ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Ιανουαρίου 2022

Τουρκία και Αλβανία υπέγραψαν μεγάλη στρατιωτική συμφωνία εναντίον της Ελλάδος. Ο Δένδιας πάλι κοιμάται. ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ DRONE ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕIΡΟ ΘΑ ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Υπάρχει άρθρο στην στρατιωτική συμφωνία των δύο γενίτσαρων (Ράμα – Ερντογάν) που να προβλέπει την συμμετοχή της φτιαχτής αλβανικής μειονότητας στην Αθήνα σε ταραχές, αν επιτεθει η Τουρκία στην Ελλάδα;

  

 

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»: «Ήμασταν η μοναδική χώρα του κόσμου που επέβαλε υποχρεωτικότητες ηλικιακές και πρόστιμο για το εμβόλιο. Ο λόγος: ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί υπήρξαν ανίκανοι να πείσουν τον λαό για το αυτονόητο».

 

 

ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ) ΥΓΙΕΙΣ, ΠΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

 

 

 


 Με ομιλία του αργά το απόγευμα στο αλβανικό κοινοβούλιο και την υπογραφή επτά συμφωνιών, εμπορικού, εκπαιδευτικού αλλά και στρατιωτικού χαρακτήρα ολοκλήρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ολιγόωρη επίσκεψή του σήμερα στα Τίρανα.
Τον Ερντογάν υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Ρίνα ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, και αμέσως μετά παρέστη στην πόλη Λιάτσι, βορειοδυτικά των Τιράνων, σε τελετή παράδοσης πεντακοσίων είκοσι διαμερισμάτων που κατασκευάστηκαν με κονδύλια της τουρκικής κυβέρνησης για τους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό του Νοεμβρίου του 2020.
Προς τιμήν του Τούρκου προέδρου αποφασίστηκε να δοθεί το όνομά του στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 Τουρκική άσκηση έρευνας και διάσωσης στο... Καστελόριζο.


Η εκδήλωση, την οργάνωση και τον συντονισμό της οποίας είχε αναλάβει η τουρκική πλευρά, αξιοποιήθηκε από τον Τούρκο πρόεδρο και τον Αλβανό πρωθυπουργό να ανταλλάξουν φιλοφρονήσεις περί αδελφικών σχέσεων μεταξύ των δύο λαών και χωρών.
Ο Τούρκος πρόεδρος ανέδειξε στην ομιλία του τον πρωταγωνιστικό, όπως τον χαρακτήρισε, ρόλο της Τουρκίας στο πλευρό του αλβανικού λαού ενώ ο Ράμα δήλωσε «περήφανος που έχει φίλο τον Ερντογάν».
Ράμα και Ερντογάν μετά την υπογραφή των συμφωνιών έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου με τον Τούρκο πρόεδρο να δηλώνει ότι η χώρα του είναι από τις ισχυρότερες στρατιωτικά στο ΝΑΤΟ και τον Αλβανό πρωθυπουργό να υπογραμμίζει το ρόλο της Τουρκίας για την ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή των Βαλκανίων. Ο Ράμα από την πλευρά του υπογράμμισε επίσης την πολύπλευρη στήριξη της Τουρκίας προς την Αλβανία.
Στην ομιλία του στη Βουλή ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε τις άριστες σχέσεις έξι αιώνων, όπως είπε, που σήμερα δεν είναι απλώς διακρατικές και πολιτικές, αλλά και ανθρώπινες, «σκαλισμένες και στις πέτρες».
Ο Ερντογάν ζήτησε δημόσια από την αλβανική πλευρά «να ανταποκριθεί θετικά στις ευαισθησίες της Τουρκίας» και να διαλύσει τους πυρήνες της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν και να παραδώσει στην Τουρκία στελέχη της που βρίσκονται στην αλβανική επικράτεια.

