ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Ιουνίου 2022

Πολωνία: Η Βουλή καταψήφισε πρόταση για χαλάρωση του νόμου που απαγορεύει τις αμβλώσεις. ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 300.000 ΕΜΒΡΥΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ 300.000 ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.



 Ιστορική απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ: Έκρινε παράνομες τις αμβλώσεις. Χτυπιέται κάτω ο  Μητσοτάκης και ο Προδότης.




Ο πρώην υφυπουργός της Ν.Δ. Γιάννης Βαληνάκης: «ο - εβραιότουρκος - Μπόρις Τζόνσον ζήτησε από τον Μητσοτάκη να μην αντιδράσει αν μας επιτεθεί η Τουρκία. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η Βρετανία;» Οι Βρετανοί ήδη ήραν το εμπάργκο όπλων τους προς την Τουρκία και είναι έτοιμοι όχι μόνο να τούς δώσουν Eurofighter, αλλά και να «πουλήσουν» την Κύπρο.



Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. «Έχω πέντε χρόνια να πουλήσω πιπίλα μωρού», ομολογεί ιδιοκτήτης κεντρικού φαρμακείου, πυκνοκατοικημένης γειτονιάς της Αθήνας.

Και τα επίσημα στοιχεία ενισχύουν την εμπειρική παρατήρηση του επαγγελματία, δίνοντας σε μια απλή διαπίστωση την ταυτότητα του εφιαλτικά επείγοντος. Σε χθεσινό δημοσίευμα με αφορμή συνέδριο (του Economist σε συνεργασία με τη HOPEgenesis), υπογραμμίζεται ότι στην Ελλάδα, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, ο αριθμός των γεννήσεων είναι μικρότερος από τον αριθμό των θανάτων. «Μόνο μεταξύ 2011 και 2015 ο πληθυσμός της χώρας μας μειώθηκε από 11,2 σε 10,8 εκατομμύρια», και οι προβλέψεις είναι ότι θα βαίνει μειούμενος. Ταυτόχρονα, από 2,4 παιδιά στο παρελθόν σήμερα γεννιούνται 1,35 παιδιά ανά γυναίκα.


Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια ταλαίπωροι  γέροντες  Έλληνες  και  θα  συζητούν  για  το  καταραμένο  εμβόλιο.


Γάλλος φιλόσοφος Rémi Brague: «Μια επιδημία σκοτώνει, η κατάρρευση του ποσοστού γεννήσεων εμποδίζει τον άνθρωπο να γεννηθεί. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο…».


ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΗΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΤΖΟΝΣΟΝ.
Έτσι θα δώσουν το καλό παράδειγμα. Η Ελλάδα χάνεται και αυτοί ασχολούνται με το εμβόλιο.
Τι πατριώτες και κουραφέξαλα. 40άρηδες, 50άρηδες και 60άρηδες ανύπαντροι, χωρίς παιδιά που θέλουν να σώσουν και την Πατρίδα. Να σώσουν πρώτα τις ανύπαρκτες οικογένειές τους.


 ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΥΛΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΟΧΙ.  


Οι βουλευτές στην Πολωνία απέρριψαν πρόταση μιας πρωτοβουλίας πολιτών για χαλάρωση του νόμου που απαγορεύει τις αμβλώσεις, από τους πλέον συνεπείς συντηρητικούς στην Ευρώπη.

Η Κάτω Βουλή, όπου οι κυβερνώντες συντηρητικοί έχουν την πλειοψηφία, καταψήφισε την πρόταση να επιτραπούν οι εθελοντικές αμβλώσεις έως τη δωδέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Συνολικά 265 βουλευτές καταψήφισαν τη χαλάρωση του νόμου, 175 τάχθηκαν υπέρ, ενώ υπήρξαν 4 αποχές.



Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών Μάρτα Λέμπαρτ κατέθεσε το σχέδιο νόμου, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 200.000 υπογραφές, τονίζοντας ότι θα ευθυγράμμιζε την πολωνική νομοθεσία «με τα κριτήρια ανά την Ευρώπη και τον κόσμο».

Αντισυνταγματικές οι δολοφονίες εμβρύων από το 2020

Ο νόμος που απαγορεύει τις αμβλώσεις στην Πολωνία έγινε ακόμη αυστηρότερος το 2020, όταν το Συνταγματικό Συμβούλιο τάχθηκε στο πλευρό της κυβέρνησης και αποφάνθηκε ότι είναι «αντισυνταγματικές» οι αμβλώσεις ακόμη και σε περιπτώσεις σοβαρής δυσμορφίας του εμβρύου.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  το Συνταγματικό Συμβούλιο στην Ελλάδα (δηλαδή το Συμβούλιο της Επικρατείας) αποτελείται από άτομα σαν τον αντιπρόεδρο που έδινε κοκαΐνη σε ισλαμιστές λαθρομετανάστες για να τον βιάζουν κι αυτός να σκούζει  και σαν την Κατίνα Σακελλαροπούλου, μέλος του ΚΚεσ, που βρήκε  νόμιμη την Προδοσία των Πρεσπών.

