ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Ιουλίου 2021

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ. ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ; 

 



Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ.

 

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ "ΦΑΡΜΑΚΟΥ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 

ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΔΥΝΑΜΗ.













«Ο γιος του φιλάνθρωπου Τζορτζ Σόρος, ο Αλεξάντερ πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο στις αλβανικές ακτές μαζί με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, σχολιάζουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.
Μάλιστα, ο υιός Σόρος, κατά τη συνάντησή του με τον Ράμα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τον Αυλώνα γράφοντας: Δείτε την πιο όμορφη ριβέρια στην Ευρώπη.
Ο Αλεξάντερ πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο στις αλβανικές ακτές μαζί με τον Αλβανό πρωθυπουργό καθώς οι σχέσεις τους έχουν βάθος χρόνου.



Εκτός από τις φωτογραφίες, ο Σόρος προτείνει στους οπαδούς του να δουν τις φωτογραφίες της Αλβανικής Ριβιέρας, τονίζοντας παράλληλα ότι αισθάνεται φανταστικά που επέστρεψε εκεί.
«Ήταν υπέροχο που επέστρεψα στην όμορφη αλβανική ακτή με τον καλό μου φίλο τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα. Δείτε τις φωτογραφίες της ομορφότερης και ανέγγιχτης Ριβιέρας στην Ευρώπη!», γράφει.
--
The Hellenic Information Team
echedoros-a.gr

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com





Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Ντρέπομαι για όσους δηλώνουν περήφανοι που είναι Έλληνες». Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΙΑΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». 

 

Ο Στ. Ζαββός, το Ινστιτούτο Λεβί και τα δίκτυα εξουσίας του Σόρος στην Ελλάδα

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ». Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ. 



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...