ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Αυγούστου 2021

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ: "ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΦΤΑΙΕΙ Η... ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ". Συνελήφθη Αφγανή για τον εμπρησμό στο πεδίο του Άρεως. Βρέθηκαν στην τσάντα της αναπτήρες και μπουκάλια με βενζίνη. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς: " Η καταστροφική πυρκαγιά στην Αρχαία Ολυμπία είναι έργο εμπρηστών".


«ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».




ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2021. Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙ, ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ, ΝΑ ΩΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: «ΚΑΨΤΕ ΜΕ».


ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ (ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ - ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο Ζ.Π.) ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ; Σύμφωνα με τα όσα είπε στην ενημέρωση για τις φωτιές, το απόγευμα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην περιοχή της Ηλείας ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές την Τετάρτη…



 Διπλή απόπειρα εμπρησμού στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως, το οποίο παραμένει κλειστό, απετράπη την τελευταία στιγμή το μεσημέρι της Παρασκευής.


Συνελήφθη μια αλλοδαπή, με καταγωγή από το Αφγανιστάν η οποία από την εξωτερική μεριά του πάρκου έβαλε φωτιά σε δύο δέντρα. Άμεσα κινήθηκαν οι άνδρες της περιφέρειας και η πυροσβεστική, η οποία έσβησε τη φωτιά, ενώ αστυνομικοί προσήγαγαν τη γυναίκα, η οποία και συνελήφθη.

Πάνω της βρέθηκαν ένα πλήθος από αναπτήρες καθώς και μπουκάλια με εύφλεκτα υγρά.



Έδωσαν γραμμή στα συστημικά ΜΜΕ να μην πουν λέξη! Ενημερώθηκε η κυβέρνηση από την Ε.Υ.Π. και την κρατική ασφάλεια ότι πίσω από τις πυρκαγιές σε Ηλεία και Βαρυμπόμπη υπάρχει σχέδιο εμπρηστών. Ο υβριδικός πόλεμος σε βάρος της πατρίδας μας είναι σε εξέλιξη! Γιατί το κρύβουν;



Του Άρη Σπίνου

ΕΔΩΛΙΟ5 : Έδωσαν γραμμή στα συστημικά ΜΜΕ να μην πουν λέξη! Ενημερώθηκε η κυβέρνηση από την Ε.Υ.Π. και την κρατική ασφάλεια ότι πίσω από τις πυρκαγιές σε Ηλεία και Βαρυμπόμπη υπάρχει σχέδιο εμπρηστών. Ο υβριδικός πόλεμος σε βάρος της πατρίδας μας είναι σε εξέλιξη! Γιατί το κρύβουν; (edolio5.blogspot.com)

Έδωσαν γραμμή στα ΜΜΕ να μην πουν λέξη! Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έχουν βάσιμες αποδείξεις ότι οι μεγάλες πυρκαγιές στη Βαρυμπόμπη και στην Ηλεία προέρχονται από εμπρησμούς. Ενημερώθηκε επίσημα το γραφείο του πρωθυπουργού αφού ως γνωστών η Ε.Υ.Π. υπάγεται στην εποπτεία του Μεγάρου Μαξίμου. 

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα οργανωμένο σχέδιο από σκοτεινούς μηχανισμούς, που έχει στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτιές στην Ηλεία ξέσπασαν ταυτόχρονα σε επτά διαφορετικά μέτωπα.

Το ίδιο συνέβη και στη Βαρυμπόμπη.

Σχέδιο "επαγγελματιών εμπρηστών" καίει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη! Πράκτορες υπηρεσιών με Έλληνες επιχειρηματίες γεμίζουν αποκαΐδια την πατρίδα μας! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Βελόπουλου στην ΕΡΤ1 για ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά πάρκα που ξεφυτρώνουν μόλις σβήνουν οι φωτιές... με υπογραφή Σακελλαροπούλου.



