ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Απριλίου 2022

Ο ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ) ΛΕΟΝΙΝΤ ΝΕΒΖΛΙΝ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΟΪΓΚΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΝΑΜΙΞΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ;

 

 

 

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΓΡΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΟΠΛΑ, ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ... ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ MOSKVA. 500 ΡΩΣΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟΥΡΚΙΚΑ Bayraktar ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ;

 

 

Σοβαρή καρδιακή προσβολή που ωστόσο δεν προκλήθηκε από φυσικά αίτια, φέρεται ότι υπέστη ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται μαρτυρία  από  Ρωσοϊσραηλινό επιχειρηματία. 

Ο Σοϊγκού, 66 ετών σήμερα, θεωρείται ότι βρίσκεται τώρα στην εντατική. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία Λεονίντ Νεβζλίν, υπέστη ένα έμφραγμα που «δεν θα μπορούσε να συμβεί από φυσικά αίτια», υποδηλώνοντας ότι ο πρώην στενός σύμμαχος του Πούτιν ενδέχεται να έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας με εντολή του αφεντικού του.

 


Βέβαια ο  Σοϊγκού εθεάθη χθες σε τηλεδιάσκεψη με τον Πούτιν και άλλους υπουργούς, με θέμα την ανάπτυξη της Αρκτικής.

Ο Νεβζλίν, πρώην μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και ανώτατο στέλεχος στον τομέα του πετρελαίου, είναι ένας από τους Ρώσους επιχειρηματίες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα το 2003, όταν τέθηκαν στο στόχαστρο του Κρεμλίνου, επειδή ο Πούτιν αποφάσισε να πάρει την πετρελαϊκή εταιρεία Yukos.

Ερήμην καταδικάστηκε σε ισόβια το 2008 και τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι απαρνείται το ρωσικό του διαβατήριο, δηλώνοντας πως «ό,τι αγγίζει ο Πούτιν, πεθαίνει»

Επικαλούμενος πηγές στη Μόσχα, ο Νεβζλίν δήλωσε σήμερα: «Ο Σοϊγκού είναι εκτός παιχνιδιού και μπορεί να μείνει ανάπηρος, εάν επιζήσει. Φήμες λένε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή, που θα μπορούσε να μην οφείλεται σε φυσικά αίτια».

Ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι 20 Ρώσοι στρατηγοί που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για υπεξαίρεση έως και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που επρόκειτο να δοθούν για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον Νεβζλίν, όλα τα στελέχη στα κεντρικά γραφεία είχαν συλληφθεί και διέθεταν κεφάλαια που προορίζονταν να στηρίξουν τους «Ρώσους απελευθερωτές» της Ουκρανίας από το 2014, μετά την προσάρτηση της Κριμαίας και την έναρξη της σύγκρουσης στο Ντονμπάς.

«Θα συμφωνήσουμε με το συμπέρασμα ότι ο Πούτιν δεν έχει ενημερωθεί πλήρως από το υπουργείο Άμυνάς του, για κάθε βήμα τον τελευταίο μήνα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι.

Ο Σοϊγκού διορίστηκε υπουργός Άμυνας της Ρωσίας το 2012 και ήταν ένας από τους στενότερους συμμάχους του Πούτιν την τελευταία δεκαετία. Οι δυο τους μάλιστα έκαναν τακτικά μαζί διακοπές και θεωρείται ότι είχαν μια στενή προσωπική φιλία, έξω από τις θέσεις που κατείχαν.

Ο Νεβζλίν υποστήριξε επίσης ότι το Κρεμλίνο έχει ήδη ξεκινήσει ποινική διαδικασία κατά του πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργού Αρκάντι Ντβόρκοβιτς, που ήταν ένας από τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους που επέκριναν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Λίγες ημέρες μετά τη δήλωσή του παραιτήθηκε από επικεφαλής του ινστιτούτου επιστήμης και τεχνολογίας Skolkovo, καθώς κατηγορήθηκε ως προδότης.

Σύμφωνα με τον Ρωσοϊσραηλινό επιχειρηματία, αναμένεται ότι θα καταθέσει ενάντια σε συναδέλφους και φίλους του, ενώ επικαλούμενος πηγές από τη ρωσική υπηρεσία πληροφοριών, εάν δεν προβεί σε διακανονισμό με τις ανακριτικές αρχές θα μεταφερθεί σε κάποιο κέντρο κράτησης.

Πριν τη διαφυγή του στο Ισραήλ για να γλιτώσει τις διώξεις του Κρεμλίνου το 2003, ο Λεονίντ Νεβζλίν ήταν ένας εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών της Ρωσίας, που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη ρωσική μετάβαση από τον κομμουνισμό στην οικονομία της αγοράς, μετά και τη διάλυση της ΕΣΣΔ. To 2003 και το 2004 ήταν στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους.

