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται» σε μια επίθεση φυλετικού μίσους.

Στην δίκη που έγινε στην αίθουσα του δικαστηρίου του στέμματος στο Newcastle, η μητέρα του μωρού, η 25χρονη κομμώτρια Rebecca Telford, κατέθεσε ότι ενώ είχε βγει βόλτα με το μωρό της, την μικρή Layla-Jean, ο 33χρονος δράστης, Rezzas Abdulla, την πλησίασε χωρίς προειδοποίηση.

Η εισαγγελέας Emma Dowling είπε στο δικαστήριο: «Πλησίασε το καροτσάκι και έφτυσε στο πρόσωπο της κόρης της. Και ενώ το έκανε αυτό φώναξε «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται».

 

 

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





ΟΙ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ: ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ BriLife ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ (!) ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΓΙΑΤΙ;) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ mRNA ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ PFIZER KAI MODERNA. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ. ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗ, ΤΙΣ ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ; 

 

 

  ΟΙ ΕΥΛΟΓΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤA ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΜΕΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΙΔΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ; 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»: ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΕΛΟΥΣIΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.   




Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ: «ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER; Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ». ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ. Σταματά το εμβόλιο την εξάπλωση του ιού; «Δεν ξέρουμε» λέει ο Αλβέρτος Μπουρλάς της Pfizer. 

 

 

  Πρωτοφανές: Εγκρίθηκε στην Αγγλία το εμβόλιο της Pfizer χωρίς δημοσίευση και επαλήθευση των δεδομένων των κλινικών δοκιμών. Οι ανακοινώσεις των εταιρειών για τα υποψήφια εμβόλια δεν περιλαμβάνουν διάρκεια τεχνητής ανοσίας. Οι Βρετανοί (ευτυχώς) τα πρώτα πειραματόζωα για το εμβόλιο του κορωνοϊού. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Αν δεν δω τις μελέτες, δεν υπάρχει εμβόλιο».

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  1. Ρόμπερτ Κέννεντυ: «Αποφύγετε τα εμβόλια mRNA πάση θυσία - Η ζημιά που θα υποστείτε θα είναι μη αναστρέψιμη».

    Σε παρέμβαση για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA προχώρησε ο Robert F. Kennedy, Jr γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy πρώην υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και ανιψιός του επίσης δολοφονημένου πρώην προέδρου John F. Kennedy .
    Ο Robert F. Kennedy απεύθυνε μήνυμα προς την παγκόσμια κοινότητα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια mRNA λέγοντας το εξής απλό: «Αποφύγετε τους εμβολιασμούς πάση θυσία και με κάθε κόστος»..
    Τι αναφέρει αναλυτικά:
    «Θα ήθελα να απευθύνω ένα επείγων μήνυμα αναφορικά με ερωτήσεις γύρω από το εμβόλιο του COVID-19.
    Για πρώτη φορά στην ιστορία των εμβολιασμών η τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται παρεμβαίνει ευθέως στο γενετικό υλικό του δέκτη-ασθενή και κατά συνέπεια αυτό σημαίνει γενετική τροποποίηση κάτι που έχει ήδη απαγορευθεί διεθνώς και θεωρείται εγκληματικό.», αναφέρει ο Robert F. Kennedy για να συνεχίσει:
    «Η επέμβαση αυτή μπορεί να συγκριθεί με τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα, μια πρακτική η οποία είναι επίσης αμφιλεγόμενη.
    Αν και τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί αναλώνονται στο μειώνουν την σημασία του προβλήματος και ακόμη πιο ανόητα μιλούν απλά για ένα νέο εμβόλιο προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αυτό το εμβόλιο είναι προβληματικό σε ότι αφορά των υγεία των ληπτών, αλλά και την ηθική υπόσταση της υπόθεσης.
    Επίσης όμως είναι προβληματικό ως προς την γενετική ζημιά, η οποία σε αντίθεση με τη ζημιά που προκαλούν άλλα εμβόλια, αυτή θα είναι μη αναστρέψιμη και ανεπανόρθωτη.
    Αγαπητοί υποψήφιοι λήπτες θα πρέπει να ξέρετε ότι μετά την λήψη του εμβολίου δεν θα είστε πλέον σε θέση να διαχειριστείτε τα συμπτώματα του εμβολίου με ένα αποτελεσματικό τρόπο.
    Θα πρέπει να ζήσετε με τις επιπτώσεις καθώς δε θα είστε σε θέση να απομακρύνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.
    Η ζημιά θα είναι μη αναστρέψιμη, όπως κάθε άτομο το οποίο πάσχει από μια μόνιμη γενετική ανωμαλία όπως το σύνδρομο Down, η κυστική ίνωση, τα σύνδρομα Rett, , Turner ή Klinefelter. Αυτό γιατί η ανωμαλία θα είναι μόνιμη.
    Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα, ότι εάν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα μετά το εμβόλιο, ούτε εγώ ούτε κανείς γιατρός δεν μπορεί να σας βοηθήσει, με την έννοια ότι κάθε ζημιά που εμφανιστεί στον οργανισμό σας θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμη», τονίζει ακόμη ο Robert Kennedy για να καταλήξει:
    «Κατά τη γνώμη μου αυτά τα εμβόλια νέας τεχνολογίας αντιπροσωπεύουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το οποίο δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και σε αυτή την κλίμακα.
    Ο Δρ. Wolfgang Wodarg πεπειραμένος πνευμονολόγος έχει πει: «Αυτό το εμβόλιο το οποίο εμφανίζεται ως πολλά υποσχόμενο, στην πραγματικότητα θα πρέπει να απαγορευτεί για την πλειονότητα των ανθρώπων καθώς εμπεριέχει γενετική μηχανική.
    Θέλετε επομένως να γίνεται ένα γενετικά μεταλλαγμένο ζόμπι; Ή ένα «ζωντανό» ρομπότ; Είναι επιλογή σας. Εγώ προσωπικά δε το θέλω».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μεγάλη Απάτη της ημέρας (πηγή http://ealoellas.blogspot.com)

    Η μισή αλήθεια κάνει πάλι το θαύμα της.

    Μετατρέπεται στο μεγαλύτερο ψέμα στην υπηρεσία της μαύρης προπαγάνδας.

    Χθες 7/12/2020 ανακοινώθηκαν: 1251 κρούσματα.

    Δεν ανακοινώθηκε ο αριθμός των τεστ που ήταν: 10526.

