ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Δεκεμβρίου 2021

ΑΡΘΡΑ 2021


Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Τageszeitung: "Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ".




ΑΡΘΡΑ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2021


Ζήνων Παπαζάχος: ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


 Ζήνων Παπαζάχος: Η ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΚ(εσ) ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: «Ο ΦΛΩΡΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2021, 200 ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821». (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Ο ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΡΥΣ ΤΟΥ ΔΩΔΩΝΑΙΟΥ ΔΙΑ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ". (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 (zenonpapazaxos.blogspot.com)



Ζήνων Παπαζάχος: ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ". (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ; Ο Ματ Χάνκοκ, ο Βρετανός υπουργός Υγείας είναι «απίστευτα ανήσυχος» για τη νοτιοαφρικανική παραλλαγή του Covid-19. (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Α΄ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Β' (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: O ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΣ Α΄ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΣ Β' (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, O ΞΕΡΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΣΘΗΡ - Α΄ ΜΕΡΟΣ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΞΕΡΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΣΘΗΡ - Β΄ ΜΕΡΟΣ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΞΕΡΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΣΘΗΡ - Γ΄ ΜΕΡΟΣ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ σε τουρκικό βαλλιστικό κίνδυνο: «Ολοκληρώσαμε τις παραδόσεις των πυραύλων BORA με εμβέλεια 280 χλμ». Δυστυχώς είναι μη ανασχέσιμοι. (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: TO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΑΝΑΡΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΠΩΣ : «Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ». (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Για το έτος 2019 κατεγράφησαν πεντακόσια είκοσι τέσσερα (524) περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας, Πεντακόσια τέσσερα (504) περιστατικά αφορούν στην Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία και (5) πέντε περιστατικά αφορούν στον Ιουδαϊσμό. Σιωπηρή διαμαρτυρία κατά του αντισημιτισμού έγινε την Κυριακή 3 Μαΐου 2018, ύστερα από την αποτροπιαστική πράξη βανδαλισμού των μαρμάρων. Φορώντας καπέλα και κρατώντας πανώ με το σύνθημα «WHY? ΓΙΑΤΙ;» σχηματίσθηκε μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τα μάρμαρα που οι βάνδαλοι έσπασαν το Σάββατο 5 Μαΐου. Στη σιωπηρή διαμαρτυρία παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος, η Πρέσβυς του Ισραήλ στην Ελλάδα Ιρίτ Μπεν Άμπα, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζής, η Γεν. Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Λευτέρης Παπαγιαννάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας και εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γεράσιμος Μπενετάτος, η Μορφωτική Ακόλουθος της Γερμανικής πρεσβείας Μόνικα Φρανκ, ο εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου WJC Omri Segelman, η τ. Γ.Γ. Ισότητας κα Βάσω Κόλλια, και εκπρόσωποι πολλών Θρησκευτικών Κοινοτήτων στην Ελλάδα. Για τα 504 περιστατικά κατά των Ελληνικών ναών δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας εκτός του Λαγού. Γι αυτό πρέπει ο άτιμος να μπει γρήγορα φυλακή. Ερώτηση στην Κομισιόν κατέθεσε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της ΕΛΑΣΥΝ, Ιωάννης Λαγός σχετικά με το ανησυχητικό φαινόμενο του βανδαλισμού ελληνορθόδοξων ναών από λαθρομετανάστες. (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: «Ενωμένος Ελληνισμός» Δημόσια ομιλία του Μ. Καλόπουλου στα ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2010 (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ. (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ". (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ. ΜΟΝΟ 5 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ 60 ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ. ΔΕΝΗ, ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ.: «Κυριάκο: 59 έχεις στην Κυβέρνηση και μόλις 5 πάνω από τα Τέμπη. Όσους και από το…”Ποτάμι”! Η ΝΔ για μας τους ταπεινούς νυν και πρώην (κυρίως αυτό!) οπαδούς της, δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ από Κρητικούς, Πελοποννήσιους, “Ποταμίσιους” και μια κλειστή κυριλέ κάστα από ανθρώπους που δεν άσκησαν ποτέ την επιστήμη τους στο ελεύθερο επάγγελμα. Είναι κάτι άλλο. Ή μάλλον ήταν… Ο βορράς δεν είχε τέτοιου βεληνεκούς στελέχη να τα αξιοποιήσει το κράτος»; (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Die Welt: Η Τουρκία κατασκευάζει ατομική βόμβα; ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ». (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. «ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ»! (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ανταλλαγή πυρηνικών και πυραυλικών τεχνολογιών μεταξύ Τουρκίας και Πακιστάν. (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Ζήνων Παπαζάχος: ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΨΥΧΗ (zenonpapazaxos.blogspot.com)






ΑΡΘΡΑ  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2021


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΓΙΟΡΟΥΜΠΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ.










ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ (ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ - ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο Ζ.Π.) ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ; Σύμφωνα με τα όσα είπε στην ενημέρωση για τις φωτιές, το απόγευμα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην περιοχή της Ηλείας ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα 7 πυρκαγιές την Τετάρτη…





ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2021. Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙ, ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ, ΝΑ ΩΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: «ΚΑΨΤΕ ΜΕ».




Η ΧΑΡΟΥΠΙΑ, ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΪΕΣ.









Η ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ. ΟΙ ΔΟΕ ΔΕΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ.












 

 


 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...