ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Ιουλίου 2021

Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ 100 ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ". ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΒΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;

 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΤΑ 12 RAFAL ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.

 


Πολλοί συριζαίοι Δεσποτάδες (με πρώτο και καλύτερο τον "Άγιο" Σιατίστης, Παύλο Ιωάννου,  παλιό κομμoυνιστή κατά δήλωσή  του - οι αβρααμογενείς θρησκείες είναι συγκοινωνούντα δοχεία -), έχουν πει στο πρόσφατο παρελθόν πως είναι ΕΓΩΙΣΜΟΣ να κάνουμε εμείς οι Χριστιανοί δικά μας παιδιά, όταν υπάρχουν τόσα πολλά απροστάτευτα ανήλικα παιδάκια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου!.. Κι ότι η αληθινή χριστιανική στάση είναι να τα περιθάλψουμε υιοθετώντας τα, και αποφεύγοντας να κάνουμε δικά μας παιδιά!... Τέτοιο σημείο διαστροφής και μαζοχισμού (Μάζοχ, άλλος ένας ιουδαίος)!


Ορισμένες τοπικές πολωνικές κυβερνήσεις, με τη βοήθεια της ίδιας της Βαρσοβίας, ανακήρυξαν περιοχές «ελεύθερες από την ιδεολογία ΛΟΑΤΚΙ».

Η ιστορία των  ζωνών «ελεύθερων από την ιδεολογία ΛΟΑΤΚΙ» ξεκινά το 2019. Το Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς, ο δήμαρχος της Βαρσοβίας, Rafał Trzaskowski, υπέγραψε μία διακήρυξη με την οποία υποστήριξε τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ της Πολωνίας, και δεσμεύτηκε να εντάξει την ομοφυλοφιλία στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Αυτό έφερε μία σειρά αντιδράσεων από τις υπόλοιπες τοπικές κυβερνήσεις, ορισμένες εξ αυτών σχεδόν αμέσως αυτοανακηρύχθηκαν “LGBT-Free”.  Για τη δημιουργία των περιοχών “LGBT-free”, που αποτελούν το ⅓ της συνολικής περιοχής της Πολωνίας, οι τοπικές κυβερνήσεις επικαλούνται τις οικογενειακές αξίες  των Πολωνών.


Ο Σόρος και ο κομμουνιστής  δεσπότης Σιατίστης, σε στενή συνεργασία,  ιδού τι προωθούν:  Λευκές γυναίκες, μην γεννάτε παιδιά. Υιοθετήστε ένα μαύρο.   




Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει εάν θα προχωρήσει σε έναρξη διαδικασίας επί παραβάσει κατά της Πολωνίας για τις ελεύθερες από ομοφυλόφιλους ζώνες που έχουν ανακηρυχθεί από τοπικές αρχές σε ολόκληρη την χώρα με την στήριξη της πολωνικής κυβέρνησης, δήλωσαν στο Reuters δύο ευρωπαίοι αξιωματούχοι.


Το κυβερνών συντηρητικό Κόμμα Δικαίου και Δικαιοσύνης (PiS) έχει καταστήσει την πολιτική του κατά των ομοφυλόφιλων μέρος της κυβερνητικής του ατζέντας.

Τον Μάρτιο απαγόρευσε την υιοθεσία σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ενώ περισσότερες από 100 πόλεις και κοινότητες έχουν ανακηρυχθεί ζώνες ελεύθερες από ομοφυλόφιλους.

«Ελέγχουμε αν υπάρχει παραβίαση των ευρωπαϊκών συνθηκών» με την δημιουργία τέτοιων ζωνών, δήλωσε ευρωπαίος αξιωματούχος προσθέτοντας ότι η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί. Άλλος αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι η Κομισιόν απλώς εξετάζει το θέμα.

Βάσει ιης διαδικασίας επί παραβάσει μπορεί να ζητηθεί από την Πολωνία να καταργήσει τις ελεύθερες ζώνες και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ενδέχεται  να επιβληθούν πρόστιμα.

Πολωνός κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει, απάντησε: «Στην Πολωνία δεν υπάρχουν νόμοι που κάνουν διακρίσεις κατά των ανθρώπων με βάση τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό».




Ποιός είναι ο Γλάδστων μπροστά στον Ζάκ;


Γράφει ο Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ 


Εδώ και μήνες, η ιστορική οδός Γλάδστωνος, 80 μέτρα από την πλατεία Κάνιγγος, έχει σιωπηρά αλλάξει ονομασία και λέγεται «οδός Zackie Oh», προς τιμήν του αρχικίναιδου Ζαχαρία (Ζάκ) Κωστόπουλου, που πέθανε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, προσπαθώντας να ληστέψει ένα κοσμηματοπωλείο της περιοχής.

Πρίν λίγες ημέρες, στις 7 Ιουνίου 2021, ο δικηγόρος Αθηνών και πιστός αναγνώστης του «Στόχου» κ. Ιωάννης Βάρτσος, απέστειλε προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων μία αναφορά με την οποία ζητεί να εφαρμοστεί ο Νόμος και να επανέλθει πάραυτα η παλαιά ονομασία «Οδός Γλάδστωνος», προς τιμήν του μεγάλου Βρετανού πρωθυπουργού, William Ewart Gladstone (1809 – 1898), χάρις στον οποίο πήρε η Ελλάς τα Ιόνια Νησιά και την Θεσσαλία.

