ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Ιουνίου 2022

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΑΛΕΝΑ ΜΠΕΡΜΠΟΚ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΩΣΕ: «ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ».

 

 

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΠΕΛΙΤ ΟΝΑΪ, Ο ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΪΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.



Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ. Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ History Channel ΣΤΙΣ ΗΠΑ







Η Αναλένα Μπέρμποκ ήταν υποψήφια καγκελάριος της Γερμανίας και  συναρχηγός των «πρασίνων», κατηγορήθηκε βάσιμα για λογοκλοπή και σεξουαλικά σκάνδαλα, είναι εναντίον της πυρηνικής ενέργειας στην Γερμανία, αλλά όχι στην πυρηνική ενέργεια στην Τουρκία (που δίνει ο Πούτιν), είναι υπέρ του Ισραήλ (βέβαια), υπέρ του σχεδίου Καλλέργη για την γενετική καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών, εναντίον της διατροφής με... κρέας (θυμηθείτε αυτό, γιατί έχει σημασία για το μέλλον), υπέρ της αποστρατικοποίησης των Ελληνικών νησιών, υπέρ της χορηγήσεως προηγμένων επιθετικών όπλων στην Τουρκία και βέβαια επελέγη για υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας από το    German Marshall Fund, παρακλάδι της CIA, απ' όπου επιλέγονται οι "Γερμανοί" πολιτικοί.


ΜΠΕΡΜΠΟΚ, ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: «Το ταξίδι μου στην Τουρκία με οδηγεί σε έναν απαραίτητο εταίρο και σε μια χώρα που είναι συνδεδεμένη με τη δική μας όσο καμία άλλη.

Μια γερμανική και μια τουρκική καρδιά χτυπούν σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Γερμανία. Πέρασαν οι μέρες που αυτό θεωρούνταν πρόβλημα. Για μένα, αυτός ο διπλός καρδιακός παλμός σημαίνει διπλή δύναμη». 


Μετά αυτές τις δηλώσεις πριν την επίσκεψή της στην Ελλάδα, κάθε σοβαρή κυβέρνηση θα την θεωρούσε ανεπιθύμητο πρόσωπο.



Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ Daniel Cohn-Bendit: "Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε προς το σκοπό αυτό να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς στη Γερμανία. Μετά πρέπει να αγωνιστούμε για το δικαίωμά τους να ψηφίζουν. Μόλις το επιτύχουμε αυτό, τότε έχουμε το κομμάτι των ψηφοφόρων που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε αυτή τη δημοκρατία".





ΟΙ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» (=ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ, ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: «ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ». ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΝΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΙΛΩΤΩΝ.




Επειδἠ πάρα πολλοί σε αυτήν εδώ τη χώρα συνεχίζουν να αποκαλούν τη Μέρκελ «Ναζί» και άλλα παρεμφερή (φυσικά ανόητα για να μη πούμε βλακώδη), καλούμε τους πάντες να διαβάσουν με ΜΕΓΑΛΗ προσοχή το παρακάτω άρθρο.

 

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.















ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 


4 σχόλια:

  1. Ακυρώνεται το ταξίδι της Αναλένα Μπέρμποκ στην Ελλάδα – Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
    Με κορωνοϊό διαγνώστηκε η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ η οποία να υπενθυμιστεί πως ήταν προγραμματισμένο να επισκεφτεί τη χώρα μας, αύριο Τετάρτη.
    «Μετά από ένα rapid test κορωνοϊού λίγο μετά την έναρξη της επίσκεψής της στο Πακιστάν, η υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock ακύρωσε όλα τα άλλα ραντεβού της».
    Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εξωτερικών, Κρίστοφερ Μπέργκερ, την Τρίτη στο περιθώριο του ταξιδιού στην πακιστανική πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.
    Την Γερμανίδα ΥΠΕΞ θα υποδεχόταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιβύη: Εκτός η Ελλάδα από το κοινό σχέδιο Ιταλίας, Τουρκίας και Αιγύπτου για την δική μας θάλασσα.
    Τουρκία, Ιταλία και Αίγυπτος επεξεργάζονται συμφωνία για πολιτική λύση στη Λιβύη, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πληροφορίες ιταλικών μέσων ενημέρωσης (φωτογραφία, επάνω, από την τουρκική Star).
    Μετά τη συνάντηση των τεχνικών αντιπροσωπειών, μαθεύτηκε ότι η Ιταλία και η Τουρκία θα πραγματοποιήσουν διμερή σύνοδο κορυφής στην Αγκυρα τον Ιούλιο, γράφει η τουρκική Star.
    «Η Αθήνα δεν συμπεριλαμβάνεται»
    Η Ιταλία εργάζεται για εξεύρεση λύσης στην κρίση της Λιβύης μέσω μιας διεθνούς συμφωνίας. Οπως μεταδίδει η ιταλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Nova News, η Τουρκία και η Αίγυπτος έχουν πραγματοποιήσει μελέτη που περιλαμβάνει τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ιταλία.
    «Η σταθεροποίηση της Λιβύης αποτελεί θέμα εθνικού συμφέροντος για την Ιταλία. Προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε μια συνάντηση για να συμφιλιώσουμε την Αίγυπτο και την Τουρκία», δήλωσε μια πηγή.
    Αλλη πηγή πρόσθεσε: «Οι σχέσεις της Ιταλίας με την Τουρκία είναι καλύτερες τώρα από ό,τι πριν δύο μήνες».
    Από την άλλη πλευρά, ήταν αξιοσημείωτο ότι η Ελλάδα, η οποία αντιτίθεται στη συμφωνία (σ.σ. εννοεί της Τουρκίας) θαλάσσιας δικαιοδοσίας με τη Λιβύη, δεν συμπεριλήφθηκε στο εν λόγω σχέδιο, τονίζει η τουρκική Star, τιτλοφορώντας το άρθρο της: Σχέδιο «Λιβύη» από τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων και η Τουρκία! Κρύο ντους στην Αθήνα.

