ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Δεκεμβρίου 2021

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΡΩΣΩΝ». ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ. ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ".

 


Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΕΨΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ (ο Κωστάκης, ο Τζέφρυ, ο Αντωνάκης, ο Προδότης, ο Κούλης) ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΑΕΡΓΟΙ (αυτοί και τα παιδιά τους) ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, (ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ), ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ.


 Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.



Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 1.600.000 ΑΤΟΜΑ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ.




ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (17.03.2017). Ο Τούρκος πρόεδρος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι Έλληνες ακροδεξιοί ηγέτες, που μιλούν για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι ανύπαντροι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες ή έχουν με το ζόρι ένα παιδί. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει. Οι Ελληνίδες δεν γεννάνε. Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας μας». Μπίστης: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά».


 

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.



Ουγγαρία: Ποινικό αδίκημα η προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε εφήβους κάτω των 18 ετών. Η κυβέρνηση του Β.Όρμπαν κήρυξε τον πόλεμο και κατά της παιδοφιλίας. ΡΩΣΙΑ: Ψηφίστηκε νόμος με τον οποίο θα απελαύνονται οι ξένοι που προωθούν ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΜΠΑΝ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.



«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΑΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ». ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΚΝΟΙ Ή ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.












                                            

Μητσοτάκης: Συρρικνωνόμαστε, θα μας βοηθήσει η οργανωμένη μετανάστευση...





Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, υποστήριξε ότι πρέπει να αυξηθεί ο πληθυσμός της Ρωσίας. 

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εκτιμά πως ο πληθυσμός των 146 εκατομμυρίων κατοίκων της Ρωσίας δεν επαρκεί ούτε χωροταξικά για την έκταση των εδαφών της χώρας του, ενώ η θνησιμότητα αυξάνεται.


Η έκταση του ρωσικού κράτους καλύπτει περισσότερα από 17 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα, με τον Πούτιν να εστιάζει ταυτόχρονα στη μείωση του προσδόκιμου ζωής ως αποτέλεσμα και της πανδημίας, σημειώνοντας ότι η μέση ηλικία θανάτου ήταν τα 71,5 έτη πέρυσι, ποσοστό που φέτος έπεσε στα 70,1 έτη.

«Τόσο από ανθρωπιστική όσο και από γεωπολιτική σκοπιά, λαμβάνοντας υπόψη τους ανθρώπους της χώρας – 146 εκατομμύρια για μια τόσο τεράστια περιοχή είναι απολύτως ανεπαρκή», υπογράμμισε ο Ρώσος ηγέτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το εν λόγω ποσοστό είναι επίσης ένα μειονέκτημα και από οικονομική άποψη, καθώς η χώρα δεν έχει αρκετούς ανθρώπους που να απαρτίζουν το εργατικό δυναμικό της.

«Έχουμε τώρα περίπου 81 εκατομμύρια άτομα που εργάζονται. Πρέπει να το αυξήσουμε σημαντικά μέχρι το 2024 και το 2030. Είναι ένας από τους παράγοντες της οικονομικής ανάπτυξης» πρόσθεσε, εκτιμώντας πως η αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά «στοιχήματα» της χώρας.

Η Ρωσία κατέγραψε τη μεγαλύτερη ετήσια μείωση πληθυσμού της τα τελευταία 15 χρόνια καθώς πέθαναν 510.000 άνθρωποι μέσα σε 12 μήνες και ελέω πανδημίας ενώ υπάρχει και πτώση στο ποσοστό γεννήσεων.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




13 σχόλια:

  1. Ποτέ δεν υπήρξαν τόσοι άτεκνοι πολιτικοί, να οδηγούν την Ευρώπη όπως σήμερα. Για τους άτεκνους, το να σκέφτονται με γνώμονα τις επόμενες γενεές, είναι κάτι που δεν έχει συνάφεια. Η σημερινή Ευρώπη έχει ελάχιστη επιθυμία να αναπαράγει τον εαυτό της, να πολεμήσει για τον εαυτό της ή ακόμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια διαφωνία. Με το να μην έχουν παιδιά, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης ουσιαστικά αυτοκτονούν. Αντί να ενθαρρύνουν το γάμο, την τεκνοποίηση και την οικογένεια, οι ηγέτες προσκαλούν τους μετανάστες να έρθουν και τους φροντίζουν σαν μια μητέρα. Τι τους νοιάζει, αν στο τέλος της ζωής τους η Ευρώπη δεν θα είναι πια Ευρώπη;
    H Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel, ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte, ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Stefan Löfven, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Xavier Bettel και η πρωθυπουργός της Σκωτίας Nicola Sturgeon.

