ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Αυγούστου 2021

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ, KOIΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ‏ - Α. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ TO EΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ, KOIΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - Εισαγωγή

 

ΣΚΟΠΙΑ: Η πληθυσμιακή κατάστασις εις το κράτος των Σκοπίων. Ιστορική άποψις και σημερινή πραγματικότης.

 

ΣΚΟΠΙΑ (ΠΓΔΜ): ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

 

Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ (1.300 π.Χ.) ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΩΪΚΟ ΠΟΛΕΜΟ - EΛΛΗΝΟΓΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (Ε.Α.Χ.) - Η Κιλικία H'Aρχαίος  έλληνας   απατεών  πολιτικός:   

«επί  τη  προφάσει του  διδόναι  τα  πάντα  τοις  πτωχοίς,  πάντας  πτωχούς  
κατέστησεν».
Ζώσιμ. Βιβλ. Ε´, κεφ. 13.

        Όλοι  οι  Έλληνες   πλέον  γνωρίζουν,  ότι  τα  ελληνικά  πολιτικά  κόμματα   είναι   άθλια  κατασκευάσματα,  ελεγχόμενα πλήρως  από  τις  ξένες  πρεσβείες. 
       Παλιά  μάλιστα  ήταν  περισσότερο   ειλικρινή  γι’αυτό  και   αυτοεπονομάζονταν  αγγλικό,   γαλλικό  και  ρωσικό  κόμμα, ανάλογα  από  την  πρεσβεία  που  τα  έπαιρναν.
    Η  βρωμιά  και  η  δυσωδία  είναι  κεκτημένο  προνόμιο  των  «ελληνικών»   πολιτικών  κομμάτων.  Όλα    τα  «ελληνικά» πολιτικά   κόμματα  αποδεδειγμένα -  είναι  βουτηγμένα  στην  σήψη,   είναι  γεμάτα  από  απατεώνες,  κλέφτες  και  πράκτορες ξένων  πρεσβειών. 

Λόρδος  Λοντόντερυ     
(1769  -  1822)
Ο  Λόρδος  Λοντόντερυ,    Υπουργός   εξωτερικών  της  Αγγλίας,   έγραψε  τα   παρακάτω  για  τους   Έλληνες  το  1.822   και  μετά αυτοκτόνησε:
«Οι  κατευθύνσεις  της  αγγλικής  πολιτικής  όσον  αφορά  το  μελλοντικό  ελληνικό  κράτος:  Το  Ελληνικό κράτος  να  γίνει  όσον  το δυνατόν  μικρότερο    και   ο  ελληνικός  λαός  να  γίνει   μικρόψυχος  σαν  τα  έθνη    του  Ινδουστάν».
(Βλ. Πάνος  Βίγλαρης (φιλολογικό ψευδώνυμο του δικηγόρου και ποιητή Γιάννη Μπαλάσκα):  «Φιλοπάτωρ  εν  όψει  βαρβάρων»  1971   και  Γ. Φιλάρετου: «Ξενοκρατία και  βασιλεία ν λλάδι 1821-1897», σ. 116)


ΕΜ.  ΡΟΪΔΗΣ   (1.836  -  1904)
Ελληνικό  Κόμμα: «Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν’ αναγιγνώσκωσι και ν’ αρθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι να αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να εργάζωνται».
Εμ.  Ροϊδης

Γ.  ΣΟΥΡΗΣ    (1.853  -  1.919)
Νάχεις  επτά  πρωθυπουργούς
Που  να  σε  κλέβουν  φανερά.
Κι  ενώ  αυτοί  σε  κλέβουνε
Τον  κλέφτη  να  γυρεύουνε. Πολύβιος  Δημητρακόπουλος,  (1864-1922)
 «Πολιτική  με  (ελληνικό)  κόμμα,  έθνος  με  τελεία».


