ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Δεκεμβρίου 2021

Spiegel: «Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Βίλι Μπραντ ήταν πράκτορας αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας». Δεν περιμέναμε βέβαια το Σπήγγελ να μας το αποκαλύψει.

 

ΟΙ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» (=ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ, ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: «ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ». ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΝΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΙΛΩΤΩΝ. 

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΪΧΑΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 22ου ΑΙΩΝΑ. Ο ΓΑΠ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Ένας Παπανδρέου φεύγει - Δύο Παπανδρέου έρχονται. Ν.Ανδρουλάκης: Ο νέος πρόεδρος του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ με καταθέσεις 846.486 ευρώ σε τοκογλύφους στο Βέλγιο (!)και 18 ακίνητα. 42 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ…

 

 

ΟΙ ΔΥΟ ΙΟΥΔΑΙΟΙ  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ  ΜΥΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ  ΒΙΛΙ ΜΠΡΑΝΤ ΚΑΙ  ΧΕΛΜΟΥΤ ΣΜΙΤ

"Το 1969, ο πρώτος μεταπολεμικός Σοσιαλδημοκράτης Καγκελάριος, Βίλι Μπραντ, διορίζει τον ιουδαίο Σμιτ, στο ευαίσθητο για την εποχή, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Σμιτ θέτει σε εφαρμογή σχέδιο μεταρρύθμισης των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων. 22 Στρατηγοί και στελέχη του Ναυτικού παραιτούνται. Ο λόγος είναι η περίφημη German Hair Force – αγγλικό λογοπαίγνιο του ίδιου του Σμιτ – η οποία από στρατιωτικό σώμα με «πρωσική πειθαρχία» γίνεται  ένα σώμα από  «χίππυδες με στολή»."

Πληροφοριοδότης της αμερικανικής υπηρεσίας αντικατασκοπείας CIC ήταν ο ο πρώην καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας, Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός, Βίλι Μπραντ, για διάστημα τεσσάρων χρόνων. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, ο Βίλι Μπραντ -ήταν καγκελάριος της τότε Δυτικής Γερμανίας την περίοδο 1969-1974- φέρεται ότι παρείχε στη CIC, (Counter Intelligence Corps) από το 1948 μέχρι τις 17 Μαρτίου 1952  διάφορες εμπιστευτικές πληροφορίες. Πριν το 1948 ο  "Γερμανός"  Μπραντ  ήταν αξιωματικός του...αμερικανικού στρατού.

 

 

 

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΤΡΟΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΠΟΡΕΙ (Ο ΗΛΙΘΙΟΣ) ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ. 

 

 

 

Σύμφωνα με πηγές, συναντήθηκε με τους συνδέσμους του στη CIC, οι οποίοι τον χαρακτήριζαν αξιόπιστο, περισσότερες από 200 φορές μέσα σε τέσσερα χρόνια και έφερε την κωδική ονομασία «O-35-VIII».

Ο Μπραντ γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1913 στη Λυβέκη. Η μητέρα του ήταν μια πωλήτρια καταστήματος και αγνώστου πατρός. Το πραγματικό του όνομα ήταν Χέρμπερτ Καρλ Φραμ. Το Μπραντ είναι ψευδώνυμο.

Εργάστηκε στη δημόσια διοίκηση του Βερολίνου και  οι αμερικανικές αρχές κατοχής τον διόρισαν δήμαρχο  Βερολίνου το 1957. Το ίδιο έγινε και με το ιουδαίο καγκελάριο Σμίτ και με άλλους.  Όλοι οι  υποψήφιοι γερμανοί  καγκελάριοι, πρώτα δοκιμάζονται  σαν αξιόπιστοι πράκτορες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.  Μετά προωθούνται σε διάφορα αξιώματα και μετά γίνονται καγκελάριοι.  Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν στο γενεαλογικό τους δέντρο κάποιον ιουδαίο.  Ο Βίλι Μπράντ  είχε ιουδαϊκή καταγωγή. Είχε και άλλο προσόν: το 1945 ήταν αξιωματικός του αμερικανικού στρατού. Εισήλθε το 1945  στην…πατρίδα του σκοτώνοντας και βιάζοντας Γερμανίδες.

Όλες οι βιογραφίες του κρύβουν με προσοχή που ήταν και τι έκανε το 1945-46, όταν, φορώντας στολή του αμερικανικού στρατού κατοχής της Ευρώπης, σκότωνε και βίαζε Ευρωπαίους και Ευρωπαίες. 

Ο Μπραντ, ο οποίος τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης το 1971  (βέβαια...), παραιτήθηκε αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Γκύντερ Γκιγιόμ, ο στενός σύμβουλός του και δεξί του χέρι, ήταν πράκτορας της Στάζι.

Πέθανε στις 8 Οκτωβρίου 1992 στο Ούνκελ, κοντά στη Βόννη.

 

Ο Βίλι Μπραντ δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. Ήταν ο πρώτος μεταπολεμικός σοσιαλιστής καγκελάριος της Γερμανίας. Υπήρξε το ίνδαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι έλληνες αριστεροί πάθαιναν ονείρωξη μόλις τον έβλεπαν. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι ήταν πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Ας πούμε ότι παραβλέπουμε το γεγονός ότι φόρεσε την στρατιωτική στολή ξένου κράτους και πολέμησε εναντίον της πατρίδας του και εισήλθε στην πατρίδα του σαν κατακτητής και κάτω από ξένη σημαία. Το να αποκαλύπτεται σήμερα ότι ήταν πράκτορας, προδότης και κατάσκοπος της πατρίδας του το προσπερνάμε έτσι εύκολα;
Σε ανάλογες περιπτώσεις τα ΜΜΕ θα ασχολούνταν για εβδομάδες και μήνες με το θέμα. Τώρα το προσπέρασαν χωρίς να το σχολιάσουν καν.