    Δεν ανακοινώθηκε το ποσοστό των κρουσμάτων επί του αριθμού των τεστ που ήταν: 11,9%

    (σε κάθε 100 άτομα που εξετάστηκαν βρέθηκαν θετικά 12 άτομα)

    Σήμερα 8/12/2020 ανακοινώθηκαν: 1382 κρούσματα (αύξηση 131).

    Δεν ανακοινώθηκε ο αριθμός των τεστ που ήταν: 30050.

    Δεν ανακοινώθηκε το ποσοστό των κρουσμάτων επί του αριθμού των τεστ που ήταν: 4,6%

    (σε κάθε 100 άτομα που εξετάστηκαν βρέθηκαν θετικά 5 άτομα)

    Όλοι σήμερα "πληροφορήθηκαν" ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν.

    Δεν κατάλαβαν ότι στην πραγματικότητα τα κρούσματα σήμερα μειώθηκαν πάρα πολύ. Το χθεσινό 11,9% έγινε σήμερα 4,6%

    Αν σήμερα γίνονταν τόσα τεστ όσα χθες τα κρούσματα θα ήταν: 484

    Η πραγματικότητα δηλαδή θα ήταν ότι: Τα χθεσινά 1251 θα γίνονταν σήμερα 484.

    Πιστεύετε ότι είναι ηλίθιοι και έχουν άγνοια των αριθμών;

    Όχι αδέλφια, τους αριθμούς τους ξέρουν πολύ καλά. Οι ίδιοι ενημερώνουν τον ΕΟΔΥ και υπάρχουν εδώ.

    Η απάτη και ο στόχος είναι προφανής!

    Εισαγγελέας με παντελόνια υπάρχει να τους μαζέψει;;;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι απάτες με τα «κρούσματα ημέρας, της εγκληματικής οργάνωσης» των εφευρετικών νάνων του Γουρλομάτη Εφιαλτάκη και οι μίζες.

    Τα καθημερινά τεστ γίνονται με βάση δυο άξονες. Αφενός την «ιχνηλάτηση», βάσει ιατρικού πρωτοκόλλου στο περιβάλλον του «κρούσματος» και αφετέρου στον τυχαίο έλεγχο βάσει αιτήματος του ενδιαφερομένου.

    Τα αποτελέσματα των τεστ πρέπει καταρχήν να ανακοινώνονται ξεχωριστά. Γιατί είναι εντελώς διαφορετικά. Μήλα και Πορτοκάλια. Δεν αθροίζονται. Η «Θετικότητα» των τεστ είναι διαφορετική στο περιβάλλον του ιχνηλατούμενου «κρούσματος» και διαφορετική στην τυχαία διασπορά.

    Τις Κυριακές λόγω της Αργίας των ιδιωτικών εργαστηρίων γίνονται λιγότερα τεστ κατόπιν αιτήματος κάποιου που έχει συμπτώματα και περισσότερα βάσει πρωτοκόλλου.

    Όταν η «θετικότητα» των τεστ που ανακοινώθηκαν στις 7/12/2020 ήταν 11,9% , αυτό αντανακλούσε την μετάδοση του ιού στο περιβάλλον του ερευνούμενου κρούσματος.
    Όταν στις 8/12/2020 η «θετικότητα» των 30050 τεστ της Δευτέρας, ήταν, 4,6%. αυτό αντανακλούσε την πολύ περιορισμένη διασπορά εκτός του Κύκλου επαφών των γνωστών κρουσμάτων.

    Το επιστημονικό επιδημιολογικό συμπέρασμα επομένως είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ανακοίνωσαν οι εφευρετικοί Νάνοι της εγκληματικής οργάνωσης του Γουρλομάτη Εφιαλτάκη.

    Το κίνητρο της εγκληματικής οργάνωσης είναι τα εκατομμύρια που τους μοιράζουν οι φιλάνθρωπες εταιρείες για να αγοράσουν τα εμβόλια τους.

    Οι «Φιλάνθρωπες» Εταιρείες δεν δίνουν δωρεάν τα εμβόλια τους. Τα πληρώνει ο Προϋπολογισμός. Κάθε δωρεάν εμβόλιο που θα δίνει ο Γουρλομάτης Εφιαλτάκης στον τρομαγμένο καταναλωτή είναι μελλοντικό φόρος. Στόχος της εγκληματικής οργάνωσης των εφευρετικών νάνων του Γουρλομάτη Εφιαλτάκη είναι να μην επαναληφθεί το φιάσκο του 2008.

    Θέλουν να τρομάξουν τον χαζό τηλεθεατή ότι κινδυνευει να πεθάνει για να τρέξει να κανει το εμβόλιο γα να σωθεί. Και ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ.
    Τα εκατομμύρια που μοίραζε η ΝΟΒΑΡΤΙΣ είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που μοιράζει ο Σαλονικιός.

    Σπυρίδων Χατζάρας
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την υπερφόρτωση των νοσοκομείων δεν φταίει ο κορωνοϊός φταίνε οι τσαρλατάνοι "λοιμωξιολόγοι"

    ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ
    Ακόμη και συστημικοί επιστήμονες, όπως ο Κ. Φαρσαλινός και άλλοι, παραδέχονται ότι η υπερφόρτωση των νοσοκομείων δεν οφείλεται στην δήθεν φονικότητα του κορωνοϊού αλλά στην εγκληματική διαχείριση της "πανδημίας".

    Όταν τα νοσοκομεία λειτουργούν ταυτοχρόνως ως διαγνωστικά κέντρα, ως κέντρα αναφοράς, και ως κέντρα απομονώσεως ολιγοσυμπτωματικών ασθενών, ενώ συγχρόνως έχεις διαλύσει/καταργήσει τις πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας, λογικό είναι να υπερφορτώνονται τα μεγάλα νοσοκομεία.

    Ο Φαρσαλινός δήλωσε ότι μετατίθεται υγειονομικό προσωπικό από κέντρα υγείας της περιφέρειας στα μεγάλα νοσοκομεία, κάνοντας το αντίθετο από ό,τι πρέπει για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων.

