ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Αυγούστου 2021

«ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».

 

Η ΧΑΡΟΥΠΙΑ, ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΪΕΣ.

 

ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2021. Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙ, ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ, ΝΑ ΩΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: «ΚΑΨΤΕ ΜΕ».


ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ (ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ - ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο Ζ.Π.) ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ; Σύμφωνα με τα όσα είπε στην ενημέρωση για τις φωτιές, το απόγευμα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην περιοχή της Ηλείας ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές την Τετάρτη…

 

ΓΡΕΒΕΝΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ 15.000, ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ 65.000, ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ. ΑΘΗΝΑ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ 5.000.000, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΚΟΠΡΟΝΙΚΕΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ... ΑΕΡΓΟΙ, ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 5.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ;







Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το δημογραφικό  (5  Μαρτίου  2019)   ο  τότε  "έλληνας  πρωθυπουργός"  προδότης Τσίπρας, είπε πως θα λύσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας με τα  παιδιά των λαθρομεταναστών, τους οποίους και θα ενσωματώσουμε
«Εμείς δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους ανθρώπους που η Ελλάδα έγινε η δική τους πατρίδα, δεν θα στερήσουμε από τον τόπο μας, τις νέες γενιές των ελληνόπουλων διαφορετικής καταγωγής, εθνικότητας, χρώματος»..

«Γι΄ αυτό και από το 2016, όταν ξεκίνησε η εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου για την ιθαγένεια, 66 χιλιάδες νέες και νέοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ, έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια”.

«Και έχουμε ήδη προχωρήσει στη σύσταση της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια, η δημοσιότητα και η επιτάχυνση της διαδικασίας η οποία αφορά περίπου 200.000 παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Ενώ παράλληλα, θεσπίσαμε πριν ένα χρόνο, τη δυνατότητα όσων έχουν νόμιμη και συνεχή διαμονή τουλάχιστον 12 έτη στη χώρα, να αιτηθούν την πολιτογράφηση τους».
«Επομένως, αυτοί που καλλιεργούν τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, την καθαρότητα της φυλής, δεν σκορπούν μονάχα το μίσος και τον διχασμό εντός της ελληνικής κοινωνίας. Την ακρωτηριάζουν»,  είπε ο  Τσίπρας  και πρόσθεσε: «Πολύ περισσότερο αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο με οδηγό αυτές τις αρχές. Αυτοί που μιλούσαν και μιλούν για λαθραίους, για εισβολείς, για τη δήθεν απειλή στα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Αυτοί που γύρισαν την πλάτη σε χιλιάδες παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς και νοιάστηκαν μονάχα για μια στιγμή».
«Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια κοινωνία συμπεριληπτική, μια χώρα πρότυπο συνύπαρξης, αλληλεγγύης, μια χώρα που αγκαλιάζει τον πλούτο των παραδόσεων και των διαφορετικών καταγωγών. Την Ελλάδα των ανοιχτών οριζόντων όπως ήταν άλλωστε πάντα στις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της».

ΠΟΣΟ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. 
ΠΟΣΟ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΜΙΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΤΗΝ ΜΑΝΑ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΙΔΙΟ  ΤΟΝ  ΠΑΤΕΡΑ  ΤΟΥΣ. 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
  1. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ.
    Η διάρρηξη έγινε το πρωί της Τρίτης, σε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τον 32χρονο διαρρήκτη και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους και ο δράστης, προσπάθησε να διαφύγει από την τρύπα που είχε ανοίξει στην τζαμαρία και από την οποία είχε τρυπώσει στην επιχείρηση.
    Ομως, ο δράστης της διάρρηξης τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και προκλήθηκε αιμορραγία. Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όσο και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, παρείχαν στον 32χρονο τις πρώτες βοήθειες, προκειμένου να περιοριστεί η αιμορραγία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και τα άκρα, αλλά εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Σε βάρος του 59χρονου ιδιοκτήτη της επιχείρησης σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...