ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Ιανουαρίου 2022

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ

 

 

Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕ ΤΟ 720 Μ.Χ. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

 

Ο «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΙΟΥΤΠΡΑΝΔΟΣ

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ...

 

 «ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ». ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΝΙΑ.

 

11 ΙΟΥΝΙΟΥ 941 Μ.Χ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΛΟ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ.

 

 ΟΙ «ΙΟΥΔΑΙΟΙ» ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΡΩΜΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. 

 

ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

 

 

ΕΛΛΑΣ 1453 π.Χ. O ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ

 

 


Ελληνική Ηγεμονία vs γεωπολιτική αυτο-εξάλειψη


ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ (Iphicratis Amyras)


Για αρκετούς Έλληνες, τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και αμύνης περιορίζονται στον λεγόμενο εξ ανατολών κίνδυνο, την Τουρκία.


Σαν να μην υφίστανται ανοικτές πληγές στον Βορρά, στον Νότο, και στην Δύση. Σαν να μην υπάρχουν προβλήματα στα νοτιοδυτικά σύνορα του Ελληνισμού.
Το Ελληνικό Έθνος χωρίς την ύπαρξη δικού του ανεξαρτήτου κράτους, στραγγαλίζεται, εκμαυλίζεται, και καρκινοβατεί μέσα στο μισελληνικό ψευδοκράτος των ρωμιών.
Γι' αυτό ακριβώς ο μέσος Έλλην δεν θέτει ζητήματα πέραν του Ανατολικού. Πόσοι Έλληνες έχουν ακούσει για το ζήτημα του Νότου;