    Η Ιταλία εργάζεται στα παρασκήνια για μια διεθνή συμφωνία για την εξεύρεση λύσης στην κρίση της Λιβύης, γράφει η ιταλική «Nova».
    Συν η Τουρκία και η Αίγυπτος
    Η ιδέα είναι να συγκληθεί ένα τεχνικό τραπέζι με τα τρία ιδρυτικά μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών με δικαίωμα αρνησικυρίας, δηλαδή τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με την Ιταλία και τη Γερμανία, τα δύο ευρωπαϊκά έθνη που εμπλέκονται περισσότερο στη Λιβύη, συν η Τουρκία και η Αίγυπτος, οι δύο βασικές χώρες που στηρίζουν τα αντίπαλα μέτωπα στη Λιβύη:
    από τη μια πλευρά η κυβέρνηση εθνικής ενότητας του μεταβατικού πρωθυπουργού Αμπντουλχαμίντ Ντμπεϊμπά με έδρα την Τρίπολη, που υποστηρίζεται κυρίως από την Αγκυρα. Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση σταθερότητας (GSN) του Φατί Μπασάγκα, του πρωθυπουργού που ορίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων του Τομπρούκ (ανατολικά), και υποστηρίζεται από την Αίγυπτο.
    «Η σταθεροποίηση της Λιβύης είναι ζήτημα εθνικού συμφέροντος για την Ιταλία. Προσπαθούμε να οργανώσουμε μια συνάντηση για τη συμφιλίωση της Αιγύπτου και της Τουρκίας», εξήγησε διπλωματική πηγή στη «Nova».
    «Οι σχέσεις της Ιταλίας με την Τουρκία είναι καλύτερες τώρα από ό,τι πριν δύο μήνες. Η πραγματική πρόκληση τώρα είναι η σχέση μεταξύ Αγκυρας και Καΐρου», πρόσθεσε η πηγή.
    Συνάντηση Ντράγκι – Ερντογάν
    Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, Μάριο Ντράγκι, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες στις 24 Μαρτίου όπου συζήτησαν για τις εξελίξεις στην Ουκρανία αλλά και για την κατάσταση στη Μεσόγειο, με ιδιαίτερη αναφορά στη Λιβύη.
    Οχι μόνο ο πόλεμος στην Ουκρανία, επομένως, αλλά και η κρίση στη Λιβύη θα βρίσκονται στο επίκεντρο της διακυβερνητικής συνόδου κορυφής Ιταλίας-Τουρκίας που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουλίου στην Αγκυρα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η Γερμανία είναι πολύ μεγάλη για την Ευρώπη και πολύ μικρή για τον κόσμο". Ιουδαίος Χάιντς Κίσσινγκερ. Μία συμβολή στο καρδιολογικό πρόβλημα της Γερμανίας, όπως το παρουσιάζει η πράσινη υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ». «ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ». «ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ».
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΙΑΠΩΝΑΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ: «ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ».

    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/07/blog-post_3.html


    Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΑΛΕΝΑ ΜΠΕΡΜΠΟΚ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΩΣΕ: «ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ».
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/06/blog-post_7.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...