 

Τουρκική άσκηση έρευνας και διάσωσης στο... Καστελόριζο.
H Τουρκία θέλοντας να «χτυπήσει» θα προχωρήσει μία ημέρα μετά την άφιξη των Rafale, δηλαδή στις 20 Ιανουαρίου σε άσκηση Έρευνας και Διάσωσης νοτίως του Καστελόριζου.


Εκεί αναμένεται να υπάρξει και κινητικότητα μη επανδρωμένων αεροσκαφών της Τουρκίας που η αλήθεια είναι πως ειδικά οι τελευταίες υπερπτήσεις τους πάνω από την νησίδα Κανδελιούσσα Παρασκευή, Σάββατο και Δευτέρα έχουν δημιουργήσει ένα σκεπτικισμό ως προς την επιλογή της συγκεκριμένης νησίδας από το τουρκικό επιτελείο.
Γιατί τέσσερις φορές στοχοποιήθηκε η Κανδελιούσσα;

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

6 σχόλια:

  1. Τι ετοιμάζουν οι τζιχαντιστές στην Πατρίδα μας;
    Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών, τα οποία χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές πριν από τις επιθέσεις τους, εντοπίστηκε από το Λιμενικό Σώμα σε Ρόδο και Μεγίστη.
    Την ίδια ώρα η ελλαδική κυβέρνηση του Μητσοτάκη κατασκευάζει υπερπολυτελείς δομές λαθρομεταναστών στον Έβρο και στα νησιά μας. Οι δομές αυτές θα αποτελέσουν την πέμπτη φάλαγγα, όταν το αποφασίσουν οι γείτονές μας. Γι' αυτό στέλνουν και τα συγκεκριμένα χάπια στο σύνορά μας.
    Το κυβερνητικό πρόγραμμα του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ για την λαθρομετανάστευση προβλέπει:
    «Αφού κλείσουν τα σύνορα και απαλλαγούμε από παράνομες δραστηριότητες εκ μέρους ΜΚΟ, η καταστολή της λαθρομετανάστευσης θα ολοκληρωθεί με την εφαρμογή του νόμου περί απελάσεως των παράνομων αλλοδαπών που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Θα εφαρμοστεί Ειδικό Επιχειρησιακό Σχέδιο με αντίστροφη Διακλαδικότητα, στο οποίο θα παίξει καίριο ρόλο η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών».
    Δημήτριος Βαλασίδης,
    Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας.
    Τομεάρχης Δημ. Διοίκησης
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλίας Κασιδιάρης: «Το σχέδιο Μητσοτάκη να γεμίσει με ισλαμικά χωριά τα σύνορα της πατρίδας μας, έλαβε δυναμική απάντηση».
      Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε τα σημερινά γεγονότα στον Έβρο και την αντίσταση των Ακριτών μας στην πολιτική εποικισμού που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία. Όπως πάντα, είναι ο μοναδικός που στις καταγγελίες του δεν φοβάται να αναφερθεί σε ονόματα και αποδείξεις.
      Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Το σχέδιο Μητσοτάκη να γεμίσει με ισλαμικά χωριά τα σύνορα της πατρίδας μας, έλαβε δυναμική απάντηση από τους ηρωικούς Ακρίτες του Έβρου.
      Το αμαρτωλό τρίγωνο ΤΕΡΝΑ - Γεραπετρίτη - οικογένεια Μητσοτάκη πίσω από τα πανάκριβα hotspot των λαθρομεταναστών».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Η Άγκυρα περικυκλώνει την Ελλάδα από το Βορρά: Η Αλβανία προμηθεύεται τουρκικά drones. 20.01.2022