  

ΣΧΟΛΗ ΑΘHΝΑΪΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.
Πήγε κάποιος να «σπουδάσει» δημοσιογράφος σε μια ελληνική σχολή δημοσιογραφίας στην Αθήνα και εκεί άκουσε τα βασικά:
«Τρία πράγματα πρέπει να προσέχουν οι σημερινοί δημοσιογράφοι για να ανέλθουν επαγγελματικά , κοινωνικά και οικονομικά.
1) Να διαστρεβλώνουν ΠΑΝΤΑ την Αλήθεια κατά τα συμφέροντα του εργοδότη τους.
2) Να προστατεύουν τους εβραίους ως κόρην οφθαλμού.
3) Όταν σας ρωτούν για την θρησκεία σας, θα τους απαντάτε: «Ολοκαύτωμα».

 

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ:  «ΓΕΡΜΑΝΟΙ  =  ΔΕΜΕΝΑ  ΣΚΥΛΙΑ».

Ο εβραίος Richard Cohen, αρθρογράφος της «Washington Post», δήλωσε στις 18 Ιουλίου 1990  λίγο  διαφορετικά  το  κεντρικό  δόγμα  του  ΝΑΤΟ: «Δεν πρέπει να θεωρούμε το ΝΑΤΟ ως μια αμοιβαία συμμαχία. Στην πραγματικότητα, είναι σαν ένα ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ με το οποίο κρατιούνται τα ηνία της Γερμανίας. Καταλαβαίνετε σίγουρα τι εννοώ».

 

 ΣΟΪΜΠΛΕ:  "ΑΠΟ  ΤΟ  1945  ΟΥΔΕΠΟΤΕ  Η  ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΗΤΑΝ   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΧΩΡΑ.  ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΜΕΘΟΔΙΚΑ  ΩΣΤΕ  ΚΑΙ  Η  ΥΠΟΛΟΙΠΗ  ΕΥΡΩΠΗ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΣΑΝ  ΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ".

Ο Σόιμπλε σε ομιλία του στις 18 Νοεμβρίου 2011 στο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Συνέδριο (European Banking Congress), στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης,  σε ηγετικά στελέχη της οικονομίας και της πολιτικής,  που συναντήθηκαν εκεί  για να συζητήσουν τη διαμόρφωση της μελλοντικής παγκοσμιοποίησης είπε μεταξύ άλλων: 
«Η έννοια της εθνικής κυριαρχίας έχει οδηγήσει την Ευρώπη σε παραλογισμό κατά τους δύο παγκόσμιους πολέμους στο πρώτο μισό του προηγούμενου αιώνα. Κι εμείς στη Γερμανία από τις 8 Μαΐου του 1945 ουδέποτε ήμασταν ανεξάρτητη χώρα. Αυτό ήταν ήδη σαφές στον Βασικό Νόμο που υπάρχει στην Εισηγητική Έκθεση του 1949».

 

 
 

 

«Τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».

Η ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ, μία πράκτορας της CIA, σε βιβλίο της ισχυρίστηκε, ότι στρατολόγησε στην CIA, εκατοντάδες Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Το βιβλίο της, ανάρπαστο στις ΗΠΑ, δεν μεταφράστηκε, για άγνωστους λόγους, στα ελληνικά.

Η Βάλερι Πλέιμ, δουλεύοντας για τη CΙΑ στην πρεσβεία της Αθήνας, ήταν υπό την καθοδήγηση του «σταθμάρχη» Νταγκ Σμιθ και είχε σαν βασικό καθήκον να στρατολογεί στην CIA, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

«Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ποιούς θα έπρεπε να επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τις επαφές μας».

Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ.
Του δείχναμε με περηφάνια τη μικρή στοίβα με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία λέγοντας:

«τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».

Εντύπωση προκαλεί η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της CΙΑ, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανέλιξης».

 

 

 

 

 Είναι σαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία να βγάζουν επετειακό γραμματόσημο για να τιμήσουν τα 2.500 χρόνια από την  προδοσία του Εφιάλτη.  Γιατί δεν βγάζουν και γραμματόσημο τον Βίλι Μπράντ με την στολή...αμερικανού στρατιωτικού των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής της Γερμανίας; (Φωτογραφίες τέτοιες υπάρχουν).



 
Πως μπορεί ένας ξένος πράκτορας να πλησιάσει και να στρατολογήσει έναν Έλληνα πολιτικό ή δημοσιογράφο;

Τι είδους άνθρωπος είναι ένας «έλληνας» που γίνεται πράκτορας ξένων μυστικών υπηρεσιών; Τι γονιδιακό φορτίο κουβαλάει. Τι εμπειρίες έχει από την ζωή του. Σε τι στηρίζεται μία ξένη μυστική υπηρεσία και τον πατάει γερά πάνω στον κάλο. Τι ανυπόφορο έκανε τέλος πάντων στην ζωή του και ζει έκτοτε με τον βραχνά του ισόβιου πράκτορα και προδότη της χώρας του;

Παρακάτω παρουσιάζω μία - ίσως αφελή - ανάπτυξη του θέματος, που όπως έλεγαν παλιά οι καθηγητές μου μπορεί να επανεκδοθεί «βελτιωμένη και επηυξημένη».

Ας πάρουμε μερικά υποθετικά παραδείγματα.

Έχουμε έναν φιλόδοξο και κενού περιεχομένου έλληνα διπλωματικό υπάλληλο, με ενδιαφέρον όνομα, π.χ τον κ. Ιακωβ-ίδη. Έχουμε έναν γιο ενός εκδότη εφημερίδων, παλιού κομμουνιστή, που θέλει εξουσία και πολιτική ισχύ, π.χ. τον κ. Πεταλουδ-άρη. Έχουμε, π.χ. τον
κ. Κρασ-άτο, έναν αριστούχο απόφοιτο μιας ταλμουδικής σχολής, αδούλευτο γιο πλούσιας οικογένειας, κατά βάση ρηχού, ανόητου και μονοδιάστατου ατόμου, που έμαθε να συλλαβίζει μερικά ταλμουδικά ρητά και νομίζει ότι ερμηνεύει μ’ αυτά το σύμπαν, τύπος πολύ εύκολα χειραγωγούμενος από έξυπνους πράκτορες.

