ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Απριλίου 2022

Ο Ζ.Π. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 







Ο Ιουδαίος Ισραήλ Σακάκ (1933-2001), καθηγητής οργανικής χημείας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, σχολιάζει στις 17 Ιουνίου 1982, ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ, δηλαδή την διαίρεση ολόκληρης της Μέσης Ανατολής σε μικρά κράτη και την διάλυση όλων των υπαρχόντων αραβικών κρατών. 


Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ ΤΟΥ 1400 Π.Χ. ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΣΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ».







                                               

                                                            ΟΝΤΕΝΤ  ΓΙΝΟΝ


Απολυτίκιον της εκκλησίας:

"Ἰεζεκιὴλ ἑβράϊζε κἂν πόλω, Ἀδωναῒ βλέπω σε, φάσκων Κυρίῳ." 

  ΕΒΡΑΪΖΕ...


Η  Εικόνα  και  το  Απολυτίκιον του  Δικαίου  και  Αγίου  Γινών, 

          εντός  των  Ελληνικών  Εκκλησιών, μετά  1000  χρόνια.

Ήχος  πλάγιος: «Γινών  ἑβράϊζε  κἂν  πόλω, Ἀδωναῒ  βλέπω  σε, φάσκων  Κυρίῳ».


Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

Ο  επερχόμενος  πόλεμος  με  την  Τουρκία  θα  γίνει  όχι  γιατί  τον  θέλει  ο  Ερντογάν.  Οι  πόλεμοι  δεν  γίνονται  γιατί  τους  επιδιώκουν  ορισμένα  πολεμοχαρή  άτομα.  Είναι  απλοϊκή,  αφελής,  ανόητη  και  τελείως  λάθος  αυτή  η  άποψη.
Οι  πόλεμοι  προκύπτουν - επιβάλλονται  για  συγκεκριμένες  γεωπολιτικές  ανισορροπίες  που  δημιουργούνται  ανάμεσα  σε  διάφορες  εθνικές  και  κρατικές  οντότητες. Οι  πόλεμοι  είναι  αναγκαστικό  προϊόν  συγκεκριμένων  συνθηκών  με  βαθειά  μακροχρόνια  ιστορικά  και  κοινωνικά – οικονομικά  αίτια. 
Ένα  βασικό  αίτιο  είναι  η  δημογραφική  ανισορροπία.
 


Πριν  πολλά  χρόνια  ένας  διορατικός  και  φιλέλληνας  άγγλος  υπουργός  είχε  δηλώσει:  «Έλληνες,  προσέξτε,  σε  λίγα  χρόνια  θα  έχετε  ένα  Πακιστάν  έξω  από  την  πόρτα  σας». 
Ποιος  Έλληνας  πολιτικός  τον  άκουσε;
Ποιος  Έλληνας  πολιτικός  διάβασε,  έστω  επιπόλαια,  την  επιστήμη  της  Γεωπολιτικής;
Και  όμως  η  Γεωπολιτική  θεωρεί  φυσικό  επακόλουθο  το  γεγονός,  ότι  όταν  δημιουργηθεί  πληθυσμιακή  ανισορροπία  σε  ανάμεσα  σε  δύο  λαούς,  σχεδόν  σίγουρα  θα  προκύψει  πόλεμος  ανάμεσά  τους.
Ο  πολυπληθέστερος  λαός  θα  πιέσει  τον  άλλο. 

Τι  συνέβη  στην  Τουρκία  και  στην  Ελλάδα; 

Το  1922  η  Τουρκία  είχε  15.000.000  πληθυσμό  και  η  Ελλάδα  7.000.000  Το  1961  η  Τουρκία  είχε  24.000.000  και  η  Ελλάδα  8.000.000  Το  2018  η  Τουρκία  έχει  75.000.000  και  η  Ελλάδα  11.000.000

Η  μέση  τουρκική  οικογένεια  έχει  τέσσερα  παιδιά  και  η  μέση  ελληνική  ένα  παιδί.  Οι  Έλληνες  έχουν  350.000  εκτρώσεις  κάθε  χρόνο,  οι  τούρκοι  μηδέν.  Στην  Ελλάδα  συντελείται  πραγματική  γενοκτονία. 
Επί  πλέον  στην  Τουρκία  δεν  υπάρχουν  αριστερά  κόμματα,  η  επικρατούσα  ιδεολογία  των  οποίων  είναι  η  πραγματική  θεομηνία - κατάρα για  την  βιολογική  επιβίωση  και  την  κοινωνική  και  οικονομική  ανάπτυξη  του  Ελληνικού  λαού.       
Μπορεί  στην  σημερινή  κατάσταση  να  ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ  ένας  πόλεμος  με  την  Τουρκία;
Ασφαλώς  ναι.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΕΝΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΓΙΝΟΝ.


