ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Ιανουαρίου 2022

ΕΝΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΙΤ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ: ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΟΔΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 ΤΗΝ  ΑΛΛΗ  ΦΟΡΑ  ΙΣΩΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ  ΝΑ  ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ  ΤΗΝ  ΒΟΥΛΗ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ  ΔΙΚΗ  ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...




Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΤΑ F 16 ΤΗΣ 111 Π. Μ

 

ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΑΣΚΗΣΗ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

 

ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.






ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: "Η μαζική παράνομη είσοδος αλλοδαπών, που πολλές φορές έχει τα χαρακτηριστικά άοπλης στρατιωτικής αποβατικής επιχείρησης σε νησιά του Αιγαίου, απέναντι από τα οποία, να μην ξεχνάμε, η Τουρκία διαθέτει τον μεγαλύτερο αποβατικό στόλο του κόσμου, προφανώς όχι για να κάνει απόβαση στη Γαλλία, ούτε στη Σενεγάλη, γίνεται με φουσκωτά, παρόμοια με εκείνα που έχει το τουρκικό ναυτικό για απόβαση στα ελληνικά νησιά".
Χθές  ο  Κούλης  της  οικογενειοκρατίας  στον  Ζέεχοφερ: "Έχουμε  τολμηρό σχέδιο αποσυμφόρησης - Θα κάνουμε όσα δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ".  Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών πως θα μετακινηθούν σχεδόν 20.000 μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα - «Δεν μπορούμε να δεχτούμε να συνεχίζονται οι ροές και να μην κάνουμε τίποτα» διεμήνυσε.  Χ.Ζεεχόφερ: «Αν δεν βοηθήσουμε την Ελλάδα  (να  κρατήσει  τους  λαθρομετανάστες;)  αργά ή γρήγορα οι μετανάστες θα είναι σε όλη την Ευρώπη».

  
Εγκαθιστούν τους λάθρομετανάστες σε εισόδους και εξόδους πόλεων για να φράξουν τους δρόμους και να μην μπορούν να φύγουν στην ύπαιθρο οι κάτοικοι. Οι κάτοικοι πρέπει να εγκλωβιστούν στις πόλεις, γιατί έτσι θα είναι εύκολος στόχος και θα εξουδετερωθούν τελείως.
Γίνονται ήδη από καιρό καθημερινά τεστ, όπου λαθρομετανάστες κλείνουν οδικές αρτηρίες.
Τους εγκαθιστούν στην Κόρινθο. Το σχέδιο: να φράξουν την έξοδο των Αθηναίων προς την Πελοπόννησο, μέσω του Ισθμού. Θα φράξουν τις γέφυρες του Ισθμού. Δύο αυτοκίνητα να βάλουν φωτιά, αμέσως θα προκύψει χάος.
Τους εγκαθιστούν στην Πάτρα. Το σχέδιο: Διακοπή της γέφυρας Ρίου - Αντιρίου.
Τους εγκαθιστούν στον δρόμο Λαρίσης –Τρικάλων, δίπλα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας. Το σχέδιο: αποσυντονισμός των πτήσεων.
Τους εγκαθιστούν δίπλα από την κοιλάδα των Τεμπών. Το σχέδιο: να κόψουν την Ελλάδα στα δύο.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: "Η μαζική παράνομη είσοδος αλλοδαπών, που πολλές φορές έχει τα χαρακτηριστικά άοπλης στρατιωτικής αποβατικής επιχείρησης σε νησιά του Αιγαίου, απέναντι από τα οποία, να μην ξεχνάμε, η Τουρκία διαθέτει τον μεγαλύτερο αποβατικό στόλο του κόσμου, προφανώς όχι για να κάνει απόβαση στη Γαλλία, ούτε στη Σενεγάλη, γίνεται με φουσκωτά, παρόμοια με εκείνα που έχει το τουρκικό ναυτικό για απόβαση στα ελληνικά νησιά".





