ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Δεκεμβρίου 2021

O ΣΟΡΟΣ, Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΞΗ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.

 

 

Μπιλ Γκέιτς: Κατασκευάζει πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις ΗΠΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΙΓΝΙΤΗ.




Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ΤΥΠΟΥ TOKAMAK ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 100.000.000 ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

 

 

 

ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ. Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ KAI ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ: Χάθηκαν οι όρχεις από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νεολαία. Αποκόπηκαν χημικά. Οι περισσότεροι άνδρες κυκλοφορούν πλέον χωρίς όρχεις, τεστοστερόνη και σπερματοζωάρια. Δεν μπορούν και δεν πρόκειται να αντιδράσουν σε τίποτε. Δεν θέλουν αγώνες, επιζητούν την ησυχία τους, αλλιώς προτιμούν τον θάνατο. Οι λίγοι αντιδραστικοί (με όρχεις) είναι στις φυλακές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

 

 

 

 

Πυρηνική σύντηξη: To «ιερό δισκοπότηρο» της ενέργειας προσελκύει μεγάλα κεφάλαια

Η Commonwealth Fusion Systems ανακοίνωσε ότι έχει αντλήσει χρηματοδότηση ύψους άνω των 1,8 δισ. δολαρίων. Πρόκειται τις υψηλότερες τοποθετήσεις ιδιωτικών κεφαλαίων για startup  που ειδικεύεται στην πυρηνική σύντηξη, η οποία για ορισμένους είναι η ενέργεια του μέλλοντος. 

Μεταξύ των μεγαλοεπενδυτών που στηρίζουν την εταιρεία είναι ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και ο Τζορτζ Σόρος μέσω του Soros Fund Management. Ορισμένοι από τους ανταγωνιστές της Commonwealth Fusion, συμπεριλαμβανομένης της Helion Energy, έχουν επίσης πρόσφατα εξασφαλίσει σημαντική χρηματοδότηση, αφού οι τα μεγάλα κεφάλαια κάνουν στροφή στις τεχνολογίες καθαρής ενέργειας, εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για την κλιματική καταστροφή. 

 


Η πυρηνική σύντηξη θεωρείται το «ιερό δισκοπότηρο» στην κόσμο της ενέργειας, όπως επισημαίνει η Wall Street Journal. Βασίζεται στη συγχώνευση ατόμων υδρογόνου, που δημιουργούν το βαρύτερο ήλιο και παράλληλα απελευθερώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, η οποία στη συνέχεια μετατρέπεται σε «καθαρό» ηλεκτρισμό. Έχει θεωρητικά τουλάχιστον το προνόμιο να δημιουργεί απεριόριστη ενέργεια και ελάχιστα έως μηδενικά πυρηνικά απόβλητα. 

Στόχος είναι μέσα στην επόμενη δεκαετία να έχει κατασκευασθεί το πρώτο πιλοτικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής, που θα χρησιμοποιεί την πυρηνική σύντηξη (το αντίστροφο της πυρηνικής σχάσης που χρησιμοποιείται στις πυρηνικές βόμβες και στα πυρηνικά εργοστάσια σήμερα), προκειμένου να παράγει απεριόριστη «καθαρή» ενέργεια, που δεν απαιτεί καύση και δεν θα μολύνει το περιβάλλον.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 


5 σχόλια:

  1. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    Λαβρόφ: «Αμερικανικοί πύραυλοι μεσαίου βεληνεκούς μπορεί να εμφανιστούν σύντομα στην Ευρώπη»
    Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, προειδοποίησε πως η αρχιτεκτονική της στρατηγικής σταθερότητας καταρρέει, συμπληρώνοντας πως αμερικανικοί πύραυλοι μεσαίου βεληνεκούς μπορεί να εμφανιστούν σύντομα στην Ευρώπη.
    «Το ΝΑΤΟ αρνείται να αναλογιστεί, εποικοδομητικά, τις προτάσεις μας για την αποκλιμάκωση της έντασης και να εμποδίσει επικίνδυνα περιστατικά» είπε ο Λαβρόφ κατά τη διάρκεια του 28ου Υπουργικού Συμβουλίου του ΟΑΣΕ.
    «Αντίθετα, η στρατιωτική υποδομή της Συμμαχίας μεταφέρεται πιο κοντά στα ρωσικά σύνορα. Το σενάριο-εφιάλτης για στρατιωτική σύγκρουση επιστρέφει» συμπλήρωσε.
    Ξεκαθάρισε πως η Μόσχα θα επιμείνει στην ανάπτυξη συμφωνιών που θα αποκλείουν την προέλαση του ΝΑΤΟ στην ανατολή.
    «Σε έναν διάλογο με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τους συμμάχους τους, θα επιμείνουμε στην ανάπτυξη συμφωνιών που θα αποκλείουν περαιτέρω κινήσεις του ΝΑΤΟ στην ανατολή και ανάπτυξη οπλικών συστημάτων κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία που μας απειλούν» δήλωσε.
    «Στο κοντινό μέλλον, θα καταθέσουμε κατάλληλες προτάσεις» προανήγγειλε και εξέφρασε την ελπίδα του να γίνει σωστή μελέτη τους «χωρίς επιφυλάξεις».
    Ο Λαβρόφ προσέθεσε πως η Μόσχα αρνείται κατηγορηματικά τη μετατροπή των χωρών που συνορεύουν με τη Ρωσία σε στρατιωτικό ορμητήριο και επέμεινε πως η χώρα του είναι έτοιμη για επανεκκίνηση του διαλόγου με τις ΗΠΑ και την Ουκρανία.
    «Ενδιαφερόμαστε να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης. Οι Αμερικανοί συνεργάτες μας έχουν πει πολλές φορές ότι θέλουν να βοηθήσουν [...] αποκαθιστώντας ένα ξεχωριστό κανάλι διαλόγου, που υπήρχε υπό την προηγούμενη κυβέρνηση. Είμαστε έτοιμοι για αυτό» τόνισε ο Λαβρόφ κατά τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν.
    Έθιξε, επίσης, το θέμα της λειτουργίας των πρεσβειών της Ρωσίας και των ΗΠΑ.
    «Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από εκείνα τα θέματα που μπορούν να επιλυθούν πολύ γρήγορα και να σταλεί ένα μήνυμα ότι μπορούμε ακόμα να καταλήξουμε σε συμφωνία» υπογράμμισε.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προδότης Τσίπρας: «Όλοι θέλουμε η "πράσινη" μετάβαση στη Δυτική Μακεδονία να είναι δίκαιη και όχι βίαιη». ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΚΟΥΛΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ, ΤΖΕΦΡΥ.
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά στην Πτολεμαΐδα τόνισε ότι «η "πράσινη" μετάβαση στη Δυτική Μακεδονία πρέπει να είναι δίκαιη και όχι βίαιη», και εξέφρασε την αγωνία του για τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί σχετικά με την απολιγνιτοποίηση.
    «Έχω μία μεγάλη αγωνία για το μέλλον της περιοχής. Όλοι θέλουμε την "πράσινη" μετάβαση, αλλά πρέπει αυτή να είναι δίκαιη και όχι βίαιη και να μην αφήνει κανέναν πίσω. Βρισκόμαστε, δυστυχώς, σε εξελίξεις οι οποίες δεν είναι καλές και πρέπει να κρούσουμε το καμπανάκι του κινδύνου. Να πάρουμε μέτρα και κυρίως πρωτοβουλίες για να ανατραπεί αυτή η προοπτική», είπε ο κ. Τσίπρας.
    «Η Πτολεμαΐδα και η Εορδαία είναι στο μάτι του κυκλώνα με την απολιγνιτοποίηση και πρέπει να πιέσουμε την κυβέρνηση να πάρει τις πρωτοβουλίες εκείνες για να μην είναι αρνητικό όλο το αποτύπωμα της απολιγνιτοποίησης», σημείωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό».