    Όταν ακούτε από διάφορους κουτοπόνηρους "επιστήμονες" ότι γέμισαν οι ΜΕΘ, ότι το προσωπικό στα νοσοκομεία καταρρέει, ο κορωνοϊός διαλύει το σύστημα υγείας κλπ, αυτό δεν οφείλεται στον κορωνοϊό, αλλά στην ηλιθιότητα που διέπει τους τσαρλατάνους τύπου Τσιόδρα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι θάνατοι ΜΕ κορωνο-εμβόλιο πρέπει να αποδίδωνται σε θανάτους ΑΠΟ κορωνο-εμβόλιο.
    ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ
    Το επόμενο σημείο προπαγανδιστικής μάχης μεταξύ των δύο στρατοπέδων, θα είναι οι θάνατοι από τα κορωνο-εμβόλια.
    Ενώ μέχρι τώρα δεν γινόταν διάκριση θανάτων ΑΠΟ/ΜΕ κορωνοϊό, διότι έτσι συνέφερε τους τσαρλατάνους κορωνο-προφήτες, στο ζήτημα των θανάτων ασθενών που έκαναν τα κορωνο-εμβόλια σπεύδουν να μας πούν ότι δεν πέθαναν ΑΠΟ το εμβόλιο, αλλά ότι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.
    Άρα τους εκλαμβάνουν ως θανάτους ΜΕ κορωνο-εμβόλιο, και όχι ΑΠΟ κορωνο-εμβόλιο.
    Δηλαδή μόνον όπου τους συμφέρει γίνεται καταγραφή, διαφοροποίηση, και δημοσιοποίηση υποκείμενων νοσημάτων.
    Εμείς ακολουθώντας τα δικά τους πρότυπα, δεν θα κάνουμε κανέναν διαχωρισμό θανάτων ΑΠΟ/ΜΕ κορωνο-εμβόλιο. Όλους τους θανάτους ΜΕ κορωνο-εμβόλιο θα τους αποδίδουμε σε θανάτους ΑΠΟ κορωνο-εμβόλιο, διότι πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις δικές τους προδιαγραφές καταγραφής θανάτων.
    Και επειδή είμαι φανατικός οπαδός της Τσιόδρειας λογικής, όποιος κορωνο-εμβολιασμένος ασθενής πεθάνει από εγκεφαλικό, ο θάνατός του θα καταγραφεί ως θάνατος ΑΠΟ κορωνο-εμβόλιο, και όχι ως θάνατος ΜΕ κορωνο-εμβόλιο.
    Δεν επιτρέπονται δύο μέτρα και δύο σταθμά στην αιτιολόγηση των θανάτων. Από εδώ και πέρα όποιος κορωνο-εμβολιασμένος πεθάνει σε τροχαίο δυστύχημα, ή πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο, θα καταγράφεται ως θάνατος ΑΠΟ κορωνο-εμβόλιο.
    Εμείς ακούμε πάντα τις συμβουλές των ειδικών...Και τις εφαρμόζουμε κατά γράμμα...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν η Χάνναχ Λεβί έμεινε έγκυος την 24η ημέρα του Κισλέβ, μια ημέρα πριν αρχίσουν οι γιορτές του Χανουκκάχ (Από το ιστολόγιο του Σπ. Χατζάρα).
    ΣΗΜΕΡΑ, 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ «ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ», ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.

