ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Νοεμβρίου 2021

Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ. ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ «ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ». ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" ΕΜΒΟΛΙΟ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 25χρονο, κοντά στις Καλύβες Χανίων. Νεκρός 17χρονος οδηγός δικύκλου σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. Κρήτη: 13χρονη στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του 22χρονος. Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα - Νεκρός 18χρονος. Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο. Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε Έλληνα πατέρα τριών παιδιών στο κέντρο της Αθήνας. Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και τρεις τραυματίες. Η πάλη του 44χρονου υπάλληλου με τον Αλβανό κακοποιό λίγο πριν τον δολοφονήσει. Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 23χρονος φοιτητής Ιατρικής που έπεσε από ταράτσα. Χανιά: Στη φυλακή 47χρονος Αλβανός για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης. Νεκρός 30χρονος οδηγός χθες στην Αταλάντη. Α.Τσελέντης: «Έλληνες τρώνε από σκουπίδια και λάθροεισβολείς ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα». Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2021 ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια Έλληνες.

 

Μπιλ Γκέιτς: Κατασκευάζει πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις ΗΠΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΙΓΝΙΤΗ.

 

Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.





Τεταρτοετής φοιτητής, 22  χρονών   ο άτυχος Σπύρος που έσβησε στην άσφαλτο.  15/11/2021

Στα "μαύρα" ντύθηκαν οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του ΤΕΠΑΚ για τον αδόκητο χαμό του 22χρονου Σπύρου Μυριάνθους, που "έσβησε" ξημερώματα Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Ο άτυχος Σπύρος ήταν τεταρτοετής φοιτητής και η τραγική είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την φοιτητική και ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΠΑΚ. Ο Πρύτανης ανάρτησε τα εξής: 

"Μόλις ενημερώθηκα για τον αδόκητο χαμό του φοιτητή μας Σπύρου Μυριάνθους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο. Ο Σπύρος ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του Πανεπιστημίου μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους οικείους και φίλους του εκλιπόντος."


Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν νεαρό άνδρα σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη  18  Νοεμβρίου  2021  το πρωί στους δρόμους της Κρήτης, κοντά στις Καλύβες Χανίων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr πρόκειται για έναν άνδρα 25 ετών το αυτοκίνητο του οποίου συγκρούστηκε με νταλίκα με συνέπεια ο άτυχος νέος να εγκλωβιστεί σε αυτό και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Νεκρός 17χρονος οδηγός δικύκλου σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.


  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΝΕΩΝ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ  ΕΙΔΟΥΣ



Όλος  ο  κόσμος  εργάζεται,  έχει  όνειρα  για  το μέλλον,  γεννοβολά,  κατασκευάζει  μηχανές,  δημιουργεί.  Στην  Ελλάδα  παρακολουθούμε  τους  άλλους,  σχολιάζουμε  αφ' υψηλού  τα  πάντα,  κατακεραυνώνουμε  το  καταραμένο  εμβόλιο  και  σφάζουμε  κάθε  χρόνο  300.000  αγέννητα  έμβρυα.  

Ο  ΛΑΟΣ  ΤΩΝ  ΠΟΙΗΤΩΝ  ΕΓΙΝΕ  ΛΑΟΣ  ΤΩΝ  ΘΕΑΤΩΝ. 



Νεκρός 17χρονος οδηγός δικύκλου σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" ΕΜΒΟΛΙΟ.

Tην τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 17χρονος οδηγός δικύκλου στον Άνω Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στις 16:45 η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος 17χρονος συγκρούστηκε με επιβατηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σοβαρά τραυματίας είναι ο συνομήλικος συνεπιβάτης του δικύκλου.

12/11/2021
Πηγή: Thestival.gr

 

 

 

 

Κρήτη: 13χρονη στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ".

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε μία ανήλικη που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ βρισκόταν σε κέντρο διασκέδασης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη.

Ειδικότερα, το κορίτσι ηλικίας 13,5 ετών κατανάλωσε πολύ αλκοόλ και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Η ανήλικη έλαβε εξιτήριο όταν συνήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretalive.gr.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, που προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί.