  1. Με την ονομασία   Έκθεση  Πόρτερ  (ή Μνημόνιο  Πόρτερ)   φέρεται στη νεότερη ελληνική ιστορία η  έκθεση που συνέταξε  ο  Πωλ Πόρτερ,  ο   αρχηγός της αμερικανικής αποστολής  στην  Ελλάδα  το   1947, ενόψει της οικονομικής βοήθειας του δόγματος Τρούμαν, εξ ου και το όνομά της.
Η έκθεση αυτή αφορούσε την πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ελλάδας τρία χρόνια μετά τον πόλεμο, όπως αυτή φαινόταν σε οποιονδήποτε ξένο παρατηρητή χωρίς να εξετάζει και να εμβαθύνει τις συνθήκες που δημιούργησαν την όποια εικόνα της. Συντάχθηκε μέσα σ' ένα περίπου μήνα και υποβλήθηκε στη συνέχεια στο Αμερικανικό Κογκρέσο, όπου ο ίδιος ο συντάκτης της την ανέλυσε.
       Ο Πωλ Πόρτερ ήταν ένας ψηλόλιγνος με ματογυάλια Αμερικανός δικηγόρος και πολιτικός που επί προεδρίας Φ. Ρούσβελτ είχε αναλάβει πρόεδρος της αμερικανικής Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών. Στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχε ενταχθεί στο Γραφείο Διοίκησης Τιμών (ελέγχου τιμών) ως διαχειριστής αναπληρωτής, και στη συνέχεια, βοηθός διευθυντής του Γραφείου της Οικονομικής Σταθεροποίησης υπό τον Fred M. Vinson.
    Τον Δεκέμβριο του 1946 ο πρόεδρος των ΗΠΑ  Χάρρυ  Τρούμαν, έχοντας δεχθεί προηγουμένως τον Έλληνα πρωθυπουργό, που ζητούσε εναγωνίως οικονομική βοήθεια, διόρισε τον Πόρτερ επικεφαλής της Αμερικανικής Οικονομικής Αποστολής στην Ελλάδα, με το βαθμό του πρέσβη.
    Ο Πωλ Πόρτερ ήλθε στην Ελλάδα  το  1947  και  συνέταξε σχετική έκθεση με προτάσεις-εισηγήσεις  την οποία και υπέβαλε προς τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ  και  στο Κογκρέσο,  όπου και ο ίδιος την παρουσίασε και την ανέλυσε, παρότι είχε ανακοινωθεί επίσημα ένα δεκαπενθήμερο πριν η εφαρμογή του Δόγματος Τρούμαν για την Ελλάδα.
  Σύμφωνα  μ’ αυτήν:
«Εδώ δεν υφίσταται κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αντ' αυτού υπάρχει μια χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί από τους οποίους είναι χειρότεροι από άλλους, που είναι τόσο απασχολημένοι με τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν τον χρόνο να αναπτύξουν οικονομική πολιτική, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είχαν την ικανότητα.
Υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία εις το βιοτικόν έπίπεδον και τα εισοδήματα ανά την Ελλάδα. Οι κερδίζοντες, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι έμποροι, οι κερδο­σκόποι και οι μαυραγορίται, διάγουν έν πλούτω και χλιδή, το πρόβλημα δε αυτό ουδεμία κυβέρνησις το αντιμετώπισεν αποτελεσματικώς. Εν τω μεταξύ αι λαϊκαί μάζαι περνούν μιαν αθλίαν ζωή. Οι κερδίζοντες είναι σχετικώς ολίγοι τον αριθμόν και ο συνολικός πλούτος των, περιερχόμενος εις τό σύνολον του πληθυσμού θα έπέφερεν ελάχιστην βελτίωσιν των γενικών συνθηκών διαβιώ­σεως. Αλλ' ο πολυτελής τρόπος ζωής των εν μέσω της πτώχειας συντείνει εις το να εξοργίζη τας μάζας και να υπογραμμίζη την δυστυχίαν των πτωχών.
Η δημόσια διοίκηση είναι υπερβολικά εκτεταμένη. Οι χαμηλοί μισθοί προσαυξάνονται βάσει ενός εντελώς συγκεχυμένου συστήματος επιδομάτων, χάριν των οποίων τινές δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο από τον βασικό μισθό τους.
Υπάρχει εις την χώραν σημαντικόν ποσοστόν συγκεκαλυμμένης ανεργί­ας, δεδομένου ότι τα 20% του πληθυσμού χρησιμοποιούνται υπό του κράτους ή εξαρτώνται εξ αυτού. Τα χαμηλότατα επίπεδα ζωής των δημοσίων υπαλ­λήλων, των συνταξιούχων και των άλλων μισθοβιώτων αποτελούν ένα σημαντικό παράγοντα, ο οποίος συμβάλλει εις την πολιτικήν και κοινωνικήν έντασιν που χαρακτηρίζει σήμερον την Ελλάδα.
Ουδέν μέτρον ελήφθη από της απελευθερώσεως δια να δοθή χρήσιμος εργασία εις τους δυναμένους να εργασθούν από το ευρύ αυτό στρώμα του πληθυσμού.
    Δύο και ήμισυ έτη μετά την άπελευθέρωσιν η Ελλάς ευρίσκεται εις μί­αν κατάστασιν νεκρώσεως παρά την ούσιαστικήν έξωτερικήν βοήθειαν και την αρμοδίαν εξωτερικήν καθοδήγησιν. Εις ολόκληρον την χώρα, απ΄ άκρου εις άκρη, κυριαρχεί μία γκρίζα ανυπεράσπιστη, βαθιά έλλειψη πίστης για το μέλλον - μία έλλειψη πίστης που οδηγεί σε πλήρη απραξία προς το παρόν. Οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και τον φόβο, οι επιχειρηματίαι δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχαι δεν αποθηκεύουν προμήθειες.
     Σημαντικά ποσά ξένου συναλλάγματος εσπαταλήθησαν κατά τό πα­ρελθόν έτος [1946] εις εϊσαγωγάς ειδών πολυτελείας, εις πώλησιν χρυσών λιρών από το κράτος και εις πράξεις επί του νομίσματος εις την μαύρην άγοράν.
         