    Σύμφωνα με την απόκρυφη χριστιανική και ισλαμική παράδοση, η Αγία Χάννα ήταν η μητέρα της Μαρίας που έγινε η Παναγία και είναι η γιαγιά του Ιησού.
    Η μητέρα της Παναγίας δεν κατονομάζεται στα κανονικά ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης αλλά γραπτώς, το όνομα της Χάννας και του συζύγου της Ιωακείμ προέρχονται από το Ευαγγέλιο του Ιακώβου χρονολογημένο μετά το 145 μΧ.
    Η πρώτη αναφορά σε αυτό έγινε από τον Ωριγένη της Αλεξάνδρειας στις αρχές του τρίτου αιώνα, ο οποίος είπε ότι κείμενο αυτό , όπως αυτό του Ευαγγελίου του Πέτρου, ήταν αμφίβολου Κύρους.
    Το Ευαγγέλιο του Ιάκωβου, καταγράφει τη γέννηση και την ανατροφή της Παναγίας. Είναι η παλαιότερη πηγή για την επιβεβαίωση της παρθενίας της Μαρίας όχι μόνο πριν, αλλά κατά τη διάρκεια (και μετά) τη γέννηση του Ιησού. Τα χειρόγραφα που σώζονται έχουν διαφορετικούς τίτλους, όπως «Η γέννηση της Μαρίας», «Η ιστορία της γέννησης της αγίας Μαρίας, της μητέρας του Θεού», και «Η γέννηση της Μαρίας, η αποκάλυψη του Ιάκωβου».
    Η μητέρα της Παναγίας αναφέρεται, αλλά δεν κατονομάζεται, στο Κοράνι.
    Στις 9 Δεκεμβρίου εορτάζεται από την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία «η παρ’ ελπίδα σύλληψις», της Αγίας Άννης. Σύμφωνα με το ευαγγέλιο του ψευδοΙάκωβου ,οι άγιοι Ιωακείμ και Χάννα μετά από πολλή προσευχή αξιώθηκαν να αποκτήσουν παιδί σε μεγάλη ηλικία.
    Όταν η Παναγία έγινε τριών ετών, οι γονείς της την πήγαν στο Ναό των Ιεροσολύμων και την παρέδωσαν στην προστασία του ιερέα και συγγενή τους αγίου Ζαχαρία, που αργότερα έγινε ο πατέρας του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Η Παναγία έμεινε στο ναό μέχρι 15 ετών, όπου έγινε ο Ευαγγελισμός και έμεινε έγκυος στο Χριστό . Οι Άγιοι Θεοπάτορες , που ήταν ηλικιωμένοι όταν γεννήθηκε, δε ζούσαν όταν έγινε ο Ευαγγελισμός.
    Το εξελληνισμένο όνομα Άννα προέρχεται από το εβραϊκό Χάννα που σημαίνει «εύνοια, χάρη». Η Αγία Άννα, η μητέρα της Μαρίας, της μητέρας του Ιησού Χριστού, καταγόταν από τη φυλή του Λεβί. Ο πατέρας της, που ήταν ιερέας, ονομαζόταν Ματθάν και ιεράτευε την εποχή της βασιλείας της Κλεοπάτρας. Τη δε μητέρα της, την έλεγαν Μαρία. Η Άννα είχε και δύο αδελφές, την ομώνυμη με τη μητέρα της Μαρία και τη Σοβήν. Και η μεν Μαρία, που παντρεύτηκε στην Bηθλεέμ, είχε κόρη τη Σαλώμη την μαία, η δε Σοβή, που παντρεύτηκε και αυτή στην Bηθλεέμ, την Ελισάβετ. Τέλος, η Αγία Άννα που παντρεύτηκε στην Γαλιλαία τον Ιωακείμ, γέννησε την Παρθένο Μαρία.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΓΙΑ ΧΑΝΝΑ" "ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ" ΕΝΌΣ ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ Π.Χ. ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμερικανική Υπηρεσία Φαρμάκων: «Εθελοντές στο εμβόλιο της Pfizer παρουσίασαν παράλυση προσώπου & πρήξιμο λεμφαδένων».
    Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ στην έκθεσή του που θα κληθεί να εξετάσει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) για να γνωμοδοτήσει για τη χορήγηση ή όχι Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στο εμβόλιο BNT162b1 των Pfizer/BioNTech, αποκάλυψε άγνωστες μέχρι στιγμής πιθανές παρενέργειες του εμβολίου όπως η παράλυση προσώπου και το πρήξιμο των λεμφαδένων (λεμφαδενοπάθεια).
    Στην έκθεση, σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία προς το παρόν για την ασφάλεια του εμβολίου σε παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και άτομα με κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως οι οροθετικοί και οι πάσχοντες από ιογενείς ηπατίτιδες Β και C.
    Οι συχνότερα αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν πόνος στο σημείο της έγχυσης, κόπωση και κεφαλαλγία. Περίπου οι μισοί εθελοντές που εμβολιάστηκαν, ηλικίας 16-55 ετών εμφάνισαν παρενέργειες όπως κόπωση ή κεφαλαλγία και περίπου το ένα τρίτο ανέφερε ρίγη ή μυϊκά άλγη. Από τους συμμετέχοντες 55 ετών και άνω περίπου οι μισοί ανέφεραν κόπωση, το ένα τρίτο κεφαλαλγία και περίπου το ένα τέταρτο ρίγη ή μυϊκό πόνο.
    Επιπλέον 64 άτομα που έλαβαν το εμβόλιο ανέφεραν πρήξιμο των λεμφαδένων (λεμφαδενοπάθεια), σε σύγκριση με έξι στο εικονικό φάρμακο. Η FDA αναφέρει στην έκθεση πως το πρήξιμο των λεμφαδένων πιθανώς να σχετίζεται με το εμβόλιο.
    Η έκθεση αναφέρει και μια επιπλέον ανεπιθύμητη ενέργεια που μέχρι σήμερα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την παράλυση του Bell, μυϊκή παράλυση, συνήθως προσωρινή, που εντοπίζεται στο πρόσωπο και καταγράφηκε σε τέσσερις συμμετέχοντες από του 22.000 που έκαναν το πραγματικό εμβόλιο.
    Η FDA ανακοίνωσε πως «Θα παρακολουθεί τις περιπτώσεις παράλυσης Bell στον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού». Παρόλα αυτά υποστηρίζει πως «οι τέσσερις περιπτώσεις στην ομάδα εμβολίων δεν αντιπροσωπεύουν συχνότητα πάνω από την αναμενόμενη στον γενικό πληθυσμό».