Όταν αποφασιστεί να κινηθεί ο αποβατικός στόλος των τούρκων, που βρίσκεται στον κόλπο της Σμύρνης, περνώντας από τα στενά μεταξύ Χίου και Λέσβου, πρέπει να βγει αλώβητος στον Αιγαίο Πέλαγος. Οι λαθρομετανάστες θα φροντίσουν γι αυτό. Το ότι έχουν σκοπό οι τούρκοι να κάνουν απόβαση στην Ελλάδα, το μαρτυρά το μέγεθος του τεράστιου αποβατικού στόλου τους.

ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ: Είναι λογικό να έρχονται οι λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες από τα βάθη της Αφρικής, να περνάνε την Σαχάρα, την Βόρειο Αφρική, την Αίγυπτο, την Συρία και την Τουρκία για να πάνε στην Λέσβο; Τι υποσχέσεις τους δόθηκαν για να κάνουν αυτό το ταξίδι; Μήπως τους καθοδηγούν προς τα εκεί, διότι σκοπός τους είναι να εξουδετερώσουν πλήρως τον Ελληνικό Στρατό σ’ αυτά τα νησιά;
Μήπως αποστολή τους είναι να μπλοκάρουν τα ελληνικά στρατόπεδα; Να δημιουργήσουν πολυεστιακές συγκρούσεις στο ελληνικό έδαφος, οπότε ο στρατός μας θ’ αδυνατεί ν’ ανταπεξέλθει. 


5/10/19


Η Ελλάδα εάλω - Κατάθεση προσωπικής εμπειρίας


Γράφει ο Δαμιανός Βασιλειάδης
Επισκέφτηκα πρόσφατα την Θεσσαλονίκη μαζί με την σύζυγό μου. Χρησιμοποιούσα στην Θεσσαλονίκη τις αστικές συγκοινωνίες, οι οποίες είναι αφόρητα επιβαρημένες. Στις 30 Σεπτεμβρίου, σε μια διαδρομή μου εκλάπη το κινητό μέσα στο λεωφορείο. "Πιθανόν" από τρεις μελαψούς αλλοδαπούς νεαρούς, που βρισκόταν δίπλα μου κοντά στην μεσαία είσοδο. Στην επιστροφή μας πήραμε την νυχτερινή διαδρομή για Αθήνα (11.50 μ.μ.) με το τραίνο που ήταν ασφυκτικά υπερπλήρες από νεαρούς μετανάστες, κυρίως από Ασία δευτερευόντως από Αφρική. Υπολόγισα ότι ο αριθμός τους θα έφτανε τους τετρακόσιους.

Έλληνες ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Όχι μόνο τα καθίσματα ήταν γεμάτα, αλλά και οι διάδρομοι σε όλο το βαγόνι είχε όρθιους ακόμη και ξαπλωμένους στο δάπεδο μετανάστες.Η τουαλέτα είχε καταντήσει σε άθλια κατάσταση. Με την κούραση αποκοιμηθήκαμε και όταν ξυπνήσαμε διαπιστώσαμε ότι έλειπε η τσάντα μου, που είχα βάλει δίπλα στην βαλίτσα μας.

Ρωτήσαμε τον ελεγκτή, αν αυτή η κατάσταση συμβαίνει συχνά κατά την βραδινή διαδρομή και μας επιβεβαίωσε ότι αυτό συμβαίνει τακτικά εδώ και αρκετούς μήνες. Παλιά που ταξίδευα βράδυ δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Κατά την κάθοδό μας διαπιστώσαμε ότι τους μετανάστες, τους περίμεναν με τα κινητά στο χέρι πάρα πολλοί ομογενείς, που πιθανόν ή θα ήταν διακινητές, είτε φίλοι και συγγενείς, είτε υπεύθυνοι ΜΚΟ, που τους διακινούν.

