ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Απριλίου 2022

ΑΡΘΡΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 








Τουρκία: Θα ακουστούν οι πρώτες προσευχές του Ραμαζανιού μετά από 88 χρόνια στην Αγία Σοφία. ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ.

 


Περισσότερα τα διαζύγια από τους γάμους στην ορθόδοξη Ελλάδα. ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΪΚΑΝΟΥΣ. ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΘΑ ΚΡΩΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.









2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1822, ΠΑΣΧΑ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΧΙΟ 


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ 1989 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 33 Μ.Χ. ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΠΕΘΑΝΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ, ΣΤΙΣ 3 Μ.Μ. ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 33 Μ.Χ.






Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ




Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ

 

"Ο απελπιστικά ελάχιστος χρόνος παραμονής του Ιησού Χριστού επί του σταυρού". Ο μοναδικός σταυρωθείς που πέθανε σε λιγότερο από τρεις ώρες.



Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 4 Ή ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 33 Μ.Χ.; ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ 1989 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 33 Μ.Χ. ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΠΕΘΑΝΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ, ΣΤΙΣ 3 Μ.Μ. ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 33 Μ.Χ.




Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΓΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2035 ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΚΟΥΝΑΡ ΜΠΕΚ.



Ο μαύρος Βρετανός υπουργός Επιχειρήσεων Κουάζι Κουάρτενγκ του εβραιότουρκου Τζόνσον μιλώντας στην Telegraph: "Σχεδιάζουμε την κατασκευή επτά νέων πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας". - Εσείς Έλληνες πληρώστε για γερμανικούς ανεμιστήρες. - ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ.




Λαγός του ακροαριστερού ανθύπατου Τζέφρυ Πάιατ ο Μπογδάνος. Σκοπεύει να κόψει ψήφους από το κόμμα «Έλληνες για την Πατρίδα», εξέλιξη που εξυπηρετεί τον Μητσοτάκη. Πέφτουν οι μάσκες και οι πάντες στρέφονται κατά του Η. Κασιδιάρη. Οι τελευταίες ημέρες του Μητσοτάκη.










Τα ομορφότερα ονόματα για κορίτσια εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα. ΟΧΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΣΧΗΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (εβραίικα, σλάβικα, τούρκικα κλπ)




ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ". ΗΠΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ» ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΟΥΚΡΑΝΟΪΟΥΔΑΙΑ ΝΟΥΛΑΝΤ ( ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΑΓΚΑΝ - ΚΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ). Ο ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ, ΣΑΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΣΚΟΤΩΣΕ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΓΚΑΝ.




ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941, ΠΡΙΝ 81 ΧΡΟΝΙΑ











Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ. Ο ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ F 16 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΠΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Ο ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ. Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΙΝΚΕΝ ΠΑΛΙ, Η ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ ΙΟΥΔΑΙΑ ΝΟΥΛΑΝΤ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡ.




ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΙΕΡ ΜΠΡΟΣΑΝΤ: «ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. Όλες οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες είναι καταδικασμένες να βιώσουν βαθιές ρήξεις. Οι μειονότητες θα είναι βίαιοι νικητές και οι πλειοψηφίες ήρεμοι χαμένοι».







Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, A'

 

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, Β΄




Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ROLLS-ROYCE ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΜΑΧΗΣ (MMU) ΤF-X, ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ 5ης ΓΕΝΗΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ ΜΕ ΤΑ F - 35. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΤΟ 1822 ΤΑ ΔΙΗΥΘΥΝΑΝ 80 ΑΓΓΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

 


Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 10ης ΠΡΟΣ 11η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1826. ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ.




ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ο Φλώρος, ο Α/ΓΕΕΘΑ (!) είπε τα Σκόπια «Βόρεια Μακεδονία», εννοώντας ότι η Βόρεια Μακεδονία είναι Βουλγαρική. Κλαίνε και οδύρονται οι Ήρωες του Μεσολογγίου για τον σημερινό «ελληνικό στρατό». Μόνο για παρελάσεις και φιλιππινέζες λαθρομεταναστών. Ναι «στρατηγέ». Υπάρχει και η αλύτρωτος Βόρεια Μακεδονία του Αλεξάνδρου και του Φιλίππου. Πότε θα απελευθερώσεις την «Βόρειο Μακεδονία» «στρατηγέ»; Άγκυρα: «Να μην έχει ούτε στην Αλεξανδρούπολη Στρατό η Ελλάδα – Παραβιάζει τη Συνθήκη της Λωζάνης»




ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;




ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ. ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.



KΒΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΕΞΗ: ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 22ου ΑΙΩΝΑ. ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ










Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΜΙΑ "ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ" ΥΠΟΘΕΣΗ.









ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;







O ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΟΠΛΑ, ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ... ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ MOSKVA. 500 ΡΩΣΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟΥΡΚΙΚΑ Bayraktar ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ;




Ο ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ) ΛΕΟΝΙΝΤ ΝΕΒΖΛΙΝ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΟΪΓΚΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ;





 

 




Η Ρωσία αυξάνει τις εξαγωγές σιταριού. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΩΤΟ - ΠΡΩΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΙΤΑΡΙ. Η Τουρκία είναι ο πιο ενεργός αγοραστής ρωσικού σιταριού τον Απρίλιο με περίπου 1 εκατομμύριο τόνους. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.


 ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

  

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...