ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Δεκεμβρίου 2021

ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ. Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ KAI ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ: Χάθηκαν οι όρχεις από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νεολαία. Αποκόπηκαν χημικά. Οι περισσότεροι άνδρες κυκλοφορούν πλέον χωρίς όρχεις, τεστοστερόνη και σπερματοζωάρια. Δεν μπορούν και δεν πρόκειται να αντιδράσουν σε τίποτε. Δεν θέλουν αγώνες, επιζητούν την ησυχία τους, αλλιώς προτιμούν τον θάνατο. Οι λίγοι αντιδραστικοί (με όρχεις) είναι στις φυλακές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΟΣΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1970. Η κόρη του Ομπάμα: «Φανταστείτε έναν Κόσμο χωρίς Λευκούς». Ένας άνδρας με μειωμένο ανδρισμό είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του. Γι αυτό αφαιρούν την αναγραφή φύλου στις ταυτότητες στο Βέλγιο. Γι αυτό η Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ υπουργός της Σουηδίας. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.





Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.



Καθηγητής Νομικής Κ. Βαθιώτης: «Προδότης ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου - Πολιτικός παιδεραστής ο πρωθυπουργός».


Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό».


Έγγραφο-ντοκουμέντο: Η ΕΕ ζητά να ξεγράψουμε τα Χριστούγεννα για να μην «ενοχλούνται» οι ΛΟΑΤΚΙ! 


Πρόβα συγκυβέρνησης ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με κοινή υπερψήφιση του αναγκαστικού εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών!


Η  "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"

«Όχι» του Εφετείου στο αίτημα αποφυλάκισης Μπαρμπαρούση και Κορκοβίλη.



Σε απόφαση του 1973 ανέτρεξε ο Τζο Μπάιντεν για να δικαιολογήσει τις αμβλώσεις.


Οι  Έλληνες έγιναν βρεφοποιημένοι πολίτες από τον  πολιτικό παιδεραστή  Μητσοτάκη.

Ο νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, εξαπέλυσε επίθεση με πρωτοφανείς - σφοδρότατους  χαρακτηρισμούς, κατά όσων έλαβαν την απόφαση για τον αναγκαστικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών, αλλά και όσων δεν αντέδρασαν σε αυτήν.

Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Συγκεκριμένα είπε: «Δυστυχώς δεν έκανα λάθος, του μελετάω κάθε μέρα εδώ και 20 μήνες. Το πρόβλημα είναι ότι ο ελληνικός λαός είναι ακόμα στον καναπέ του. Αυτός που έγραψε το χθεσινό κείμενο πρέπει να ήταν ή πιωμένος ή να είχε πάθει εγκεφαλικό. Μελετώντας αυτά που είπε πραγματικά δεν το πίστευα αυτά που άκουγα» 


«Πως και δεν κυκλοφόρησε από τα συστημικά παπαγαλάκια, η πληροφορία της υποχρεωτικότητας της ηλικιακής ομάδα 60 και άνω; Πρόκειται για απόλυτο αιφνιδιασμό. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους πολίτες σα να είναι βρέφη, με τη λογική του παιδεραστή. Είμαστε τα αιχμάλωτα, συστηματικά κακοποιούμενα βρέφη τους.  Τι πέτυχε λοιπόν ο πολιτικός παιδεραστής κος Μητσοτάκης με τον αιφνιδιασμό αυτόν;

Τρομοκράτησε τους βρεφοποιημένους πολίτες, προκαλώντας τους ένα ισχυρό σοκ. Στον πανικό τους κάποιοι ηλικιωμένοι ήδη έκλεισαν ραντεβού για να γλιτώσουν. Κάποιοι άλλοι όμως, ένιωσαν τέτοια ταραχή που από χθες μετρούν συνεχώς την πίεσή τους. Καλώ λοιπόν τους προδότες εισαγγελείς και πρωτίστως τον αρχιπροδότη εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να μου απαντήσει: Αν μετά από τη χθεσινή απάνθρωπη ανακοίνωση του πρωθυπουργού, υποστούν έμφραγμα κάποιοι ηλικιωμένοι και πεθάνουν, ο Μητσοτάκης δε θα ευθύνεται για δολοφονία εκ προθέσεως;

 

Ο άνθρωπος πρέπει να πάσχει από ψυχική νόσο. Δεν είναι δυνατόν να έχει τα κότσια να βγαίνει να μιλάει προ των Χριστουγέννων, χύνοντας τέτοιοι δηλητήριο. Υποτίθεται ότι βασανίστηκε για να πάρει την απόφαση σε βάρος των ευάλωτων Ελλήνων. Δεν σκέφτηκε ότι θα τους προκαλέσει ισχυρό σοκ με κίνδυνο να τους στείλει στον Άδη;», είπε χαρακτηριστικά.