Η  προϋπόθεση  είναι  οι  τούρκοι  να  καταλάβουν,  ότι  η  Ελλάδα  είναι  τόσο  ισχυρή,  ώστε  όχι  μόνο  θα  αντισταθεί  επιτυχώς,  αλλά  ότι  μπορεί  να  τους  διαλύσει  σαν  οργανωμένο  κράτος,  σε  κομμάτια.  Τότε  και μόνο  τότε  δεν  θα  αποπειραθούν  επίθεση  σε  βάρος  της  Ελλάδος.  Κάτι  περίπου  σαν  την  κατάσταση  του  Ισραήλ  με  τους  γείτονές  του.

Μακροχρόνια  βέβαια,  αν  δεν  αποκατασταθεί  μία  πληθυσμιακή  ισορροπία,  ο  πόλεμος  θα  γίνει  αναπόφευκτος.  Ή  θα  σταματήσουν  να  γεννάνε  σαν  κουνέλες  οι  Τουρκάλες  ή  οι  Ελληνίδες  πρέπει  να  γεννάνε  10  (δέκα)  παιδιά  η  μία,  όπως  οι  γιαγιές  τους.

Αλλιώς  προκύπτει  το  ερώτημα:  η  επιβίωση  του  ελληνικού  λαού  κινδυνεύει.  Κάτι  πρέπει  να  γίνει  στα  ερχόμενα  χρόνια.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ. 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια:

  1. 30 Απριλίου 1907. Ο τελευταίος επιζών της μαρτυρικής ελληνικής οικογένειας Κομπόκη στο χωριό Εγρί Ντερέ (Καλλιθέα της Δράμας), Προκόπιος κάηκε ζωντανός μετά από την πυρπόληση της οικείας του από 30 Βουλγάρους Κομιτατζήδες που τον πολιορκούσαν. την οποία μαχόταν τους βούλγαρους Ο αγωνιστής Προκόπιος Κομπόκης σκοτώνεται μέσα στο χωριό του, σε συμπλοκή με συμμορία 30 κομιτατζήδων. Άλλοι έξι Κομπόκηδες είχαν νωρίτερα σφαγιασθή. Ο μόνος πού επιζούσε ήταν ό γιος του Προκοπίου, που ήταν όμως στη φυλακή. Κι’ αυτός ο Περικλής Κομπόκης δεν ξέφυγε τη μοίρα της οικογενείας του. Δολοφονήθηκε από Βουλγάρους το 1916 τον καιρό της βουλγαρικής κατοχής στην ανατολική Μακεδονία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 Απριλίου 1947. Μετά τα μεσάνυχτα δύναμη 600 Κομμουνιστών προσέβαλε διά βαρέως οπλισμού την δύναμη Στρατού και Χωροφυλακής στο Νυμφαίο Φλωρίνης. Μετά σκληρό αγώνα το προκεχωρημένο Φυλάκιο δυνάμεως επτά Χωροφυλάκων και πέντε στρατιωτών επί του Κωδωνοστασίου της εκκλησίας του Νυμφαίου υπέκυψε κατόπιν εξαντλήσεως των πυρομαχικών και του εμπρησμού της εκκλησίας και κωδωνοστασίου φονευφθέντων απάντων των ανδρών του. Η υπόλοιπη δύναμη εξ 25 ανδρών αγωνισθείσα μέχρι των πρωινών ωρών της 1-5-1947 απέκρουσε τας επιθέσεις των συμμοριτών, οίτινες αναγκάσθησαν πιεζόμενοι και από αποσταλείσας ενισχύσεις μεθ' συνεπλάκησαν επί των υψωμάτων, του Νυμφαίου να υποχωρήσουν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Δημοκρατικό κόμμα στις ΗΠΑ είναι το κατ’ εξοχήν κόμμα της χρηματιστικής ολιγαρχίας. Η κριτική των Δημοκρατικών στον Τραμπ δεν έγινε για τις «νεοφασιστικές» του τάσεις, αλλά από την άποψη τού ότι δεν εξυπηρετεί ικανοποιητικά τα συμφέροντα του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.
    Τα γεγονότα ανέδειξαν ποιος είναι ο πραγματικός Κυρίαρχος, ο Δικτάτωρ με την έννοια που τον προσδιορίζει ο Καρλ Σμιτ, δηλαδή ο αποφασίζων κατ’ εξαίρεση σε καταστάσεις ανάγκης. Και αυτός δεν είναι άλλος από τους ιδιοκτήτες της Google, του Facebook, του Twitter, των γιγάντων του Ίντερνετ.