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

9 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ". Για πλημέλλημα παραπέμπεται η αθώα προσφυγοπούλα που αποπειράθηκε να κάψει το πεδίο του Άρεως! Παρότι βρέθηκαν επάνω της βενζίνες, γκαζάκια και καμιά δεκαριά αναπτήρες...
    Σιωπή των τουρκοκάναλων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περισσότερες από 11 οι προσαγωγές υπόπτων εμπρησμών στην Αττική.

    Σε πάνω από 11 προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία από διάφορα σημεία της Αττικής.

    Οι προσαγωγές είναι αποτέλεσμα του σχεδίου που έχει εφαρμοστεί από χθες, με αυστηρές περιπολίες και αυστηρούς ελέγχους της ΕΛΑΣ, ειδικά σε σημεία που υπάρχουν άλση και σε σημεία που έχουν εκδηλωθεί πυρκαγιές.

    Οι προσαχθέντες είναι άτομα που υποδεικνύονται από μάρτυρες για ύποπτη συμπεριφορά, ή γιατί δεν δικαιολογείται η παρουσία τους σε συγκεκριμένα σημεία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθήνα: Απόπειρα εμπρησμού στο Άλσος Φινοπούλου - Συνελήφθη 38χρονος Αφγανός.
    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 7 Αυγούστου, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 38χρονου αφγανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού.

    Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν εντός του άλσους Φινοπούλου στην Αθήνα, έκριναν ύποπτο τον ανωτέρω που έφερε σακίδιο πλάτης επιμελώς κρυμμένο. Άμεσα προσέγγισαν το άτομο και προέβησαν σε έλεγχο αυτού.

    Διαπίστωσαν ότι κρατούσε αναπτήρα και άδειο πακέτο τσιγάρα με εμφανή ίχνη καύσης, ενώ σε παρακείμενη ρίζα δέντρου βρίσκονταν κομμάτια από χαρτοπετσέτες.

    Σε επακόλουθο έλεγχο στο σακίδιο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια φιτίλια από χαρτί και ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτου, όλα με εμφανή ίχνη καύσης.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μητσοτάκης "έκαψε" την ηλικίας 2.500 ετών ελιά στις Ροβιές.
    «Γεννήθηκε» επί Περικλέους, «πέθανε» επί Μητσοτάκη.

    Έγινε στάχτη η φημισμένη ελιά στις Ροβιές Εύβοιας λόγω κυβερνητικής ανικανότητας.

    Καταστροφική είναι η διακυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη για την Ελλάδα, καθώς εκτός των άλλων η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες στην Εύβοια και έχει κάνει στάχτη το μεγαλύτερο μέρος του νησιού, έκαψε και την ηλικίας 2.500 ετών ελιά στις Ροβιές.

    Συγκεκριμένα ανάμεσα στα αποκαΐδια βρίσκεται και ο αρχαίος Ελαιώνας των Ροβιών, με την υπεραιωνόβια ελιά «Νύμφη», ηλικίας 2.500 χρόνων που είχε περιγράψει στην αρχαιότητα ο γεωγράφος και φιλόσοφος Στράβωνας (1ος αιώνας 1ο μ.Χ).

    Το υπερήλικο δέντρο (Olea europaea) είχε κορμό που χρειάζονταν δέκα άτομα για να το αγκαλιάσουν και έως την καταστροφή ήταν ακόμη παραγωγικό.

    Ο ελαιώνας των Ροβιών, που καταστράφηκε από τη φωτιά, αποτελούσε Μνημείο της Φύσης αφού τα δέντρα του ξεπερνούσαν την ηλικία των 2000 ετών.

    Ο χρήστης των κοινωνικών δικτύων Αποστόλης Παναγιώτου, ανάρτησε φωτογραφίες από την υπεραιωνόβια ελιά, πριν και μετά την καταστροφή. Η εικόνα πραγματικά, είναι αποκαρδιωτική.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Ελλάδα καίγεται και η Σακελλαροπούλου παραθερίζει στην Νάξο. Κάνει βόλτες με Σινούκ!

    Οι κάτοικοι φωνάζουν για εναέρια μέσα και ένα Σινούκ πήγε να πάρει την ΠτΔ από τη Νάξο.