Τι θα πράξει μ’ αυτούς τους τύπους ένας έξυπνος πράκτορας;

Στην αρχή βέβαια η γνωριμία τους θα αναφέρεται στα "υψηλά ιδανικά". Θα τονίζονται στις αρχικές συνομιλίες τους, η κοινότητα των ιδεών, οι συμμαχικές σχέσεις των χωρών τους, το πνεύμα της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλες οι γνωστές αρλούμπες. Στην πορεία ο πράκτορας μπορεί να επιδείξει (με έμμεσο ή άμεσο τρόπο) και το εκβιαστικό υλικό που η υπηρεσία του διαθέτει για τον στρατολογούμενο (π.χ. σεξουαλικές διαστροφές, διπλή ζωή, απατεωνίες κλπ).

Στην συνέχεια ο τύπος και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ θα αρχίσουν να εξυμνούν τους συγκεκριμένους τύπους. Ο πράκτορας θα υποσχεθεί βοήθεια, πάντα με "καλές προθέσεις", στους υποψήφιους. Ίσως τους τονίσει ότι δεν εγγυάται τίποτε, αλλά ανάλογα με τις πολιτικές περιστάσεις και τις ιστορικές συγκυρίες, θα τους υποστηρίξει στην σταδιοδρομία τους, είτε αυτή είναι πολιτική, είτε επιχειρηματική. Δεν θα ζητήσει στην αρχή ανταλλάγματα. Πιθανόν μάλιστα να τους αφήσει λυτούς ή με μακρύ σχοινί δεμένους. Μπορεί να τους προτρέψει να κάνουν, συνεχώς δημόσια, τον αντίπαλο της πρεσβείας, (την γνωστή πλέον ψεύτικη - στημένη - αντιπαλότητα για τους αφελείς). Ίσως τους υπενθυμίσει διακριτικά, αν είναι τόσο μπούφοι και δεν καταλαβαίνουν, ότι λίγα μόνο θέματα πρέπει να μην αγγίζουν αρνητικά, τα λεγόμενα ιερά θέματα της νέας εποχής, δηλαδή την αγία τριάδα: εβραίοι – ομοφυλόφιλοι – λαθρομετανάστες. Βέβαια καμιά μυστική υπηρεσία δεν θέλει να στρατολογεί και τελείως ανόητους. Θέλουν ο υποψήφιος πράκτορας να διαθέτει ένα ελάχιστο διανοητικής ισχύος.

Τα υπόλοιπα έρχονται σιγά σιγά. Ο τύπος, τα ΜΜΕ, οι δημοσκόποι, οι τηλεοράσεις αρχίζουν να ξεφαντώνουν για τον πράκτορα - πολιτικό. Πόσο έξυπνος, πόσο όμορφος, πόσο ικανός, με ποιόν τρόπο θα σώσει τον λαό - και αυτός. Το ενδιαφέρον του κοινού αρχίζει να ξυπνά. Φωτογραφίες, συνεντεύξεις, ταξίδια, ομιλίες, χτυπήματα στην πλάτη, καθημερινά άρθρα, όλα για τον ανερχόμενο πολιτικό γίγαντα.

Έτσι διάφορες συγκυρίες και εξελίξεις, (το παιγνίδι είναι μακροχρόνιο - μπορεί να κρατήσει μια ζωή), φέρνουν εναλλαγές στην ζωή του πράκτορα και ξαφνικά τον βλέπουμε δήμαρχο, βουλευτή, μεγαλοδημοσιογράφο, μεγαλοεπιχειρηματία, υπουργό, πρωθυπουργό, πρόεδρο δημοκρατίας.
Ο λαός, και εδώ και στην Ευρώπη, αποτελείται βέβαια, από τον διπλανό κ. ηλίθιο.

 

Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Ο ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η «Γερμανίδα» υπουργός Άμυνας ενθουσιασμένη χαιρετίζει την απόφαση του Λευκού Οίκου για την παραμονή των αμερικανικών δυνάμεων. 

 

 

 

Ο ΣΑΡΑΖΙΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ) ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ».

 

 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ; 

 

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ; ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ 800 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; 

 

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΠΕΛΙΤ ΟΝΑΪ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

19 σχόλια:

  1. Αλεβίτες της Θράκης: «Οι παππούδες μας ήταν Έλληνες… κι εμείς ξαφνικά γίναμε Τούρκοι;»
    Οι αλεβίτες Πομάκοι είναι ένα από τα κομμάτια που φτιάχνουν το ψηφιδωτό της Θράκης και στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην Αγκυρα.
    Της Αλεξάνδρας Φωτάκη – http://www.in.gr
    «Αυτός ο κόσμος δεν ήξερε τουρκικά. Υποχρεώθηκε να μάθει μετά την υπογραφή των συνθηκών». Ο Ζεκί είναι αλεβίτης. Ο φύλακας του Τεκέ της Ρούσσας. Ηταν ο άνθρωπος που μου έδωσε την πιο ξεκάθαρη και θυμωμένη απάντηση όταν ρώτησα αν για τους αλεβίτες υπάρχει «τουρκική ή μουσουλμανική κοινότητα». «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο έπειτα από όσα είπαμε; Θες να τσακωθούμε; Είναι δυνατόν να μου μιλάς για τουρκική κοινότητα;». Ο Ζεκί και οι αλεβίτες είναι ένα από τα κομμάτια που φτιάχνουν το ψηφιδωτό της Θράκης και σίγουρα ένα από αυτά που αναγνωρίζουν την ελευθερία που τους δίνει η ελληνική πολιτεία.
    Στην ερώτηση τι χρειάζονται από το κράτος, ο Ζεκί μού απαντά «περισσότερα δημόσια ελληνικά σχολεία. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι για την παιδεία. Εδώ δεν έχουμε ελληνικά δημόσια σχολεία». Ρωτάω αν θα τα προτιμούσαν οι οικογένειες της μειονότητας, αν θα επέλεγαν να στείλουν εκεί τα παιδιά και όχι στα μειονοτικά. «Πώς δεν θα θέλανε. Για να πάνε Γυμνάσιο και Λύκειο πρέπει να πάνε στο δημόσιο και τα παιδιά τραβάνε ζόρια. Δεν ξέρουν καλά ελληνικά. Και όλα αυτά είναι σημαντικά για να μπορέσουν να προχωρήσουν», απαντά ο Ζεκί. «Πολλοί αναγκάστηκαν να φύγουν, να πάνε σε Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο», έρχεται να προσθέσει ο Μουμίν, ο δάσκαλος του μειονοτικού σχολείου του Μεγάλου Δερείου.
    Ο Ζεκί είχε όνειρο να γίνει συνοριοφύλακας. Τώρα ζει στον Τεκέ με την οικογένειά του. Εχει τρεις κόρες. Δηλώνει Ελληνας, Θρακιώτης, «πάππου προς πάππου». «Εδώ ο κόσμος είναι Θρακιώτες με οικογένειες που έχουν ιστορία στους αιώνες. Εδώ ζούσαν. Είναι οι πιο καθαροί Θρακιώτες. Εμένα και οι δύο παππούδες μου ήταν εθνοφύλακες. Οι παππούδες μας ήταν Ελληνες κι εμείς ξαφνικά γίναμε Τούρκοι;» μου λέει. Στους αλεβίτες η επιρροή της Αγκυρας είναι μάλλον ανύπαρκτη. Η παρουσία του ΥΠΕΞ στον Τεκέ την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θεωρήθηκε ως ένα μήνυμα προς όλους, ότι η ελληνική πολιτεία προστατεύει τους αλεβίτες. Ενα δόγμα που στην Τουρκία φτάνει να διώκεται, παρότι ανήκουν σε αυτό περίπου 25 εκατ. πολίτες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 25 εκατ. πολίτες στην Τουρκία είναι Αλεβίτες. Ζητούν μόνο την αναγνώριση.
      Φτάσαμε στον Τεκέ της Ρούσσας, ή πιο σωστά στον Τεκέ του Σεγίτ Αλή Σουλτάν, Παρασκευή μεσημέρι. Στα ημιορεινά του Εβρου. Ενας τόπος λατρείας, ένα μνημείο ιερό για τους αλεβίτες, που υποβάλλει στην ενέργειά του όποιον περνάει την πύλη. Ενας τόπος συνάθροισης δερβίσηδων, ο τόπος λατρείας των αλεβιτών. Χρονολογείται περίπου στο 1400 και ζητούν μόνο την αναγνώρισή του από την ελληνική πολιτεία ως επίσημου χώρου λατρείας.
      «Η κατάσταση για τη δική μας κοινότητα είναι πολύ καλή. Εχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Νομίζω ότι έχει ανοίξει ο δρόμος στο να δημιουργήσουμε ωραία πράγματα» λέει στα «ΝΕΑ» ο Μουμίν, με αφορμή την αναγνώριση του Cem Evi (Τζεμ Εβί) των αλεβιτών στο Μεγάλο Δέρειο, που δημιούργησε προσμονή για περισσότερα. Ηρθε στον Τεκέ για την επίσκεψη του Νίκου Δένδια, αφού η γυναίκα του, η «προεδρίνα», όπως φωνάζουν τη Χαϊριγέ, είναι η επικεφαλής του Πολιτιστικού Συλλόγου του Μεγάλου Δερείου, όπου δραστηριοποιούνται πολλές γυναίκες από το χωριό.
      «Εχουμε πάρει τα καλύτερα από την ελληνική πολιτεία, το επόμενο βήμα που θέλουμε είναι να γίνει και εδώ (σ.σ.: ο Τεκές της Ρούσσας) επίσημος χώρος λατρείας. Στο Μεγάλο Δέρειο έχουμε επίσημα Cem Evi (ο χώρος προσευχής των αλεβιτών)». Ρωτάω για τους αλεβίτες στην Τουρκία, «δυστυχώς και αυτοί έχουν τα προβλήματά τους», μου απαντά ο Μουμίν. Για τη σχέση τους με τους υπόλοιπους μουσουλμάνους, και ο δάσκαλος είναι σαφής: «Ζούμε πολύ ειρηνικά με τους σουνίτες, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, και πρέπει να το τονίσω αυτό. Στο σχολείο έχουμε 35 παιδιά, αλλά έπεται συνέχεια, έρχονται και άλλα».
      Τι πρέπει να κάνει το κράτος για να μείνει ζωντανό το χωριό; ρωτάω. «Το χωριό μπορεί να κρατηθεί για ακόμα περίπου 20 χρόνια. Αλλά η πολιτεία πρέπει να ανοίξει δουλειές και να μείνουν οι οικογένειες. Φεύγουν μετανάστες για Ολλανδία, Γερμανία και αφήνουν τις οικογένειες πίσω. Οι γυναίκες γίνονται και πατέρας και μάνα. Κρατάνε τα σπίτια. Κρατάνε την οικογένεια».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Ο Μπραντ γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1913 στη Λυβέκη. Η μητέρα του ήταν μια πωλήτρια καταστήματος και αγνώστου πατρός. Το πραγματικό του όνομα ήταν Χέρμπερτ Καρλ Φραμ. Το Μπραντ είναι ψευδώνυμο.