«Ξέρετε τι έλεγε ο κ. Βαρουφάκης στις 30/9;  Άλλος συνωμότης και προδότης αυτός. «Ας υποθέσουμε, έλεγε, πως παίρνετε την απόφαση, κάθε πολίτης που δεν θα έχει εμβολιαστεί να πληρώνει χαράτσι 100 ευρώ το μήνα, τα οποία για να πείσετε και την αντιπολίτευση , θα πηγαίνουν όλα στο ΕΣΥ για να το θωρακίσουμε» σημείωσε ο κ. Βαθιώτης προσθέτοντας ότι ο κ. Βαρουφάκης υποστήριζε «εάν το κάνετε, κάποιοι θα εμβολιαστούν, αλλά θα έχετε τσιμεντώσει αυτούς που αρνούνται το εμβόλιο» «Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Είναι όλοι μια κοινοβουλευτική συμμορία» τόνισε ο κ. Βαθιώτης.

«Έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Το ότι υπάρχει μόνο ένας στο κοινοβούλιο, που λέει την αντίθετη άποψη, εμένα δε με καθησυχάζει. Έχουμε κοινοβουλευτική δικτατορία. Για να μας πείσουν για το αντίθετο οι Έλληνες βουλευτές θα πρέπει, όταν έρθει αυτή η επαίσχυντη ρύθμιση στο κοινοβούλιο, να την καταψηφίσουν. Εάν δεν καταπέσει αυτός ο φασισμός, τότε είναι όλοι συμπαίχτες σε αυτή την απίστευτη συνομωσία σε βάρος του ελληνικού λαού», ανέφερε.

«Γιατί είναι εντελώς αναξιόπιστος ο κος Μητσοτάκης και όλη του η κυβέρνηση; Είχαν πει ότι δεν θα επεκτείνουν την υποχρεωτικότητα. 1/10 όχι στην επέκταση. 9/11 κατηγορηματικό όχι στην επέκταση. Διότι η μέχρι τώρα εμπειρία δείχνει ότι, όχι μόνο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να λειτούργησε αρνητικά. Το ίδιο επανέλαβε και ο κ. Γεραπετρίτης στις 14/9, μόλις δύο εβδομάδες πριν», υπογράμμισε.

«Τολμούν και ζητούν τυφλή εμπιστοσύνη στη κυβέρνηση και στους ειδικούς , αυτοί οι αλήτες που έχουν διαρρήξει το θεσμό της εμπιστοσύνης; Είναι τρομερά αυτά που συμβαίνουν. Ξεχαρβάλωσε το σύστημα υγείας, έδωσε εκατομμύρια ευρώ για την υγειονομική προπαγάνδα και τώρα στερούν τα χρήματα των ευάλωτων ανθρώπων για να στηρίξουν το σύστημα υγείας που οι ίδιοι διέλυσαν. Τέτοιος εμπαιγμός από πρωθυπουργό προς  λαό,  δεν έχει υπάρξει ξανά στην ελληνική ίσως και την παγκόσμια ιστορία».

Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ  ΣΤΑ  ΚΑΦΕΝΕΙΑ

«Καίγεται ο κόσμος έχουμε δικτατορία και τολμούν να ενδιαφέρονται για το πως θα πιουν τον καφέ τους και να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο σε γιγαντοθόνες, κλεισμένοι μέσα στα καφενεία. Αυτό είναι το χάλι μας.  Είναι  ντροπή και για τους συναδέλφους μου, διότι δεν είναι δυνατόν αν είμαι ο μόνος που δίδασκε ποινικό δίκαιο και αναγνωρίζει την αλητεία αυτή τη στιγμή και τον εμπαιγμό;  Το ότι οι συνάδελφοί μου έχουν βουλώσει το στόμα τους για τόσο χρονικό διάστημα, είναι φρικτό.  Είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες», πρόσθεσε.