Ένας τρόπος αντιμετωπίσεως των προβλημάτων θα ήτο να υπάρξουν, εκτός από μίαν συμβουλευτικήν αποστολήν αντιπροσωπεύουσαν τας Ηνωμένας Πολιτείας, αρκετοί Αμερικανοί και άλλοι ξένοι τεχνικοί, χρησιμοποιούμενοι ως άτομα από την ελληνικήν κυβέρνησιν εις επικαίρους κρατικάς θέσεις (...καί­ριας εκτελεστικάς θέσεις).
Πρέπει να εγκατασταθή Διεύθυνση Εξωτερικού Εμπορίου υπό την αρχηγίαν ξένου τεχνικού...
Ή Αμερικανική Αποστολή πρέπει να δύναται να εξασφαλίζη δια διαφό­ρων τρόπων ότι γίνεται η καλύτερα δυνατή χρήση της αμερικανικής βοηθείας. Θά πρέπει να έχη την εξουσίαν ως τελευταίον μέτρον να διακόπτη ή να περιορίζη την οικονομικήν βοήθειαν όχι μόνο γενικώς, αλλά και εις την περίπτω­σιν οιουδήποτε σχεδίου ή ενεργείας, οσάκις καθίσταται προφανές ότι οι όροι της βοηθείας δεν έτηρήθησαν.
Ή Αμερικανική Αποστολή θα πρέπει να συμμετέχη εις την ανάπτυξιν της πολιτικής εσόδων και εξόδων (της ελληνικής κυβερνήσεως). Θα απαιτηθή η εκ μέρους της έγκρισις του προϋπολογισμού πριν ούτος τεθή εν ισχύι.
Το πρόγραμμα εισαγωγών το όποιον θα ετοιμάζεται υπό την επίβλεψιν τής Διευθύνσεως Εξωτερικού Εμπορίου θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνον μετά την έγκρισιν υπό της Αποστολής».