    Εργάστηκε στη δημόσια διοίκηση του Βερολίνου και οι αμερικανικές αρχές κατοχής τον διόρισαν δήμαρχο Βερολίνου το 1957. Το ίδιο έγινε και με το ιουδαίο καγκελάριο Σμίτ και με άλλους. Όλοι οι υποψήφιοι γερμανοί καγκελάριοι, πρώτα δοκιμάζονται σαν αξιόπιστοι πράκτορες αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Μετά προωθούνται σε διάφορα αξιώματα και μετά γίνονται καγκελάριοι. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν στο γενεαλογικό τους δέντρο κάποιον ιουδαίο. Ο Βίλι Μπράντ είχε ιουδαϊκή καταγωγή. Είχε και άλλο προσόν: το 1945 ήταν αξιωματικός του αμερικανικού στρατού. Εισήλθε το 1945 στην…πατρίδα του σκοτώνοντας και βιάζοντας Γερμανίδες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 850 ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H γερμανική κυβέρνηση δίνει στους Αμερικανούς κάθε χρόνο ένα δισεκατομμύριο ευρώ, για έξοδα που σχετίζονται με την παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων στο έδαφος της Γερμανίας. Τώρα υπόσχεται να καταβάλλει διπλάσια για να ταΐζει τους Αμερικανούς κατακτητές, αρκεί να μείνουν.
    Απίστευτο και όμως αληθινό.
    Σαν να μην έφθαναν όσα μας άρπαζαν οι Τούρκοι κατακτητές, αλλά οι ίδιοι οι δημογέροντες να πλήρωναν, εθελουσίως, με χρήματα των εξαθλιωμένων υπόδουλων Ελλήνων την συντήρηση των Γενιτσάρων. Και να παρακαλούσαν να μην φύγουν ποτέ οι Γενίτσαροι.
    Άραγε από ποιόν κινδυνεύει η Γερμανία και επιζητεί την αμερικανική κατοχική δύναμη;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει μία μυστική Κρατική Συνθήκη με ημερομηνία 21 Μαΐου 1949, με την οποία οι Αμερικανοί μετά τον πόλεμο εξασφάλισαν την εξουσία λήψεως αποφάσεων επί του γερμανικού κράτους, δηλαδή δήλωση υποταγής του εκάστοτε καγκελαρίου πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, και έλεγχο όλων των μέσων επικοινωνίας (ΜΜΕ) μέχρι το έτος 2099.


    Αποκαλυπτικά για τη συμφωνία αυτή ήταν όσα αναφέρονται στα απομνημονεύματα του πρώην αρχηγού των γερμανικών Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών (Militärischer Abschirmdienst, MAD), του στρατηγού Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα. Το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2007 στην Αυστρία, είχε τίτλο Ο γερμανικός χάρτης (Die Deutsche Karte).

    Η συμφωνία αυτή προέβλεπε ότι:
    1. Ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη Κάντσλερακτε, ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας.

    2. Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόµα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το… 2099!

    3. Όλα τα αποθέματα χρυσού θα φυλάσσονται στις ΗΠΑ, στα υπόγεια της FED!».


    Ο χρυσός
    Μπορεί να μη φυλάσσονται σήμερα όλα τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας στα υπόγεια της FED, όπως προβλέπει η συμφωνία της 21ης Μαΐου, το μεγαλύτερο μέρος όμως των αποθεμάτων χρυσού της Γερμανίας, που είναι τα δεύτερα μεγαλύτερα παγκοσμίως μετά από αυτά των ΗΠΑ, είναι αποθηκευμένο στις ΗΠΑ, ενώ γερμανικός χρυσός είναι, επίσης, αποθηκευμένος στην Τράπεζα της Γαλλίας, και μέχρι το 2000 και στην Τράπεζα της Αγγλίας, και εδώ και καιρό κανείς δεν έχει αντικρίσει τις πολύτιμες πλάκες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΥΡΙΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ.

    ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ - ΝΟΝΟΙ Η ΚΑΣΝΕΡ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    Η καταστροφή της Γερμανίας, η γενετική καταστροφή της, σημαίνει αναντίστρεπτη καταστροφή της Ευρώπης. Όλοι οι συνεπείς ευρωπαίοι συμφωνούν σ' αυτό. Η Γερμανία, παρ' όλα τα λάθη της, υπήρξε και είναι η ατμομηχανή της Ευρώπης. Σε όλα τα πεδία. Οικονομικό, επιστημονικό, πολιτιστικό, πολιτικό. Γι αυτό εκδηλώνεται τέτοια ιδιαίτερη φροντίδα στο να καταστρέψουν την γενετική κληρονομιά του Γερμανικού λαού. Εάν καταστραφεί το κέντρο της Ευρώπης, χάθηκαν όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί και διαλύθηκε η Ευρώπη. Ακόμη και με την σημερινή άθλια ευρωπαϊκή ένωση, μπορούμε να φανταστούμε μία Ευρώπη χωρίς την Γερμανία; Τι λέγει επ' αυτού ο λαλίστατος μασόνος Παυλόπουλος; Οι καθυστερημένοι δημοσιολογούντες στην Ελλάδα, που σηκώνουν βλακωδώς την σημαία του αντιγερμανισμού, πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς τον Γερμανικό λαό, θα εκλείψουν οι Ευρωπαίοι και θα καταστραφεί η Ελλάδα. Όλοι οι Ευρωπαίοι, όλοι, και οι Άγγλοι και οι Ιταλοί και οι Γάλλοι και οι Ισπανοί, ακόμη και οι Ρώσοι (ποιός δεν γνωρίζει τον ύμνο του Στάλιν στις αρετές του Γερμανικού Λαού) κλπ τρέφουν ένα βαθύτατο σεβασμό προς τον αυθεντικό Γερμανικό λαό. Άλλωστε σχεδόν όλοι τους είναι γενετικά τέκνα του Γερμανικού Λαού. Γι αυτό οι γνώστες του πράγματος κουνούν με "κατανόηση" αλλά και αγανάκτηση το κεφάλι τους για την βλακώδη κατευθυνόμενη αντιγερμανική υστερία, που επιβλήθηκε στην Ελλάδα από συγκεκριμένους κύκλους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Η Γερμανία θα γίνει πολύχρωμος».
    Σὲ συνέντευξή του στὴν ἐφημερίδα «Ντὶ Βέλτ» ὁ Χέρμπερτ Μπρύκε, διευθυντὴς στὸ τμῆμα «Οἰκονομικὴ Ἔρευνα γιὰ τὴν Μετανάστευση καὶ τὴν Ἐνσωμάτωση» τοῦ Πανεπιστημίου Χοῦμπολτ τοῦ Βερολίνου, εἶπε πολὺ ἐνδιαφέροντα πράγματα γιὰ τὸ πολυπολιτισμικὸ καὶ ἐργασιακὸ μέλλον τῆς Γερμανίας (ἀνάλογα συμπεράσματα μποροῦμε νὰ βγάλουμε ὅμως καὶ γιὰ τὴν Ἑλλάδα).