Στα νοτιοδυτικά σύνορα του Ελληνισμού συμβαίνουν σημαντικότατες αλλαγές. Ένα σωρό αυτονομιστικά κινήματα της κατεχομένης Μεγάλης Ελλάδος (Νοτίου Ιταλίας), συνεγείρονται λόγω της κρίσεως του κορωνοϊού και απαιτούν μεγαλύτερη αυτονομία. Κάποια μιλουν για πλήρη απόσχιση.
Όμως αντί να ενισχύει ο Ελληνισμός αυτά τα κινήματα, έχει εγκλωβιστεί στο μισελληνικό πολιτικό αφήγημα του "Ανήκομεν εις την Δύσιν".
Όπου εμφανίζεται πολιτικό κενό, κάποιος θα το καλύψει. Στην κατεχομένη Μεγάλη Ελλάδα, εμφανίζεται η τάση του νεο-βουρβωνισμού, ως ανάμνηση της γαλλικής δυναστείας των Βουρβώνων, η οποία ήλεγχε το βασίλειο των Δύο Σικελιών επί 126 χρόνια.
Αν οι Έλληνες δεν φροντίσουν να ενισχύσουν τους δεσμούς τους με την Σικελία, θα φροντίσει η γαλλική αποικιοκρατία για δικό της λογαριασμό. Αν η Γαλλία εξαγοράσει πολιτική συμπάθεια, θα μετατρέψει την Νάπολη, την Σικελία, και άλλες Ελληνικές περιοχές σε κράτη-πελάτες του γαλλικού ιμπεριαλισμού.
Ό,τι ακριβώς πρόβλημα έχουμε στα Σκόπια, όπου δια της πολιτικής μας ανυπαρξίας επιτρέπουμε σε Σλάβους, Αμερικανούς, Γερμανούς, Τούρκους, Βουλγάρους, να παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Ελληνισμού, το ίδιο γίνεται και στα νοτιοδυτικά μας σύνορα.
Πολύ καλώς πράττουν οι ρωμιοί και δεν ασχολούνται με τέτοια εθνικά θέματα, διότι δεν τους αφορά, ανήκουν σε άλλο έθνος.
Αλλά για τους Έλληνες το Ζήτημα του Νότου (Τhe Southern Question) έχει διπλωματική και στρατηγική σημασία αναλόγου βαρύτητος με το Ανατολικό Ζήτημα (The Eastern Question). Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για την επιβίωση του Ελληνισμού.
Ο διπλωματικός και στρατηγικός ανταγωνισμός με την σημερινή Ιταλία, την σημερινή Γαλλία, με την ΕΕ, και τα βορειοαφρικανικά αραβο-ισλαμικά εποικιστικά κινήματα, θα κρίνει την επέκταση ή την συρρίκνωση του Ελληνισμού στο νοτιο-δυτικό συνοριακό ορίζοντα.
Το πρόβλημα της ανυπαρξίας πολιτικής του Ελληνισμού σε αυτό το τεραστίας σημασίας γεωστρατηγικό σημείο, έχει ως αφετηρία την αρρωστημένη λατρεία της Ευρώπης και την έλλειψη Ελληνικού έθνους-κράτους. Ζούμε υπό κατοχή σε ένα εχθρικό κράτος, το οποίο αγωνίζεται ακούραστα για τον αφανισμό του Ελληνισμού.
Το ότι αυτή την στιγμή δεν διαθέτουμε δικό μας κράτος, δεν πρέπει να μας εμποδίζει να διεξάγουμε μάχες σε πολιτιστικά, θρησκευτικά, οικονομικά, εκπαιδευτικά, και άλλα πεδία. Το κάνουν οι Κούρδοι, δεν υπάρχει δικαιολογία για τους Έλληνες.
Έστω και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες. οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να σκέπτωνται με όρους γεωπολιτικής αυτο-εξαλείψεως. Δεν επιτρέπεται να επαναλαμβάνουν τις γελοίες συναισθηματικές αντιδράσεις της δεκαετίας του 1990 όπου κάποιοι είχαν στεναχωρηθεί για την διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας.
Έκτοτε πόσοι Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό που έπραξε η Γερμανία και το ΝΑΤΟ, έπρεπε να το έχει πράξει ο Ελληνισμός;
Πόσοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η μακροπρόθεσμη στρατηγική ασφάλεια των βορειοδυτικών συνόρων του Ελληνισμού απαιτούσε την διάλυση του συγκεκριμένου πολυεθνικού μορφώματος; Αλλά με τους δικούς μας όρους, και με ανάκτηση των Σκοπίων και των υποδούλων εδαφών και πληθυσμών της κατεχομένης Βορείου Μακεδονίας.
Η διάλυση της Μεγάλης Γιουγκοσλαβίας (Greater Yugoslavia) έπρεπε να ήταν Ελληνικό σχέδιο, και όχι γερμανικό.
Η γεωπολιτκή αυτο-εξάλειψη των Ελλήνων έχει καταστρεπτικές συνέπειες. Η αποκλειστική μας ενασχόληση με την Τουρκία μέσω του ρωμέϊκου ψευδοκράτους, επί τόσες δεκαετίες, επέφερε μόνον ήττες και εξευτελισμούς.
Η ρωμιοσύνη είναι το καρκίνωμα στο σώμα του Ελληνισμού. Ουδέποτε θα διεκδικήσει την κατεχομένη Μικρά Ασία, και έτσι πρέπει, διότι δεν της ανήκει. Δεν της ανήκει ούτε η σημερινή Ελλάδα και πρέπει να εκδιωχθεί από τα Ελληνικά εδάφη.
Αλλά η κατεχομένη Μικρά Ασία, η κατεχομένη Βόρειος Μακεδονία, η κατεχομένη Βόρειος Θράκη, η κατεχομένη Βόρειος Ήπειρος, η κατεχομένη Ανατολική Θράκη, η κατεχομένη Σικελία και η κατεχομένη Μεγάλη Ελλάδα από την Ρώμη και κάτω, τα κατεχόμενα Βόρεια παράλια της Αφρικής, έχουν ιστορία και πολιτισμό Ελληνικό. Κάποτε ανήκαν στον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο. Κάποτε πρέπει να απελευθερωθούν και να ξανακατοικηθούν από Έλληνες.
Στον αναδυόμενο πολυπολικό κόσμο όπου η γεωπολιτική αστάθεια είναι κυρίαρχο στοιχείο, δεν υφίσταται η επιλογή του προστατευόμενου ψοφοδεούς κρατιδίου, όπως πράττουν επί 2 αιώνες οι ρωμιοί.
Τα μικρά κράτη θα απορροφηθούν από μεγάλες συσσωματώσεις κρατικών συνασπισμών στον επικείμενο νέο ψυχρό πόλεμο μεταξύ ηπείρων και ανταγωνιστικών συμμαχιών.