    Οι κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν παιδιά, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μητέρα ή πατέρας και επομένως δεν έχουν λόγο να ανησυχούν για το μέλλον της ηπείρου. Είναι ‘μοντέρνοι’, ‘ανοιχτόμυαλοι’ και πολυπολιτισμικοί και γνωρίζουν ότι "όλα τελειώνουν μαζί τους". Βραχυπρόθεσμα, η ατεκνία είναι μια ανακούφιση, καθώς σημαίνει καμία δαπάνη για οικογένειες, καμία θυσία και καμία διαμαρτυρία για τις μελλοντικές συνέπειες. Όπως έλεγε μια ερευνητική έκθεση που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση: "No kids, no problem!".
    Η κατάσταση της χωρίς παιδιά Μέρκελ αντικατοπτρίζει την γερμανική κοινωνία: το 30% των Γερμανίδων δεν έχει παιδιά. Ο Ρότσιλντ ειδικά για την Γερμανία επέμεινε πολύ στην αναγκαστική ατεκνία των Γερμανίδων.
    Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα ποσοστό που αυξάνεται συνεχώς μεταξύ των Γερμανών γυναικών, αποφοίτων πανεπιστημίων, το 40%" «πείστηκε» να μην κάνει παιδιά ή αν θέλει ας υιοθετήσει ένα αραπάκι.

    Ο Γερμανός φιλόσοφος Rudiger Safranski έγραψε για τους επιβληθέντες «άνωθεν» ευρωπαίους ηγέτες : «για τους άτεκνους, το να σκέφτονται με γνώμονα τις επόμενες γενεές, είναι κάτι που δεν έχει συνάφεια. Ως εκ τούτου, συμπεριφέρονται όλο και περισσότερο σαν να είναι οι τελευταίοι (στον κόσμο) και βλέπουν τους εαυτούς τους σαν να στέκονται στο τέλος της αλυσίδας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Μέρκελ, που δεν έχει παιδιά, έχει ονομαστεί “η συμπονετική μητέρα” των μεταναστών. Την Μέρκελ προφανώς δεν την νοιάζει αν η μαζική εισροή αυτών των μεταναστών θα αλλάξει τη γερμανική κοινωνία, πιθανώς για πάντα»
    Ο Douglas Murray, στο βιβλίο του με τίτλο “The Strange Death of Europe” («Ο περίεργος θάνατος της Ευρώπης»), το ονόμασε αυτό «μια υπαρξιακή πολιτισμική κούραση. Η Ευρώπη αυτοκτονεί ή τουλάχιστον οι «ηγέτες» της αποφάσισαν για την αυτοκτονία της. Με το να μην έχουν παιδιά, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης ουσιαστικά αυτοκτονούν. Αντί να ενθαρρύνουν το γάμο, την τεκνοποίηση και την οικογένεια, οι ηγέτες προσκαλούν τους μετανάστες να έρθουν και τους φροντίζουν σαν μια μητέρα. Οι ευρωπαίοι ηγέτες μας οδηγούν υπνωτισμένους στην καταστροφή. Τι τους νοιάζει, αν στο τέλος της ζωής τους η Ευρώπη δεν θα είναι πια Ευρώπη; ».
    Ζ.Π.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Είναι πλέον γνωστό και στους Έλληνες και στους τούρκους, ότι τουλάχιστον οι δύο στους τρεις τούρκοι, έχουν Ελληνική καταγωγή. Η τουρκάλα συγγραφέας Uzay Bulut έγραψε επί λέξει: «Τον 11ο αιώνα, οι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν και κατέκτησαν την ελληνόφωνη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία ανοίγοντας το δρόμο για την τουρκοποίηση και τον εξισλαμισμό της περιοχής με την μέθοδο των δολοφονιών, των απαγωγών, των βιασμών και τον βίαιο προσηλυτισμό». Η Μικρά Ασία υπολογίζεται ότι το 1000 μ.Χ. κατοικείτο από περίπου 10 εκατομμύρια Έλληνες. Το 1520 μ.Χ. η Μικρά Ασία (σε επίσημη οθωμανική απογραφή) είχε περίπου 5.000.000 κατοίκους, ( 4.000.000 μουσουλμάνους, 450.000 Έλληνες - οι 250.000 Πόντιοι - και 50.000 Αρμένιους, καθώς και μικρούς αριθμούς από Κούρδους και Άραβες στα ανατολικά). Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο διάστημα 1045 – 1337 μ.Χ. ήταν γιγαντιαία, πολύ μεγαλύτερη από την Γενοκτονία που πάθαμε στο διάστημα 1912 – 1922. Υπολογίζεται από τους ιστορικούς ότι στο διάστημα 1045 – 1337 μ.Χ. η Ελλάδα είχε περίπου 3.000.000 νεκρούς και 4.000.000 εξισλαμισμένους.
      Το θέμα είναι τι νοιώθουν οι τούρκοι όταν μαθαίνουν ότι έχουν Ελληνική καταγωγή. Αρχίζουν μήπως να αισθάνονται Έλληνες; Αρχίζουν να αγαπούν την Ελλάδα; Τι συμβαίνει; Δυστυχώς οι περισσότεροι γίνονται φανατικώτεροι ανθέλληνες.
      Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι όπως όλοι οι σημερινοί κάτοικοι του Πόντου που, ενώ γνωρίζουν ότι έχουν ελληνική καταγωγή, διακατέχονται από το σύνδρομο του γενιτσαρισμού και θέλουν να αποδείξουν στη πράξη ότι είναι πιο Τούρκοι από τους υπολοίπους. Το ίδιο έργο βλέπουμε με τον Ράμα στην Αλβανία και με τον Γκρούϊο στα Σκόπια. Η ελληνική καταγωγή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ένα σχεδόν αποδεδειγμένο θέμα, αν και ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος, δίχως να το αρνείται, το «ξορκίζει». Μιλώντας σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη αναφερόμενος στην εθνική του καταγωγή είπε:
      «Ρώτησα τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου αν είμαστε Λαζοί ή Τούρκοι» ομολόγησε ο Ερντογάν. «Ο δικός μου παππούς μού είπε ότι, όταν πεθάνουμε και πάμε στον άλλον κόσμο, θα μας ρωτάνε «σε ποιον Θεό πιστεύεις;», «ποιος είναι ο προφήτης σου;» και «ποια είναι η θρησκεία σου;». Δεν θα μας ρωτήσουν για την εθνική μας καταγωγή.
      Ύστερα από αυτά, όταν ρωτούν εσένα ποια είναι η εθνική σου καταγωγή, εσύ να λες ότι είσαι μουσουλμάνος και να τραβάς τον δρόμο σου» ήταν η απάντηση που είχε λάβει από τον πατέρα του ο Ερντογάν, όπως τουλάχιστον την μετέφερε στο ακροατήριό του.

      Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού έχει όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού αγνώστου πατρός: φοβία, ανασφάλεια, παράλογες εκρήξεις θυμού, εντυπωσιασμού, εκδικητικότητας και κομπλεξισμού.
      ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


      Διαγραφή

    2. «Το 1980 τα βιβλία της Γεωγραφίας της ΣΤ' Δημοτικού έγραφε ότι:
      1) η Τουρκία είχε πληθυσμό 27 εκ.
      Τώρα έχει 81 εκ.
      2) Η Ελλάδα 8,5 τώρα 10.5
      3) Η Αίγυπτος 35 εκ τώρα 90
      4) Η Σαουδική Αραβία 8 εκ τώρα 28.
      5) Η Υεμένη 7 εκ. τώρα 27.
      6) Η Συρία 7 εκ τώρα 22.

      Αλλά και η υποσαχάρια Αφρική έχει έκρηξη γεννητικότητας, την αντίστοιχη ή λίγο χαμηλότερη.
      Όσα χρήματα και να επενδυθούν σε τέτοιου είδους χώρες δεν πρόκειται θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για όλο τον πληθυσμό. Βέβαια ο υπερπληθυσμός δεν αφήνει περιθώρια σ' αυτές τις χώρες επαρκούς εκπαίδευσης και κατάρτισης.
      Αυτός είναι ο λόγος των πολέμων και όχι ο ιμπεριαλισμός.
      Αυτός είναι ο λόγος της μετανάστευσης και όχι ο πόλεμος.
      Από την Αρχαία Ελληνική Ιστορία μαθαίνουμε ότι η αύξηση του πληθυσμού κατά τον 7ο και 6ο αιώνα δημιούργησε εμφυλίους πολέμους. Καθώς και πολέμους μεταξύ πόλεων-κρατών. Αυτή η κατάσταση βρήκε διέξοδο στον Β' Αποικισμό.