 

 

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του 22χρονος. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ…
Θλίψη, πόνος και οδύνη για την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς, οι οποίοι αύριο καλούνται να πουν το τελευταίο αντίο στον 22χρονο Σπύρο Μυριάνθου.
Ο άτυχος νεαρός ξεψύχησε στο φλεγόμενο όχημα του μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον δρόμο Πάφου- Λεμεσού, κοντά στην έξοδο της Γεροσκήπου.
Η κηδεία του αδικοχαμένου 22χρονου θα τελεστεί την Τρίτη η ώρα 15:00 στην εκκλησία «Γέννηση του Χριστού» της Τάλας. Η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια ενώ παράκληση της αντί στεφάνων όπως γίνονται εισφορές στο ίδρυμα «Η κιβωτός- Κέντρο θεραπειών και αποκατάστασης».
Το νήμα της ζωής του Σπύρου κόπηκε βίαια στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο ίδιος οδηγούσε όχημα ενοικιάσεως και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας οδηγώντας με κατεύθυνση προς την Πάφο στην λωρίδα με κατεύθυνση προς την Λεμεσό.
Πλησιάζοντας στην έξοδο της Γεροσκήπου το όχημα του συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι Ελληνοκυπρίων από το χωριό Κούκλια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το όχημα ενοικιάσεως να προσκρούσει στο κιγκλίδωμα, η μηχανή του αποκολλήθηκε και το όχημα άρπαξε φωτιά.
Ο οδηγός του οχήματος ενοικιάσεως απανθρακώθηκε στα συντρίμμια ενώ η 44χρονη οδηγός και ο 66χρονος σύζυγος της που βρίσκονταν στο άλλο αυτοκίνητο τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.
Όπως ανέφερε μαρτυρία στην Αστυνομία, το όχημα ενοικιάσεως που ανήκει σε εταιρεία ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου κατοίκου χωριού της Πάφου οδηγούσε στενό συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της εταιρείας.

 

 

 

Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα - Νεκρός 18χρονος. Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο.
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 18χρονο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2021 στη Λάρισα, και συγκεκριμένα στην οδό «Ηρώων» Πολυτεχνείου.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, ανάμεσά τους και ο άτυχος 18χρονος, εξετράπη της πορείας του και «τούμπαρε» στο του 2ου Λυκείου – παλιάς Ακαδημίας και στο ρεύμα προς Νέα Σμύρνη.
Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος έσπευσαν η Αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Εκτός από τον 18χρονο νεκρό, άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

 

 

 

 

Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε Έλληνα πατέρα τριών παιδιών στο κέντρο της Αθήνας.
Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο.

 

 ..

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και τρεις τραυματίες...

Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη με έναν 25χρονο να χάνει τη ζωή του.
Συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Κολχικού-Ανάληψης στο ύψος του Δρακόντειου, όχημα εξετράπη της πορείας του υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες, ανετράπη και στη συνέχεια προσέκρουσε με δύναμη σε δέντρο.
Από το τροχαίο τραυματίστηκαν τρία ακόμα άτομα και στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
thesstoday.gr

 

 

Η πάλη του 44χρονου υπάλληλου με τον Αλβανό κακοποιό λίγο πριν τον δολοφονήσει. Βίντεο ντοκουμέντο.
Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο.
https://youtu.be/FE4kVIKr8d4

 

 

 

Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 23χρονος φοιτητής Ιατρικής που έπεσε από ταράτσα.

Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο.

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη, όπου 23χρονος φοιτητής Ιατρικής έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας.
Ο άτυχος νέος έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στη συμβολή των οδών Φιλιππίδη και Νικομηδείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο φοιτητής δεν διέμενε σε αυτή την πολυκατοικία.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά από την πρώτη στιγμή η κατάσταση του έδειχνε εξαιρετικά κρίσιμη. Σήμερα το πρωί, δυστυχώς, ο 23χρονος κατέληξε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τους φίλους του.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πτώσης, αναζητούν απαντήσεις και ψάχνουν εξηγήσεις για το τραγικό συμβάν, χωρίς να αποκλείουν τίποτα μέχρι στιγμής.
Ουδείς φαίνεται να γνώριζε ως χθες το βράδυ που συνεχίζονται οι έρευνες, πώς βρέθηκε στην πολυκατοικία, καθώς δεν έμενε εκεί, αλλά και στην περίπτωση που πρόκειται για αυτοκτονία, τι είναι αυτό που τον οδήγησε εκεί.
Η αστυνομία περιμένει φυσικά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά και τις καταθέσεις συγγενικών του προσώπων που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη, αφού ειδοποιήθηκαν για το τραγικό συμβάν.