Εντυπώσεις του Πόρτερ  (δημοσίευμα του περιοδικού Κόλιερ'ς).

        «Απ' ό, τι μπόρεσα να διαπιστώσω, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμιάν άλλη πολι­τική πρακτική από το να εκλιπαρεί για ξένη βοήθεια ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία απαριθμώντας θορυβωδώς τις θυσίες της Ελλάδος.  Στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει την ξένη βοήθεια ως μέσο για τη διαιώνιση των προνομιών μίας μικρής κλίκας εμπόρων και τραπεζιτών, οι οποίοι αποτελούν την αόρατη εξουσία στην Ελλάδα.
Η κλίκα αυτή είναι αποφασισμένη να υπερασπίσει με κάθε μέσο τα οι­κονομικά της συμφέροντα και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τι μπορεί να στοιχίσει αυτό στην οικονομία της χώρας. Τα μέλη αυτής της κλίκας επιθυ­μούν να διατηρήσουν άθικτο ένα φορολογικό σύστημα που τους ευνοεί, με αληθινά σκανδαλώδη τρόπο. Αντιτίθενται στον έλεγχο συναλλάγματος, γιατί αυτό θα τους εμποδίσει να εξάγουν τα κέρδη τους στις τράπεζες του Καΐρου και της Αργεντινής. Δεν διανοήθηκαν ποτέ να επενδύσουν τα κέρδη τους στη δική τους χώρα για να βοηθήσουν στην αναστήλωση της εθνικής οικονομίας.
Τα συμφέροντα των εφοπλιστών προστατεύονται επίσης με σκανδαλώδη τρόπο. Η ελληνική εμπορική ναυτιλία ανθεί στην εποχή μας και οι εφοπλιστές κερδίζουν τεράστια ποσά, αλλά το χρεοκοπημένο ελληνικό κράτος δεν απο­κομίζει κανένα όφελος απ' αυτό. Οι μισθοί των ναυτικών γυρίζουν στην Ελ­λάδα, αλλά οι εφοπλιστές ασφαλίζουν το μεγαλύτερο μέρος των κερδών τους στις ξένες χώρες.
Κάθε επιχείρηση θα έπρεπε να πληρώνει μια σημαντική εισφορά στο κρά­τος, κάτω από την προστασία του οποίου λειτουργεί. Αυτό ισχύει κατά κύριο λόγο για την περίπτωση των εφοπλιστών, που τα μεγαλύτερα κέρδη τους προέρχονται από τα «Λίμπερτι», τα οποία τους παραχώρησε η αμερικανική Ναυτική Αποστολή με την εγγύηση του ελληνικού κράτους.
Η ομάδα πίεσης της καλής κοινωνίας - οι κομψοί κοσμοπολίτες που έχουν την έδρα τους στις Κάννες, στο Σαιν Μόριτς και στην αθηναϊκή πλατεία Κολωνακίου - θα ενεργοποιηθεί. Οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι άνθρωποι πολύ γοητευτικοί, που μιλάνε πολύ καλά τ' αγγλικά. Είναι πάντοτε πρόθυμοι, όταν πρόκειται να εξυπηρετήσουν την αμερικανική αποστολή για τα δικά τους συμφέροντα. Θυμάμαι ακόμα ένα από τα πιο επίσημα γεύματα ενός από τους σημαντι­κότερους τραπεζίτες, που με είχε καλέσει στη βίλα του των Αθηνών. Είχε τρεις σερβιτόρους με λιβρέα, μια ποικιλία απ' τα πιο φίνα κρασιά και φα­γητά διάφορα, περίφημα γαρνιρισμένα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ένας από τους αντιπροσώπους της κλίκας που ανέφερα άρχισε να εξυμνεί τις ομορφιές της ζωής κοντά στη θάλασσα, καθώς και τις χαρές των αρι­στοκρατικών σπορ.
Η αντίθεση ανάμεσα στο γεύμα αυτό και στα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα στους δρόμους της Αθήνας είναι πραγματικά τρομερή».