      Αυτά τα παλαιά βιβλία τα βρίσκουμε στο google αναζητώντας τα με τις λέξεις:"παλιά βιβλία δημοτικού"».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Δ. ΚΙΤΣΙΚΗΣ: ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! Γράφει ο Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ
      ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ: Στις 5 Ιουνίου, ο υπέργηρος Κιτσίκης ανήρτησε στο ιστολόγιό του «Ενδιάμεση Περιοχή» ένα κατάπτυστο άρθρο με τίτλο «Ελληνισμός με Ισλάμ γίνεται;» Δείτε το εδώ https://tinyurl.com/ysedtfnu και φρίξτε...
      Ούτε λίγο – ούτε πολύ, ο πιστός ορθόδοξος χριστιανός Κιτσίκης (υπήρξε από τους πιο στενούς φίλους του παπα-Γιώργη Μεταλληνού και του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου) ζητάει να εγκαταλείψει ο Ελληνισμός την Ορθοδοξία και να ασπαστούμε μαζικά το Ισλάμ, το οποίο έχει ραγδαία άνοδο παγκοσμίως και είναι η Θρησκεία του Μέλλοντος!.. Μόνο έτσι – κατά τον ειδήμονα χριστιανομπολσεβίκο Κιτσίκη – υπάρχει περίπτωση να σωθεί ο Ελληνισμός!..
      Γράφει επί λέξει ο Δ. ΚΙΤΣΙΚΗΣ: «Ἤδη οἱ Δραγουμικοὶ πρὸ τοῦ Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ἐδέχοντο τὸ Ἰσλὰμ ὡς πρόσθετο χαρακτηριστικὸ τοῦ Ελληνισμοῦ, συνεχίζοντας τὴν ἰδεολογία τοῦ Ελληνοτουρκισμοῦ τοῦ Τραπεζουντίου τοῦ 1453. Τὸ ἐρώτημα λοιπὸν γιὰ ἐμᾶς εἶναι: Χριστιανορθοδοξία καὶ Ελληνισμὸς δύνανται ἤ ὄχι νὰ ξεχωρισθοῦν; Ὁ Ελληνισμὸς, πρὸ τοῦ Χριστιανισμοῦ ἐγνώρισε διαφορετικὲς θρησκεῖες παραμένοντας ὀλύμπιος, εἴτε τοῦ Διὸς εἴτε τοῦ Διονύσου. Ὁ Περικλῆς Γιαννόπουλος συνεφώνει σὲ αὐτὸ μὲ τοὺς Δραγουμικούς. Ὡς ἐξωγήϊνος λαὸς τοῦ Σύμπαντος, ὁ Ελληνισμὸς λάμπει αἰωνίως στὸ διάστημα πέραν τῶν συγκεκριμένων θρησκειῶν τῶν Ἀρίων»!..
      ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ του 86χρονου Κιτσίκη, εγώ προτείνω κάτι καλύτερο για να δεί Θεού Πρόσωπο ο Ελληνισμός: Να εγκαταλείψουμε την Ορθοδοξία και να ασπαστούμε μαζικά τον Ιουδαϊσμό όπως οι Χάζαροι τον 11ο αιώνα. Να γίνουμε κι εμείς Εβραίοι όπως οι Χάζαροι που, από ένας ασήμαντος λαός βοσκών, πρόκοψαν μέσα σε λίγα χρόνια, ασπαζόμενοι την Θρησκεία του Πατριάρχη Αβραάμ: Από τους Χαζάρους, ως γνωστόν, προέκυψαν οι Ασκενάζίμ Εβραίοι, που διοικούν σήμερα όλο τον Δυτικό Κόσμο… Ε, ρε γλέντια!
      1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 10ης Ιουνίου 2021


      Σημείωση 1η: μήπως οι κυβερνήτες μας έχουν ήδη ασπαστεί τον Ιουδαϊσμο από καιρό;
      Σημείωση 2η: γιατί τα γράφει αυτά ο Κιτσίκης; Μήπως ελπίζει ότι μέσω του Ισλάμ θα ελεγχθούν οι έξαλλες ελληνίδες και θα αρχίσουν να γεννοβολάνε;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    4. Τι συνέβη στην Τουρκία και στην Ελλάδα;

      Το 1922 η Τουρκία είχε 15.000.000 πληθυσμό και η Ελλάδα 7.000.000 Το 1961 η Τουρκία είχε 24.000.000 και η Ελλάδα 8.000.000 Το 2018 η Τουρκία έχει 75.000.000 και η Ελλάδα 11.000.000

      Η μέση τουρκική οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά και η μέση ελληνική ένα παιδί. Οι Έλληνες έχουν 350.000 εκτρώσεις κάθε χρόνο, οι τούρκοι μηδέν. Στην Ελλάδα συντελείται πραγματική γενοκτονία.
      Επί πλέον στην Τουρκία δεν υπάρχουν αριστερά κόμματα, η επικρατούσα ιδεολογία των οποίων είναι η πραγματική θεομηνία - κατάρα για την βιολογική επιβίωση και την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του Ελληνικού λαού.
      Μπορεί στην σημερινή κατάσταση να ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ένας πόλεμος με την Τουρκία;
      Ασφαλώς ναι.

      ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ.
      Η προϋπόθεση είναι οι τούρκοι να καταλάβουν, ότι η Ελλάδα είναι τόσο ισχυρή, ώστε όχι μόνο θα αντισταθεί επιτυχώς, αλλά ότι μπορεί να τους διαλύσει σαν οργανωμένο κράτος, σε κομμάτια. Τότε και μόνο τότε δεν θα αποπειραθούν επίθεση σε βάρος της Ελλάδος. Κάτι περίπου σαν την κατάσταση του Ισραήλ με τους γείτονές του.