    Αυτοί αποφασίζουν, σε τελική ανάλυση, ποια από τις φράξιες της άρχουσας τάξης θα επικρατήσει, αυτοί καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την παγκόσμια συνείδηση. Αν διατηρούν το δικαίωμα να επιτρέπουν ή να λογοκρίνουν τον θεωρητικά ισχυρότερο άνθρωπο στον πλανήτη, τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Έχουμε χάσει, όλοι οι πολίτες του κόσμου, το δικαίωμα έκφρασης και, σε μεγάλο βαθμό, και το δικαίωμα στη σκέψη, αφού για να μπορέσεις να σκεφτείς χρειάζεσαι πρόσβαση στα πραγματικά δεδομένα, αλλά και σε διαφορετικές απόψεις.

    Είπανε ότι στην εποχή μας τα πραξικοπήματα γίνονται με τις τράπεζες όχι με τα τεθωρακισμένα (with banks, not with tanks).
    Τώρα όμως τα πραξικοπήματα γίνονται επίσης με τον έλεγχο της πληροφορίας και των δεδομένων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ευρώπη κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα απέραντο πεδίο μάχης. ΑΥΤΟ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ;

      Η Ευρώπη πλέον κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα απέραντο πεδίο μάχης καθώς στην αποκαλυπτική συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του αμερικανικού Πενταγώνου Τ.Κίρμπι οποίος δήλωσε πλέον ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν πρόσθετη εκπαίδευση για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις σε αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Γερμανία.

      Αυτή η αποκάλυψη σχολιάζεται από αρκετούς αναλυτές ως προσπάθεια πρόκλησης των ρωσικών δυνάμεων να χτυπήσουν νατοϊκή χώρα με σκοπό να αυξηθεί η ένταση με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις καθώς η ρωσική πλευρά έχει προειδοποιήσει ότι τέτοιου είδους κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε πυρηνικό χτύπημα, ενώ μην ξεχνάμε ότι η Μόσχα έχει αναφέρει ότι κάθε αποστολή οπλισμού είναι νόμιμος στόχος.

      Αυτές οι κινήσεις βέβαια δεν πέρασαν απαρατήρητες από το περιοδικό Foreign Policy το οποίο γράφει ότι ο δυτικός κόσμος έχει «αιχμαλωτιστεί» από τη «ρομαντική» εικόνα της προσφοράς οπλικών συστημάτων και βοήθειας στην Ουκρανία, αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι το Κίεβο έχει παγιδευτεί επανειλημμένα στο παράνομο εμπόριο όπλων σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν γνωρίζει που θα καταλήξουν οι Javelin και οι Stinger.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ».

    Στην Γερμανική Βουλή, 586 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της παράδοσης βαρέων όπλων στην Ουκρανία. Η απόλυτη πλειοψηφία των υποστηρικτών προήλθε από τα κόμματα των Πρασίνων (!) - πράκτορες σαν τον Δανιήλ Κοέν Μπεν Ντιτ, την Χριστιανοδημοκρατική Ένωση, το SPD (Σοσιαλδημοκράτες) και το FDP (Φιλελεύθεροι).

    Η πλειοψηφία της Αριστεράς (Die Linke) και του δεξιού AfD (Εναλλακτική για την Γερμανία) το καταψήφισε.

    Ο Φρίντριχ Μερτς, πρόεδρος του CDU (χριστιανοδημοκράτες), σθεναρός υποστηρικτής της στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία, είχε επικρίνει στην ομιλία του τον Καγκελάριο Σολτς για την «διστακτική του στάση», επειδή δεν ήθελε να προμηθεύσει βαρέα όπλα στον ουκρανικό στρατό.