    Επίσης, καταγράφηκαν περιπτώσεις 8 σκωληκοειδίτιδας σε άτομα που εμβολιάστηκαν με το πραγματικό φάρμακο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προειδοποίηση της βρετανικής κυβέρνησης για εμβόλιο Pfizer: «Να μην το κάνουν οι έγκυες και όσες θέλουν να μείνουν έγκυες».
    Ανησυχία προκάλεσε η προειδοποίηση της βρετανικής κυβέρνησης ότι «Οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν το εμβόλιο της Pfizer και οι γυναίκες γενικά θα πρέπει να αποφεύγουν να μείνουν έγκυες έως τουλάχιστον δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό», σύμφωνα όσα έγραψε και ο The Independent.
    Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, «Τα εμβόλια mRNA (σ.σ.: της Pfizer) είναι ολοκαίνουργια, πειραματική τεχνολογία και οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις είναι εντελώς άγνωστες . Ότι δεν γνωρίζουμε εάν αυτό το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει υπογονιμότητα (σ.σ.: στείρωση) είναι ένα σημαντικό ζήτημα.
    Τα εμβόλια που δεν έχουν μελετηθεί επί αρκετό καιρό ενέχουν σοβαρό κίνδυνο να προκαλέσουν «χειρότερη αντίδραση στον ιό» όπως αναφέρει το Reuters
    Αυτός ο ιός έχει ποσοστό επιβίωσης 99,5% για άτομα κάτω των 70 ετών, σύμφωνα με την εκτίμηση του CDC.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρετανική κυβέρνηση για το εμβόλιο mRNA: «Να μην εμβολιαστούν όσοι έχουν παρουσιάσει σοβαρές αλλεργίες».
    Οι βρετανικές αρχές, μία μέρα μετά την έναρξη του εμβολιασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, προχώρησαν σε μια νέα προειδοποίηση σχετικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό της Pfizer/BioNTech, μετά την απαγόρευση χρήσης του από εγκύους ή ακόμα και αυτό τις γυναίκες που θέλουνε να μείνουν έγκυοι τους επόμενους μήνες της ζωής τους.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αρχές προτρέπουν τους πολίτες που έχουν παρουσιάσει κατά το παρελθόν αλλεργίες και αλλεργικά συμπτώματα, να μην κάνουν το εμβόλιο.
    Σημειώνεται ότι η προειδοποίηση εκδόθηκε με αφορμή την εμφάνιση αλλεργικών αντιδράσεων σε δύο ανθρώπους που έκαναν χθες το εμβόλιο.
    Σε ότι αφορά τις εγκύους, τίθεται το ερώτημα της μη «επιθυμητής εγκυμοσύνης» και πώς θα πρέπει να αντιδράσει η γυναίκα; Θα πρέπει να ρίξει το παιδί, αν μείνει κατά λάθος έγκυος στο δίμηνο; Και αν παρουσιαστούν γενετικά προβλήματα το έμβρυο σε περίπτωση που μείνει έγκυος π.χ. σε τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό, τι θα συμβεί;
    Αν υπάρξουν τερατογενέσεις, ποιος θα αποζημιώσεις τις γυναίκες και τα μωρά τους, αλλά και τον πατέρα του παιδιού;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έφτασαν με αεροπλάνο της DHL οι πρώτες δόσεις του εμβολίου της Pfizer στο Ισραήλ.
    Το Ισραήλ παρέλαβε σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου την πρώτη αποστολή εμβολίων κορωνοϊού, με τους ειδικούς μάλιστα, να προβλέπουν πως η χώρα θα έχει αρκετό απόθεμα για περίπου το ¼ του πληθυσμού μέχρι το τέλος του έτους.
    Ένα αεροπλάνο cargo προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν μεταφέροντας αυτό που οι αξιωματούχοι είπαν ότι ήταν δεκάδες χιλιάδες δόσεις εμβολίων της Pfizer, ξεκινώντας έτσι το επόμενο στάδιο, αυτό της μεταφοράς και αποθήκευσης.
    Παρών στην υποδοχή των εμβολίων ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
    Το Ισραήλ σχεδιάζει να ξεκινήσει την χορήγηση των εμβολίων στις 20 Δεκεμβρίου, δήλωσε ο διανομέας Teva Pharmaceutical Industries Ltd.
    «Πιστεύω σε αυτό το εμβόλιο. Περιμένω ότι θα λάβει τις απαιτούμενες εγκρίσεις τις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να είναι ο πρώτος Ισραηλινός που θα εμβολιαστεί.
    Η Pfizer και ο συνεργάτης της BioNTech συμφώνησαν τον περασμένο μήνα να παράσχουν στο Ισραήλ 8 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου, το οποίο η Βρετανία χθες άρχισε να χορηγεί στους πολίτες της. Το Ισραήλ έχει επίσης παραγγείλει εμβόλια από την Moderna Inc. και την AstraZeneca Plc.
    4 εκατομμύρια εμβόλια μέχρι το τέλος του έτους
    Ένα ισραηλινό μέλος του υπουργικού συμβουλίου είπε αυτήν την εβδομάδα ότι τα εμβόλια Pfizer θα φτάσουν στο Ισραήλ την Πέμπτη για να χορηγηθούν στους ηλικιωμένους και σε άλλους πληθυσμούς υψηλού κινδύνου και θα ακολουθήσουν αυτά της Moderna.
    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teva Israel, Γιοσί Οφέκ, δήλωσε ότι τα εμβόλια θα φτάσουν με μεγαλύτερο ρυθμό κατά τη διάρκεια του μήνα. «Μιλάμε για ένα τεράστιο εκτιμώμενο εύρος 4 εκατομμυρίων εμβολίων (δόσεις) μέχρι το τέλος του έτους», είπε στο Ισραηλινό Ραδιόφωνο του Στρατού.
    Να σημειωθεί πως το Ισραήλ με πληθυσμό 9 εκατομμυρίων κατοίκων έχει μέχρι στιγμής 348.968 κρούσματα κορωνοϊού και 2.932 θανάτους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον νέγρο στρατηγό Λόιντ Όστιν υπεύθυνο για το φιάσκο της Συρίας επέλεξε ο Τ.Μπάιντεν για ΥΠΑΜ -Έχει άριστες σχέσεις με Άγκυρα.