Αστυνομία πουθενά, ούτε ίχνος. Μόνο δύο «σεκιουριτάδες», τους οποίους ρωτήσαμε στον Σταθμό Λαρίσης, αν αυτή η κατάσταση είναι καθημερινή και από πότε πήρε μεγάλες διαστάσεις. Μας επιβεβαίωσαν την βιωματική μας εμπειρία ότι η κατάσταση υπάρχει εδώ και καιρό και συνεχώς επιδεινώνεται, γιατί κατεβαίνουν εκατοντάδες κάθε φορά από το τραίνο ανεξέλεγκτα κατά την νυχτερινή διαδρομή και εξαφανίζονται στην χοάνη της Αθήνας, προς το παρόν κυρίως στις γνωστές υποβαθμισμένες περιοχές, όπου πια δεν θα υπάρχει δυνατότητα να δει κανείς κάποιον Έλληνα να κυκλοφορεί κυρίως το βράδυ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο slpress.gr




Τούρκοι αγοράζουν από σπίτια μέχρι ολόκληρες πολυκατοικίες στην Ελλάδα – Που αποσκοπούν;
ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ  ΓΩΝΙΑΚΑ  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.  ΠΡΩΗΝ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ.  ΣΕ  ΜΑΧΕΣ  ΕΝΤΟΣ  ΠΟΛΕΩΝ  ΤΟ  ΓΩΝΙΑΚΟ  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.

Οι περιοχές που επιλέγουν οι Τούρκοι είναι κυρίως στα Νότια Προάστια του Ν. Αττικής (Γλυφάδα, Βούλα, Π. Φάληρο, Βάρκιζα) με ποσά που να μη ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ αλλά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκη κυρίως στη περιοχή της Αγίας Σοφίας.
Δεν είναι λίγοι οι Τούρκοι που επιλέγουν να επενδύσουν σε ομάδα ακίνητων (2-3 ακίνητα) στο κέντρο της Αθήνας συνολική αξίας 250.000 – 300.000 ευρώ, ενώ πολλοί αναζητούν ολόκληρες πολυκατοικίες σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται.
Ταυτόχρονα όμως υπάρχει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για ακίνητα απόδοσης στο κέντρο της Αθήνας καθώς και για ακίνητα στο Λουτράκι και στη Κόρινθο.
(Θεμιστοκλής Μπάκας- Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates).


Το μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο της Κωνσταντινούπολης «Turyap» άνοιξε πολυτελή υποκαταστήματα στη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη και με τη συνεργασία Ελλήνων αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών και διακοσμητών(όπως αποκαλύπτεται στο site της εταιρείας) αγοράζει σε τιμές ευκαιρίας σπίτια και επιχειρήσεις Ελλήνων.
Το τουρκικό real estate διακινεί πακτωλό χρημάτων και αυτό φαίνεται στις αγγελίες με τις πολυτελείς βίλες, τις μεζονέτες και τα εξοχικά που έχει ήδη αγοράσει όχι μόνο στην Αττική, αλλά και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και την Πελοπόννησο.  Στην ιστοσελίδα του «Turyap», οι στόχοι του γραφείου αναφέρονται ξεκάθαρα: «Κύρια δραστηριότητα της “Turyap Athens” είναι η προώθηση ακινήτων αξίας 250.000 ευρώ και άνω σε Τούρκους που επιθυμούν να λάβουν άδεια διαμονής από Ελλάδα. 
Ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου είναι ο Azmi Zeki Sariday, πρώην στρατιωτικός που έχει δημιουργήσει μια «αυτοκρατορία» στην αγορά και πώληση ακινήτων.
Η «Turyap» είναι η μεγαλύτερη εταιρεία real estate franchise στην Τουρκία. Ιδρύθηκε το 1985 στην Κωνσταντινούπολη, απασχολεί πάνω από 1.500 κτηματομεσίτες και το χαρτοφυλάκιό της ξεπερνά τα 25.000 ακίνητα σε όλη την Τουρκία. Σήμερα μετρά 320 γραφεία franchise σε 43 πόλεις της Τουρκίας, καθώς και στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, στην Κωνστάντα της Ρουμανίας, πολύ πρόσφατα στην Ολλανδία και τέλος στην Ελλάδα.
Η διείσδυση των Τούρκων στην ελληνική αγορά ακινήτων είναι τεράστια και αυτό φαίνεται από τα σπίτια που διαφημίζουν και είναι έτοιμα προς πώληση.  Υπάρχουν όμως και άλλες κατηγορίες Τούρκων επενδυτών, όπως π.χ. εκείνοι που αναζητούν μικρά εξοχικά στα νησιά, κυρίως στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, την Κρήτη, αλλά και τη Θάσο. Επίσης, ενδιαφέρον εκφράζεται και για ακίνητα στη Βόρεια Ελλάδα, κυρίως σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.