    «Was wir in den Gro?stadten sehen, ist kunftig fur das Land normal» (4-11-2019).

    «Ἡ Γερμανία θὰ γίνει πολύχρωμος. Πρὸς τὸ παρὸν περίπου τὸ ἕνα τέταρτό του πληθυσμοῦ ἔχει μεταναστευτικὸ ὑπόβαθρο. Σὲ εἴκοσι χρόνια θὰ εἶναι τοὐλάχιστον 35%, θὰ μποροῦσε νὰ εἶναι καὶ 40%.»
    Σὰν παράδειγμα γιὰ αὐτὴν τὴν τάση ἀνέφερε τὴν Φρανκφούρτη:
    «στὴν ὁποία ἤδη σήμερα κάθε δεύτερος κάτοικος ἔχει μεταναστευτικὲς ῥίζες. Στὸ Βερολίνο εἶναι περίπου τὸ 35%. Αὐτὸ ποὺ βλέπουμε σήμερα στὶς μεγαλουπόλεις μελλοντικῶς θὰ εἶναι ἡ εἰκόνα καὶ γιὰ τὴν χώρα συνολικῶς. Καὶ τότε σὲ πόλεις ὅπως ἡ Φρανκφούρτη θὰ ἔχουμε ποσοστὰ μεταναστῶν μεταξὺ 65 καὶ 70%».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Να μεταφέρουμε περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Τότε θα έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία».

    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit, που τον τίμησε σε ειδική τελετή το Πανεπιστήμιο Αθηνών:

    «Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία.
    Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν.
    Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία».
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ…

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΡΑΓΚΑΣ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    «Ο ΤΣΑΓΚΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ». Άρθρο στου Μανώλη Κοττάκη στην σημερινή «Εστία 15/12/2021».
    «Κληρονόμησε από τον πατέρα του γνωριμίες που θα τον προστάτευαν μία ζωή. Καθημερινά καλημέριζε τα τοπικά κλιμάκια της Μ16 στην Αθήνα».
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2016/07/blog-post_9.html
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/11/pronews-cia.html
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/cia_23.html
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/e-eoo-cia-h-paul-craig-roberts.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».

    Η ΒΑΛΕΡΙ ΠΛΕΪΜ, μία πράκτορας της CIA, σε βιβλίο της ισχυρίστηκε, ότι στρατολόγησε στην CIA, εκατοντάδες Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Το βιβλίο της, ανάρπαστο στις ΗΠΑ, δεν μεταφράστηκε, για άγνωστους λόγους, στα ελληνικά.

    Η Βάλερι Πλέιμ, δουλεύοντας για τη CΙΑ στην πρεσβεία της Αθήνας, ήταν υπό την καθοδήγηση του «σταθμάρχη» Νταγκ Σμιθ και είχε σαν βασικό καθήκον να στρατολογεί στην CIA, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    «Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας για το ποιούς πολιτικούς κλπ. είχαμε συναντήσει και με ποιούς θα έπρεπε να επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τις επαφές μας».

    Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ.
    Του δείχναμε με περηφάνια τη μικρή στοίβα με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία λέγοντας:

    «τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».

    Εντύπωση προκαλεί η προθυμία με την οποία «Έλληνες πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και κοσμικοί της συμφοράς, σπεύδουν να παραδοθούν στην αγκαλιά της CΙΑ, για να αποκομίσουν τα κέρδη της επιτυχίας και της ανέλιξης».
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πως μπορεί ένας ξένος πράκτορας να πλησιάσει και να στρατολογήσει έναν Έλληνα πολιτικό ή δημοσιογράφο;

    Τι είδους άνθρωπος είναι ένας «έλληνας» που γίνεται πράκτορας ξένων μυστικών υπηρεσιών; Τι γονιδιακό φορτίο κουβαλάει. Τι εμπειρίες έχει από την ζωή του. Σε τι στηρίζεται μία ξένη μυστική υπηρεσία και τον πατάει γερά πάνω στον κάλο. Τι ανυπόφορο έκανε τέλος πάντων στην ζωή του και ζει έκτοτε με τον βραχνά του ισόβιου πράκτορα και προδότη της χώρας του;

    Παρακάτω παρουσιάζω μία - ίσως αφελή - ανάπτυξη του θέματος, που όπως έλεγαν παλιά οι καθηγητές μου μπορεί να επανεκδοθεί «βελτιωμένη και επηυξημένη».

    Ας πάρουμε μερικά υποθετικά παραδείγματα.