Μετά την καταδίκη του σε ισόβια, το 2008, ο Νεβζλίν έγινε ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του Κρεμλίνου.

 

 

 

ΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΕΒΖΛΙΝ

 

Ο Λεονίντ Νεβζλίν γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1959 σε οικογένεια ρωσοεβραίων: η μητέρα του, η Ιρίνα Μαρκοβίνα, δίδασκε ρωσικά στο σχολείο και ο πατέρας του, Μπόρις Ιωσιφάβιτς, εργαζόταν ως μηχανικός σε πετροχημικά φυτά. Ο Λεονίντ Νεβζλίν  ήταν επικεφαλής του Ρωσικού Εβραϊκού Κογκρέσου.

 

 

Η αγγλική λέξη oligarch έχει σαφώς ελληνικές ρίζες και άρχισε να χρησιμοποιείται στη ρωσική πολιτική τη δεκαετία του 1990, για να περιγράψει μια δεκαριά περίπου από πανίσχυρους άνδρες που συσσώρευσαν τεράστιο πλούτο μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. 

Την εποχή εκείνη, η ρωσική οικονομία βρισκόταν σε κακή κατάσταση. Η κυβέρνηση, υπό τον Μπόρις Γέλτσιν, ήθελε να ιδιωτικοποιήσει τις κρατικές επιχειρήσεις σε μία προσπάθεια να κινηθεί προς τον καπιταλισμό. 

Το σχέδιό του για να το επιτύχει ονομαζόταν «δάνεια για μετοχές» και στηριζόταν σε μία ιδέα της Onexim Bank του 1994.

Ουσιαστικά, οι ρωσικές τράπεζες δάνεισαν στην κυβέρνηση χρήματα, παίρνοντας ως αντάλλαγμα προσωρινά μερίδια στις κρατικές εταιρείες. Τα μερίδια αυτά πουλήθηκαν πάμφθηνα σε επενδυτές, σε «στημένες» δημοπρασίες. 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, εάν το κράτος αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειό του, τότε οι τράπεζες μπορούσαν να κρατήσουν τα μερίδιά τους. Και αυτό ακριβώς έγινε.

Αυτό σημαίνει ότι επενδυτές όπως ο Βλαντίμιρ Ποτάνιν, που ήταν τότε ο πρόεδρος της Oneksim Bank και σήμερα ο δεύτερος πλουσιότερος άνδρας στη Ρωσία, έγιναν πιο πλούσιοι από ό,τι μπορούσαν ακόμα και να φανταστούν. 

Ολιγάρχες όπως ο Ποτάνιν απέκτησαν τεράστια πολιτική και οικονομική επιρροή πριν από την άνοδο του Πούτιν στην εξουσία, το 1999. Και όταν ο Πούτιν έγινε πρόεδρος, υποσχέθηκε να καθαρίσει το κράτος από τη διαφθορά, με αποτέλεσμα ολιγάρχες όπως ο Μιχαήλ Χοντορκόφσκι και ο Λεονίντ Νεβζλίν να οδηγηθούν στη σύλληψη ή στην εξορία. 

Μερικοί από τους πιο γνωστούς ολιγάρχες της εποχής του Πούτιν είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο Ολέγκ Ντεριπάσκα και ο Αλίσερ Ουσμάνοφ. 

 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

3 σχόλια:

  1. Ακόμη ανευρίσκονται στην Κύπρο πτώματα Ελλήνων σε ομαδικούς τάφους και οι σημερινοί ρωμιοί ασχολούνται φανατικά με την Ουκρανία και τον Πούτιν.

    Αρχική έκθεση για το σκυβαλότοπο Δικώμου έδωσε σύμφωνα με την εφημέριδα Φιλελεύθερο, Πορτογάλος εμπειρογνώμονας στη ΔΕΑ, υποδεικνύοντας το πιθανό σημείο ταφής των οστών 70 αγνοούμενων Ασσιωτών.
    Ταυτόχρονα σύμφωνα με το δημοσίευμα, λύνει βασικά ερωτήματα ώστε να μπορούν ν’ αρχίσουν οι ανασκαφές για τον εντοπισμό τους.

    Σε δηλώσεις του στο ΣΙΓΜΑ εκ μέρους Ε/κ πλευράς στη ΔΕΑ Λεωνίδας Παντελίδης ανέφερε ότι «εμείς συγκεκριμένα του υποβάλαμε τρία ερωτήματα, αν όντως μπορεί να γίνει η εκσκαφή με ασφαλή τρόπο, το πως θα γίνει και να μας δώσει και ένα υπολογισμό κόστους γιατί είναι ένα τεράστιο έργο».