    Τον Αφροαμερικανό στρατηγό εν αποστρατεία Λόιντ Όστιν, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2016, έπειτα από 46 χρόνια, αναμένεται να επιλέξει για την θέση του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν.
    Ο Όστιν ήταν ένας εκ των υπευθύνων για το φιάσκο με την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» για την ανατροπή της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Ασάντ και το «highlight» της καριέρας του ήταν όταν ομολόγησε στο Κογκρέσο πως υπάρχουν μόλις «4-5 μαχητές» στο πλευρό των ΗΠΑ την Συρία, καθώς οι υπόλοιποι από όσους εκπαιδεύτηκαν εντάχθηκαν στον ISIS ή στην Αλ Κάιντα.
    Λόγω ότι η επιχείρηση δημιουργίας του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» έγινε από κοινού με την Άγκυρα, ο Όστιν διατηρεί άριστες σχέσεις με την τουρκική ηγεσία και έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις στην Τουρκία, ακόμα και ως εν ενεργεία στρατηγός.
    Ο Όστιν, αφού αποστρατεύθηκε, έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Raytheon Technologies, μιας από τις εταιρίες που αναλαμβάνει μεγάλες συμβάσεις για το Πεντάγωνο, μέλος του ΔΣ της Nucor, της μεγαλύτερης αμερικανικής χαλυβουργίας, και της εταιρείας υπηρεσιών υγείας Tenet. Έχει ιδρύσει εξάλλου τη δική του εταιρεία συμβούλων, την Austin Strategy Group. Εργάζεται ακόμη για τη φιλανθρωπική οργάνωση Carnegie Corporation της Νέας Υόρκης.
    Ο Μπάιντεν δέχθηκε πιέσεις να επιλέξει Αφροαμερικανό για την θέση, σύμφωνα με το «Politico». Η απόφαση έρχεται δυο εβδομάδες αφότου ο Μπάιντεν ανακοίνωσε τα στελέχη της ομάδας της Εθνικής Ασφάλειας, μεταξύ των οποίων μία Αφροαμερικανίδα από την Λουιζιάνα , ένας Λατίνος γόνος μεταναστών, ένας υπέρμαχος της πολυμερούς συνεργασίας και η πρώτη γυναίκα υποδιευθύντρια της CIA.
    Θυμίζουμε πως πρόκειται για τους, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος θα είναι ο επόμενος επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, από τις 20 Ιανουαρίου. Τζον Κέρι, ο οποίος θα αναλάβει ειδικός απεσταλμένος για το κλίμα. Τζέικ Σάλιβαν ο οποίος θα αναλάβει σύμβουλος σε θέματα εθνικής ασφάλειας και η δικηγόρος Αβρίλ Χέινς, η οποία θα είναι η επόμενη διευθύντρια των υπηρεσιών πληροφοριών. Η Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ θα αναλάβει πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, ενώ ο Μπάιντεν θα προτείνει επίσης για υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας (Department of Homeland Security) τον ισπανόφωνο Αλεχάντρο Μαγιόρκας, κουβανικής καταγωγής.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Πολιτεία του Τέξας μήνυσε (με μήνυση απευθείας στο Ομοσπονδιακό Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο) τις τέσσερις Πολιτείες -Georgia, Michigan, Pennsylvania, και Winsconsin για νοθεία στις Προεδρικές εκλογές. Η μήνυση συνοδεύεται και από επιστημονική στατιστική ανάλυση που αναφέρει ότι, οι πιθανότητες (πρώτα) να ξεπεράσει τον Τραμπ και (δεύτερον) να κερδίσει (τον Τραμπ) ο Μπαιντεν σε όλες τις παραπάνω πολιτείες μαζί είναι λιγότερες από 1 στο 1.000.000.000.000.000.
    Ο Τραμπ ήταν μπροστά σε όλες τις παραπάνω πολιτείες με διαφορά μέχρι και 700.000 ψήφους!
    Το Ομοσπονδιακό Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αποδέχθηκε την μήνυση της Πολιτείας του Τέξας
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαζικές απελάσεις μαροκινών λαθρομεταναστών από τις Κανάριες Νήσους - Με αεροπλάνα τους στέλνει πίσω η Ισπανία.
    Το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας αρχίζει να απελαύνει σε μεγάλους αριθμούς τους μαροκινούς λαθρομετανάστες που είχαν φτάσει στις Κανάριες Νήσους.
    Το πρώτο αεροσκάφος απογειώθηκε χθες από τη νήσο Γκραν Κανάρια με προορισμό την πόλη Ελ-Αιούν, μεταφέροντας είκοσι λαθρομετανάστες και μια ομάδα αστυνομικών.
    Οι συνομιλίες με το Μαρόκο έφεραν αποτέλεσμα και ο σχεδιασμός, όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, είναι να πολλαπλασιαστούν οι πτήσεις με τους λαθρομετανάστες που απελαύνονται έτσι ώστε να επαναπατρίζονται τουλάχιστον 80 άτομα την εβδομάδα. Οι Μαροκινοί υπολογίζονται θεωρητικά λίγο πάνω από το μισό των 20.000 λαθρομεταναστών που έχουν φτάσει στα νησιά κατά τη διάρκεια του χρόνου.
    Εντούτοις, ο αριθμός τους είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που εκτιμούν οι ισπανικές αρχές. Υποτίθεται ότι ένας μικρός αριθμός Μαροκινών έχει αποβιβαστεί εκ νέου και θα συνεχίσει να αποβιβάζεται στα νησιά μελλοντικά, ωστόσο αξιωματούχοι που γνωρίζουν τον κρατικό σχεδιασμό, υπερασπίζουν τη σημασία του μηνύματος που δίνει η απέλαση: “η πρακτική των απελάσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι το κυρίως αποτρεπτικό στοιχείο για μελλοντικούς δυνητικούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα το σκεφτούν σοβαρά αν θα επιχειρήσουν το ταξίδι.”
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λεπέν κατά Ερντογάν και υπέρ Σίσι: «Να συμμαχήσουμε με την Αίγυπτο κατά της Τουρκίας». ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ.
    Στην Γαλλία η Μαρί Λεπέν ηγέτης της Εθνικής Ενότητας με ανάρτηση της στο Twitter εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον στρατηγό Σίσι. Υποστήριξε ότι η Αίγυπτος αποτελεί πόλο σταθερότητας στην περιοχή και ότι στο θέμα της Λιβύης, η Αίγυπτος μαζί με τη Γαλλία πρέπει να είναι καλοί σύμμαχοι ενάντια στην Τουρκία.
    Είπε πως ο Σίσι μείωσε την επιρροή των Mουσουλμάνων Aδερφών στην περιοχή. Η Λεπέν στο τουίτ της έγραψε πως “Η Αίγυπτος πρέπει να καταστεί σημαντικός σύμμαχος για τη Γαλλία ιδιαίτερα ενάντια στις προκλήσεις της Τουρκίας”.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύπρος: Ο καταζητούμενος δολοφόνος του Τ.Ισάακ έγινε «αναπληρωτής πρωθυπουργός» του «ψευδοκράτους».
    Ο καταζητούμενος από την Ιντερπόλ, αλλά και από τις κυπριακές αρχές, για τη δολοφονία του Τάσου Ισάακ, Ερχάν Αρικλί, τοποθετήθηκε στη θέση του «αναπληρωτή πρωθυπουργού» του «ψευδοκράτους».
    Ο άνθρωπος που για χρόνια ήταν στο «στόχαστρο» της Ιντερπόλ για την άνανδρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, όχι μόνο βρίσκεται στα Κατεχόμενα ελεύθερος, αλλά όπως φαίνεται απέκτησε και ιδιαίτερα αξιώματα στην «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους, δίπλα στον «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ.
