ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.

 

Ο ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΠΛΙΝ (ΙΣΡΑΕΛ ΘΟΡΝΣΤΑΪΝ), Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.

 

ΟΙ «ΙΟΥΔΑΙΟΙ» ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΡΩΜΗ.

 

 

ΝΕΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ: Ο ΙΟΣ ΝΙΠΑ, ΤΟ ΜΥΚΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ulcerans KAI Ο ΜΥΚΗΤΑΣ Candida auris.

 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ;

 

 


 

 



Την δημιουργία παγκοσμίου εμβέλειας "δικτύου Θερμοπυλών" ανακοίνωσε στο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος ο περιφερειάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Σπανός Φάνης.
Επιδεικνύοντας απίστευτο θράσος και προσβολή της νοημοσύνης των πολιτών της Φθιώτιδας με δεδομένο ότι η παράταξή του και ο ίδιος δεξί χέρι του Κώστα Μπακογιάννη ίδρυσαν επάνω στον Ιερό τόπο των Θερμοπυλών, 100 μέτρα από το άγαλμα του Λεωνίδα (!), ένα από τα μεγαλύτερα "hot spot" λαθρομεταναστών σε ένα πρώην πεντάστερο ξενοδοχείο και σε μία από τις σημαντικότερες ιαματικές πηγές της χώρας. Μάλιστα ανακοίνωσαν και την σύνθεση των μελών της επιτροπής μέλη της οποίας θα είναι και τρεις κάτοικοι του δήμου Θερμοπυλών.

 


Παίρνοντας το λόγο ο περιφερειακός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Χαράλαμπος Γιώτης είπε:
«Κύριοι συνάδελφοι θεωρώ απόλυτα φασιστική και μνημείο ρατσισμού τη σύνθεση της επιτροπής του υπό ίδρυση "Δικτύου Θερμοπυλών" που μας ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης κ Σπανός και η παράταξη του.
Είναι αδιανόητο στην επιτροπή να υπάρχουν μέλη από το Δήμο Θερμοπυλών και να μην υπάρχει κανένας αφγανός, κανένας Μπαγκλαντεσιανός, κανένας Σομαλός, κανένας Πακιστανός, κανένας Ιρανός, όταν όλοι αυτοί είναι πληθυσμιακά πενταπλάσιοι από τους κατοίκους στο χωριό των Θερμοπυλών και οι πρόγονοι τους υπέστησαν ξενοφοβική συμπεριφορά και σφαγή από τον ρατσιστή και ξενοφοβικό βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα και τους λοιπούς Έλληνες».
«Όχι κύριοι της συμπολίτευσης δεν σας ειρωνεύομαι απλά, σας παρουσιάζω μία πραγματικότητα,... μία εικόνα από το εγγύς μέλλον που ετοιμάζετε εσείς και η οικογένεια Μητσοτάκη στο λαό μας». 
 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...