    Το αλβανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την προμήθεια τουρκικών drones αξίας οκτώ εκατομμυρίων και διακοσίων χιλιάδων ευρώ.
    Σύμφωνα με την αλβανική κυβέρνηση η αστυνομία αναμένεται να χρησιμοποιήσει τα τουρκικά drones για να ελέγξει το έδαφος της Αλβανίας και να συμβάλει στην εθνική ασφάλεια.
    Δεν είναι γνωστό πότε θα παραδοθούν τα drones.
    Η Αλβανία θα δώσει συνολικά 8,2 εκατ. ευρώ για την αγορά στρατιωτικών drones από την τουρκική εταιρεία Baykar Defense.
    Φαίνεται ότι το στρατηγικό σχέδιο της Άγκυρας για περικύκλωση της Ελλάδας δουλεύει ρολόι…
    Ο κυβερνητικός προϋπολογισμός που τροποποιήθηκε στις 22 Ιουνίου διαθέτει το χρηματικό ποσό στο αλβανικό Υπουργείο Άμυνας για το σκοπό αυτό.
    Πρόπερσι, η Αλβανία έγινε ο πρώτος αγοραστής ενός συστήματος αντι-drone που αναπτύχθηκε από μια τουρκική αμυντική εταιρεία – την National War Technologies Defense Systems Inc.
    Πρόκειται για τουρκικό σχεδιασμό με εφαρμογή στα ελληνοαλβανικά σύνορα, που δρομολογείται το επόμενο διάστημα. Τουρκικά μέσα θα αξιοποιηθούν σε επιχειρήσεις επιτήρησης των ελληνοαλβανικών συνόρων, σε χρονική περίοδο που η Αθήνα έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια την αποδυνάμωση της μεθορίου από στρατιωτική παρουσία, καθώς τα τελευταία χρόνια εκτιμήθηκε ότι ο μόνος κίνδυνος κείται ανατολικά παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει άρση του εμπολέμου με την Αλβανία!
    Η έγκριση για την αγορά των τουρκικών εναέριων πολεμικών συστημάτων έγινε έπειτα από αλλεπάλληλες επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στα Τίρανα, αλλά η συμφωνία έκλεισε κατά την επίσκεψη του Αλβανού ΥΠΕΣ Μπίλνταρ Κούτσι στην Τουρκία.
    Υπάρχει λόγος που η συμφωνία έγινε με το αλβανικό υπουργείο Εσωτερικών καθώς τα τουρκικά drones θα ενταχθούν στην αλβανική αστυνομία και έτσι τα Τίρανα και η Άγκυρα θα έχουν εικόνα στο πλήρες μήκος της ελληνοαλβανικής μεθορίου και της ευρύτερης περιοχής.
    Να προσθέσουμε ότι οι χειριστές των εναέριων μέσων θα είναι αμιγώς Τούρκοι στρατιωτικοί.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η χώρα είναι άρρωστη! [Του Θ. Χατζηγώγου].
    ΓΙΑΤΙ, ΑΡΑΓΕ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;
    Οι τοίχοι της Αθήνας γέμισαν με συνθήματα εναντίον των Ελλήνων!..
    Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ
    Το έχω γράψει επανειλημμένως: ΑΝ σε κάποιο τοίχο της Αθήνας γράψεις υβριστικά συνθήματα εναντίον των κιναίδων, του Μωάμεθ ή των Εβραίων, αμέσως τα συνεργεία του Δήμου θα σπεύσουν να τα σβήσουν. Αν γράψεις κάποιο σύνθημα εναντίον των Ελλήνων, ουδείς θα ενδιαφερθεί να το σβήσει και οι ύβρεις θα μείνουν επί μήνες χαραγμένες πάνω στους τοίχους. Τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο κάποιοι δήλωσαν σοκαρισμένοι με τα ανθελληνικά συνθήματα που έχουν κατακλύσει τους τοίχους του Κέντρου της Αθήνας (Κυψέλη, Άγιος Παντελεήμονας, Μεταξουργείο κλπ) εναντίον ημών των Ελλήνων.