Χώρα υπό κατοχή: Μαροκινοί και Αλγερινοί έκαναν έφοδο για κατάληψη αστυνομικού τμήματος στη Θεσσαλονίκη!

Πρωτοφανές καταστάσεις σε όλη την Ελλάδα με τους παράνομους αλλοδαπούς, οι οποίοι πλέον φέρονται ως η χώρα να τους ανήκει, να είναι προτεκτοράτο τους.
Σε μία ενέργεια χωρίς προηγούμενο για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης προχώρησε χθες το βράδυ μία ομάδα παράνομων μεταναστών, όπως αναφέρει το thestival.
Είκοσι περίπου Αλγερινοί και Μαροκινοί, που δεν έχουν έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα, αλλά και κανείς δεν τους απελαύνει ούτε και πρόκειται βέβαια επιχείρησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου!
Το περιστατικό έγινε χθες, στις 22:30. Τα άτομα ήταν συγκεντρωμένα από νωρίς μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ξαφνικά, κινήθηκαν αιφνιδιαστικά όλοι μαζί προς την είσοδο του τμήματος με σκοπό να περάσουν στο εσωτερικό του. Η αντίδραση του σκοπού που φρουρούσε την είσοδο του τμήματος ήταν άμεση.
Με τη βοήθεια συναδέλφων του, ο σκοπός κατάφερε να εμποδίσει την είσοδο των αλλοδαπών στο κτίριο.
Η άφιξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ανάγκασε τους επίδοξους εισβολείς να τραπούν σε φυγή. Ένας από αυτούς συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.
Ούτε ο συλληφθείς ούτε και κανείς άλλος από την ομάδα των 20 αυτών αλλοδαπών πρόκειται να απελαθεί. Σε αυτό το σημείο διάλυσης έχει φτάσει η χώρα.

