ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Αυγούστου 2021

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: "ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ». Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ. 

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ; 

 



ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ DEUTZ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

 









Παραινέσεις προς τη χώρα μας να… βοηθήσει τους μετανάστες, αντί να υψώνει τοίχους, έκανε μέσω Twitter ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του γνωστού τοκογλύφου Τζορτζ Σόρος, που εδώ και καιρό προσπαθεί να επιβάλει στα Βαλκάνια μια δικαιωματιστική ατζέντα, στην οποία οι μετανάστες έχουν… ξεχωριστό ρόλο!



Ο κολλητός του Έντι Ράμα  και του Ζάεφ, Αλεξάντερ Σόρος, που πρόσφατα έκανε τις διακοπές του στην Αλβανία, προφανώς υποστηρίζει τη στάση του Αλβανού πρωθυπουργού, που θέλει να εγκαταστήσει χιλιάδες μουσουλμάνους Αφγανούς στη χώρα του και θέλει το ίδιο να κάνει και η Ελλάδα.


Ο υιός Σόρος ενοχλήθηκε από άρθρο της βρετανικής εφημερίδας «Guardian», που αναφερόταν στις προσπάθειες ενδυνάμωσης της ασφάλειας των συνόρων μας στον Έβρο και, παραθέτοντάς το, τόνισε: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να χτίζει ψηλότερους τοίχους και να υποχωρεί σε πανικό. Θα έπρεπε να κάνει αποφασιστικά βήματα για να βοηθά τους μετανάστες».


Με απλά λόγια, δηλαδή, ο τοκογλύφος κ. Σόρος μάς ζητά, αντί να φυλάξουμε τα σύνορά μας, να τα ανοίξουμε και να βοηθήσουμε τους μετανάστες να εποικίσουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι τοκογλυφική απαίτηση.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...