    Σύμφωνα με τον κ. Παντελίδη, ο εμπειρογνώμονας πιστεύει ότι μπορεί να γίνει με ασφαλή τρόπο και έδωσε και μια ένδειξη πως θα γίνει.

    Ο Επίτροπος Προεδρίας, Φώτης Φωτίου χαρακτήρισε την μετακίνηση θυμάτων της τουρκικής εισβολής ως το δεύτερο μεγαλύτερο έγκλημα του Αττίλα.

    «Στόχος και για τους συγγενείς σίγουρα είναι να εντοπίσουμε τα υπόλοιπα οστά όλων αυτών των ανθρώπων που σφαγιάστηκαν στην ουσία από τον Αττίλα και αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο έγκλημα των Τούρκων γιατί μετακίνησης οστών δεν υπάρχουν μόνο όσον αφορά τους Ασσιώτες, που εδώ ναι ήταν σημαντικό γιατί μιλούμε για γυναικόπαιδα περισσότερο, έχουμε και πολλές άλλες τέτοιες περιπτώσεις».

    Όσον αφορά στο αίτημα των Ασσιωτών και της Επιτροπής Συγγενών Αγνοουμένων για ταυτοποίηση περίπου 2,500 υπολειμμάτων οστών με αποστολή τους στις ΗΠΑ ο κύριος Φωτίου ήταν ξεκάθαρος

    «Πολύ φοβάμαι ότι δεν συμφωνεί η τ/Κ πλευρά για αυτό το θέμα. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω συγκατάθεση ακόμη της διερευνητικής επιτροπής αγνοουμένων. Όταν δοθεί εμείς είμαστε έτοιμοι επαναλαμβάνω σαν κυβέρνηση να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια οικονομικά όπως έχουνε δεσμευτεί. Καλό θα είναι να πιεστεί η τ/κ πλευρά να συναινέσει σε αυτή τη διαδικασία».

    Για να προχωρήσει η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι απαραίτητη η συγκατάθεση της Τουρκοκυπριακής πλευράς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νιου Τζέρσεϊ: Σχεδόν 100 άτομα από το ίδιο σχολείο διαγνώστηκαν με καρκίνο εγκεφάλου. Μεταξύ όσων αποφοίτησαν από το 1975 έως το 2000.

    Μια παράξενη υπόθεση προβληματίζει την κοινωνία του Νιου Τζέρσεϊ καθώς σχεδόν 100 άτομα που είτε αποφοίτησαν είτε εργάστηκαν σε γυμνάσιο της πόλης, διαπιστώθηκε πως σε κάποια χρονική στιγμή της ζωής τους εμφάνισαν σπάνιους κακοήθεις όγκους εγκεφάλου.
    Όπως αναφέρει η NYP, o Αλ Λουπιάνο είναι μεταξύ των 94 πρώην υπαλλήλων και μαθητών από το Λύκειο Colonia στη σχολική περιφέρεια Woodbridge Township που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο τα τελευταία χρόνια.
    Μεταξύ όσων διαγνώστηκαν με καρκίνο στον εγκέφαλο ήταν η μικρότερη αδερφή του Λουπιάνο, η οποία πέθανε από την ασθένεια τον Φεβρουάριο σε ηλικία 44 ετών.
    Ο Λουπιάνο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο στα τέλη της δεκαετίας του 1990, σε ηλικία 27 ετών.

    Πέρυσι, η σύζυγός του – η οποία επίσης πήγε σχολείο στο Colonia – διαγνώστηκε με έναν σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο. Την ίδια ακριβώς μέρα, η μικρότερη αδερφή του που επίσης πήγαινε εκεί σχολείο, έμαθε ότι και αυτή είχε καρκίνο στον εγκέφαλο.

    Μετά τον θάνατο της αδερφής του τον Φεβρουάριο, ο Λουπιάνο πείστηκε για την ύπαρξη μιας συσχέτισης της εμφάνισης της νόσου με το γεγονός ότι όλοι τους πήγαν στο ίδιο σχολείο.

    Τον περασμένο μήνα, δημιούργησε μια ομάδα στο Facebook ρωτώντας τους ντόπιους αν γνωρίζουν άλλα άτομα που σχετίζονται με το σχολείο και είχαν παρόμοιες διαγνώσεις.

    Σε λιγότερο από έξι εβδομάδες, όπως αναφέρει ο Λουπιάνο, συγκέντρωσε τα ονόματα 94 ατόμων που συνδέονται με το σχολείο και έχουν αναπτύξει όγκους στον εγκέφαλο.

    Η ανησυχητική αυτή είδηση έγινε πρωτοσέλιδο στα τοπικά μέσα και αναδείχτηκε από το CBS News.