    Έχουμε έναν φιλόδοξο και κενού περιεχομένου έλληνα διπλωματικό υπάλληλο, με ενδιαφέρον όνομα, π.χ τον κ. Ιακωβ-ίδη. Έχουμε έναν γιο ενός εκδότη εφημερίδων, παλιού κομμουνιστή, που θέλει εξουσία και πολιτική ισχύ, π.χ. τον κ. Πεταλουδ-άρη. Έχουμε, π.χ. τον
    κ. Κρασ-άτο, έναν αριστούχο απόφοιτο μιας ταλμουδικής σχολής, αδούλευτο γιο πλούσιας οικογένειας, κατά βάση ρηχού, ανόητου και μονοδιάστατου ατόμου, που έμαθε να συλλαβίζει μερικά ταλμουδικά ρητά και νομίζει ότι ερμηνεύει μ’ αυτά το σύμπαν, τύπος πολύ εύκολα χειραγωγούμενος από έξυπνους πράκτορες.

    Τι θα πράξει μ’ αυτούς τους τύπους ένας έξυπνος πράκτορας;

    Στην αρχή βέβαια η γνωριμία τους θα αναφέρεται στα "υψηλά ιδανικά". Θα τονίζονται στις αρχικές συνομιλίες τους, η κοινότητα των ιδεών, οι συμμαχικές σχέσεις των χωρών τους, το πνεύμα της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όλες οι γνωστές αρλούμπες. Στην πορεία ο πράκτορας μπορεί να επιδείξει (με έμμεσο ή άμεσο τρόπο) και το εκβιαστικό υλικό που η υπηρεσία του διαθέτει για τον στρατολογούμενο (π.χ. σεξουαλικές διαστροφές, διπλή ζωή, απατεωνίες κλπ).

    Στην συνέχεια ο τύπος και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ θα αρχίσουν να εξυμνούν τους συγκεκριμένους τύπους. Ο πράκτορας θα υποσχεθεί βοήθεια, πάντα με "καλές προθέσεις", στους υποψήφιους. Ίσως τους τονίσει ότι δεν εγγυάται τίποτε, αλλά ανάλογα με τις πολιτικές περιστάσεις και τις ιστορικές συγκυρίες, θα τους υποστηρίξει στην σταδιοδρομία τους, είτε αυτή είναι πολιτική, είτε επιχειρηματική. Δεν θα ζητήσει στην αρχή ανταλλάγματα. Πιθανόν μάλιστα να τους αφήσει λυτούς ή με μακρύ σχοινί δεμένους. Μπορεί να τους προτρέψει να κάνουν, συνεχώς δημόσια, τον αντίπαλο της πρεσβείας, (την γνωστή πλέον ψεύτικη - στημένη - αντιπαλότητα για τους αφελείς). Ίσως τους υπενθυμίσει διακριτικά, αν είναι τόσο μπούφοι και δεν καταλαβαίνουν, ότι λίγα μόνο θέματα πρέπει να μην αγγίζουν αρνητικά, τα λεγόμενα ιερά θέματα της νέας εποχής, δηλαδή την αγία τριάδα: εβραίοι – ομοφυλόφιλοι – λαθρομετανάστες. Βέβαια καμιά μυστική υπηρεσία δεν θέλει να στρατολογεί και τελείως ανόητους. Θέλουν ο υποψήφιος πράκτορας να διαθέτει ένα ελάχιστο διανοητικής ισχύος.

    Τα υπόλοιπα έρχονται σιγά σιγά. Ο τύπος, τα ΜΜΕ, οι δημοσκόποι, οι τηλεοράσεις αρχίζουν να ξεφαντώνουν για τον πράκτορα - πολιτικό. Πόσο έξυπνος, πόσο όμορφος, πόσο ικανός, με ποιόν τρόπο θα σώσει τον λαό - και αυτός. Το ενδιαφέρον του κοινού αρχίζει να ξυπνά. Φωτογραφίες, συνεντεύξεις, ταξίδια, ομιλίες, χτυπήματα στην πλάτη, καθημερινά άρθρα, όλα για τον ανερχόμενο πολιτικό γίγαντα.

    Έτσι διάφορες συγκυρίες και εξελίξεις, (το παιγνίδι είναι μακροχρόνιο - μπορεί να κρατήσει μια ζωή), φέρνουν εναλλαγές στην ζωή του πράκτορα και ξαφνικά τον βλέπουμε δήμαρχο, βουλευτή, μεγαλοδημοσιογράφο, μεγαλοεπιχειρηματία, υπουργό, πρωθυπουργό, πρόεδρο δημοκρατίας.
    Ο λαός, και εδώ και στην Ευρώπη, αποτελείται βέβαια, από τον διπλανό κ. ηλίθιο.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EΚΠΟΡΝΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Η Eκπoρνευoμενη Δημοσιογραφία Στην Δούλεψη της CIA …H Δημοσιογραφία Ως ΄Οργανο Αποπλάνησης. Paul Craig Roberts
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/e-eoo-cia-h-paul-craig-roberts.html


    Την εξέλιξη των πρακτόρων περιέγραψε παλιά ο Σουρής:

    "Νάχεις εφτά πρωθυπουργούς
    Που να σε κλέβουν φανερά.
    Και ενώ αυτοί σε κλέβουνε,
    Τον κλέφτη να γυρεύουνε".