«Βαδίζουμε πρόσω ολοταχώς σε παγκόσμια κυβέρνηση. Τώρα στην εποχή της υγειονομικής κρίσης, έχουμε τον εμβολιαστικό ΕΝΦΙΑ, αυτά τα 100 ευρώ. Δε μας φτάνει ο κανονικός ΕΝΦΙΑ, θα έχουμε τώρα και τον εμβολιαστικό.1200 ευρώ το χρόνο. Θα έπρεπε να έχει γκρεμιστεί όλο το σύστημα. Δεν υπάρχουν πολίτες, είναι όλοι στον κόσμο τους. Έρχεται τρομερή τιμωρία, όχι από το Μητσοτάκη», είπε.

«Η πανδημία των ανεμβολίαστων, είναι μεγάλο παραμύθι.  Ο όρος αυτός είναι γλωσσικό φετίχ που ακολουθείται και από τους Άγγλους και από τους Γερμανούς και βρίσκω δημοσίευση στο lancet στο επιστημονικό περιοδικό 20/11/21 ο συντάκτης επικρίνει την τακτική των αξιωματούχων Γερμανίας και Αμερικής να στοχοποιούν τους ανεμβολίαστους την ώρα που οι εμβολιασμένοι εξακολουθούν να  διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μετάδοση. Και εξακολουθεί ο αλήτης ο πρωθυπουργός να παίζει το παιχνιδάκι του διχασμού. Καλλιεργεί τον εμβολιαστικό οπαδισμό.

Γιατί αυτό τον βολεύει», σημείωσε. «Είπε ότι τα Χριστούγεννα διαμορφώνουν συνθήκες που είναι πιθανόν να ευνοήσουν την αναζωπύρωση του κορονοιού. Super sos για τους πολίτες αυτή η δήλωση.  Έρχεται και για τους υπόλοιπους η υποχρεωτικότητα. Όσο κάθονται με φραπέ στον καναπέ δεν υπάρχει περίπτωση να αποσοβήσουν τίποτα . Ο εχθρός είναι ήδη έξω από την πόρτα μας. Γιατί μιλάνε για αναζωπύρωση; Πρέπει να μας τρομοκρατούν όπως μας έχουν εκπαιδεύσει, με συγκεκριμένη ορολογία. Όσο περισσότερο μας τρομοκρατούν, τόσο περισσότερο μας ελέγχουν», τόνισε.

 

  

Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό».

 

Σοκάρουν τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.  


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι... είναι και αρσενικό και θηλυκό. Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα. 

https://youtu.be/fzLEfjPSkJ0 





Αναλυτικά όσα είπε: 

«Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό.  Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή.   Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο.   Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Το που βρισκόμαστε τώρα... το είδαμε και στο έγγραφο της ΕΕ που ζητά να ξεγράψουμε μέχρι και τα Χριστούγεννα για να μην «ενοχλούνται» οι ΛΟΑΤΚΙ. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε ξανά ότι αυτή η ομιλία έγινε σε παιδιά δημοτικού, που ακόμα δεν έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα τους. 


 

Έγγραφο-ντοκουμέντο: Η ΕΕ ζητά να ξεγράψουμε τα Χριστούγεννα για να μην «ενοχλούνται» οι ΛΟΑΤΚΙ! 

 «Να μην τα λέτε Χριστούγεννα, αλλά γιορτές», αναφέρει το έγγραφο της Κομισιόν.

 Σάλο έχει προκαλέσει το έγγραφο 30 σελίδων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,   με το οποίο προωθείται... η ισότητα.  Το προκλητικό αυτό έγγραφο έφτασε στην ιταλική εφημερίδα «il Giornale» και αμέσως ξέσπασαν σφοδρές αντιδράσεις. Σκοπός του ήταν η προώθηση στη χρήση μιας πιο... ουδέτερης γλώσσας εντός της Κομισιόν, ώστε να είναι πιο φιλική στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

 Πρόκειται για μέρος του σχεδίου «Ένωση της Ισότητας», που υποστήριξε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Σύμφωνα με αυτό, απαλείφονται τα φύλα καθώς καλούν τους αξιωματούχους της Κομισιόν να αναφέρονται όχι σε κύριες και κυρίους αλλά σε αγαπητούς συναδέλφους! Και το προσωπικό επίσης να χρησιμοποιεί τον γενικό όρο «Ms universally»!