Ξεπέρασε καθαρά το Σύριζα η Ν.Δ. Το τελευταίο κατόρθωμά της  είναι ν’ ανοίξει το Γενί τζαμί στη Θεσσαλονίκη. Επί χρόνια ο Ερντογάν προσπαθούσε να πείσει  τους ‘Ελληνες πρωθυπουργούς για το άνοιγμα του Γενί τζαμί. Τα κατάφερε τελικά με τον τουρκόφιλο Μητσοτάκη, που μέσω του κυβερνητικού του εκπροσώπου δήλωσε ότι το αίτημα των Τούρκων είναι ώριμο.
Το αίτημα των Ελλήνων ν’ ανοίξει η Αγιά Σοφιά δεν είναι ώριμο για το Μητσοτάκη. Είναι ικανός να κάνει τζαμί ακόμα και μέσα στην Ακρόπολη και το Λευκό Πύργο.
Η Νέα Δημοκρατία, στα πλαίσια της ανανέωσής της και του συγχρωτισμού της με την παγκοσμιοποίηση και την πολιτική ορθότητα, έχασε τελείως την εθνική και την πατριωτική της συνείδηση και ταυτίστηκε πλήρως με τις επιταγές της Νέας Τάξης πραγμάτων.  Το εν λόγω κόμμα είναι ένα ερμαφρόδιτο σύμπλεγμα διαφόρων πολιτικών παραγόντων και συμβούλων, οι οποίοι πολλοί από αυτούς είχαν ξεκινήσει την πολιτική τους καριέρα στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο μαρξισμός και ο μετα-μετα μαρξισμός (μετα-μετα μοντερνισμός) αποτελεί το ιδεολογικό και ηθικό δεκανίκι του νεοφιλελευθερισμού, της παγκοσμιοποίησης και της ρητορικής της παγκοσμιοποίησης, δηλαδή της πολιτικής ορθότητας.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  1. Αβραμόπουλος : ¨Είμαστε ευγνώμονες προς την Τουρκία…¨
    Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος-Επίτροπος αρμόδιος για την μετανάστευση, ανέφερε πως κατά το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε ο αριθμός των ασυντακτων μεταναστών προς την Ελλάδα, πρόσθεσε πως είναι ανάγκη να εμποδιστούν αυτοί οι οποίοι πηγαίνουν από την Τουρκία προς τα εκεί και είπε πως “Ιδιαίτερα την ώρα που συνεχίζονται οι μεταναστευτικές πιέσεις, για όλα αυτά που έκανε η Τουρκία, είμαστε ευγνώμονες. Είναι αναπόφευκτο οι αρχές της Τουρκίας συνεργαστούν με τις αρχές της Ελλάδας. Αυτό θα το εξετάσω αύριο μαζί με την Ελληνική κυβέρνηση.”
    Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλου, ο αρμόδιος για τη μετανάστευση Επίτροπος Αβραμόπουλος, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ και ο πρέσβης της Γαλλίας της Άγκυρας στην Άγκυρα Τσαρλς Φριγιε ο οποίος εκπροσωπούσε τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας που ακύρωσε την επίσκεψή του στην Άγκυρα, λόγω της επίθεσης που έγινε σε αστυνομικούς στο Παρίσι, συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Vilayetler Evi στο Γκιολμπασι, για να εξετάσουν το θέμα της μετανάστευσης.
    Μιλώντας πριν από την συνάντηση ο Αβραμόπουλος είπε ότι η επίσκεψη των Γερμανών και Γάλλων αξιωματούχων στην Άγκυρα αποτελεί απόδειξη πως συνεχίζεται η συνεργασία με την Τουρκία για την διαχείριση του θέματος της μετανάστευσης.
    Ο Αβραμόπουλος δήλωσε πως ” Εξ ονόματος της ΕΕ, ευχαριστώ την Τουρκία για την φιλοξενία και την γενναιοδωρία της με την οποία υποδέχθηκε περίπου 4 εκατομμύρια Σύριους. 25.000 Σύριους από την Τουρκία τους εγκαταστήσαμε στην ΕΕ. Από ευρωπαϊκούς πόρους ήδη έχουν δοθεί τα 5,8 από τα 6 δις ευρώ που προορίζονται για χρήση για τους πρόσφυγες στην Τουρκία. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε χέρι με χέρι με τις τουρκικές αρχές σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο εξετάζοντας τις δυσκολίες του μεταναστευτικού θέματος. Αυτό είναι το κοινό μας συμφέρον.…..
    Είτε το δεχόμαστε είτε όχι βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου οι άνθρωποι κινούνται.……
    Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους με αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα να προσεγγίσουμε τις προκλήσεις με ρεαλιστικό τρόπο. Αυτό είναι προς το κοινό συμφέρον όλων μας. Για την αντιμετώπιση του ζητήματος της μετανάστευσης, αποτελεί δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού με τους Τούρκους φίλους μας και επίσης να είμαστε δίπλα και να υποστηρίξουμε την Τουρκία στο ανθρωπιστική της αποστολή, που αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα.”.….
    https://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-ab-almanya-ve-fransa-ile-goc-sorununu-12491826/
    3/10/2019
    Σχ : Παρόμοιες πρέπει να ήταν και οι δηλώσεις που έκαναν οι ηγεμόνες των Βαλκανίων που ήταν φόρου υποτελείς στον σουλτάνο. “Πολυχρονεμένε, κυρίαρχε Ανατολής και Δύσης, ο Αλλάχ να σου δίνει χρόνια πολλά κ.τ.λ.
    Είχε δεν είχε ο Ερντογάν, τους μάζεψε στην ποδιά του και τους κάνει ότι θέλει… Η Τουρκία είναι μία από τις πηγές του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Η Τουρκία βγάζει ένα κάρο χρήματα από αυτή την ιστορία. Και οι ηγέτες της Ευρώπης φτάνουν να την επαινούν δημόσια για αυτό και να της δίνουν και χρήματα…
    tourkikanea
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ: «Εδώ μιλάμε πλέον για αλλοίωση πληθυσμού»! «Παθογένεια με μετανάστες - Δεν δέχομαι την προσβολή του ελληνικού βιώματος - Είναι αλλοίωση πληθυσμού».
    Για τις δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο χειμώνα για το μεταναστευτικό και τη μηνυτήρια αναφορά που δέχτηκε στη συνέχεια, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο ίδιος θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις.
    «Υπάρχει τρομακτική παθογένεια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μιλάμε με τους μετανάστες. Εγώ αγαπώ τους ανθρώπους, δεν δέχομαι ποτέ την προσβολή του ελληνικού βιώματος. Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει κι εδώ μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ… Πρέπει να σεβαστούν το σπίτι μας.
    Εμείς θέλαμε να τους μυήσουμε σε λογικές της ελληνικής γαστρονομίας. Τους εξηγούσαμε για τη χωριάτικη σαλάτα και μου λέει χούμους και αυτό με εξόργισε. Κι επειδή καταφέρθηκα για όλη αυτή την κατάσταση, ένας τύπος από το πουθενά μου κάνει μήνυση. Βέβαια, ο εισαγγελέας το έβαλε στο αρχείο από ό,τι κατάλαβα. Εγώ έχω κάνει αγωγή σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί με προσέβαλε», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επίμαχη δήλωση του Γιάννη Ζουγανέλη ήταν η εξής: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια. Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει «χούμους». Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό»!
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.