Επί του παρόντος, η άμβλωση απαγορεύεται στην Πολωνία με εξαιρέσεις τις περιπτώσεις βιασμού και αιμομιξίας, καθώς και εάν κινδυνεύει η ζωή ή η υγεία της μητέρας.

Η πολωνική κυβέρνηση είχε δικαιολογήσει την απόφασή της να αυστηροποιήσει το νομοθετικό πλαίσιο, αναφέροντας ότι ήθελε να εμποδίσει «ευγονικές αμβλώσεις», αγνοώντας τις αντιδράσεις από οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών.





Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ 100 ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ". ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΒΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. «Βουτιά» κάνει ο πληθυσμός γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία. 100 εργαζόμενοι θα συντηρούν 169 συνταξιούχους στην Ελλάδα το 2060.


ΤΟ 51,2 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

 


ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (17.03.2017). Ο Τούρκος πρόεδρος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι Έλληνες ακροδεξιοί ηγέτες, που μιλούν για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι ανύπαντροι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες ή έχουν με το ζόρι ένα παιδί. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει. Οι Ελληνίδες δεν γεννάνε. Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας μας». Μπίστης: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά».





ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ; Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2100 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΜΕ 88.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ ΜΑΖΙ). ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ 8.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2100 ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ 50.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΪΝΔΙΚΕΣ. ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ: το Νταρ Ες Σαλάμ της Ταζμανίας, το Μουμπάι, το Δελχί και η Καλκούτα της Ινδίας, η Χαρτούμ του Σουδάν, η Νιαμέι του Νίγηρα, η Ντάκα του Μπαγκλαντές και η Καμπούλ του Αφγανιστάν.




Η UNICEF στον Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα είναι η χειρότερη χώρα παγκοσμίως να είσαι παιδί». ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΤΑ ΘΗΡΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΛΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ). ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ».




 

OI ΕΛΛΗΝΕΣ TO 2050 ΘΑ EINAI 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΩ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΟ 2100 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ 2100 ΤΑ 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.




Η ΕΒΡΑΪΚΗ Washington Post ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ: «Δραματική η μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα - Ο χαμηλότερος δείκτης γεννήσεων στην Ευρώπη»

 

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ Washington Post ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΟΙ ΚΑΛΑΣ, ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ».




ΧΘΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΤΑ 20ΑΡΗΔΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. Ανόητοι δημοσιογράφοι τρέμουν από φόβο μη τους κάνουν το εμβόλιο. ΜΑΖΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Ή ΧΑΜΗΛΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ;



ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ "ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. Viral έγινε το #CoolAunt: Γυναίκες θέλουν να είναι «κουλ θείες» και όχι να κάνουν τα δικά τους παιδιά.




 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ - ΟΛΑ - ΚΟΥΤΣΑ - ΣΤΡΑΒΑ, ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ. Η επιβίωση του γένους βρίσκεται στους αριθμούς και μόνο στους αριθμούς.




ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ (ΔΕΝ) ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. «ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ».




 

ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Κύπρος, η τρίτη χειρότερη χώρα στην Ευρώπη με τον χαμηλότερο δείκτη γονιμότητας. Η χαρά των Συριζαίων και του Μητσοτάκη δεν περιγράφεται. Οι ντόπιοι (νατιβιστές) Κύπριοι θα εξαφανιστούν και οι αντινατιβιστές θα κουβαλήσουν με τα χρήματα του Σόρος ισλαμόπουλα.









 






ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010 - 2021 ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4% (ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4%). ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΘΟΛΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 8% (ΕΕ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 2%). ΕΛΛΑΔΑ 2021: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ, ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.



Βρετανία: Ο (τουρκοεβραίος) πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έγινε και πάλι πατέρας! Για έβδομη σίγουρα και πιθανώς για 27η φορά. Ξέρει ποια είναι η αληθινή δύναμη ενός λαού. Οι ρωμιοί αποτρελάθηκαν τελείως και αυτοκτονούν ομαδικά, αδέλφια ανύπαντρα εναντίον αδελφών και γονέων, Έλληνες χωρίς ελπίδα, χωρίς μέλλον, χωρίς συντρόφους, χωρίς παιδιά, κρυμμένοι μέσα στα κρύα διαμερίσματα. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΡΩΜΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΑΝΟΥΝ 300.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΣΙΛΕ, ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ (ΕΒΡΑΙΣΤΙ = ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ), ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΓΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.