    Όπως αναφέρουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σανέρ ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου «υπουργικού» αμέσως μετά που το υπέβαλε στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ. «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός οικονομίας και ενέργειας», όπως αναμενόταν, είναι ο πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί. Δύο «υπουργεία» καταλαμβάνει το Δημοκρατικό Κόμμα και επτά το Κόμμα Εθνικής Ενότητας.
    Μετά από τρία περίπου χρόνια στο «υπουργείο εξωτερικών» επιστρέφει ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου που δεν είναι «βουλευτής» του ΚΕΕ καθώς δεν είχε εκλεγεί στις τελευταίες «βουλευτικές εκλογές» αρχές του 2018. Ο Κουτλού Εβρέν του ΚΕΕ τοποθετείται στο «υπουργείο εσωτερικών» από το «υπουργείο τουρισμού».
    «Υπουργός δημοσιονομικών» ο μέχρι τώρα «υπουργός γεωργίας» Ντουρσούν Ογούζ του ΚΕΕ. Ο Ολγκούν Αμτζιάογλου του ΚΕΕ, μέχρι τώρα «υπουργός δημοσιονομικών», γίνεται «υπουργός εθνικής παιδείας και πολιτισμού».
    Ποια τα «νέα πρόσωπα»
    Ο Ναζίμ Τσαβούσογλου του ΚΕΕ, που είναι σήμερα ο «υπουργός παιδείας» στο νέο «υπουργικό» καταλαμβάνει το «υπουργείο γεωργίας και φυσικών πόρων», ενώ στη θέση του «υπουργού μεταφορών και δημοσίων έργων» τοποθετείται ο Ουνάλ Ουστέλ, που είχε απομακρυνθεί τον περασμένο Μάιο από το «υπουργείο τουρισμού» μετά το σκάνδαλο με την άφιξη τζετ από Τουρκία χωρίς να τηρηθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και κατόπιν αιτήματος του Κόμματος του Λαού. Στη θέση του παραμένει ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, που επίσης είναι «βουλευτής» του ΚΕΕ.
    Ο πρόεδρος του ΔΚ, Φικρί Ατάογλου «υπουργοποιείται» στο «τουρισμού και περιβάλλοντος» ενώ το δεύτερο «υπουργείο» για το ΔΚ, το «εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων», καταλαμβάνει ο Κοράλ Τσιαγμάν.
    Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά την έγκριση του «υπουργικού συμβουλίου» από τον Τ/κ ηγέτη, η σύνθεση αποστέλλεται στη «βουλή» όπου θα αναγνωσθεί αύριο.
    Το πρόγραμμα της νέας «κυβέρνησης» πρέπει να παρουσιασθεί στη «βουλή» και μετά θα γίνει η ψηφοφορία για την έγκριση του νέου «υπουργικού». Η όλη διαδικασία μέχρι την ψήφο εμπιστοσύνης, όπου χρειάζονται 26 ψήφους στη «βουλή», μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μία εβδομάδα.
    Σύμφωνα με το «σύνταγμα» του ψευδοκράτους, η ψήφος εμπιστοσύνης γίνεται φανερά και δύο ημέρες μετά την ανάγνωση του «κυβερνητικού προγράμματος».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λιτή τελετή για την επέτειο της Μάχης του Κλαπάδου Λέσβου.
    Σε μία λιτή τελετή λόγω της πανδημίας, τιμήθηκε η μνήμη των πεσόντων στη σημερινή, της 8ης Δεκέμβρη 1912, επέτειο της Μάχης του Κλαπάδου.
    Παρουσία των Μητροπολιτών Μυτιλήνης κ.κ. Ιακώβου και Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομου, τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στο λόφο του «Τυρρανιδίου», με το δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο, τον αντιπεριφερειάρχη Πανάγο Κουφέλο, την αντιδήμαρχο Ζαχαρούλα Ιαωκείμ και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Καλλονής Δημήτρη Χαλκιώτη να καταθέτουν στεφάνι στη στήλη των πεσόντων.
    Η 8η Δεκέμβρη είναι η ημέρα όπου αποχώρησε οριστικά ο τουρκικός στρατός το 1912 από το νησί και διεκδίκηση του Δήμου Δυτικής Λέσβου είναι η καθιέρωσή της ως την επίσημη Ημέρα της Απελευθέρωσης του Νησιού από τον οθωμανικό ζυγό.
    «Εκείνοι έκαναν το καθήκον τους, χρέος μας να το θυμόμαστε και να φυλάσσουμε αυτό το αγαθό που εκείνοι μας πρόσφεραν με την θυσία τους. Εύχομαι του χρόνου έχοντας βγει οριστικά από την περιπέτεια που βρισκόμαστε, να γιορτάσουμε με τη λαμπρότητα που απαιτεί η περίσταση την Επέτειο της Μάχης του Κλαπάδου», δήλωσε για την Ημέρα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έγινε γνωστό ότι πριν από 2 ημέρες ο δήθεν "νικητής" των Εκλογών στις ΗΠΑ Joe Biden συναντήθηκε με τον Διοικητή του FBI στην Washington και του ζήτησε την ΑΠΟΝΟΜΗ ΧΑΡΙΤΟΣ (προσέξτε!) σε αυτόν και στην οικογένειά του σε περίπτωση που ο νυν Πρόεδρος Donald Trump καταφέρει να αποδείξει ότι διεπράχθη ευρείας έκτασης ΝΟΘΕΙΑ υπέρ του Joe Biden.
    Η πληροφορία ελέγχεται ως προς την ακρίβειά της....
    Πάντως είναι γεγονός ότι εάν αποδειχθεί έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στις ΗΠΑ
    Να σημειώσουμε εδώ ότι η ΝΟΘΕΙΑ σε Εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ θεωρείται Ομοσπονδιακό Κακούργημα και η ποινή που επιβάλλεται είναι ΘΑΝΑΤΟΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πλήρης αποτυχία του lockdown: Η Αττική έχει σχεδόν τα ίδια κρούσματα με πριν ένα μήνα- Στις άλλες περιοχές έχουν αυξηθεί.
    Παρά το σκληρό και καταστροφικό lockdown τα κρούσματα στην Αττική παραμένουν σχεδόν ίδια με πριν ένα μήνα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας για τις οποίες «ανησυχεί« ο κ.Τσιόδρας (σύμφωνα με τον Β.Κικίλια) τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σε σχέση με πριν ένα μήνα.
    Στη χθεσινή ενημέρωση ο κ.Κικίλιας δήλωσε πως ο κ.Τσιόδρας «ανησυχεί» για την Αττική και πως υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού, κάτι που με τη σειρά του οδηγεί σε αναστολή του ανοίγματος των μαγαζιών λιανικής και περαιτέρω οικονομική καταστροφή των Ελλήνων.
    Η Αττική παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα «πρωταθλήτρια» στα ημερήσια κρούσματα, αφού στο λεκανοπέδιο επιβεβαιώθηκαν το περασμένο 24ωρο 365 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Θεσσαλονίκη, με 317 κρούσματα.
    Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ, η Λάρισα επανήλθε στην τρίτη θέση πανελλαδικά με 103 περιστατικά, στη Δράμα εντοπίdτηκαν 35 κρούσματα, στην Πιερία 43, στο Κιλκίς 26, στην Πέλλα 55, στην Ημαθία 40 και στη Φλώρινα 25. Οι Σέρρες, επίσης, ήταν μια από τις επιβαρυμένες περιοχές χθες με 52 νέες μολύνσεις.