 Το σημείο όμως που εξόργισε τους πάντες και προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Βατικανού ήταν η αναφορά στους Χριστιανούς και στα Χριστούγεννα.  «Να μην θεωρείτε δεδομένο ότι όλοι είναι Χριστιανοί. Δεν ισχύουν για όλους οι χριστιανικές γιορτές ούτε όλοι οι Χριστιανοί τις γιορτάζουν τις ίδιες ημερομηνίες» και συμβούλευε το προσωπικό της Κομισιόν να αποφεύγει εκφράσεις όπως «Τα Χριστούγεννα μπορούν να προκαλέσουν πολύ στρες» και να προτιμά το «Οι γιορτές μπορούν να προκαλέσουν πολύ στρες»!

Επίσης πρότεινε να μην χρησιμοποιείται η έκφραση «χριστιανικά ονόματα» και να μην χρησιμοποιούνται ονόματα που «προέρχονται από μία θρησκεία»! Ως παράδειγμα δε χρησιμοποίησαν το γελοίο να πει κάποιος «Μαλίκα και Χούλιο» αντί για «Μαρία και Τζον»!

Μέχρι και με εκφράσεις τα έβαλαν οι προοδευτικοί της Επιτροπής, αφού πρότειναν να αποφεύγεται ακόμη και ο αγγλικός όρος «man-made», γιατί στα αγγλικά η λέξη man, γενικότερα σημαίνει και «άνδρας»!  

Έχουν σκοπό να μην αφήσουν τίποτε όρθιο στην Ευρώπη και τα έθνη της, αυτοί που δήθεν κόπτονται για την Ευρώπη!

 

 

 

 


Πρόβα συγκυβέρνησης ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με κοινή υπερψήφιση του αναγκαστικού εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών!

 Ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία και το ΚΙΝΑΛ το βράδυ της Τετάρτης (1/12) στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παρά την αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜέΡΑ25 που καταψήφισαν την σχετική διάταξη.  Είναι η πρώτη φορά που ΝΔ και ΚΙΝΑΛ συμπορεύονται σε τέτοιο μείζον θέμα και θεωρείται ως πρόβα συγκυβέρνησης των δύο κομμάτων, ειδικά σε περίπτωση εκλογής του Α.Λοβέρδου στην προεδρία του πρώην ΠΑΣΟΚ. 

 Έτσι ή αλλιώς το σύνολο των πολιτικών παρατηρητών αναλύοντας τις δημοσκοπήσεις δείχνει προς την κατεύθυνση αυτή με την πιθανότητα τις τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να είναι εξαιρετικά ισχυρή.

Αν θεωρήσουμε ότι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ συμπορεύθηκαν σε τέτοιο μείζον ζήτημα, παραβίασης του Συντάγματος για την υποχρεωτική ιατρική παρέμβαση στο σώμα των πολιτών άνω των 60 ετών, τότε έχουμε μία πραγματική πρόβα συγκυβέρνησης ανάλογης με αυτής που διέλυσε την χώρα (ασφαλιστικά ταμεία, αναγκαστικές δανειοδοτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών από τον κρατικό προϋπολογισμό κλπ.), την περίοδο 2012-2015 με συνέπεια την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με ότι αυτό ακολούθησε.


Η  "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"

«Όχι» του Εφετείου στο αίτημα αποφυλάκισης Μπαρμπαρούση και Κορκοβίλη.

 Ενάμιση μήνα μετά την αποφυλάκιση του Γιώργου Πατέλη o Άρειος Πάγος καλείται να αποφασίσει αν θα αναιρέσει ή όχι την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών που άνοιξε την πόρτα της φυλακής.

Ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Χαράλαμπος Μωυσίδης εισηγήθηκε στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, που θα αποφασίσει τους επόμενους μήνες, την αναίρεση της απόφασης με την οποία αποφυλακίστηκε ο πρωτόδικα καταδικασμένος σε ποινή 10 ετών για εγκληματική οργάνωση και συνέργεια στη δολοφονία του Π.Φύσσα, Γ. Πατέλης.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός εξέφρασε τη θέση πως στην επίμαχη απόφαση «διαλαμβάνεται αόριστα ότι (σ.σ. κατηγορούμενος) δεν θα διαπράξει άλλα εγκλήματα» αν και «πρόκειται για άτομο που αν αφεθεί ελεύθερο, είναι πιθανό να τελέσει νέες αξιόποινες πράξεις». Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα θέματα υγείας του ανήλικου παιδιού που επικαλέστηκε ο κατηγορούμενος για να αποφυλακιστεί σημειώνοντας πως στην εφετειακή απόφαση «δεν εξηγείται για ποιο λόγο επέρχεται ανεπανόρθωτη βλάβη».