 

 

Χανιά: Στη φυλακή 47χρονος Αλβανός για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης.
Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο.


Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ένας 47χρονος Αλβανός, μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια Χανίων, καθώς κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος ενός 17χρονου κοριτσιού, όταν ήταν 15 ετών.
Το κορίτσι φαίνεται ότι κατήγγειλε τα περιστατικά στη μητέρα του χωρίς αρχικά να γίνεται πιστευτή.
Μετά ωστόσο την σχετική καταγγελία και τις έρευνες των αστυνομικών, η δικογραφία εστάλη στον Εισαγγελέα, οπότε και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του φερόμενου δράστη το Σαββατοκύριακο.
Στη μητέρα ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο κατ’ εξακολούθηση.
Η μητέρα του κοριτσιού αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, τις επόμενες ημέρες.

 

 

Νεκρός 30χρονος οδηγός χθες στην Αταλάντη.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. (ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ).
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 30χρονος οδηγός έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό ανάμεσα σε Αταλάντη και Καλαπόδι, στο Δήμο Λοκρών.

Σύμφωνα με το πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (13.11.2021) στο 2ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. λίγο πριν από την πόλης της Αταλάντης.

Το αγροτικό όχημα οδηγούσε ένας 49χρονος άνδρας ο οποίος από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή διασώστες του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί του ΑΤ Λοκρών αλλά και άνδρες του Π.Κ. Αταλάντης, με τον 30χρονο ωστόσο να είναι ήδη νεκρός.

 

 

Α.Τσελέντης: «Έλληνες τρώνε από σκουπίδια και λάθροεισβολείς ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα».


Νέα ανάρτηση για να σχολιάσει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, την ώρα που η οικονομική κρίση «μαστίζει» την Ελλάδα, έκανε ο σεισμολόγος και επικεφαλής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης.
Ο Α.Τσελέντης με αφορμή το βίντεο σοκ από την Πάτρα που έδειχνε μια γυναίκα να τρώει από τα σκουπίδια ακόμα και ωμό κρέας σχολιάζει πως «δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στην σημερινή Ελλάδα της Νέας Τάξης».
Και προσθέτει με αναφορά τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τους μετανάστες: «Φοβόμαστε πως ακόμα δεν έχουμε δει όλο το έργο καθώς με τα νέα μέτρα που αναγκαστικά τώρα παίρνονται για να περιορίσουμε την πανδημία, θα έρθει ως αποτέλεσμα περισσότερη φτώχεια, περισσότερα λουκέτα μεγαλύτερη και ταχύτερη μεταφορά πλούτου από τους πολλούς στους λίγους.
Και αυτό γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό, ακόμα πιο καταδικαστικό όταν σκεφτεί κανείς ότι την ίδια ώρα που Έλληνες άστεγοι τρώνε από τα σκουπίδια και κοιμούνται στον δρόμο, Ασιάτες και Αφρικανοί παράνομοι λάθροεισβολείς στην χώρα (δεν εννοώ για τους νόμιμους πρόσφυγες που για ανθρωπιστικούς λόγους βάσει των Ευρωπαϊκών συνθηκών οφείλουμε να τους φιλοξενούμε), ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα με όλες τις σχετικές σύγχρονες ανέσεις και διαθέτουν από ένα τελευταίας τεχνολογίας κινητό έκαστος».
Καταλήγοντας και αφού αναφέρει το πρόγραμμα HELIOS του ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευτης), αναρωτιέται: «Αντίστοιχο πρόγραμμα για τους Έλληνες άστεγους δεν υπάρχει;»
Να θυμίσουμε εδώ ότι προσφάτως είδαμε σε βίντεο μια Σομαλή «πρόσφυγα» να ζητά από τους Έλληνες να της δώσουν τα σπίτια τους και τα χρήματα τους.
https://youtu.be/Q3ELDnaxez0
https://youtu.be/dFO1axMF8lw

 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2021 ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. 