    Μεταφέρω μερικά για την Ιστορία: 1. «Σήκω και τρέχα όπως το ’22» 2. «Ελληνική οικογένεια στάζεις αίμα» 3. «Σκατά στην Ελλάδα» 4. « Στο διάολο η Ελλάδα» 5. «Στο διάολο η Οικογένεια και η Πατρίς / το μέλλον αυτής της γειτονιάς είμαστε εμείς» 6. «Να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς» 7. «Έλληνες είστε και φαίνεστε» 8. «Γαμιέται ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία» 9. «Η Μακεδονία είναι ομοφυλοφιλική» 10. «Antifa παιδεία στου κέντρου τα σχολεία»!..
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι κανένα από τα αισχρά αυτά συνθήματα που γράφουν οι Αντίφα στους τοίχους της Ελληνικής Πρωτεύουσας δεν φιλοτιμήθηκε να σβήσει ο Δήμος Αθηναίων. Αν επρόκειτο για ύβρεις εναντίον των κιναίδων, των Εβραίων ή του Προφήτη Μωάμεθ, τα συνθήματα θα είχαν σβηστεί εν ριπή οφθαλμού. Προσφάτως, μέσα σε ελάχιστες ημέρες από τα αποκαλυπτήριά του, μουτζουρώθηκε ένα πανέμορφο graffiti στο 133ο δημοτικό σχολείο της Κυψέλης, στην συμβολή των οδών Κυψέλης και Τροίας. Παρίστανε καλλιτεχνικά την Μπουμπουλίνα, τον Κολοκοτρώνη και τον Κανάρη, αλλά κανένα Δελτίο Ειδήσεων Καναλιού δεν ασχολήθηκε. Αν είχε βανδαλιστεί κάποιο graffiti με τον πάμπλουτο Νιγηριανό καλαθοσφαιριστή Αντετοκούνμπο, θα είχει γίνει πρώτη είδηση στα ΜΜΕ για μέρες, προκειμένου να στηλιτευθεί ο ρατσισμός των Ελλήνων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ;
      Μου λένε συχνά γιατί τα βάζω με την Ορθόδοξη Εκκλησία και την καταγγέλλω ως την βασική υπεύθυνη για την κατάντια του Πατριωτισμού στην Ελλάδα. Θα το πω αλλιώς για να το καταλάβετε:
      Με αφορμή την Επέτειο της περυσινής εισβολής στο Καπιτώλιο στις 6 Γενάρη του 2021 επί Προεδρίας του ηττηθέντος στις Εκλογές Ντόναλντ Τράμπ, οι Αμερικάνικες εφημερίδες έχουν γεμίσει με άρθρα που καταγγέλλουν τον «Χριστιανικό Εθνικισμό» ως τον βασικότερο σύμμαχο του Τράμπ!..
      ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ: Οι Λευκοί Χριστιανοί Αμερικανοί ψήφισαν συντριπτικά τον Τράμπ σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Οι εν Ελλάδι χριστιανοί ψήφισαν μαζικά το 2015 τον άθεο Τσίπρα και το 2000 τον αντίχριστο Σημίτη που αφαίρεσε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες!..
      ΜΕΤΑΦΕΡΩ μερικά αποσπάσματα από ένα πρόσφατο άρθρο των «New York Times» που πρόσκεινται στους Δημοκρατικούς: «Ο χριστιανικός εθνικιστικός συμβολισμός ήταν παντού στα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου… Οι πάστορες, οι εκκλησίες και τα θρησκευτικά μέσα ενημέρωσης είναι από τις πιο αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για πολλούς ψηφοφόρους. Οι χριστιανοί εθνικιστές ηγέτες έχουν ιδρύσει εθνικές οργανώσεις και πρωτοβουλίες με πλούσια χρηματοδότηση για να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός. Η απόπειρα πραξικοπήματος δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ακλόνητη αίσθηση δίωξης που έχουν καλλιεργήσει οι ηγέτες του Χριστιανικού Κινήματος στην ίδια βάση ψηφοφόρων. Ο Χριστιανικός