Για τον σημερινό Ελληνισμό, η συγκρότηση πολλών Ελληνικών κρατών σε πλήρη αντίθεση με το ρωμέϊκο ψευδοκράτος, η προβολή πολιτική ισχύος εκτός συνόρων, η γεωπολιτική ανεξαρτησία, οι διαρκείς εθνικο-απελευθερωτικοί αγώνες, ο κατακερματισμός των εχθρικών κρατών και συνασπισμών, οι υβριδικοί πόλεμοι, η υποκίνηση εμφυλίων πολέμων δι' αντιπροσώπων, η ηγεμονική και επεκτακτική στρατηγική, και οι ταυτόχρονες μάχες σε πολλά μέτωπα στα 4 σημεία του ορίζοντος, αποτελούν την αναγκαία διαδικασία σφυρηλατήσεως Ελληνικής ταυτότητος και συνειδήσεως.
Χωρίς καθημερινή πάλη για συλλογική επιβίωση με κοινωνικοδαρβινιστικούς όρους, οι πολλαπλοί εχθροί δεν θα χρειαστεί να μας κατασπαράξουν. Θα αφανιστούμε δια της αυτοεξαλείψως. Εδαφικώς και πολιτικο-στρατιωτικώς αφομοιούμενοι στην ευρωπαϊκή ενδοχώρα. Δημογραφικώς και πολιτισμικώς αντικαθιστάμενοι από τους λαθροεποίκους και τους ρωμιούς.
Μία νέα Ελληνική ηγεμονία ανάλογη της Αρχαίας Ελληνικής ηγεμονίας, θα δώσει ώθηση στο Ελληνικό Έθνος να μεγαλουργήσει ξανά. 
Μία νέα Ελληνική αποικιοκρατία που θα βασίζεται σε μία εκθετικώς αυξητική δημογραφική πολιτική, και σε ανεξάρτητα Ελληνικά κράτη, θα πυκνώσει, θα πολλαπλασιάσει, και θα ισχυροποιήσει τις αμυντικές γραμμές του Ελληνισμού. 

Το Ελληνικό Imperium πρέπει να αποτελεί το στρατηγικό όραμα όλων των Ελλήνων, ώστε σε μερικούς αιώνες η Ελλάς να καταστεί πρώτη δύναμη στον κόσμο. Όταν τα άλλα έθνη, οι πολιτισμοί, οι φυλές, τα κράτη, οι θρησκείες, θα τελούν υπό διάλυση και αφανισμό, ο Ελληνισμός οφείλει να εξασφαλίσει από τώρα την συνέχειά του. 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