Βρίσκεται στην 70η θέση των χωρών για την ελευθερία του Τύπου, υποχωρώντας 5 θέσεις σε σχέση με το 2020 στο ετήσιο παγκόσμιο βαρόμετρο ελευθερίας του Τύπου για το 2021 από τους Δημοσιογράφους Χωρίς Σύνορα (Reporters Without Borders-RSF).
Στην έρευνα του RSF δινόταν έμφαση στον αρνητικό ρόλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς επιδίωξε να ελέγξει τη ροή της πληροφόρησης προσφέροντας σε πολλά ΜΜΕ διαφημιστικές επιχορηγήσεις επ’ αφορμή της πανδημίας του COVID-19.
Η εξάρτηση αυτή δημιούργησε μια νέα κατάσταση στην οποία «οι δημοσιογράφοι έπρεπε να λάβουν την άδεια της Κυβέρνησης πριν κάνουν ρεπορτάζ σε νοσοκομεία, ενώ το Υπουργείο Υγείας απαγόρευσε στο ιατρικό προσωπικό να μιλά στα μέσα ενημέρωσης». Επίσης αναφέρεται ότι «Τον Φεβρουάριο του 2021, επιβλήθηκε στα δημόσια τηλεοπτικά κανάλια να αποσιωπήσουν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ο ίδιος ο πρωθυπουργός "έσπασε" την καραντίνα και γευμάτισε με πλήθος συνδαιτυμόνων στην Ικαρία».












Συγκλονίζουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες: Νεκρή 38χρονη αστυνομικός και η δίχρονη κόρη της

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου 100 μέτρα, από το σπίτι της 38χρονης - Η άτυχη γυναίκα μαζί με την κόρη της μόλις είχε φύγει από το σπίτι του πατέρα της όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε, με αγροτικό όχημα  - Στο τμήμα οδηγήθηκαν οι δύο αλλοδαποί που επέβαιναν στο αγροτικό

Σοκάρουν οι εικόνες από την απίστευτη τραγωδία που καταγράφηκε την άσφαλτο, όταν σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης.

Τη ζωή τους έχασαν μια μητέρα και η μόλις 2 ετών κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση, περίπου 100 μέτρα, από το σπίτι της 38χρονης ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

Η 38χρονη αστυνομικός, η οποία υπηρετούσε στο Α.Τ. Πύργου, έφευγε από το σπίτι του πατέρα της όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε, με ένα αγροτικό όχημα από ελαιουργείο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε με το όχημα της άτυχης 38χρονης, επέβαιναν δύο αλλοδαποί.

Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ήταν κι ο οδηγός του οχήματος με συνεπιβάτη έναν ακόμη άνδρα ασιατικής καταγωγής. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα.






16/11/2021

Θανατηφόρο τροχαίο στο Μεσολόγγι – Μια Νεκρή από μετωπική σύγκρουση ΙΧ με αγροτικό

 Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Άη Γιάννη Ευηνοχωρίου με μια 42χρονη γυναίκα οδηγό να χάνει τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό.




Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια Έλληνες.

Όταν το 1828, η Ελλάδα απελευθερώθηκε από 363 χρόνια Οθωμανικού ζυγού, ο ελεύθερος πληθυσμός, εκτιμούνταν στα 2,135 εκατομμύρια. Ο δε πληθυσμός αυτών που είχαν Ελληνική Εθνική συνείδηση και παρέμεναν υπό Οθωμανική κατοχή ήταν πάνω από 6 εκατομμύρια.

Το 1940, η Ελλάς είχε διπλασιαστεί σε έκταση, είχε υποδεχθεί πάνω από 1,5 εκατ πρόσφυγες Έλληνες της Μικράς Ασίας και το Ελληνικό Κράτος μετρούσε 7,5 εκατ. πολίτες.
Με τον ρυθμό εκείνο σήμερα η Ελλάς θα είχε 30 εκατομμύρια κατοίκους. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, που ξεπερνά τον αιώνα, κάθε ελληνική οικογένεια αποκτούσε 2 έως 10 τέκνα.
«Κάθε γενιά για να αναπαραχθεί χρειάζεται κατ’ ελάχιστον 2.1 (δείκτης γεννητικότητας / total fertility rate) παιδιά κατά μέσο όρο ανά γυναίκα: σήμερα η ελληνική οικογένεια γεννά 1-1.3, αριθμός εφιαλτικά χαμηλός. Σύμφωνα με αυτόν τον αριθμό, το 2100 οι απόγονοι των σημερινών Ελλήνων (…αν δεν έχουν μεταναστεύσει όλοι) θα είναι περίπου 2,3 εκατομμύρια.
Αναλογιστείτε λίγο τον αριθμό: 2,3 εκατομμύρια».

Οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν βέβαια και στην νοοτροπία της νεοελληνικής κοινωνίας, που βγάζει ανεύθυνους πολίτες που σκέφτονται πως θα γλεντάνε όπως στα φοιτητικά τους χρόνια μέχρι τα 40. Επίσης, η παραμονή στο σπίτι των γονιών μέχρι τα 30 και τα 40 δεν βοηθά ιδιαίτερα τον σχηματισμό οικογένειας. Είναι και αυτό μια παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας.

«Η περίπτωση είναι ίδια με αυτή του κρατικού χρέους. Το αφήναμε, το αφήναμε, και μια ωραία πρωία, συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε μεγάλο χρέος. Το ίδιο συμβαίνει και μπορεί ενδεχομένως να συμβεί με το «δημογραφικό χρέος». Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι, πως αν δεν αλλάξει κάτι στα επόμενα χρόνια, οι δυνατότητες αντιμετώπισης του προβλήματος θα λιγοστεύουν, λόγω του χρονικού πλαισίου μέσα στο οποίο θα πρέπει να δράσουμε. «Αν δεν υπάρξει πολιτική προστασίας των γεννήσεων, μετά το 2040, θα χάνουμε ένα εκατομμύριο σε γεννήσεις κάθε δέκα χρόνια».

 

 

ΟΙ  ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ   ΡΩΜΙΟΙ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΕΜΒΟΛΙΟ

Οι απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας της 51χρονης που αρνούνταν να διασωληνωθεί και κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου -Τι έγραφε στο Facebook.


Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τον επόπτη δημόσιας υγείας, που την προέτρεπε να μη διασωληνωθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι επικοινωνούσε τις κρίσιμες ώρες τουλάχιστον με ακόμα ένα άτομο του αντιεμβολιαστικού χώρου.
Οι αναρτήσεις της 51χρονης τους τελευταίους μήνες στο Facebook δείχνουν ότι η γυναίκα πίστευε ότι οι εμβολιασμένοι μέσω 5G θα κατευθύνονται από άγνωστες δυνάμεις και ότι το αίμα των ανεμβολίαστων θα «πουλιέται χρυσάφι». Το προφίλ της άτυχης γυναίκας στο Facebook βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών αλλά και ανεξάρτητων οργανισμών διασταύρωσης ψευδών ειδήσεων.
«Η 1η και 2η δόση εμβολίου αφορούν τον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η 3η και 4η είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε κάποια συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. Η 5η και 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ. Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Κι αυτό τυχαίο? Δεν νομίζω!!
Συνολικά λοιπόν, 7 δόσεις… χαρακτηριστικά, την 7η δόση την ονομάζουν "tattoo", το οποίο σημαίνει "χάραγμα", χωρίς να σημαίνει ότι είναι το καθαυτό χάραγμα… Έτοιμο πλέον και το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια. Το οξείδιο του γραφενίου θα λειτουργεί ως κεραία, ή αγωγός στο σώμα για ηλεκτρικά σήματα που προέρχονται από το τσιπ που θα εμφυτευτεί στο σώμα σας στην 7η δόση. Ο Μπουρλά μίλησε σήμερα για 3 δόσεις κάτ’ έτος, μέχρι το τελικό χάραγμα. Η Σουηδία έχει τεστάρει το τσιπ σε πειραματόζωα, τώρα περνάνε το εμβόλιο στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτά θα ενωθούν στο τελικό χάραγμα», ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις της η 51χρονη που κατέληξε.
«Σταματήστε να φοράτε αυτές τις μάσκες. Βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημά σας. Όλοι ξέρουμε ότι το διοξείδιο του άνθρακα πρέπει να βγει από τον οργανισμό μας γιατί είναι βλαπτικό. Σε 2-3 λεπτά τα παιδιά όταν αναπνέουν με μάσκα κρατούν βλαπτική ουσία μέσα τους. Είναι ένας αργός θάνατος», έγραφε πριν από μερικούς μήνες η 51χρονη στον λογαριασμό της.
Σε άλλη πάλι ανάρτηση αναφέρεται στο... αίμα των ανεμβολίαστων.«Ό Ερυθρός Σταυρός λέγει πώς τό αίμα που προέρχεται από "εμβολιασμένους είναι ΑΧΡΗΣΤΟ. δεν μπορεί νά χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε. Ιατρική χρήση . Σύντομα το Αίμα. των Ανεμβολίαστων θα πουλιέται ΧΡΥΣΑΦΙ! Αυτά τα λέει ο Ερυθρός Σταυρός με άλλα λόγια δηλ. Η Ανεξάρτητη Ιατρική. Επιστήμη. Φωνάζει ότι το πειραματικό Μπόλι . Είναι Βιολογικό Όπλο εξόντωσης .. Σκοτώνουν τους Ανθρώπους εν ψυχρώ……και τώρα Βάζουν χέρι. Και στα παιδιά μας…όταν όλη η Ευρώπη σταμάτησε τα Μπόλια. .
«Τα εμβόλια θα είναι 7 που θα σας κάνουν. Όσοι νομίζατε πως με δύο εμβόλια την βγάλατε καθαρή σας γελάσανε. Οι Σατανάδες θα χρησιμοποιήσουν τον αριθμό των 7 εμβολίων όχι τυχαία…
Ο Φαραώ ονειρεύτηκε 7 παχιές και 7 αδύνατες αγελάδες, καθώς και 7 καρποφόρα και 7 άκαρπα στάχια. Η λυχνία του Μωυσή ήταν επτάφωτη. Ο βασιλιάς Δαβίδ 7 φορές την ημέρα υμνούσε το Θεό και 7 πλεξίδες είχαν τα μαλλιά του Σαμψών, που του έδιναν τη δύναμή. Ο αριθμός 7 χρησιμοποιείται στην Παλαιά Διαθήκη 70 φορές! Στην εκκλησία 7 είναι τα ιερά μυστήρια: Γάμος, Βάπτιση, Χρίσμα, Ευχέλαιο
Μετάληψη, Εξομολόγηση, Ιεροσύνη. 7 είναι τα θαύματα του Χριστού κατά τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, 7 οι κύριες αρετές (ταπεινότητα, ευσπλαχνία, αγνότητα, φιλαλληλία, επιείκεια, καλοσύνη, εργατικότητα), 7 τα θανάσιμα αμαρτήματα ((φιλαργυρία, πορνεία, γαστριμαργία, φθόνος, οργή, ακηδία).
Επίσης, 7 είναι οι ευχές που περιέχει το «Πάτερ ημών», 3 για το Θεό (αγιασθήτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου, γεννηθήτω το θέλημά σου) και 4 για τις ανάγκες του ανθρώπου (τον άρτον ημών δος, άφες τα οφειλήματα, μη εισενέγκεις εις πειρασμόν, ρύσαι από του πονηρού)», έγραψε στο Facebook η 51χρονη που κατέληξε.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940: Καταδίωξη και σύλληψη τεθωρακισμένου από πεζούς Εύζωνες του 5/42
    Από το Πολεμικό Ημερόλογιο του εφέδρου επιλοχία Ηλία Γ. Κωστή