    Απίστευτη κίνηση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η χρησιμοποίησε ως ταξί ένα Σινούκ για να την πάρει από τη Νάξο, που παραθέριζε!

    Η ΠτΔ ήταν εξαφανισμένη επί πέντε μέρες, την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, γιατί έκανε τα μπάνια της στη Νάξο! Και μάλιστα την ώρα που οι κάτοικοι ζητούν εναέρια μέσα η ίδια χρησιμοποίησε την Παρασκευή ένα Σινούκ για να την παραλάβει από τη Νάξο.

    Δηλαδή την ώρα της τιτάνιας μάχης απέναντι στις φλόγες, όταν χιλιάδες πολίτες κατήγγειλαν ότι δεν υπάρχουν πτητικά μέσα ούτε για δείγμα, η κυρία πρόεδρος απασχόλησε ολόκληρο Σινούκ για να την μεταφέρει από τις διακοπές της! Προκειμένου να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες για λίγα δευτερόλεπτα και να κάνει αυτή την ασυνάρτητη δήλωση έξω από το ενιαίο κέντρο συντονισμού της πυροσβεστικής.

    Η κυρία πρόεδρος φυσικά θα μπορούσε να πάρει το πλοίο και να επιστρέψει. Θα μπορούσε επίσης, εάν ένιωθε τέτοια βιασύνη να εμφανιστεί στην κάμερα, να πάρει το αεροπλάνο. Διότι η Νάξος δεν είναι άγονη γραμμή και έχει κανονικά αεροπορικές πτήσεις.

    Προτίμησε όμως να απασχολήσει ένα ολόκληρο Σινούκ για να επιστρέψει από τις διακοπές της και να δώσει αυτό το κακόγουστο σόου.

    Και όμως αυτή η απίστευτη πρόκληση αποσιωπήθηκε πλήρως από τα περισσότερα ΜΜΕ.

    Παράλληλα, ήρθε στο φως και η αποκάλυψη της σκανδαλώδους εισήγησης της στο ΣτΕ το 2012, που ουσιαστικά άνοιγε την κερκόπορτα για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε αναδασωτέες εκτάσεις.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣτΕ: υπό προϋποθέσεις τα αιολικά πάρκα σε αναδασωτέες περιοχές.
      30/07/2012
      https://lawnet.gr/law-news/ellada/ste-upo-proapo8eseis-ta-aiolika-parka-se-anadasotees-perioxes/

      Σύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, άναψε το «πράσινο φως» για την υλοποίηση αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε αναδασωτέα έκταση, στη θέση Μελίσσι του Δήμου Θίσβης Βοιωτίας. Η σχετική εγκατάσταση κρίθηκε υπό προϋποθέσεις συνταγματικά επιτρεπτή. Στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο είχε προσφύγει ο Δήμος Θίσβης ο οποίος ζητούσε να ακυρωθούν οι αποφάσεις του γενικού γραμματέα Στερεάς Ελλάδας, με τις οποίες εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για την εγκατάσταση και λειτουργία αιολικού πάρκου, παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 36 MW από την εταιρία «Αιολική Ερατεικής» στην ανωτέρω θέση του όρους Ελικώνα, η οποία έχει χαρακτηριστεί αναδασωτέα έκταση.

      Αναλυτικότερα, στην επίμαχη περιοχή πρόκειται να εγκατασταθεί αιολικό πάρκο από 12 ανεμογεννήτριες ισχύος 3 MW η καθεμία. Το πάρκο θα καταλάβει συνολική έκταση 24.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ επίσης θα κατασκευαστεί κτίριο 120 τετραγωνικών μέτρων και θα διανοιχθεί οδός 5,3 χλμ. Η ολομέλεια του ΣτΕ με την υπ’ αριθμ. 2499/2012 απόφασή της (πρόεδρος ο αντιπρόεδρος Κ. Μενουδάκος και εισηγήτρια η σύμβουλος Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου) απέρριψε την αίτηση του Δήμου Θίσβης.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  6. Ταξίαρχος ρώτησε κάτοικο εάν έχει πολιτικό μέσο για να του στείλει πυροσβεστικό όχημα!