  1. Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Άγκυρα άρχισε να κυκλοφορεί χάρτες με την δυτική Θράκη την Λέσβο, την Χίο και την Σάμο υπό τουρκική κατοχή!
    «Αναλαμβάνει δράση» σε περιοχές με έντονο μουσουλμανικό στοιχείο.
    Έναν χάρτη που παρουσιάζει ως «τουρκικό έδαφος» την Λέσβο, την Χίο, την Σάμο και σχεδόν όλη την ελληνική Θράκη, δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Γενί Ακίτ η οποία όπως και η Γενί Σαφάκ απηχεί πιστά τις απόψεις της κυβέρνησης Ερντογάν.
    Ο χάρτης ουσιαστικά απεικονίζει τους επόμενους τουρκικούς στόχους μετά την Συρία, το Ιράκ και την Λιβύη, περιοχές των οποίων πλέον ελέγχει από στρατιωτικής άποψης άμεσα.
    Στη Τουρκία, μετά από την - αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία- ανταλλαγής νομισμάτων ύψους 35 δισ. δολ. με Βρετανία, Ιαπωνία και Κατάρ, επικρατεί τεράστια ευφορία και πλέον δεν κρύβουν ότι έρχεται η επόμενη κίνηση σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο κατά της Ελλάδος.
    Χαρακτηριστικό είναι ότι ο χάρτης δημοσιοποιήθηκε αυτός στο twitter της εφημερίδας σε άρθρο με τίτλο ¨Η Τουρκία εξέπληξε όλο τον κόσμο! Η οικονομική επίθεση αποκρούστηκε¨.
    Δηλαδή συνδέουν άμεσα την επίλυση του οικονομικού ζητήματος που αντιμετώπισε η χώρα εν μέσω κορωνοϊού με τα επιθετικά σχέδια να μην παγώνουν, αλλά το αντίθετο να εξελίσσονται κανονικά σε όλο το εύρος των γεωστρατηγικών συμφερόντων της Αγκυρας.
    Φυσικά δεν είναι καθόλου άσχετο το γεγονός ότι επικεντρώνεται στις τρεις αυτές περιοχές όπου το μουσουλμανικό στοιχείο αποτελεί ποσοστό επί του πληθυσμού από 30%-50%. Στην μεν δυτική Θράκη, λόγω των μουσουλμανικών μειονοτήτων και σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, λόγω της αλλαγής της πληθυσμιακής σύνθεσης από τις δεκάδες χιλιάδες παράνομων μεταναστών που πλέον είναι μόνιμα εγκαταστημένοι εκεί.
    Οτι πρέπει για την αναθεώρηση των συνόρων και της Συνθήκης της Λωζάνης και την αρπαγή ελληνικού εδάφους.
    Σημειώνεται ότι Ιαπωνία, Κατάρ και Βρετανία «εγγυήθηκαν» την ασφάλεια της τουρκικής οικονομίας δείχνοντας πως πιστεύουν στις προοπτικές τς.
    Οι εξελίξεις είναι άσχημες για την Αθήνα που «πόνταρε» σε κάποια τουρκική οικονομική κρίση με την ελπίδα να σταματήσει η Άγκυρα τα εξοπλιστικά της προγράμματα.
    Η Άγκυρα βρήκε χρηματοδότηση 20 δις δολάρια από Ιαπωνία και Μ.Βρετανία για να στηρίξει την τουρκική οικονομία και άλλα 10 δισ. δολάρια από το Κατάρ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Τούρκοι κατέλαβαν ελληνικό έδαφος στον Έβρο! - Σκέψεις για... διάβημα από το ΥΠΕΞ
      Τις τελευταίες ημέρες Τούρκοι στρατιώτες έχουν στρατοπεδεύσει και έχουν καταλάβει ελληνικό έδαφος στον Έβρο με την Ελλάδα να ετοιμάζεται (όπως πάντα) για... διαβήματα σε Άγκυρα και νέο κύκλο επαφών και τηλεφώνων σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
      Συγκεκριμένα στην περιοχή Μελισσοκομείο στο Νότιο Έβρο σε θύλακα ελληνικού εδάφους έχουν στρατοπεδέυσει άντρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι αρνούνται να αποχωρήσουν δηλώνοντας πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος.
      Η Τουρκία διεκδικεί μια περιοχή η οποία φθάνει τα περίπου 16 στρέμματα γης.
      Αρχικά εμφανίστηκαν γύρω στα 10 άτομα τα οποία είχαν τοποθετήσει σκηνή εντός του τουρκικού εδάφους. Στη συνέχεια όμως οι δυνάμεις αυτές άρχισαν να ενισχύονται φθάνοντας τα 35 και άτομα, τα οποία βρίσκονται πλέον εντός ελληνικού εδάφους, το οποίο έχουν αποψιλώσει.
      Η περιοχή τον χειμώνα πλημμυρίζει και συνήθως δημιουργείται μια μικρή νησίδα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του ποταμού πέφτει εμφανίζεται μια μικρή έκταση περίπου 16 στρεμμάτων.
      Οι χάρτες τους 1923, σύμφωνα με τους οποίους έγινε η χάραξη των συνόρων, αναφέρουν ότι οι προσχώσεις αποτελούν Ελληνικά εδάφη, ωστόσο αυτό αμφισβητείται πλέον από τις Τουρκικές αρχές.
      Τούρκοι αστυνομικοί έχουν μόνιμα αναπτυχθεί στην περιοχή παρεμποδίζοντας τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ να προχωρήσουν στα οχυρωματικά έργα τα όποια έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν οι Ελληνικές αρχές.
      Το τελευταίο διάστημα, στελέχη της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού επισκέφθηκαν την περιοχή για να μελετήσουν που θα στηθούν οι πάσαλοι για την επέκταση του φράγματος στον Έβρο. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην τουρκική πλευρά, που θέλει να έχει ανοιχτές τις διόδους για να εργαλειοποιεί μετανάστες, με αποτέλεσμα να αρχίσουν εκφοβιστικές βολές και διαρκείς προκλήσεις.
      Αργότερα κατέφθασαν και από την τουρκική πλευρά στελέχη της αντίστοιχης γεωγραφικής υπηρεσίας, λέγοντας ότι θα στήσουν κι αυτοί ανάλογο φράχτη. H τουρκική πλευρά –κατά την ίδια πηγή– έχει αρνηθεί επίμονα να παρουσιάσει τα στοιχεία που επικαλείται όταν υποστηρίζει πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος και έχει αποκλείσει οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα.
      Το ζήτημα έχει περάσει πλέον στο υπουργείο εξωτερικών, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τουρκική πλευρά δεν επιθυμεί να αποχωρήσει και παρουσιάζει ως στοιχείο το... google maps που το δείχνει ως τουρκικό έδαφος.
      Στην Αθήνα εξετάζονται διάφοροι τρόποι αντίδρασης και ήδη έχει ενεργοποιηθεί η διπλωματική οδός, δίχως να αποκλείεται και η επίδοση διαβήματος προς το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Οι ευρωραγιάδες δεν ανησυχούν για την πλήρη προσάρτηση της Χώρας στον γαλλο-γερμανικό άξονα. ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ


      Αρκετοί ελληνόφωνοι πολίτες, ανησυχούν για τον τουρκικό επεκτατισμό. Μήπως χαθούν 2-3 νησιά. Παραδόξως δεν τους απασχολεί ότι ολόκληρη η χώρα έχει μετατραπεί σε γαλλο-γερμανικό προτεκτοράτο.

      Δεν τους απασχολεί ότι όλη η χώρα έχει προσαρτηθεί στην ΕΕ, και ότι με απύθμενο θράσος οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές δηλώνουν ότι τα ελληνικά σύνορα είναι ευρωπαϊκά.

      Τέτοια ακούει η τουρκική ηγεσία και σου λέει, αφού τα σύνορά σας είναι ευρωπαϊκά, τα σύνορα κάποιων νησιών σας θα γίνουν τουρκικά. Πού είναι το πρόβλημα; Αφού έτσι και αλλιώς εκχωρήσατε όλη την Ελλάδα στην Ευρώπη, δώστε κάτι και σε μας, μην τσιγκουνεύεστε.

      Σήμερα πληρώνουμε την εθνοκτόνο τακτική των ηλιθίων πολιτικών του 19ου χριστιανικού αιώνος, όταν προσπαθούσαν να γίνουν ένα "φυσιολογικό" εξευρωπαϊσμένο κράτος, ήτοι να υποταχθούν και να αφομοιωθούν στην Ευρώπη. Από τότε ακολουθούσαν αυτήν την γελοία γραμμή, προκειμένου να προστατεύσει η Ευρώπη την Ελλάδα.

      200 χρόνια φιλοευρωπαϊκού ραγιαδισμού και εθνικών καταστροφών, δεν έγιναν μάθημα στους ευρωραγιάδες.

      Το να φωνασκεί ένας σύγχρονος ραγιάς κατά της τουρκικής επιθετικότητος και ταυτοχρόνως να εκχωρεί όλα τα κυριαρχικά του δικαιώματα στην Ευρώπη, αναμένων ως αντάλλαγμα την προστασία του από την Τουρκία, αποδεικνύει το πόσο επικίνδυνοι για το Έθνος είναι οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές.
      Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...