Εθνικισμός ξεκινά σήμερα με την πεποίθηση ότι οι συντηρητικοί χριστιανοί είναι η πιο καταπιεσμένη ομάδα στην Αμερικανική Κοινωνία. Μεταξύ των ηγετών του κινήματος, είναι θέμα ρουτίνας να ακούγονται ότι έχουν εμπλακεί σε μια «μάχη ενάντια στην Τυραννία» και ότι η Βίβλος μπορεί σύντομα να τεθεί εκτός νόμου. Σε χριστιανικά εθνικιστικά συνέδρια για τα οποία έχω κάνει ρεπορτάζ , έχω ακούσει ομιλητές να κάνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν τους εξεγερμένους της 6ης Ιανουαρίου»!..
      ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ: Στην Αμερική ο βασικότερος τροφοδότης των Πατριωτικών Ιδεών είναι οι διάφορες Χριστιανικές Εκκλησίες, Προτεσταντικές στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Εδώ στην Ευρώπη ο ίδιος ο Πάπας είναι ο φανατικότερος συμπαραστάτης των ισλαμιστών εισβολέων. Εδώ στην Ελλάδα αρκετοί Δεσποτάδες ψηφίζουν Σύριζα και εκατοντάδες χιλιάδες πιστοί Ορθόδοξοι θα ξαναψηφίσουν τον άθεο Τσίπρα, γιατί είναι υπέρ των προσφύγων, των φτωχών και των κατατρεγμένων, όπως ήταν και ο Χριστός! Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια…
      1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 13ης Ιανουαρίου 2022
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. Γερμανίδα μάθαινε Γερμανικά σε ισλαμιστές – αυτοί την μαχαίρωσαν…
    Αυτά συμβαίνουν στη Γερμανία, αλλά δεν θα αργήσουν να έρθουν και στη χώρα μας, με τόσους “επενδυτές” που έχει μαζέψει ο Μητσοτάκης και η παρέα του.
    Μια Γερμανίδα, 58 ετών, φρόντιζε εθελοντικά τα δημόσια παρτέρια και μάθαινε Γερμανικά σε “πρόσφυγες”. Ένας Αφγανός αντί για “ευχαριστώ” της έκοψε το λαιμό. Γιατί; Διότι λέει οι γυναίκες δεν πρέπει να εργάζονται…
    Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Αφγανός πρόσφυγας τραυματίζει την ερασιτέχνη κηπουρό τόσο άσχημα που οι γιατροί αναγκάζονται να τη βάλουν σε κώμα.
    Η διάγνωση είναι συγκλονιστική: η επίθεση έχει καταστρέψει ανεπανόρθωτα την κύρια αρτηρία που τροφοδοτεί με αίμα την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου. Υποφέρει από ένα σοβαρό εγκεφαλικό έμφραγμα, το οποίο καταλήγει στο θάνατο του μεγαλύτερου μέρους της αριστερής πλευράς του εγκεφάλου. Η Ρεγγίνα Γ. χάνει την ικανότητα ομιλίας και παραλύει στη μία πλευρά.
    Όταν η αστυνομία πήρε τον Abdul Malik H., είπε σε έναν αξιωματικό ότι «έστειλε τη Regina G. στον παράδεισο». «Οι γυναίκες δεν πρέπει να εργάζονται».
    Εδώ και χρόνια φροντίζει τους παραμελημένους χώρους πρασίνου στο Βερολίνο. Και για 20 χρόνια βοήθησε πρόσφυγες να μάθουν γερμανικά, στη συνέχεια να σπουδάσουν και να εργαστούν στη Γερμανία.
    Η Regina G. βρίσκεται σε κλινική νευρο-αποκατάστασης, όπου μαθαίνει να κάθεται, να στέκεται, να περπατά, να τρώει και να μιλάει. Η μόνη λέξη που αυτή η κάποτε χαρούμενη γυναίκα μπορεί να φέρει στα χείλη της αυτή τη στιγμή είναι «όμορφη… όμορφη», σύμφωνα με τον γιο της.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...