Δηλώσεις της αυστριακής υπουργού Οικονομικών στην εφημερίδα Wirtschaftswoche.
Μαρία Φέκτερ:  06/11/2011
 «Η καταστροφή στην Ελλάδα οφείλεται σε δύο ελληνικές πολιτικές  οικογένειες»

Εδώ και πολλά χρόνια η Ελλάδα κυβερνάται από δύο οικογένειες και είναι δύσκολο να πει κανείς ποια από τις δύο ευθύνεται περισσότερο για την καταστροφή, δήλωσε την Κυριακή η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ (OVP, Συντηρητικοί). 

Η αυστριακή πολιτικός των Συντηρητικών (OVP) είπε για την ακρίβεια στην εβδομαδιαία γερμανική οικονομική εφημερίδα Wirtschaftswoche: «
Οι  ελληνικές  πολιτικές  δομές  
είναι περίεργες: στη διάρκεια πολλών χρόνων, μόνον δύο οικογένειες κυβέρνησαν: Καραμανλής, Παπανδρέου, Καραμανλής, Παπανδρέου. Γι΄αυτό δεν θέλω να πω σε ποιον ανήκει περισσότερο το φταίξιμο για την καταστροφή».Σόϊμπλε:
«Το  ελληνικό  πολιτικό  σύστημα  είναι  ανίκανο  να  διαχειρισθεί  την  κρίση».
Γνωστός  γέρος  έλληνας  πολιτικός  προσφάτως:
«Γιέ  μου,  σου  παραδίδω   την  βουλευτική  μου  έδρα  μαζί  με  
18.000  βόδια περιουσία». Η  ΝΕΑ  ΑΓΙΑ  ΤΡΙΑΣ

Οι  «έλληνες» πολιτικοί  θα  επιβάλλουν  σιγά  σιγά  στον  ελληνικό  λαό,  αυτό  που επέβαλαν  οι  ευρωπαίοι  και  αμερικανοί πολιτικοί  στους  λαούς  τους.
Την υποχρεωτική  λατρεία της ιεράς  τριάδας  της νέας  εποχής: 

   «Εβραίοι – Ομοφυλόφιλοι – λαθρομετανάστες».    

 α.


 β. 
γ.


Ο «ΓΑΛΛΟΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΣΑΡΚΟΖΙ: «ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ  ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ  ΡΑΤΣΑ».


Η   ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Παρακάτω  είναι  ένα μικρό  απόσπασμα από μια ομιλία που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί στις 17 Δεκεμβρίου 2008 για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ecole Polytechnique στο Palaiseau (Παλεζώ). 

       Το  νόημα  της  ομιλίας  του  ήταν:  «ΘΑ  ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ,  ΜΕ  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,  ΦΥΛΕΤΙΚΗ  ΕΠΙΜΙΞΙΑ.  ΘΑ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΓΑΛΛΙΚΗ  ΡΑΤΣΑ  ΚΑΙ  ΘΑ  ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ  ΜΙΑ  ΝΕΑ  ΡΑΤΣΑ  ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ  ΚΑΙ  ΑΡΑΒΕΣ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».