      Μακροχρόνια βέβαια, αν δεν αποκατασταθεί μία πληθυσμιακή ισορροπία, ο πόλεμος θα γίνει αναπόφευκτος. Ή θα σταματήσουν να γεννάνε σαν κουνέλες οι Τουρκάλες ή οι Ελληνίδες πρέπει να γεννάνε 10 (δέκα) παιδιά η μία, όπως οι γιαγιές τους.


      Αλλιώς προκύπτει το ερώτημα: η επιβίωση του ελληνικού λαού κινδυνεύει. Κάτι πρέπει να γίνει στα ερχόμενα χρόνια.
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
    5. Το βιολογικό τέλος του ελληνισμού.
      Ο ελληνικός πληθυσμός βαδίζει σταθερά προς το βιολογικό του τέλος, όπως αυτό προδιαγράφεται εδώ και χρόνια από μελέτες και δημογραφικές προβολές. Μαζί του τερματίζει και ο ελληνισμός ως ζωντανή υπόσταση. Κι αυτή σίγουρα είναι η πλέον δραματική διαπίστωση, αφού αφορά το τέλος μιας ιστορικής πορείας σαράντα και πλέον αιώνων. Κανένα μυστήριο ή ασάφεια δεν υπάρχει σε όλα αυτά, διότι τα μαθηματικά είναι πάντα ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται ωραιοποιήσεις.
      Όσο οι Έλληνες δεν γεννούν αρκετά παιδιά, θα απομένουν όλο και λιγότεροι και θα γερνούν όλο και πιο πολύ. Ένα μόνο ερώτημα μένει αναπάντητο: τί είδους πολιτειακές, πολιτικές, πνευματικές και θρησκευτικές ηγεσίες έχει αυτός ο τόπος, που δεν βλέπουν, δεν καταλαβαίνουν ή δεν νοιάζονται για το ότι ο ελληνικός λαός έχει μπει σε έναν ολισθηρό δημογραφικό κατήφορο; Σε ποιό άλλο θέμα άραγε θα μπορούσαν να συμφωνήσουν, αν δεν μπορούν να ομονοήσουν τουλάχιστον σε αυτό; Δηλαδή, στο ότι απαιτείται επειγόντως η εκπόνηση μιας εθνικής δημογραφικής στρατηγικής, η οποία θα εφαρμοστεί σε ικανό βάθος χρόνου, με υπομονή και συνέπεια;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    6. «Η Βόρειος Ήπειρος και οι Έλληνές της, μπορεί κάποτε να γίνουν ένα νέο απέραντο εθνικό νεκροταφείο».
      ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ).
      Αγαπητέ συμπατριώτη και αδελφέ, γράφεις με παράπονο: «η Βόρειος Ήπειρος και οι Έλληνές της, μπορεί κάποτε να γίνουν ένα νέο απέραντο εθνικό νεκροταφείο».
      Αγαπητέ συμπατριώτη και αδελφέ, αν απευθύνεσαι στον Κούλη και στους ομοφυλόφιλους συμβούλους του, στον Τσίπρα, στον Μουζάλα, στον Βίτσα, στον Κουτσούμπα, σε όλα τα κομματικά στελέχη των συριζαίων, στα στελέχη των κομμουνιστών, σε πολλούς «έλληνες πολιτικούς» τύπου Θεοδωράκη και CIA, κακώς απευθύνεσαι.
      Δεν καταλαβαίνεις πόσο χαίρονται όλοι οι παραπάνω γι αυτά που περιγράφεις. Η ψυχή τους ρουφάει με απίστευτη, ηδονική θάλεγα, χαρά, τα όσα μαρτύρια τραβούν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Αν μπορούσαν οι ίδιοι θα σας έκοβαν το κεφάλι.
      Δεν ξέρω αν το νιώθεις, κάτι μου λέει όμως, ότι αρχίζεις να το υποψιάζεσαι. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να δολοφονήσουν, να γενοκτονήσουν όλους τους Έλληνες, στους Βορειοηπειρώτες θα μείνουν;
      Δεν μπορείς να καταλάβεις τι δολοφονικό μίσος και απέχθεια, που φθάνει στα όρια της ψυχοπαθολογίας, έχουν αυτοί οι «άνθρωποι» για την ελληνική καταγωγή τους, για το γένος που ανήκουν και τελικά για τους γονείς τους και τους προγόνους τους.
      Η Ψυχιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά.

