ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Ιουλίου 2021

Η ΘΕΡΙΝΗ ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ: ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.



Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΣΑΪΑ: "εσείς οι Ιουδαίοι θα κάθεστε και οι ξένοι θα σας φέρνουν τους φόρους τους, θα βόσκουν τα ζώα σας και θα οργώνουν τα ΄χωράφια σας". ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ.


31 ΙΟΥΛΙΟΥ 1920. 101 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ.



26 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... "Τῶν Έλλήνων Σεβάσματα ὡς κόνιν ἐλέπτυνας".


 "Η παράδοση αναφέρει, αλλά και όπως έχει αποδειχθεί με τα γεγονότα, ότι όταν το καντήλι κινείται στις εορτές προμηνύει ευχάριστα γεγονότα, ενώ αντιθέτως…

Όταν κινείται στις καθημερινές ημέρες πιστεύεται ότι αυτό το γεγονός είναι ένα προμήνυμα για δυσμενή γεγονότα.


Βέβαια οι μέρες της σαρακοστής που διανύουμε είναι περίοδο μετανοίας και δεν είναι κοινές μέρες του χρόνου, όπως μας είπε γέροντας από τον Άθωνα, θέλοντας έτσι να δώσει μία θετική ένδειξη του γεγονότος".


Η Ελλάδα καταστρέφεται. Ένας στους τρεις γάμους διαλύεται. Οι εκτρώσεις κάνουν θραύση. Η υπογεννητικότητα του ορθόδοξου λαού μειώνει συνεχώς το πληθυσμό της χώρας, ενώ οι τούρκοι του Αλλάχ πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια. 

Σεισμοί, λιμοί, λοιμοί, καταποντισμοί. 

Ο παντοδύναμος Ιεχωβά, η Παναγία, οι άγιοι και όλα τα αόρατα πνεύματα μας συμπαραστέκονται όμως: Λένε, "ας κουνήσουμε μερικά καντήλια".


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...