 Ιστορική απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ: Έκρινε παράνομες τις αμβλώσεις. Χτυπιέται κάτω ο  Μητσοτάκης και ο Προδότης.


Θλιβερή πρωτιά στην Ελλάδα: 350.000 εκτρώσεις το χρόνο.

Μια απόφαση που από πολλούς κρίνεται ως ιστορική έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ  κρίνοντας ότι απαγορεύεται για τις γυναίκες να πραγματοποιούν άμβλωση.

Η γνωμοδότηση, που συντάχθηκε από τον δικαστή Samuel Alito, ανατρέπει μια απόφαση του 1973, γνωστή ως «Roe v Wade», η οποία νομιμοποίησε την άμβλωση σε εθνικό επίπεδο μέχρι το σημείο της «εμβρυϊκής βιωσιμότητας», δηλαδή περίπου μέχρι την 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα, τουλάχιστον 25 πολιτείες είναι έτοιμες να θεσπίσουν νέους νόμους ή να ενεργοποιήσουν εκ νέου τον αδρανοποιημένο νόμο, ο οποίος θα καταστήσει παράνομη την πρόσβαση στην άμβλωση.

Οι περισσότερες από αυτές τις πολιτείες βρίσκονται στα νότια των ΗΠΑ, όπως το Τέξας, η Λουιζιάνα και ο Μισισιπής. Μάλιστα, αυτές αποτελούν τις 3 από τις 13 από τις 13 πολιτείες που θα θέσουν σε ισχύ την απαγόρευση των αμβλώσεων ίσως και άμεσα ή το αργότερο τις επόμενες εβδομάδες.

Αμέσως μετά την απόφαση, η επικεφαλής ανταποκρίτρια του CNN στον Λευκό Οίκο μετέδωσε πως αναμένεται διάγγελμα του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Προάγγελος αποδόμησης Τζο Μπάιντεν

Η απόφαση αυτή του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ σηματοδοτεί και άλλες εξελίξεις πολιτικού περιεχομένου: Το γεγονός ότι  το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ως παράνομες τις αμβλώσεις σημαίνει ότι ουσιαστικά αφουγκράζεται το λαϊκό αίσθημα το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική των Δημοκρατικών οι όποιοι είναι υπέρ των εκτρώσεων.

Αυτό αποτελεί προάγγελο αποδόμησης του Αμερικανού  προέδρου Τζο Μπάιντεν και της πολιτικής του, κάτι που σημαίνει πως το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα αναδειχθεί ως ο ρυθμιστής των εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ.

Από την άλλη πλευρά η Ελλάδα κατέχει θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη στον αριθμό των εκτρώσεων, καθώς χρόνο με το χρόνο αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των γυναικών που προχωρά σε διακοπή κύησης και ο οποίος εκτιμάται στα 350.000 κατ΄ έτος σε μια χώρα που γερνά με ασύλληπτους  ρυθμούς. 

Είναι γεγονός πως η θλιβερή αυτή πρωτιά συνδυάζεται τα τελευταία χρόνια με όλο και λιγότερες γεννήσεις, σύμφωνα με στοιχεία που έχει φέρει στο φως η ΕΛΣΤΑΤ στο πέρασμα του χρόνου. Τα δεδομένα αυτά αναμφίβολα σχετίζονται και με παράγοντες που διαμορφώνουν η οικονομική κρίση και η αβεβαιότητα.

Σήμερα, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημογραφικά στοιχεία του πληθυσμού, στην Ελλάδα κατοικούν 2,2 εκατ. γυναίκες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε 1,5 εκατ. γυναικών (18-35 ετών) που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία, μόνο το 4% αυτών γνωρίζει πώς να προφυλάσσεται από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη (λαμβάνοντας αντισυλληπτικά χάπια).

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως μία στις 1.000 γυναίκες που προχωρούν σε διακοπή κύησης παρουσιάζει αιμορραγία κατά την επέμβαση ή τις πρώτες 24 ώρες μετά από αυτήν. Καθίσταται για ακόμη μία φορά σαφές το γεγονός πως η στάση και η συμπεριφορά των Ελληνίδων που καταλήγουν να ξαπλώνουν στο χειρουργικό κρεβάτι, αμελώντας την υγεία και την ψυχολογική τους κατάσταση, εξαρτάται άμεσα από το έλλειμμα ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν στην εξέλιξη των μέσων αντισύλληψης.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...