      Δεν βλέπεις ότι συστηματικά μεταφέρουν από κάθε απίθανη χώρα, λαθρομετανάστες στο εσωτερικό της πατρίδας μας, με απώτερο δηλωμένο σκοπό να τους «ελληνοποιήσουν» και να καταστρέψουν έτσι ολοσχερώς το Ελληνικό Γένος;
      Νομίζεις ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για την ζωή και την υγεία αυτών καθ’ εαυτών των λαθρομεταναστών; Καρφί δεν τους καίγεται γι αυτούς. Αλλιώς θα τους έπαιρναν σπίτι τους. Όχι. Δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες από καλοσύνη. Τους θέλουν για να καταστρέψουν αυτό που μισούν περισσότερο, τον Ελληνικό λαό. Μίσος βαθύ, μίσος απροσμέτρητο.
      Θα μεταφέρουν λαθρομετανάστες συνεχώς, γι αυτό έδωσαν διαταγές για μη επιτήρηση των συνόρων. Θα τους κουβαλούν οργανωμένα και ανοργάνωτα, από θάλασσες και στεριές, από βουνά και λαγκάδια, με όλα τα μέσα, μέχρι να πνίξουν όλους του Έλληνες. Ακόμη και ο Σόρος να πάψει να τους χρηματοδοτεί, αυτοί θα συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Μέχρι να πνιγούν και αυτοί. Έχουν τόσο μίσος για τον Ελληνικό λαό που φθάνει στα όρια της αυτοκαταστροφής και των ίδιων.
      Καθαρά ψυχιατρική κατάσταση.
      Έτσι γεννιέται το ερώτημα: Πως απαντάει μία οργανωμένη κοινωνία στους ψυχοπαθείς, που επιδιώκουν – και έχουν τα μέσα γι αυτό - να την καταστρέψουν; Τι πρέπει να κάνουμε;

      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    7. Να κάνουν 4-5 παιδιά καλεί τις Τουρκάλες ο Ερντογάν. 24.01.2013
      Να κάνουν τουλάχιστον τέσσερα με πέντε παιδιά κάλεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις γυναίκες στην Τουρκία.
      Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του Εμινέ, είπε ότι οι γεννήσεις στην Τουρκία και οι προβλέψεις για την περίοδο μεταξύ 2037 και 2040 προκαλούν ανησυχία.
      «Μια μεγάλη οικογένεια είναι τεράστιας σημασίας για το μέλλον του έθνους μας», δήλωσε ο Ερντογάν.
      Ο πληθυσμός της Τουρκίας είναι σήμερα 75 εκατ. Αναμένεται ότι θα αυξηθεί στα 100 εκατ. το 2025.
      Η Τουρκία φιλοδοξεί να καταστεί μια από τις δέκα πιο ισχυρές οικονομίες του κόσμου. Επί του παρόντος βρίσκεται στην 17η θέση των οικονομικά ισχυρότερων κρατών.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    8. Ο Ερντογάν καλεί τους Τούρκους της διασποράς να «κάνουν πολλά παιδιά». 17.03.2017
      Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε σήμερα τους Τούρκους της διασποράς να κάνουν πολλά παιδιά. «Εκπαιδεύστε τα παιδιά σας στα καλύτερα σχολεία, διασφαλίστε ότι οι οικογένειές σας θα ζουν στα καλύτερα μέρη, οδηγείτε τα καλύτερα αυτοκίνητα, κατοικείτε στα καλύτερα σπίτια και κάνετε πέντε παιδιά, όχι μόνο τρία» είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία που εκφώνησε στο Εσκίσεχιρ, στα νότια της Κωνσταντινούπολης.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    9. Η ΕΒΡΑΪΚΗ Washington Post ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ: «Δραματική η μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα - Ο χαμηλότερος δείκτης γεννήσεων στην Ευρώπη»

      «Που πήγαν τα παιδιά» αναρωτιέται η αμερικανική εφημερίδα

      Αλλη μια σχολική χρονιά άρχισε, έφτασαν τα πρωτάκια και μια μητέρα, αφήνοντας τον γιο της αναρωτήθηκε: Πού πήγαν όλα τα παιδιά;
      Η Washington Post, περιγράφοντας αυτή τη σκηνή, σε δημοτικό σχολείο στο Καλπάκι Ιωαννίνων, αναλύει πώς μετά την οικονομική κρίση έρχεται η δημογραφική κρίση στην Ελλάδα.
      Η κατάσταση στο Καλπάκι αντικατοπτρίζει το εντεινόμενο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Στο συγκεκριμένο δημοτικό, το 2018, πήγαν 13 πρωτάκια. Τα μισά σχολεία στην περιοχή έχουν κλείσει. Ολο και περισσότεροι πιθανοί γονείς φεύγουν ή δεν κάνουν παιδιά, επειδή είναι άνεργοι ή βγάζουν μετά βίας τα προς το ζην, αναφέρει η εφημερίδα.