    Σοκάρουν τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι... είναι και αρσενικό και θηλυκό. Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.
    https://youtu.be/fzLEfjPSkJ0
    Αναλυτικά όσα είπε:
    «Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό. Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή. Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο. Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».
    Το που βρισκόμαστε τώρα... το είδαμε και στο έγγραφο της ΕΕ που ζητά να ξεγράψουμε μέχρι και τα Χριστούγεννα για να μην «ενοχλούνται» οι ΛΟΑΤΚΙ.
    Θα πρέπει να σημειώσουμε ξανά ότι αυτή η ομιλία έγινε σε παιδιά δημοτικού, που ακόμα δεν έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα τους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ".
      «Όχι» του Εφετείου στο αίτημα αποφυλάκισης Μπαρμπαρούση και Κορκοβίλη.
      Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      Ενάμιση μήνα μετά την αποφυλάκιση του Γιώργου Πατέλη o Άρειος Πάγος καλείται να αποφασίσει αν θα αναιρέσει ή όχι την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών που άνοιξε την πόρτα της φυλακής.
      Ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Χαράλαμπος Μωυσίδης εισηγήθηκε στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, που θα αποφασίσει τους επόμενους μήνες, την αναίρεση της απόφασης με την οποία αποφυλακίστηκε ο πρωτόδικα καταδικασμένος σε ποινή 10 ετών για εγκληματική οργάνωση και συνέργεια στη δολοφονία του Π.Φύσσα, Γ. Πατέλης.
      Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός εξέφρασε τη θέση πως στην επίμαχη απόφαση «διαλαμβάνεται αόριστα ότι (σ.σ. κατηγορούμενος) δεν θα διαπράξει άλλα εγκλήματα» αν και «πρόκειται για άτομο που αν αφεθεί ελεύθερο, είναι πιθανό να τελέσει νέες αξιόποινες πράξεις». Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα θέματα υγείας του ανήλικου παιδιού που επικαλέστηκε ο κατηγορούμενος για να αποφυλακιστεί σημειώνοντας πως στην εφετειακή απόφαση «δεν εξηγείται για ποιο λόγο επέρχεται ανεπανόρθωτη βλάβη».
      «Ο ισχυρισμός του ότι πλήττεται η οικογένεια του είναι κατανοητός και ανθρώπινος, πρόκειται όμως για φυσικό επακόλουθο της στέρησης της ελευθερίας οποιουδήποτε καταδικασμένου» σημείωσε ο εισαγγελέας τονίζοντας παράλληλα ότι η σύζυγος του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και μπορεί να φροντίσει το παιδί τους.Ο συνήγορος υπεράσπισης του Γ. Πατέλη, Δημήτρης Γκαβέλας, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας του γιού του εντολέα του ενώ υποστήριξε πως «ο αιτών ήδη εκτίει μεγαλύτερη ποινή, από αυτή που του αναλογεί, αφού το αδίκημα της οπλοκατοχής για το οποίο καταδικάστηκε θα έχει παραγραφεί με την έναρξη της δίκης στο Εφετείο”.
      Δύο ακόμη «όχι». Την ώρα που ο Άρειος Πάγος συζητούσε το θέμα της αποφυλάκισης του Γ. Πατέλη το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας έλεγε ομόφωνα «όχι» στα αιτήματα να αφεθούν ελεύθεροι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης και ο Κ. Κορκοβίλης. Στο δικαστήριο κατέθεσε ο υπερήλικας και ανάπηρος πατέρας του Κ. Μπαρμπαρούση αλλά και η σύντροφος και μητέρα του πέμπτου παιδιού του οι οποίοι υποστήριξαν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας της απουσίας του. «Έχουμε διαμελιστεί και δεν υπάρχει τίποτα. Είχε πάρει ζώα για βιοποριστικούς λόγους αλλά τα δώσαμε κι αυτά γιατί δεν μπορούν οι γείτονες να βοηθούν συνέχεια» υποστήριξε η γυναίκα με τον συνήγορο του να προσθέτει ότι ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση σε κάθειρξη 6 ετών, «ήταν βουλευτής, δεν ήταν κομματικό στέλεχος» και «δεν έχει σχέση με επιμέρους πράξεις» που αποδόθηκαν σε στελέχη της Χρυσής Αυγής. Ο αδελφός του Κ. Κορκοβίλη, που εκτίει ποινή κάθειρξης 9 ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση ΧΑ και για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα τους.
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
    2. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ».
      Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      Τρεις νεαροί τον κατονόμασαν ως το πρόσωπο που τους προμήθευσε κοκαϊνη – Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του

      Μια άκρως περίεργη υπόθεση απασχολει τις τελευταίες ωρες τις αρχές μετά απο ένα συμβάν που διαδραματίστηκε τα ξημερώματα σε περιοχή των νοτίων προαστίων. Σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμος εν ενεργεία δικαστικός κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση χρήσης κοκαϊνης μετά απο καταγγελία τριών νεαρών.
      Ο δικαστικός, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων όπου και οι πληροφορίες λένε οτι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα ξημερώματα εντοπίστηκαν τρία νεαρά ατομα να κινούνται ύποπτα κοντά στην πολυκατοικία του δικαστικού.
      Περίοικοι ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ και όταν τα ατομα ελέγχθησαν και πάνω τους βρέθηκαν ποσότητες κοκαϊνης είπαν ότι τους τα έδωσε ο δικαστικός. Ο ίδιος όταν κατέβηκε κάτω και τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν τους γνωρίζει αποκρίθηκε θετικά. Δικαστικός και νεαροί οδηγηθηκαν στο τμήμα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε ενα μπουκαλάκι που ειχε υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...