    Ἐὰν ἐπιθυμεῖτε Ἐλευθερία, νὰ εἶσθε περήφανοι γιὰ τὴν χώρα σας.
    Ἐὰν ἐπιθυμεῖτε Δημοκρατία, διατηρήσατε τὴν Ἐθνική σας κυριαρχία.
    Καὶ ἐὰν ἐπιθυμεῖτε εἰρήνη, ἀγαπᾶτε τὸ ἔθνος σας.
    Οἱ σοφοὶ ἡγέτες τοποθετοῦν πάντοτε σὰν προτεραιότητα τὸ καλὸ τοῦ λαοῦ τους καὶ τῆς πατρίδος τους.
    Τὸ μέλλον δὲν ἀνήκει στοὺς παγκοσμιοποιητές.
    Τὸ μέλλον ἀνήκει στοὺς πατριῶτες.
    Τὸ μέλλον ἀνήκει στὰ κυρίαρχα καὶ ἀνεξάρτητα κράτη ποὺ προστατεύουν τοὺς πολῖτες τους, σέβονται τὶς γειτονικὲς χῶρες καὶ τιμοῦν τὶς διαφορὲς ποὺ κάνουν τὴν κάθε χώρα ξεχωριστὴ καὶ μοναδική."
    If you want freedom, take pride in your country.
    If you want democracy, hold onto your sovereignty.
    And if you want peace, love your nation.
    Wise leaders always put the good of their own people and their own country first.
    The future does not belong to globalists.
    The future belongs to patriots.
    The future belongs to sovereign and independent nations who protect their citizens, respect their neighbors, and honor the differences that make each country special and unique.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΤΑ F 16 ΤΗΣ 111 Π. Μ.
    Στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου αλλά και στο βάθος των εγκαταστάσεων διοικητικής μέριμνας της 111 Πτέρυγας Μάχης, αλλά και στα δρομολόγια πρόσβασης σε αυτό συμπίπτουν με τις νέες τοποθεσίες εγκατάστασης προσφύγων.
    Ανάλογες.... συμπτώσεις έχουν λάβει χώρα σε όλη την Ελλάδα κοντά και γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις μεγάλης σημασίας.
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...