      «Η ελληνική οικονομία δεν εξαρτάται πλέον από τα προγράμματα ούτε θεωρείται ότι θέτει σε κίνδυνο το ευρώ. Ομως, η χώρα μόλις τώρα ξεκινά να αντιμετωπίζει την επόμενη φάση της απειλής. Μία μείωση των γεννήσεων που έχει αυξήσει την πιθανότητα μιας συρρικνωμένης, αποδυναμωμένης Ελλάδας τα χρόνια που θα έρθουν», σημειώνει το δημοσίευμα.

      Η μικρότερη μεταπολεμική γενιά
      Κατά τη διάρκεια της βαθιάς και παρατεταμένης κρίσης, τα ήδη χαμηλά ποσοστά γεννήσεων έπεσαν ακόμη περισσότερο, όπως έγινε και σε άλλες προβληματικές οικονομίες της νότιας Ευρώπης. Η Ελλάδα χτυπήθηκε από έναν ακόμη παράγοντα, καθώς μισό εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη χώρα, πολλοί από αυτούς νέοι, πιθανοί μελλοντικοί γονείς.
      «Το αποτέλεσμα ήταν ότι η ύφεση της χώρας δημιούργησε τη μικρότερη γενιά της Ελλάδας μεταπολεμικά, παιδιά που φτάνουν τώρα σε ηλικία δημοτικού. Κάποια από αυτά πηγαίνουν στα σχολεία με παπούτσια και τσάντες από δεύτερο χέρι και είναι ακόμη στο πρώτο στάδιο κατανόησης της τρομακτικής εποχής στην οποία έχουν γεννηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η Washington Post.
      Το ποσοστό γεννητικότητας στην Ελλάδα, περίπου 1,35 γεννήσεις ανά γυναίκα, είναι από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη και αρκετά κάτω από τον στόχο του 2,1 που απαιτείται για έναν σταθερό πληθυσμό, χωρίς να υπολογίζεται η μετανάστευση. Το ποσοστό γεννητικότητας ήταν σε ανάκαμψη πριν από την κρίση, φτάνοντας της 1,5 γεννήσεις ανά γυναίκα το 2008. Πρόοδος που όμως έχει εξανεμιστεί πλέον, καθώς το ποσοστό έπεσε ξανά στα χαμηλά των τελών της δεκαετίας του ‘90 και των αρχών του 2000, σημειώνει το δημοσίευμα.

      Δραματική μείωση γεννήσεων
      Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Εξαιτίας της «εξόδου» των νέων, που πιθανόν στο μέλλον να γίνονταν γονείς, ο αριθμός των παιδιών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα έχει πέσει ακόμη πιο δραματικά από ότι το ποσοστό γεννητικότητας, φτάνοντας σε ιστορικά χαμηλά. Το 2009, πριν από τις πιο σφοδρές περιόδους της κρίσης, έγιναν 118.000 γεννήσεις στην Ελλάδα. Από τότε, ο αριθμός πέφτει σταθερά, και έχει επισκιαστεί για τα καλά από τον αριθμό των θανάτων. Το 2017, ο συνολικός αριθμός των γεννήσεων ήταν 88.500, ο χαμηλότερος που έχει καταγραφεί.
      Σε κάποιες χώρες, το ποσοστό γεννητικότητας ανέκαμψε γρήγορα μετά την οικονομική κρίση. Ομως, αυτό είναι απίθανο να συμβεί στην Ελλάδα, δηλώνει στην Washington Post ο Βύρων Κοτζαμάνης, καθηγητής Δημογραφίας στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, καθώς ακόμη και πριν την κρίση η μέση Ελληνίδα δεν έκανε παιδιά πριν από τα 31. Κάποιες γυναίκες που ανέβαλαν την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια της ύφεσης έχασαν εντελώς την ευκαιρία να γίνουν μητέρες. Το αποτέλεσμα είναι η ύφεση να έχει μειώσει μόνιμα το μέγεθος της νεότερης ελληνικής γενιάς, αλλά και τη «δεξαμενή» των γονιών για τα χρόνια που θα έρθουν. «Θα έχουμε όλο και λιγότερες γεννήσεις στην Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες», τονίζει ο καθηγητής.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    10. Ο αντίκτυπος στην οικονομία.
      Οι δημογραφικές αλλαγές πλήττουν και τις προοπτικές της Ελλάδας για μία ανάκαμψη όπως εκείνη στις ΗΠΑ μετά τη μεγάλη ύφεση, σημειώνει η αμερικανική εφημερίδα. Η ελληνική οικονομία παραμένει κατά 25% μικρότερη σε σύγκριση με πριν από μία δεκαετία και τις επόμενες έξι δεκαετίες η Εurostat εκτιμά ότι ο ελληνικός πληθυσμός των 10,7 εκατομμυρίων θα μειωθεί κατά 32%. Ποσοστό που το ξεπερνούν μόνο μερικές χαμηλοεισοδηματικές χώρες της ανατολικής Ευρώπης, που έχουν δει επίσης τη φυγή εργαζομένων προς πλουσιότερα κράτη.
      Αλλάζει και η ανθρωπογεωγραφία
      ‘Όταν όμως τα στοιχεία συνδυαστούν με τις εισόδους αλλοδαπών στη χώρα, αλλοδαπών που οι Αρχές κάνουν ότι μπορούν για να τους κρατήσουν στην Ελλάδα τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απογοητευτικά.
      Έτσι το 2017 οι γεννήσεις ανήλθαν στις 88.553 ενώ στη χώρα μπήκαν παράνομα 68.112 άτομα!
      Το 2016 οι γεννήσεις ανήλθαν στις 92.898 ενώ οι παράνομοι είσοδοι αλλοδαπών κυμάνθηκαν στις 204.000.
      Και τα στοιχεία για το 2018 αναμένονται ακόμη πιο δραματικά.
      Αντιληπτό γίνεται εύκολα πως η ανθρωπογεωγραφία της χώρας έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί.
      Μιλάμε πλέον για ένα άλλο λαό.
      Ζ.Π.