    Βίντεο στο TikTok που δημιουργήθηκε προκειμένου να γίνει αναφορά στο γεγονός συγκέντρωσε επίσης περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 24 ώρες.

    Η συντριπτική πλειονότητα όσων ανέπτυξαν όγκους στον εγκέφαλο αποφοίτησαν μεταξύ 1975 και 2000.

    Οι διαγνώσεις περιλαμβάνουν διάφορους τύπους πρωτογενών όγκων του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένων καρκινικών μορφών όπως γλοιοβλάστωμα και μη καρκινικών αλλά εξουθενωτικών μαζών όπως ακουστικά νευρώματα, αιμαγγειοβλαστώματα και μηνιγγιώματα.

    Την Τρίτη, τοπικοί αξιωματούχοι ενέκριναν μια επείγουσα έρευνα στο περιβάλλον του σχολείου.

    «Θα μπορούσε να υπάρχει πραγματικό πρόβλημα εδώ και οι κάτοικοί μας αξίζει να γνωρίζουν εάν υπάρχουν κίνδυνοι», δήλωσε ο δήμαρχος του Γούντμπριτζ Τζον ΜακΚόρμακ.

    «Είμαστε όλοι ανήσυχοι και όλοι θέλουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Αυτό σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό».

    Από αυτό το Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθούν διάφορες ακτινολογικές αξιολογήσεις στις 28 στρεμμάτων εκτάσεις στις οποίες βρίσκεται το σχολείο, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής δειγμάτων αέρα εσωτερικού χώρου για ραδόνιο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΪΟΥ 2022 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;
    Επιστρέφει εκ νέου το σενάριο για εκλογές στις 29 Μαΐου για να διακοπεί η δημοσκοπική «κατρακύλα» του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και πριν συνειδητοποιήσει μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας ότι η διαβίωσή της λόγω της ακρίβειας θα καταστεί εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη.
    Υπάρχουν κάποιοι σοβαροί λόγοι που θα μπορούσαν να αποδώσουν πολιτικό κέρδος στη Νέα Δημοκρατία εάν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκήρυσσε εκλογές στο τέλος του Mαΐου.

    Στη ΝΔ «ποντάρουν» στο συνέδριο του κόμματος στις 15 Μαΐου γιατί με το συνέδριο μπορούν να προσδοκούν ότι θα «αναστηθεί» ο κομματικός μηχανισμός ο οποίος τώρα είναι ημιθανής
    Θεωρούν επίσης ότι τα νέα συντηρητικά κόμματα (Κ.Μπογδάνος-Θ. Τζήμερος-Φ.Κρανιδιώτης και Ν.Νικολόπουλος-Τσιτουρίδης-Καραχάλιος κλπ) δεν θα προλάβουν ούτε να οργανωθούν ούτε πολύ περισσότερο να συνενωθούν.
    Υπάρχει έντονη φημολογία ότι το κόμμα «Έλληνες για την Πατρίδα» του Η.Κασιδιάρη έχει τυπικό κώλυμα, που δεν έχει καμία σχέση με τη φυλάκιση του, του ιδρυτή και επικεφαλής του κόμματος αλλά με το γεγονός ότι δεν είχε κάνει ιδρυτικό συνέδριο όπως ορίζει ο νόμος μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.
    Κάτι που έγινε εν συνεχεία αλλά αυτό καλύπτει το κόμμα μόνο για εκλογές στην περίπτωση που αυτές γίνουν Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Αν αυτές πραγματοποιηθούν τον Μάιο το κόμμα του Η.Κασιδιάρη δεν μπορεί να συμμετάσχει.
    Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι όσοι ψήφιζαν τους Έλληνες θα ψηφίσουν ΝΔ αλλά θα απέχουν στις εκλογές, το οποίο είναι πάλι κέρδος για τη ΝΔ.
    Πλέον οι πιέσεις που δέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολλές και τα «καμπανάκια» που του χτύπησαν οι δημοσκόποι… ακούστηκαν στο Μαξίμου.
    Η τελευταία φράση είναι αυτή που έχει σημάνει συναγερμό στο Μαξίμου, καθώς γνωρίζουν ότι εάν δεν αλλάξει άμεσα κάτι η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

    Οι δημοσκοπήσεις πλέον δείχνουν ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας έχουν καταρρεύσει και κάθε μέρα πέφτουν όλο και περισσότερο, ενώ από την άλλη παρατηρείται μια μικρή άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφορά των δύο κομμάτων αυτή τη φορά είναι μικρή και στη Νέα Δημοκρατία γνωρίζουν ότι εάν υπάρξει άλλη μια κρίση τότε το πιο πιθανό είναι να χάσουν την πρώτη θέση (όχι ότι είναι βέβαιη αυτή τη στιγμή).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...