    Δέχτηκε τότε ο Μερτς έντονη κριτική για αυτό από τον βουλευτή της Αριστεράς, Κλάους Ερνστ. Τον κατηγόρησε ότι οδήγησε την Γερμανία όλο και πιο κοντά σε μια μεγάλη σύγκρουση, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού πολέμου!

    Οι στιγμές είναι δραματικές, καθώς ο Γερμανός βουλευτής είπε ευθέως πως το Βερολίνο θα καταστραφεί, καθώς σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου η Γερμανία θα πληγεί…
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερντογάν: "εκλογική ήττα της Λεπέν" δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε «νίκη» την εκλογική ήττα της Μαρίν Λεπέν, της ακροδεξιάς υποψήφιας στις γαλλικές προεδρικές εκλογές του περασμένου Σαββατοκύριακου, μετέδωσαν σήμερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

    «Η εξάλειψη και η ήττα εξτρεμιστικών απόψεων στις γαλλικές εκλογές είναι, νομίζω, μια νίκη, γιατί όλα όσα υποφέρουμε προκαλούνται από τον εξτρεμισμό», είπε σε δημοσιογράφους στο αεροπλάνο που επέστρεφε από ένα ταξίδι στη Σαουδική Αραβία.

    Η Λεπέν, η οποία ισχυρίζεται ότι θέλει να «παλέψει ενάντια στην ισλαμιστική ιδεολογία» και δηλώνει «υπέρ της απαγόρευσης της ισλαμικής μαντίλας σε δημόσιους χώρους», έχασε από τον απερχόμενο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, αλλά συγκέντρωσε 41,45% των ψήφων, ιστορική επίδοση για τη γαλλική ακροδεξιά.

    «Ελπίζω ότι με το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, οι σχέσεις μας (με τη Γαλλία) θα βρεθούν σε πολύ καλύτερη θέση», συνέχισε ο Τούρκος πρόεδρος.

    Τα τελευταία χρόνια, ο Ερντογάν συγκρούστηκε επανειλημμένα με τον Γάλλο ομόλογό του, κατηγορώντας τον ιδιαίτερα ότι «ηγήθηκε μιας εκστρατείας μίσους» κατά μουσουλμάνων όταν ο Γάλλος πρόεδρος υπερασπίστηκε την ελευθερία των γελοιογραφιών, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος αμφισβήστηκε τον αγώνα της γαλλικής κυβέρνησης ενάντια στον ριζοσπαστικό ισλαμισμό.

    Ο Τούρκος πρόεδρος είχε φτάσει στο σημείο το 2020 να διατυπώνει την ελπίδα του να δει τη Γαλλία να «ξεφορτώνεται» τον Μακρόν «το συντομότερο δυνατό».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΦΟΡΤΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

    Φορτίο κοκαΐνης 654 κιλών το οποίο είχε προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μπλόκαραν οι Ιταλικές Αρχές στο λιμάνι Τζόια Τάουρο της Καλαβρίας έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση και αξιοποίηση πληροφοριών.

    Η κοκαΐνη ήταν κρυμμένη μέσα σε ένα κοντέινερ με μπανάνες το οποίο αποτελούσε μέρος ενός μεγαλύτερου φορτίου με 50 κοντέινερ που είχε παραγγέλλει εισαγωγική εταιρεία με δραστηριότητα στην Ελλάδα.

    «Η παρτίδα με τις μπανάνες προερχόταν από το λιμάνι του Ισημερινού, Γκουαγιακίλ και κατευθυνόταν στο ελληνικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης», λέει στη «Ζούγκλα» ο αντισυνταγματάρχης της Αστυνομίας Οικονομικού Εγκλήματος της Ιταλίας, Ντανίλο Περσάνο ο οποίος έχει γνώση της επιχείρησης.

    Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η κοκαΐνη ήταν καθαρή και τα κέρδη από την μεταπώληση θα άγγιζαν τουλάχιστον τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Θα μπορούσε να κοπεί από τους εμπόρους ναρκωτικών έως και 4 φορές πριν διατεθεί στην αγορά.