    Η κυβέρνηση αφήνει την χώρα να καεί!


    Σοκ προκαλεί η καταγγελία που έκανε ένας κάτοικος από την Αρκαδία, ο οποίος πήρε τηλέφωνο τον ταξίαρχο της Πυροσβεστικής στην περιοχή του για να ζητήσει ένα όχημα και αυτός τον ρώτησε αν έχει πολιτικό μέσο.

    Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος εξηγεί, ενώ οι φωτιές απειλούσαν τη Γορτυνία εκείνος τηλεφώνησε στον Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να ζητήσει ένα πυροσβεστικό με σκοπό να σβήσει αυτά που καίγονταν.

    «Πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω αυτά που καίγονταν. Εκείνος ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, ο οποίος αρνήθηκε να μου στείλει και ο κύριος Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει κάποιο πολιτικό μέσο», είπε χαρακτηριστικά ο κάτοικος της Γορτυνίας σε βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα arcadiaspot.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε διαθεσιμότητα ο ταξίαρχος που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό όχημα.

      Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για την αποστολή πυροσβεστικών σε χωριό στη Γορτυνία Αρκαδίας, εν μέσω ισχυρών μετώπων φωτιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

      Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεται το εξής: «Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ, παράλληλα, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

      Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Χώρας Γορτυνίας, Δημήτρης Δημητρακόπουλος, ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις στην τοπική ιστοσελίδα arcadiaspot.gr: «Πιστεύω ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες τα ξέρουν όλα γιατί υπάρχουν και τηλέφωνα. [...] Υπάρχουν 15 καμμένα σπίτια, συν οι αποθήκες. Τις αποθήκες δεν τις γνωρίζω ακόμα. Συν τοις άλλοις, εχθές που άνοιξε ο δρόμος από το Νεοχώρι, πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Παππά από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό ώστε να σβήσω αυτά που καίγονταν. Ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, αρνήθηκε να στείλει και ο κύριος ταξίαρχος μού είπε αν υπάρχει πολιτικό μέσο».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  7. Ισραηλινός ΥΠΑΜ: «Είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε στο Ιράν».

    Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μπένι Γκαντζ, υποστήριξε πως το Ισραήλ είναι «έτοιμο να επιτεθεί στο Ιράν».

    Ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth πρόσθεσε πως το Ιράν αντιπροσωπεύει «μια παγκόσμια πρόκληση».

    «Το Ιράν επιδιώκει να θέσει μια πρόκληση πολλαπλών μετώπων στο Ισραήλ ενισχύοντας την εξουσία του στον Λίβανο και τη Γάζα, αναπτύσσοντας πολιτοφυλακές στη Συρία και το Ιράκ και δημιουργώντας υποστηρικτές στην Υεμένη», δήλωσε ο Γκαντς.

    Την Τετάρτη, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι τρεις πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο προς το βόρειο Ισραήλ και ένας από αυτούς προσγειώθηκε στο έδαφος του Λιβάνου. Το Ισραήλ απάντησε εξαπολύοντας αεροπορικές επιδρομές σε στόχους στο νότιο Λίβανο.

    Την Τετάρτη, ο Γκαντς δήλωσε σε διάσκεψη που διοργάνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών με τους πρέσβεις των κρατών μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ότι το Ιράν χρειάζεται μόνο «περίπου 10 εβδομάδες» για να αποκτήσει τα υλικά ποιότητας όπλων που απαιτούνται για την κατασκευή πυρηνικού όπλου.

    Κατηγόρησε επίσης τον Saeed Ara Jani, επικεφαλής του τμήματος μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Ιρανικής Φρουράς της Επανάστασης, ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις στον Περσικό Κόλπο.

    Το Ισραήλ κατηγόρησε το Ιράν για την επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος την περασμένη εβδομάδα στο σκάφος MV Mercer Street, που σκότωσε έναν Βρετανό και έναν Ρουμάνο. Ωστόσο, το Ιράν αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη για την επίθεση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...