Στην  συνέχεια  της  ομιλίας  του  ο  εβραίος  Σαρκοζί  αναφέρεται  στους  άραβες  της  Γαλλίας.  Προσέξτε  πόσο διαφορετικά μιλάει ο Σαρκοζί για τους Άραβες. Είναι ξεκάθαρο ότι βάσει σχεδίου, οι λευκοί Ευρωπαίοι πρέπει να πολυπολιτισθούν με το ζόρι και να αναμειχθούν, χάνοντας εντελώς την ταυτότητα τους, ενώ από την άλλη ΟΙ  ΑΡΑΒΕΣ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  ΤΟΥΣ, αλλιώς υπάρχει η «απειλή της βίας».
     «Γιατί τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από ΜΙΑ  ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, λέει με «πόνο» ο Σαρκοζί. Όταν ο αλλοδαπός ζητάει να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «δικαιολογημένος» και «πληγωμένος». Όταν ο γηγενής Ευρωπαίος ζητά να μην χάσει την ταυτότητά του είναι «ρατσιστής» και ως εκ τούτου οι ίδιοι αυτοί «πονόψυχοι» βγάζουν λογίδρια και διοργανώνουν συνέδρια για την άνοδο του «ρατσισμού και του φασισμού» στην Ευρώπη.

20/12/2008   Ο  Σαρκοζί  ξαναχτυπά.  Γαλλικός  τύπος:  «Ο  Σαρκοζί  προωθεί  την  περιτομή.  Ξεκίνησε  μεγάλη  εκστρατεία, για  να  πεισθούν  όλοι  οι  ευρωπαίοι,  για  τα  πλεονεκτήματα  
της  περιτομής».

Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ...Δεν παίζεται με τίποτε ο Εβραϊκής καταγωγής Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί: Ο άνθρωπος έχει βαλθεί να εβραιοποιήσει την «Χώρα του Διαφωτισμού» και σίγουρα θα τρίζουν τα οστά του Βολταίρου, που όλοι ξέρουμε τι έγραφε για τους κοσμαγάπητους Εβραίους στο «Φιλοσοφικό Λεξικό» του… Ο κοντοπίθαρος Σαρκοζί, αφού κατήργησε την Κυριακή Αργία στην Γαλλία για να ταπεινώσει τον Χριστιανισμό, αφού έστησε την «Μεσογειακή Ενωση» για να συμμετάσχει σ’ αυτήν και το αγαπημένο του Ισραήλ, ώστε να είναι έτοιμο να μπει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τώρα κάνει Μεγάλη Εκστρατεία για να πεισθούν οι Ευρωπαίοι για τα... πλεονεκτήματα της Περιτομής!!.. Μεταφέρω τι μετέδωσαν στις 20 Δεκεμβρίου όλα τα Διεθνή Πρακτορεία: «Αλλη μία έρευνα έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που δείχνουν ότι η Περιτομή λειτουργεί προστατευτικά. Ως σήμερα γνωρίζαμε ότι η Περιτομή προστατεύει τον άνδρα από τον ιό του Έητζ ΗΙV. Ερευνα που πραγματοποίησε ομάδα ειδικών από τη Γαλλία, δείχνει ότι η Περιτομή προστατεύει επίσης τους άνδρες από τον ιό που προκαλεί τον καρκίνο του τραχήλου μήτρας ΗΡV, με συνέπεια να προστατεύονται από τον ιό και οι ερωτικές σύντροφοι των ανδρών που έχουν κάνει Περιτομή. Η νέα έρευνα απέδειξε ότι οι γυναίκες που έχουν συντρόφους οι οποίοι έχουν κάνει Περιτομή έχουν σημαντικά λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από τον ΗΡV από ό,τι οι γυναίκες οι σύντροφοι των οποίων δεν έχουν κάνει περιτομή»!!.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Με τέτοια προπαγάνδα από τα Διεθνή ΜΜΕ, σε λίγο… όποιος δεν έχει κάνει περιτομή, δεν θα βρίσκει γυναίκα. Ας το κόψουμε, λοιπόν κι ας γίνουμε όλοι οι Εβραίοι, μπας και προκόψουμε…
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...