ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Ιουλίου 2021

Τουρκία: Χτίζει τεράστιο τείχος στα σύνορα με το Ιράν για να σταματήσει η διακίνηση παράνομων μεταναστών.

«Στο διάολο η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς».

 

Ο ΟΗΕ δημοσίευσε την τουρκική επιστολή: Η Άγκυρα αμφισβητεί την κυριαρχία των ελληνικών νησιών. Η Τουρκία «διεθνοποιεί» τις επιδιώξεις της. Έστειλε 2 φρεγάτες για να υπερασπιστούν την «τουρκολιβυκή ΑΟΖ» και η Αθήνα δεν αντέδρασε.



 https://twitter.com/i/status/1418113208779476992

Η Τουρκία προωθεί το σχέδιό της να χτίσει τείχος στα σύνορά της με το Ιράν, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τις παράνομες διαβάσεις, τη διακίνηση μεταναστών και το λαθρεμπόριο, ανέφερε το τουρκικό Euronews.



 

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση τμημάτων τριών χιλιομέτρων του αρθρωτού τοιχώματος και έχει σκαφτεί τάφρος μήκους 110 χιλιομέτρων. Έχουν κατασκευαστεί επίσης 76 μονο-μπλοκ. 


Το αρθρωτό τοίχωμα, με διάσπαρτους έξυπνους πύργους, θα εκτείνεται από την περιοχή Çaldıran της επαρχίας Βαν έως την περιοχή Doğubayazıt του Αγκρί και την περιοχή Yüksekova του Χακάρι κατά μήκος των κοινών συνόρων μεταξύ Τουρκίας και Ιράν.

Οι τσιμεντόλιθοι, ύψους τριών μέτρων, πλάτους 2,80 μέτρων και βάρους επτά τόνων το καθένα, παράγονται μπετονιέρες πριν τοποθετηθούν κατά μήκος των συνόρων με βαρύ εξοπλισμό.

Οι δυνάμεις ασφαλείας διεξάγουν επίσης δραστηριότητες αποναρκοθέτησης κατά μήκος των συνόρων πριν από οποιαδήποτε κατασκευαστική δραστηριότητα.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...