«Ο ισχυρισμός του ότι πλήττεται η οικογένεια του είναι κατανοητός και ανθρώπινος, πρόκειται όμως για φυσικό επακόλουθο της στέρησης της ελευθερίας οποιουδήποτε καταδικασμένου» σημείωσε ο εισαγγελέας τονίζοντας παράλληλα ότι η σύζυγος του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και μπορεί να φροντίσει το παιδί τους.Ο συνήγορος υπεράσπισης του Γ. Πατέλη, Δημήτρης Γκαβέλας, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας του γιού του εντολέα του ενώ υποστήριξε πως «ο αιτών ήδη εκτίει μεγαλύτερη ποινή, από αυτή που του αναλογεί, αφού το αδίκημα της οπλοκατοχής για το οποίο καταδικάστηκε θα έχει παραγραφεί με την έναρξη της δίκης στο Εφετείο”.                                                                                      

 Δύο ακόμη «όχι».   Την ώρα που ο Άρειος Πάγος συζητούσε το θέμα της αποφυλάκισης του Γ. Πατέλη το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας έλεγε ομόφωνα «όχι» στα αιτήματα να αφεθούν ελεύθεροι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης και ο Κ. Κορκοβίλης.  Στο δικαστήριο κατέθεσε ο υπερήλικας και ανάπηρος πατέρας του Κ. Μπαρμπαρούση αλλά και η σύντροφος και μητέρα του πέμπτου παιδιού του οι οποίοι υποστήριξαν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας του.  «Έχουμε διαμελιστεί και δεν υπάρχει τίποτα. Είχε πάρει ζώα για βιοποριστικούς λόγους αλλά τα δώσαμε κι αυτά γιατί δεν μπορούν οι γείτονες να βοηθούν συνέχεια» υποστήριξε η γυναίκα με τον συνήγορο του να προσθέτει ότι ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σε κάθειρξη 6 ετών, «ήταν βουλευτής, δεν ήταν κομματικό στέλεχος» και «δεν έχει σχέση με επιμέρους πράξεις» που αποδόθηκαν σε στελέχη της Χρυσής Αυγής.  Ο αδελφός του Κ. Κορκοβίλη, που εκτίει ποινή κάθειρξης 9 ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση ΧΑ και για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα τους.

 

 

 






Σε απόφαση του 1973 ανέτρεξε ο Τζο Μπάιντεν για να δικαιολογήσει τις αμβλώσεις.

 Ο Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε την Τετάρτη ότι «εξακολουθεί» να στηρίζει τη νομολογία του 1973 – «Roe v. Wade» – με την οποία νομιμοποιήθηκαν οι αμβλώσεις στη χώρα, το μέλλον των οποίων ενδέχεται να εξαρτάται από νεότερη κρίση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.       «Δεν είδα καθόλου τη συζήτηση σήμερα», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τη συνεδρίαση κατά την οποία εξετάστηκε η προσφυγή της Πολιτείας του Μισισιπή, που επιθυμεί να ανατρέψει την απόφαση ενός χαμηλότερης βαθμίδας δικαστηρίου, το οποίο μπλόκαρε την εφαρμογή ενός νόμου που απαγορεύει τις αμβλώσεις μετά την 15η εβδομάδα της κύησης.

 «Στηρίζω την απόφαση Roe v. Wade, πιστεύω ότι είναι η πιο λογική στάση, συνεχίζω να την στηρίζω», είπε ο Μπάιντεν, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το οποίο επικαλείται τηλεγραφήματα των AFP και Reuters.

Κατά τις πηγές αυτές, οι συντηρητικοί δικαστές, που πλειοψηφούν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ (6-3), φάνηκε κατά τη διάρκεια της δίωρης ακροαματικής διαδικασίας ότι στηρίζουν τον περιοριστικό νόμο της Πολιτείας του Μισισιπή, ο οποίος θα μπορούσε να υπονομεύσει ή και να ανατρέψει πλήρως την απόφαση του 1973.







ΠΩΣ  ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ  Η  ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ  ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ  Η  ΜΕΙΩΜΕΝΗ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΝΔΡΕΣ;

 

 


ΟΙ  ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ  ΑΝΔΡΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ

 

Ο  καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης  γράφει:

«Άνδρες και κροκόδειλοι παρουσιάζουν σήμερα σχεδόν τους ίδιους  γενετικούς εκφυλισμούς. Στην περίπτωση των κροκοδείλων της Τάμπα, οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι σε βιομηχανικά απόβλητα, παρατηρούμε πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, σμίκρυνση του μεγέθους των όρχεων και αδιαφορία στις προκλήσεις των θηλυκών για αναπαραγωγή».