    «....Την 3ην μ.μ. εμφανίζονται τρία εχθρικά άρματα μάχης ελαφρά επί της Δημοσίας οδού ΔΕΛΒΕΝΑΚΙΟΥ με κατεύθυνση τη ΛΙΜΝΗ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ. Πολυβολούν το δάσος της στενωπού που υπερασπίζει ο 5ος και 6ος Λόχοι μας. Αντιαρματικά δεν έχομεν. Αλλά η εξουδετέρωσίς των επιχειρείται με τον εξής περίεργο και τολμηρό τρόπο. Διμοιρία του 5ου Λόχου στήνει ενέδραν εκατέρωθεν της οδού που επρόκειτο να περάσουν και σε σημείο που ήταν αδύνατος η στροφή των αλλά και δύσκολος η χρήσις των πολυβόλων των. Βάδιζαν δε πολύ κοντά μεταξύ των. Όταν έφτασαν, οι τσολιάδες εξαπολύουν βροχήν χειροβομβίδων εκ των όπισθεν και πλαγίως με σκοπό την καταστροφήν των ερπιστριών των με αποτέλεσμα τα δύο πρώτα να ακινητοποιηθούν και οι οδηγοί παραδίδονται. Το τρίτο αναπτύσει ταχύτητα και προχωρεί. Το καταδιώκουν οι στρατιώτες με τα ατομικά των όπλα, πυροβολώντας συνεχώς και άνευ σχεδόν σκοπεύσεως. Μετά απόστασιν 200 περίπου μέτρων εις μίαν στροφήν, το εγκαταλείπει ο χειριστής του και μπαίνει στο πικνό δάσος. Κυκλώνεται όμως και συλλαμβάνεται κρυμμένος κάτω από ένα πικνό θάμνο σαν λαγός. Τον οδήγησαν στο άρμα του και τον έβαλαν να σβήσει την μηχανήν του. Το αν παρεδόθησαν από φόβο ή λόγω της καταστροφής των ερπιστριών των, ουδείς ενδιαφέρθει να διαπιστώσει. Επί τέλους ύστερα από 21 ημέρες φθάνουν οι ενισχύσεις μας. Ήλθε το ΙΙΙ/36 Τάγμα του 36ου Συν/τος Λαμίας. Παραμένει όμως ως εφεδρεία μέχρι να πάρει το βάπτισμα πυρός. Φαίνεται πολύ ενθουσιασμένο, το ίδιο και μας φέρνει τον ενθουσιασμό, τα χαιρετίσματα και τα συγχαρητήρια του λαού δια τας νίκας μας και πολλά άλλα. Το ίδιο βράδυ άκουσα τη μελωδία των τραγουδιών της Βέμπο. Τα λόγια μου ήταν γνωστά από γράμματα φίλων και φιλενάδων».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Διπλάσιες οι αυξήσεις στα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη ΕΕ. Από το οικονομικό επιτελείο της πάντως εκφράζουν τον φόβο ότι οι δύο επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολοι με τον πληθωρισμό να σκαρφαλώνει πάνω από το 4%.
    Χθες μετά από έναν περίπου μήνα, σχετικής ηρεμίας στην πορεία διαμόρφωσης των τιμών στο φυσικό αέριο, επέστρεψε η αναταραχή, ξεπερνώντας και πάλι τα 100 ευρώ την μεγαβατώρα.
    Η τιμή του αερίου για τον επόμενο μήνα στην Ολλανδία, που θεωρείται δείκτης αναφοράς για την Ευρώπη, αυξήθηκε 8% σήμερα στα 101,30 ευρώ ανά μεγαβατώρα, που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο από τις 18 Οκτωβρίου.
    Την ίδια ώρα σύμφωνα με Eurostat, ναι μεν ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι ο τρίτος χαμηλότερος στην Ευρώπη, μετά την Πορτογαλία και την Μάλτα, ωστόσο ένα σημείο ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι πως οι τιμές στα τρόφιμα στην χώρα μας αυξάνονται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
    Από το οικονομικό επιτελείο της πάντως εκφράζουν τον φόβο ότι οι δύο επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολοι με τον πληθωρισμό να σκαρφαλώνει πάνω από το 4%. Στο ενδεχόμενο αυτό αναφέρθηκε χθες εμμέσως πλην σαφώς και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας που άφησε να εννοηθεί ότι ο πληθωρισμός τόσο τον Νοέμβριο όσο και τον Δεκέμβριο, δεν αποκλείεται να υπερβούν τα σημερινά επίπεδα, δηλαδή του Οκτωβρίου που ήταν στο 3,4%.
    Διπλάσιες οι αυξήσεις στα τρόφιμα σε σχέση με την υπόλοιπη ΕΕ
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το παρατηρητήριο τιμών τροφίμων που αντλούνται από όλα τα κράτη-μέλη δείχνουν πως κατά μέσο όρο στην Ελλάδα οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται με διπλάσια σχεδόν ταχύτητα από ότι στην Ευρώπη: η άνοδος του δείκτη τροφίμων στην Ελλάδα φτάνει το 3% τον Οκτώβριο (και στο 3,6% τον Σεπτέμβριο), και στην ευρωζώνη το 1,8% (άνοδος κατά 2,3% στην Ευρωπαϊκή Ένωση που περιλαμβάνει και τα κράτη εκτός ευρώ).