      Διαγραφή
    11. Οι οικογένειες με πολλά παιδιά έχουν μικρότερο κίνδυνο καρκίνου.

      Οι οικογένειες με πολλά παιδιά διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο καρκίνου, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη.
      Όσο πιο μεγάλο είναι το μέγεθος της οικογένειας τόσο μειωμένη είναι η πιθανότητα καρκίνου στις γυναίκες και στους άνδρες, ιδίως στους δεύτερους.


      Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Εξελικτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και της Ιατρικής Σχολής της Αδελαΐδας, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό «BMC Cancer», ανέλυσαν στοιχεία για 178 χώρες και βρήκαν ότι η συχνότητα διαφόρων ειδών καρκίνου αυξάνεται, όταν είναι μικρό το μέγεθος της οικογένειας.

      Η σχέση οικογενειακού μεγέθους και καρκίνου είναι ανεξάρτητη από το οικογενειακό εισόδημα, από τον τόπο διαμονής ή από την ηλικία. Μάλιστα, φαίνεται να δρα προστατευτικά όχι μόνο το μέγεθος της πυρηνικής οικογένειας (γονείς και παιδιά), αλλά και της διευρυμένης, δηλαδή ο αριθμός των άλλων μελών της οικογένειας.
      Η μείωση του κινδύνου στις πολύτεκνες οικογένειες είναι πιο αισθητή σε μερικούς καρκίνους: εγκεφάλου, πνευμόνων, ουροδόχου κύστης, στομάχου, μαστού, ωοθηκών, μήτρας, παχέος εντέρου και μελανώματος.

      Παλαιότερες μελέτες είχαν δείξει ότι όσo περισσότερες φορές έχει γεννήσει μια γυναίκα, τόσο μειώνεται ο κίνδυνος να εμφανίσει καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών.
      Η νέα έρευνα δείχνει ότι ο μεγάλος αριθμός των παιδιών μειώνει ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο για τους άνδρες (πατέρες), κάτι που αφορά καρκίνους που δεν σχετίζονται με τη γέννα.
      Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι, παρόλο που η οικογενειακή ζωή είναι πηγή στρες με διάφορους τρόπους, παράλληλα δημιουργεί ένα ευνοϊκό συναισθηματικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ψυχοσωματική υγεία, αυξάνοντας έτσι την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορες ασθένειες – και στον καρκίνο.
      Ζ.Π.





      Διαγραφή
  2. Συμμορία Ρομά επιτέθηκε σε Πακιστανούς - Τους μαχαίρωσαν & τους λήστεψαν.
    Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου έξω από κλαμπ στην οδό Αγίας Παρασκευής στο Μπουρνάζι, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά σε τρεις συλλήψεις.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, μία συμμορία ανηλίκων και νεαρών Ρομά επιτέθηκε σε δύο νεαρούς Πακιστανούς με σκοπό τη ληστεία.
    Αφού τους χτύπησαν και τους μαχαίρωσαν, τους αφαίρεσαν πορτοφόλια, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα, επιχειρώντας αμέσως μετά να διαφύγουν αφήνοντας τους δύο αλλοδαπούς αιμόφυρτους στη μέση του δρόμου.
    Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, με τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να περνούν μετά από λίγο χειροπέδες σε τρεις Ρομά που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.
    Κατά πληροφορίες, φέρεται –πριν τη ληστεία- να υπήρξε αντιδικία για μία κοπέλα, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...