 

  ΑΓΟΡΙΑ  ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ  ΧΩΡΙΣ  ΟΡΧΕΙΣ

 

Αγόρια γεννιούνται χωρίς όρχεις, είτε μόνο με έναν, όπως επίσης έχει πολλαπλασιαστεί 3,5 φορές η συχνότητα εμφάνισης ασθενειών που είναι συγγενικές με την κρυψορχία και τον υποσπαδία.

 

  ΠΕΦΤΕΙ  Η  ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΤΟΥ  ΑΝΔΡΙΚΟΥ  ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος γονιμοποίησης του ανδρικού σπέρματος φθίνει. Μελέτες στατιστικής έχουν δείξει ότι μειώνεται ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ανά εκσπερμάτιση και η μέση κινητικότητα αυτών, ενώ συγκριτικά με 40 χρόνια πριν ο μέσος αριθμός παραγόμενων σπερματοζωαρίων είναι περίπου ο μισός.

 

ΑΔΥΝΑΜΙΑ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  SEX

Σύμφωνα με μία  μελέτη  της  εφημερίδας  Independent  «οι επονομαζόμενοι Millennials (εκείνοι που γεννήθηκαν από τις αρχές του ’80)  είναιη πρώτη καταγεγραμμένη γενιά που κάνει λιγότερο σεξ από ότι οι γονείς τους στην ίδια ηλικία.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ  ΚΑΙ  ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ  ΑΙΣΘΗΤΑ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΝΑΣ  ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.

ΜΙΑ  ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ.

 

ΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ  ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.

 

Οι  Ευρωπαϊκοί  λαοί δεν έχουν  την αντοχή να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση,  μία  έλλειψη κουράγιου, ένα  καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην  εισβολή  ξένων  λαθρομεταναστών, μια συναίνεση στην αυτοκτονία,  στην  αυτοεξαφάνιση του ευρωπαϊκού έθνους. Δεν  υπάρχει καμία λαϊκή αντίδραση, οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτεί την άμεση λογοδοσία των βρωμερών,  πρακτόρικων  και  ανίκανων  ευρωπαϊκών   κυβερνήσεων. Αντίθετα  υπάρχει  μία πλαδαρότητα  χαμαιτυπείου,  μία  απάθεια,  ένας ανήκουστος λήθαργος του ευρωπαϊκού  πληθυσμού, του λαού  που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του ευρωπαϊκού  έθνους μας.

 

 

ΠΩΣ  ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ  Η  ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ  Η  ΜΕΙΩΜΕΝΗ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΑΝΔΡΕΣ;

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιστημονική έρευνα που έχει γίνει για την ποιότητα του ανδρικού σπέρματος, από Γάλλους ερευνητές, δείχνει ότι αυτό εμφανίζει σημαντική επιδείνωση με το πέρασμα του χρόνου, γεγονός που απειλεί τη γονιμότητα του μέσου άνδρα. Οι Γάλλοι επιστήμονες χτυπούν καμπανάκι κινδύνου, θεωρώντας ότι η κατάσταση παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις και τονίζουν ότι πρέπει να ληφθούν επειγόντως κάποια μέτρα, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση.

Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου επιτήρησης της δημόσιας υγείας, με επικεφαλής την επιδημιολόγο Ζοέλ Λε Μοάλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο κορυφαίο περιοδικό για θέματα ανθρώπινης αναπαραγωγής “Human Reproduction“, σύμφωνα με το BBC και το πρακτορείο Ρόιτερ, μελέτησαν το σπέρμα περίπου 26.600 ανδρών στη Γαλλία μεταξύ των ετών 1989-2005.

Οι Γάλλοι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία από 126 γαλλικές κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, που είχαν συλλέξει δείγματα σπέρματος από άνδρες με μέση ηλικία 35 ετών χωρίς προβλήματα γονιμότητας (τα προβλήματα είχαν οι γυναίκες τους), συνεπώς θεωρούνταν αντιπροσωπευτικό διαχρονικό δείγμα του υγιούς ανδρικού πληθυσμού.

Όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές, στη διάρκεια αυτής της 17χρονης περιόδου, το μέσο σπέρμα εμφάνισε αραίωση κατά το ένα τρίτο περίπου (32,2%). Η συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα εμφάνισε μέση μείωση κατά 1,9% το χρόνο, από τα 73,6 εκατ. σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο το 1989 σε 49,9 εκατ. το 2005.

Αν και η ποσότητα αυτή είναι ακόμα αρκετά πάνω από το επίσημο όριο (15 εκατ. ανά χιλιοστόλιτρο) για την ανδρική γονιμότητα, είναι αρκετά χαμηλότερα από το όριο (55 εκατ. ανά χιλιοστόλιτρο) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κάτω από το οποίο αυξάνεται πλέον ο χρόνος γονιμοποίησης. Εκτιμάται ότι, σύμφωνα με παλαιότερες ευρωπαϊκές έρευνες, περίπου ένας στους πέντε άνδρες έχουν πλέον αραιότερο σπέρμα από αυτό που χρειάζεται για φυσιολογική γονιμοποίηση. Αυτή η εξέλιξη, σε συνδυασμό με τα προβλήματα της γυναικείας γονιμότητας, τείνουν να δημιουργήσουν μια ανησυχητική κατάσταση για την ανθρώπινη αναπαραγωγή.

Ανάλογη εξάλλου, σύμφωνα με τη γαλλική έρευνα, υπήρξε η διαχρονική μείωση (33,4%) και στην ποσότητα του υγιούς σπέρματος, δηλαδή των σπερματοζωαρίων που έχουν φυσιολογική μορφολογία.

Αν και η νέα έρευνα περιορίστηκε στη Γαλλία, πιστεύεται ότι έχει γενικότερη ισχύ. Η μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει τις έρευνες των τελευταίων 20 περίπου ετών που δείχνουν χειροτέρευση της ποσότητας και ποιότητας του σπέρματος σε πολλές χώρες.     (έχουμε  καλές  μελέτες  και  από  το  Ισραήλ, - οι  εβραίοι  ιατροί  ανησυχούν  και  δίκαια  πολύ,  απειλείται το  μέλλον  του εβραϊκού  έθνους)  αλλά   δεν  διευκρινίζεται  σε  ποιες  εθνότητες  έγινε  ο  έλεγχος,   δηλαδή  στους  Ιουδαίους, στους  Παλαιστίνιους  ή  και  στους  δύο).  

Η πρώτη μελέτη που σήμανε συναγερμό, ήταν μια δανική του 1990, που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «British Medical Journal” και είχε διαπιστώσει μια αραίωση του σπέρματος παγκοσμίως κατά 50% μεταξύ 1940-1990.

 Έκτοτε, διάφορες εξηγήσεις έχουν προταθεί, από τα στενά ανδρικά εσώρουχα και τους φορητούς υπολογιστές που οι άνδρες ακουμπούν πάνω τους, έως τις τοξικές χημικές ουσίες στο περιβάλλον που διαταράσσουν το ενδοκρινικό-ορμονικό σύστημα, αλλά δεν έχει ακόμα δοθεί μια οριστική απάντηση στο πρόβλημα, που συνεχώς φαίνεται να επιδεινώνεται.

Η αραίωση του σπέρματος έχει συνοδευτεί με μια εξίσου διεθνή αύξηση του καρκίνου των όρχεων, του οποίου τα περιστατικά έχουν διπλασιαστεί κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

Ο καθηγητής αναπαραγωγικής υγείας Ρίτσαρντ Σαρπ του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου χαρακτήρισε «άκρως εντυπωσιακή» τη γαλλική μελέτη που, όπως είπε, πρέπει πλέον να πείσει κάθε σκεπτικιστή. «Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι το πρόβλημα είναι πραγματικό και ότι ήρθε η ώρα για δράση. Κάτι στο σύγχρονο τρόπο ζωής μας, στη διατροφή ή στο περιβάλλον το προκαλεί και σταδιακά η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες είναι οι κυριότερες αιτίες, αλλά οι πιο πιθανές είναι η διατροφή με πολλά λιπαρά και η ρύπανση του περιβάλλοντος με χημικά», τόνισε.

Έως σήμερα υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια χημικές ουσίες και ο αριθμός αυτός κάθε χρόνο αυξάνεται. Πολλές από τις χημικές αυτές ουσίες μιμούνται τη δράση των ορμονών που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και ονομάζονται «ξενοοιστρογόνα», τα οποία επιφέρουν σοβαρά γενετικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.