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»;

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/08/blog-post_89.html

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ. Διώχνουν τους γέρους Έλληνες και βάζουν νεαρούς «πρόσφυγες».
    Όταν θα χρειαστεί εντατική ένας 65άρης Έλληνας, που μια ζωή πλήρωνε τις εισφορές του κι ένας ισλαμιστής λαθροπρόσφυγας , που ουδέποτε έχει δώσει δεκάρα τσακιστή στο Ελληνικό Κράτος, οι γιατροί θα σώζουν τον ισλαμιστή επειδή είναι νεαρός και θα αφήνουν τον υπερήλικα Έλληνα να ψοφήσει!..
    Ήδη, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» του περασμένου Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου, ο πρώην Πρύτανις του ΕΚΠΑ, Θεοδόσης Πελεγρίνης (δείτε εδώ https://tinyurl.com/yep2szd9 το άρθρο του με τίτλο «Το Δίκαιο και το Σωστό») μάς το ξεκαθάρισε: Το Δίκαιο είναι να σώζεται στην Εντατική ο υπερήλικας Έλληνας που έχει πληρώσει εισφορές και όχι ο τζαμπατζής λαθροπρόσφυγας. Ωστόσο το Σωστό είναι να σώζεται ο λαθροπρόσφυγας επειδή είναι νέος και θα προσφέρει στο Κράτος με την εργασία του, ενώ ο Έλληνας είναι ραμολιμέντο και στοιχίζει πολύ!..
    ΜΕΤΑΦΕΡΩ ένα απόσπασμα από το άρθρο του Θ. ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ: «Δεν συμβαίνει πάντα το δίκαιο να είναι και το σωστό. Όταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενός νοσοκομείου υπάρχει διαθέσιμο ένα μόνο κρεβάτι, είναι δίκαιο μεταξύ ενός ηλικιωμένου συνταξιούχου ασθενούς και ενός νεαρού αρρώστου να προτιμηθεί ο πρώτος έναντι του δευτέρου. Κι αυτό, γιατί ο ηλικιωμένος συνταξιούχος έχει καταβάλει τις ασφαλιστικές του εισφορές, προκειμένου, αν αρρωστήσει, να τύχει της απαιτούμενης νοσηλείας, εν αντιθέσει προς τον νεαρό ασθενή που δεν έχει πληρώσει τίποτα για την νοσηλεία που χρειάζεται.
    Το σωστό, παρόλα αυτά, είναι το κρεβάτι να διατεθεί στον νεαρό ασθενή, καθόσον, εφόσον θεραπευθεί, θα είναι πιο χρήσιμος στην κοινωνία από τον συνταξιούχο που θα θεραπευόταν»!..
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΙΛΙ ΜΠΡΑΝΤ.
    Ο Βίλι Μπραντ δεν ήταν ο οποιοσδήποτε. Ήταν ο πρώτος μεταπολεμικός σοσιαλιστής καγκελάριος της Γερμανίας. Υπήρξε το ίνδαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι έλληνες αριστεροί πάθαιναν ονείρωξη μόλις τον έβλεπαν. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι ήταν πράκτορας των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Ας πούμε ότι παραβλέπουμε το γεγονός ότι φόρεσε την στρατιωτική στολή ξένου κράτους και πολέμησε εναντίον της πατρίδας του και εισήλθε στην πατρίδα του σαν κατακτητής και κάτω από ξένη σημαία. Το να αποκαλύπτεται σήμερα ότι ήταν πράκτορας, προδότης και κατάσκοπος της πατρίδας του το προσπερνάμε έτσι εύκολα;
    Σε ανάλογες περιπτώσεις τα ΜΜΕ θα ασχολούνταν για εβδομάδες και μήνες με το θέμα. Τώρα το προσπέρασαν χωρίς να το σχολιάσουν καν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερντογάν: Απειλεί την Ελλάδα με κατάληψη της Θεσσαλονίκης.
    Ο Γιγίτ Μπουλούτ, ένας από τους επικεφαλής συμβούλους του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής, απειλεί την Ελλάδα με κατάληψη της Θράκης, αλλά και της Θεσσαλονίκης.
    Αυτό υπονόησε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter:
    «Αν η παγκόσμια αυτοκρατορική δομή συνεχίσει να επιτίθεται σε κάθε πεδίο στο μεγάλο τουρκικό έθνος, τότε το μεγάλο τουρκικό έθνος θα επιστρέψει στα σύνορα του Εθνικού Όρκου».
    Ο εθνικός όρκος
    Ο τουρκικός εθνικός όρκος είναι η διακήρυξη, το 1920, έξι σημείων των τούρκων εθνικιστών που θέτει τα σύνορα της μελλοντικής Τουρκικής Δημοκρατίας, στα όρια της ηττημένης κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τα οποία συμπεριλαμβάνουν, «τις περιοχές του Κιρκούκ, της Θεσσαλονίκης, του Χαλεπίου και της Μοσούλης».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ: «ΓΕΡΜΑΝΟΙ= ΔΕΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ».
    Ο εβραίος Richard Cohen, αρθρογράφος της «Washington Post», δήλωσε στις 18 Ιουλίου 1990 λίγο διαφορετικά το κεντρικό δόγμα του ΝΑΤΟ: «Δεν πρέπει να θεωρούμε το ΝΑΤΟ ως μια αμοιβαία συμμαχία. Στην πραγματικότητα, είναι σαν ένα ΛΟΥΡΙ ΣΚΥΛΟΥ με το οποίο κρατιούνται τα ηνία της Γερμανίας. Καταλαβαίνετε σίγουρα τι εννοώ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΟΪΜΠΛΕ: "ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ".

    Ο Σόιμπλε σε ομιλία του στις 18 Νοεμβρίου 2011 στο Ευρωπαϊκό Τραπεζικό Συνέδριο (European Banking Congress), στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης, σε ηγετικά στελέχη της οικονομίας και της πολιτικής, που συναντήθηκαν εκεί για να συζητήσουν τη διαμόρφωση της μελλοντικής παγκοσμιοποίησης είπε μεταξύ άλλων:
    «Η έννοια της εθνικής κυριαρχίας έχει οδηγήσει την Ευρώπη σε παραλογισμό κατά τους δύο παγκόσμιους πολέμους στο πρώτο μισό του προηγούμενου αιώνα. Κι εμείς στη Γερμανία από τις 8 Μαΐου του 1945 ουδέποτε ήμασταν ανεξάρτητη χώρα. Αυτό ήταν ήδη σαφές στον Βασικό Νόμο που υπάρχει στην Εισηγητική Έκθεση του 1949».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...