    Οι άνδρες της Guardia di Finanza και οι τελωνειακοί υπάλληλοι έχοντας τις κατάλληλες πληροφορίες, χρησιμοποίησαν εξελιγμένους σαρωτές με «ακτίνες Χ» οι οποίοι εντοπίζουν ανωμαλίες στα φορτία που είναι αποθηκευμένα στα τεράστια εμπορευματοκιβώτια.

    «Εντοπίσαμε την ποσότητα και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για να μπορέσουμε να βρούμε ποια εγκληματική οργάνωση θα εκμεταλλευόταν τα ναρκωτικά. Υπάρχει εταιρεία αποστολέας του φορτίου και εταιρεία παραλήπτης. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως συμβαίνει και με άλλες τέτοιες κατασχέσεις που κάνουμε δεν φέρεται να έχουν ευθύνη οι εταιρείες διότι συνήθως δεν γνωρίζουν εάν μέσα στα τεράστια φορτία που παραγγέλνουν μπορεί να κρύβονται ναρκωτικά», λέει ο αντισυνταγματάρχης και προσθέτει:

    «Θα ενημερώσουμε και τις Ελληνικές Αρχές αλλά ακόμα ερευνούμε στοιχεία. Το συγκεκριμένο πλοίο που μετέφερε τα ναρκωτικά ήταν αρχικά να δέσει στη Μάλτα αλλά τελικά κατέληξε στο λιμάνι Τζόια Τάουρο. Στη συνέχεια τα κοντέινερ θα μεταφορτώνονταν σε άλλο πλοίο με προορισμό το ελληνικό λιμάνι. Αυτό που μπορώ να σας πω σίγουρα είναι το γεγονός πως ο εισαγωγέας στην Ελλάδα δεν φέρεται προς το παρόν να έχει εμπλοκή με τη διακίνηση των ναρκωτικών. Αυτά τα φορτία με μπανάνες που στέλνουν τα λατινοαμερικάνικα καρτέλ και περιέχουν ναρκωτικά, μόλις φτάνουν στο λιμάνι προορισμού παρακολουθούνται από άτομα της εγκληματικής οργάνωσης που έχει κάνει την παραγγελία. Παρακολουθούν λοιπόν το φορτίο και μόλις το φορτηγό βγει από το λιμάνι κάποια στιγμή επεμβαίνουν, ακόμα και με τη χρήση όπλων και παίρνουν τα ναρκωτικά. Φυσικά ο οδηγός δεν γνωρίζει τίποτα. Το βλέπουμε πολύ συχνά να γίνεται με φορτία της αλβανικής μαφίας».

    Η εμπλοκή της Ντράγκετα

    Το λιμάνι της Τζόια Τάουρο ή αλλιώς… το ιταλικό λιμάνι της κοκαΐνης όπως αναφέρουν Ιταλικές πηγές ελέγχεται αποκλειστικά από την Ντράγκετα, δηλαδή την Ιταλική μαφία της Καλαβρίας. Τα ναρκωτικά που φτάνουν εκεί στη συνέχεια έχουν προορισμό την Ιταλία αλλά και άλλες χώρες. Πρόκειται ουσιαστικά για το «σπίτι» της Ντράγκετα. Όπως λένε οι ίδιες πηγές, η συγκεκριμένη οργάνωση η οποία έχει εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο και είναι η πιο ισχυρή αυτή τη στιγμή, σε σχέση με τις άλλες ( Καμόρα, Σάκρα Κορόνα Ουνίτα, Κόζα Νόστρα), διακινεί ναρκωτικά και σε ευρωπαϊκές χώρες συνεργαζόμενη με ντόπιες εγκληματικές οργανώσεις.

    Δεν αποκλείεται λοιπόν στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ναρκωτικά να ήταν της Ντράγκετα η οποία συνεργάζεται με εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

    Ο αντισυνταγματάρχης Περσάνο είναι σαφής: «Ερευνούμε και αυτό το ενδεχόμενο, αφού στο λιμάνι αυτό η Ντράγκετα έχει το μονοπώλιο. Όμως ερευνούμε και το ενδεχόμενο το φορτίο να είχε κι άλλον σταθμό εκτός της Θεσσαλονίκης».

    Η κοκαϊνη κατασχέθηκε και βρίσκεται σε ειδική αποθήκη υπό ένοπλη επιτήρηση. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Εισαγγελία του Palmi.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...