Για καλό και κακό, πάντως, για την προστασία του σπέρματος, οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες χαλαρά εσώρουχα (που δεν ανεβάζουν την θερμοκρασία των όρχεων και δεν ασκούν πίεση πάνω τους), αποφυγή τροφών πλούσιων σε κορεσμένα λίπη, καπνίσματος, αλκοόλ, ναρκωτικών, αντικαταθλιπτικών φαρμάκων και παχυσαρκίας, καθώς και μείωση της έκθεσης σε επικίνδυνες βιομηχανικές χημικές ουσίες.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





2 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ. ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ «ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ». ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" ΕΜΒΟΛΙΟ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 25χρονο, κοντά στις Καλύβες Χανίων. Νεκρός 17χρονος οδηγός δικύκλου σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. Κρήτη: 13χρονη στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του 22χρονος. Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα - Νεκρός 18χρονος. Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο. Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε Έλληνα πατέρα τριών παιδιών στο κέντρο της Αθήνας. Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και τρεις τραυματίες. Η πάλη του 44χρονου υπάλληλου με τον Αλβανό κακοποιό λίγο πριν τον δολοφονήσει. Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 23χρονος φοιτητής Ιατρικής που έπεσε από ταράτσα. Χανιά: Στη φυλακή 47χρονος Αλβανός για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης. Νεκρός 30χρονος οδηγός χθες στην Αταλάντη. Α.Τσελέντης: «Έλληνες τρώνε από σκουπίδια και λάθροεισβολείς ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα». Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2021 ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια Έλληνες.

    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/11/25-17-13-22-18-thug-slime-25-44-23-47.html

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Το κάθε συλλαλητήριο είναι μία βαλβίδα εκτόνωσης. Είμαι πάρα πολύ σκεπτικός ως προς το αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτό τον τρόπο αντίστασης ενάντια στην οικογενειοκρατία» σχολίασε ο κος Βαθιώτης, μιλώντας στο «Focus FM» αναφορικά με τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.
    «Πολύ φοβάμαι ότι θέλει το τυραννικό καθεστώς υπό το οποίο ζούμε, να γίνονται τέτοιες διαδηλώσεις, προκειμένου να εκτονώνεται η οργή του κόσμου. Σε μία εποχή που το κράτος χρησιμοποιεί πολύ μοντέρνα όπλα εναντίον του πολίτη, το να ακολουθείς παραδοσιακές μεθόδους που έπιαναν σε παλιές εποχές είναι λάθος. Πρέπει να προσαρμόσει ο πολίτης τους τρόπους αντίστασης του στα νέα δεδομένα και να αναζητήσει έξυπνες λύσεις. Πρέπει να γίνει μία ειρηνική διαδήλωση έξω από το σπίτι του δικτάτορα και όλων των δικτατόρων που μας κυβερνούν. Όπως αυτοί έκαναν εφιάλτη τις ζωές μας, πρέπει να κάνουμε εφιάλτη τις δικές τους ζωές», είπε.
    Ο κύριος Βαθιώτης χαρακτήρισε το σύστημα «καλά προετοιμασμένο γι΄ αυτή την αντίδραση, με άρτια υπολογισμένες τις πιθανές “απώλειες”».

    «Οι μηνύσεις είναι χάσιμο χρόνου. Δοκιμάσαμε τη λύση της δικαιοσύνης, είδαμε τι σημαίνει ελληνική δικαιοσύνη, επομένως δεν μπορούμε να ποντάρουμε πλέον στη νομική οδό. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε πολιτική ανυπακοή, παθητική αντίσταση και ο Θεός να βάλει το χέρι του», τόνισε.
    Ο κύριος Βαθιώτης αναφέρθηκε και στην καταγγελία φοιτητή που στάθηκε η αφορμή να υποβάλει την παραίτησή του. Διευκρίνισε ότι έκανε «όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του φοιτητή».
    «Πριν από λίγες ημέρες έμαθα ότι ο Εισαγγελέας αρχειοθέτησε τη μήνυση που έκανα για να μου αποκαλυφθούν τα στοιχεία του φοιτητή. Αυτή είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Ζητάμε προστασία από τα λυκόπουλα της δικαιοσύνης, προκειμένου να μας προστατεύσουν από τους λύκους της κυβέρνησης; Αφού είναι όλοι μαζί, ένα τείχος», ανέφερε.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...