    Αν ανατρέξουμε σχεδόν πριν ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου θα δούμε ότι τα κρούσματα έχουν παραμείνει πάνω κάτω τα ίδια σε Αττική, ενώ οι άλλες «κόκκινες» περιοχές βρίσκονταν σε καλύτερο επίπεδο από ότι σήμερα με λιγότερα κρούσματα.
    Συγκεκριμένα στην Αττική στις 15 Νοεμβρίου σημειώθηκαν 405 νέα κρούσματα, στις Σέρρες 30, στη Λάρισα 76, στο Κιλκίς 22, στη Δράμα 29, στην Ημαθία 37 και στη Φλώρινα μόλις 9!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμβόλιο για τον κορωνοϊό: Τα τέσσερα απαιτούμενα κριτήρια για την έγκριση του από τον FDA.
    Ο αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος εμβολίων της FDA, Δρ Ντόραν Φινκ, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων περιέγραψε τα τέσσερα απαιτούμενα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται για έγκριση του εμβολίου για τον κορωνοϊό για επείγουσα χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
    Η ανεξάρτητη συμβουλευτική επιτροπή συγκαλείται για να συζητήσει μια πιθανή άδεια έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο της Pfizer κατά της Covid-19.
    Τα κριτήρια περιλαμβάνουν:
    - Η εξουσιοδότηση πρέπει να απευθύνεται σε έναν παράγοντα που προκαλεί ασθένεια ή κατάσταση, απειλητική για την ανθρώπινη ζωή
    - Πρέπει να υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι το ιατρικό προϊόν μπορεί να είναι αποτελεσματικό για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία αυτής της ασθένειας ή της κατάστασης.
    - Τα οφέλη του προϊόντος πρέπει να υπερτερούν των κινδύνων.
    - Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο κατάλληλο προϊόν ήδη εγκεκριμένο και διαθέσιμο για διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία της νόσου ή της κατάστασης.
    Ο Φινκ πρόσθεσε ότι η έκδοση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο κατά της Covid-19 «θα εξαρτάται από την ικανότητα διεξαγωγής περαιτέρω αξιολόγησης».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επταπλάσιος ο κίνδυνος σοβαρής λοίμωξης Covid-19 για το υγειονομικό προσωπικό.
    Οι γιατροί και νοσηλευτές έχουν τουλάχιστον επτά φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να αρρωστήσουν σοβαρά από Covid-19 σε σχέση με όσους κάνουν άλλες δουλειές όχι «πρώτης γραμμής» εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη, με επικεφαλής μια Ελληνίδα της διασποράς. Όσοι εργάζονται στους τομείς μεταφορών και κοινωνικών υπηρεσιών, έχουν σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο για σοβαρή Covid-19.
    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Ευαγγελία Πέτρου του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης στη Σκωτία, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα επαγγελματικής και περιβαλλοντικής ιατρικής «Occupational and Environmental Medicine», ανέλυσαν στοιχεία μεταξύ Μαρτίου-Ιουλίου 2020 για περίπου 120.000 εργαζόμενους 49 έως 64 ετών, το 9% εκ των οποίων ήσαν υγειονομικοί. Από το σύνολο, οι 271 αρρώστησαν σοβαρά λόγω κορωνοϊού.
    Διαπιστώθηκε ότι αναλογικά τον μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρής νόσου Covid-19 (επτά έως εννιά φορές) είχαν γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό υποστηρικτικό προσωπικό. Αυξημένος κατά δυόμισι φορές ήταν ο κίνδυνος για τους εργαζόμενους στις κοινωνικές υπηρεσίες και κατά δύο φορές στις μεταφορές.
    Μια δεύτερη μεγάλη διεθνής μελέτη, με επικεφαλής τη δρα Κέιτ Γουέμπ του νοτιοαφρικανικού Πανεπιστημίου του Κέιπ Τάουν, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Nature Communications», ανέλυσε στοιχεία για περισσότερες από 3,1 εκατομμύρια περιστατικά Covid-19 σε 47 χώρες και κατέληξε στη διαπίστωση ότι οι άνδρες ασθενείς έχουν σχεδόν τριπλάσιο κίνδυνο -σε σχέση με τις γυναίκες- να αρρωστήσουν σοβαρά από τον κορωνοϊό και να εισαχθούν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
    Επίσης, οι άνδρες έχουν σχεδόν 39% μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από τη νόσο. Αντίθετα, δεν φαίνεται να υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, όσον αφορά την πιθανότητα μόλυνσης από τον κορωνοϊό.
    Η μελέτη εκτιμά ότι οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα αναφορικά με τη σοβαρότητα της νόσου οφείλονται εν μέρει σε διαφορές στην ανοσιακή απόκριση του οργανισμού τους στον κορονοϊό, ενώ μπορεί να παίζουν ρόλο και άλλοι βιολογικοί παράγοντες, που συμβάλλουν ώστε οι γυναίκες να θέτουν πιο εύκολα υπό έλεγχο τον ιό, γι’ αυτό το θέμα χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση.
    «Γνωρίζουμε ότι γενικότερα οι άνδρες έχουν χειρότερες ανοσιακές αντιδράσεις σε πολλές διαφορετικές λοιμώξεις», επεσήμανε η Γουέμπ.
    Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κορωνοϊός: Στο τέλος του 2021 το εμβόλιο της Sanofi και της GSK.
    Το εμβόλιό τους κατά του κορωνοϊού δεν θα είναι έτοιμο πριν από το τέλος του 2021, ανακοίνωσαν σήμερα η γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi και η βρετανική GlaxoSmithKline, αφού τα αποτελέσματα των πρώτων κλινικών δοκιμών ήταν χειρότερα του αναμενόμενου.
    Το πρόγραμμα "καθυστερεί προκειμένου να βελτιωθεί η ανοσολογική αντίδραση στους πιο ηλικιωμένους", επεσήμαναν οι φαρμακευτικές εταιρείες σε ανακοίνωσή τους. Οι δύο εταιρείες διευκρίνισαν ότι σκοπεύουν να ξεκινήσουν μια νέα έρευνα το 2021 προκειμένου να έχουν καταλήξει σε ένα πιο αποτελεσματικό εμβόλιο ως το τέλος του έτους αυτού.
    Πλέον αναμένουν το εμβόλιό τους κατά της covid-19 να είναι διαθέσιμο το τέταρτο τρίμηνο του 2021, ενώ αρχικά σκόπευαν να υποβάλουν αίτηση για έγκριση το πρώτο εξάμηνο του 2021 και να παραδώσουν ένα δισεκατομμύριο δόσεις μέσα στο ίδιο έτος.
    Η Sanofi είχε ανακοινώσει πρόσφατα ότι σκόπευε να ξεκινήσει κλινικές δοκιμές τρίτης φάσης σε ανθρώπους στα τέλη Δεκεμβρίου. Όμως τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών πρώτης και δεύτερης φάσης έδειξαν αντίδραση κατώτερη της αναμενόμενης.
    Η ανοσολογική αντίδραση στους ενήλικες 18 με 49 ετών "ήταν αντίστοιχη με αυτή των ασθενών που ανέρρωσαν από covid-19", όμως η αντίδραση ήταν "ανεπαρκής" στους πιο ηλικιωμένους, διευκρίνισαν οι εταιρείες.
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...