    Σε κάθε περίπτωση στην Ελλάδα καταγράφεται μία από τις μεγαλύτερες αυξήσεις στο ελαιόλαδο και σε άλλα έλαια και λίπη, στα λαχανικά και στις πατάτες, στα φρούτα αλλά και σε κάποια είδη κρέατος και στα ψάρια.
    Η χθεσινή εκτίναξη της τιμής του φυσικού αερίου, ήταν απόρροια της καθυστέρησης στη διαδικασία έγκρισης βασικού νέου αγωγού από τη Ρωσία που επέτεινε τις ανησυχίες για το εάν η ήπειρος θα έχει επάρκεια αερίου φέτος τον χειμώνα.
    Στον αντίποδα η τιμές του πετρελαίου δέχθηκαν χθες ισχυρές πιέσεις με το Brent να υποχωρεί έστω και στιγμιαία κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι.
    Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύων, η γερμανική ρυθμιστική αρχή ενέργειας, ανακοίνωσε χθες την προσωρινή διακοπή της διαδικασίας πιστοποίησης του Nord Stream 2, του αγωγού φυσικού αερίου που συνδέει τη Ρωσία με τη Γερμανία, απαιτώντας από την Gazprom να σεβαστεί τη νομιμότητα παροχής αερίου στη Γερμανία και την ΕΕ, μεταφέροντας σε εταιρεία στη Γερμανία την δυνατότητα διανομής. Η κίνηση αυτή προκάλεσε φόβους ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε «αντίποινα», αναστέλλοντας την προγραμματισμένη αύξηση προμήθειας αερίου για να αναπληρωθούν τα ευρωπαϊκά αποθέματα.
    Οι τιμές στην χώρα μας εν συγκρίσει με τον Οκτώβριο του 2020 αυξήθηκαν κατά 2,8% (εναρμονισμένος πληθωρισμός), σαφώς χαμηλότερα από τον κοινοτικό μέσο όρο στην ΕΕ, που ανέρχεται στο 4,4%.
    Σημειώνεται, δε, πως σε όλα τα κράτη-μέλη της Ένωσης ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των τιμών ήταν μεγαλύτερος τον Οκτώβριο σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.
    Άλλωστε, σημαντικές αυξήσεις κατεγράφησαν στις τέσσερις μεγαλύτερες οικονομίες της Ένωσης. Στη Γερμανία ο πληθωρισμός ανήλθε στο 4,6%, στη Γαλλία και την Ιταλία στο 3,2%, και στην Ισπανία στο 5,4%. «Πρωταθλήτρια» η Λιθουανία, όπου το σχετικό ποσοστό άγγιξε το 8,2%.
    Το κόστος της ενέργειας ήταν για έναν ακόμα μήνα ο κυριότερος παράγοντας για τις ανατιμήσεις, καθώς αυξήθηκε κατά 23,7% σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο, σε μία ακόμα υπενθύμιση ότι η παγκόσμια ενεργειακή κρίση επηρεάζει ολόκληρη την Ευρώπη. Η αντίστοιχη αύξηση τον Σεπτέμβριο ήταν 17,6%.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η AstraZeneca ανακοίνωσε ότι το φάρμακό αντισωμάτων της κατά της COVID-19 προσφέρει 83% προστασία σε διάστημα έξι μηνών.
    Η AstraZeneca ανακοίνωσε σήμερα ότι σύμφωνα με δοκιμή παρακολούθησης που πραγματοποιήθηκε, το φάρμακό της αντισωμάτων κατά της COVID-19 ήταν 83% αποτελεσματικό στον περιορισμό του κινδύνου εμφάνισης συμπτωματικής ασθένειας σε διάστημα έξι μηνών.
    Η θεραπεία αυτή, που χορηγείται σε ενέσιμη μορφή και ονομάζεται AZD7442 ή Evusheld, είχε προηγουμένως δείξει ότι παρέχει 77% προστασία κατά της συμπτωματικής νόσου έπειτα από τρεις μήνες, σε προηγούμενη απεικόνιση των αποτελεσμάτων της δοκιμής τελικού σταδίου PROVENT τον Αύγουστο.
    Η βρετανοσουηδική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ξεχωριστή δοκιμή, που έγινε σε ασθενείς με ήπια ως μέτρια COVID-19, έδειξε ότι μια υψηλότερη δόση της θεραπείας AZD7442 μειώνει τον κίνδυνο επιδείνωσης των συμπτωμάτων κατά 88% όταν αυτή χορηγείται εντός τριών ημερών από την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.
    "Τα νέα αυτά δεδομένα προστίθενται στον όλο και μεγαλύτερο όγκο αποδείξεων που υποστηρίζουν τη δυνατότητα του AZD7442 να κάνει σημαντική διαφορά στην πρόληψη και την θεραπεία της COVID-19", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας Μενέ Πάγκαλος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...