Γράφει – μεταξύ άλλων – στην αναφορά του ο κ. Βάρτσος: «Εις την συμβολήν του πεζοδρόμου της οδού Γλάδστωνος και Πατησίων υπήρχεν αείποτε μεταλλική πινακίς της οδού Γλάδστωνος. Όμως προ μηνών, όλως αυθαιρέτως, παρατύπως και παρανόμως εκαλύφθη η ανωτέρω μεταλλική πινακίς διά χειρογράφου τοιαύτης, υπό τα λατινικά στοιχεία «JACKIE» υπό της γνωστής οργανώσεως ΛΟΑΤΚΙ… Δέον όπως επανέλθη η νομιμότης και η προτέρα κατάστασις, διότι δημιουργείται σύγχυσις ως προς την ορθήν ονομασίαν της οδού (πεζοδρόμου) καθώς και ποινική ευθύνη ως προς την φθοράν δημοτικής περιουσίας. Παρακαλούμε όπως τοποθετηθή εις τεχνικώς απρόσιτον σημείον της γωνίας του πεζοδρόμου η πινακίς διά του ορθού «Γλάδστωνος» και αφαιρεθούν όλα τα παράτυπα και αυθαίρετα κατασκευάσματα της ανωτέρω οργανώσεως».

ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ; Ο Δήμος Αθηναίων θα κωφεύσει. Δεν πρόκειται να τολμήσει την αποκατάσταση της ορθής ονομασίας της οδού Γλάδστωνος, διότι το Λόμπυ των Ομοφυλοφίλων είναι πανίσχυρο κι όποιος «τα βάζει» μαζί του σταμπάρεται ως ρατσιστής.

 Και στο κάτω – κάτω, «τι να κλάσει» αυτός ο γελοίος ο Γλάδστων μπροστά στον κοινωνικό αγωνιστή Ζάκ Κωστόπουλο που τόσα χρόνια προσέφερε ακούραστα τις υπηρεσίες του ως εκδιδόμενη πόρνη επί χρήμασι; Κι ενώ γνώριζε ότι ήταν φορέας του Aids και θα μπορούσε να κάθεται σπίτι του και να εισπράττει το επίδομα των 1.200 ευρώ που παίρνουν όλοι οι εν Ελλάδι φορείς του Aids; Σε τέτοιο σημείο παράνοιας και μαζοχισμού έχει οδηγήσει την Ελλαδίτσα η παραφροσύνη του Δικαιωματισμού.


1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 17ης Ιουνίου 2021




ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΛΦΑΒΗΤΑ",  ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

22.10.2019

Αφαιρέθηκε η επιγραφή «Οδός Zackie Oh» από την οδό Γλάδστωνος


Έχει περάσει ένας περίπου μήνας από την τοποθέτηση της επιγραφής «Οδός Zackie Oh» στη συμβολή των οδών Γλάδστωνος και Πατησίων. Η επιγραφή είχε τοποθετηθεί συμβολικά την ημέρα της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου από μέλη της LGBTQI+ κοινότητας.

Η επιγραφή «Οδός Zackie Oh» έχει σήμερα αφαιρεθεί, σύμφωνα με ανάρτηση της διαδικτυακής κοινότητας Justice For Zak/Zackie.

«Είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν απόπειρα καταστροφής του στένσιλ με τη μορφή του, που είχε φιλοτεχνηθεί την ίδια μέρα με πρωτοβουλία φεμινιστικών ομάδων. Είχαν τότε "πατήσει" το στένσιλ με τη μορφή του με τα γράμματα Χ Α, τα οποία εντός ολίγων ωρών φροντίσαμε να αφαιρεθούν», αναφέρεται στην ίδια ανάρτηση και προστίθεται:

«Εμείς ενημερώνουμε ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα επιστρέφουμε πάντα στο σημείο που αφαιρέθηκε βάναυσα η ζωή του φίλου μας Ζακ, της συντρόφου μας Zackie και θα επιμένουμε να υπενθυμίζουμε στον φασισμό της διπλανής πόρτας ότι δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα».





Όρμπαν: «Ματαιοπονούν οι πληρωμένοι πράκτορες του Σόρος που διευθύνουν την ΕΕ και θέλουν να βάλουμε την ομοφυλοφιλία στα σχολεία»

Ο Βίκτορ Ορμπάν τόνισε ότι οι προσπάθειες της ΕΕ να αναγκάσει την Ουγγαρία να εγκαταλείψει τον νέο νόμο που απαγορεύει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία θα είναι μάταιες. Η κυβέρνησή του δεν θα επιτρέψει στους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές να εισέλθουν στα σχολεία, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο που τέθηκε σε ισχύ, απαγορεύεται στα σχολεία να χρησιμοποιείται υλικό που θεωρείται ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία και την αλλαγή φύλου. Επίσης, ο νόμος απαγορεύει να δείχνουν σε άτομα κάτω των 18 ετών πορνογραφικό περιεχόμενο. Προτείνει επίσης τη δημιουργία μιας λίστας ομάδων που επιτρέπεται να πραγματοποιούν σεξουαλικές εκπαιδευτικές συνεδρίες στα σχολεία.

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλουν να αφήσουμε τους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές και τις οργανώσεις μέσα στα νηπιαγωγεία και τα σχολεία. Η Ουγγαρία δεν το θέλει αυτό», δήλωσε ο Ορμπάν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. Το ζήτημα, όπως είπε, είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας. «Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών δεν έχουν καμία δουλειά εδώ, ανεξάρτητα από το τι κάνουν, δεν θα αφήσουμε τους ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές ανάμεσα στα παιδιά μας».


Ο νόμος, που συνδυάζει σωστά την παιδεραστία με ζητήματα που αφορούν στην ΛΟΑΤΚΙ + κοινότητα, προκάλεσε διαμαρτυρίες από πληρωμένους πράκτορες του Σόρος στην Ουγγαρία. Ομάδες για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας κάλεσαν το κόμμα Fidesz του Ορμπάν να αποσύρει το νομοσχέδιο.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...