ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Ιουνίου 2022

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ. Ο Πτέραρχος Γκέρχαρτς της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας κάλεσε το ΝΑΤΟ να προετοιμαστεί για χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον της Ρωσίας. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΠΟΙΩΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΣ ΕΡΗΜΟΣ;

 

 

21 IOYNIOY 1824: ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. 

 

ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΞΑΝΑ". ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ: "ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ". ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΤΑΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΝΑ ΑΔΕΛΦΟΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ;

 

 


"Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να προετοιμαστεί για το γεγονός ότι η συμμαχία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Ρωσίας".

Η έκκληση αυτή έγινε από τον διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας της Γερμανίας, Πτέραρχο Ingo Gerhartz, στο διεθνές συμπόσιο ναυτικών δυνάμεων στην πόλη του Κιέλου, αναφέρει η εφημερίδα Bild. 

 


"Το ΝΑΤΟ πρέπει να προετοιμαστεί για τη χρήση πυρηνικών όπλων, καθώς μπορεί να προκύψει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ανά πάσα στιγμή. Για αξιόπιστη αποτροπή, χρειαζόμαστε τόσο τα μέσα καταστροφής όσο και την πολιτική βούληση για εφαρμογή της πυρηνικής αποτροπής, εάν χρειαστεί ", είπε ο Γερμανός Πτεραρχος.

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας και νυν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ράντοσλαβ Σικόρσκι δήλωσε ότι η Ρωσία φέρεται να παραβίασε τις διατάξεις του μνημονίου της Βουδαπέστης, οπότε οι δυτικές χώρες έχουν το δικαίωμα να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία. 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τέτοιες εικόνες στην άσκηση EFES 22, την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση της γείτονος και να πιστεύουμε ότι οι Τούρκοι θα μπουν νύχτα στη χώρα μας και θα μας λιανίσουν, όπως λέει και ο «κονιόρδος» ο Σοϊλού.

    Πραγματικά, παρατηρώντας την αποβατική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στο τελικό στάδιο της άσκησης EFES 22, ακόμα και εμείς που δεν έχουμε χαμπάρι από στρατηγική, αντιληφθήκαμε ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά για τους Τούρκους.

    Κατ’ αρχάς, δόθηκε έμφαση στις μαζικές μετακινήσεις ελικοπτέρων εκτελώντας πυρά εντυπωσιασμού, δημιουργώντας μία εικόνα ισχυρού και εκπαιδευμένου στρατού, με τους στόχους ωστόσο να είναι τεράστιοι. Πώς να αστοχήσει λοιπόν κάποιος όταν του ζητούν να πυροβολήσει «ελέφαντα στα 2 μέτρα»;

    Επίσης, όπως τονίζει και ο Αντιστράτηγος Λάζαρος Καμπουρίδης, αποφεύχθηκε η εκτέλεση της αποβίβασης των τμημάτων Καταδρομών (νύχτα ενέργειας δημιουργίας αεροπρογεφυρώματος) σε πραγματικό χρόνο όπως θα περίμενε κανείς στην σημαντικότερη άσκηση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτή μεταδόθηκε σε οθόνες στο παρατηρητήριο της Άσκησης ως βίντεο που είχε ληφθεί σε προγενέστερο χρόνο και σε άλλο τόπο για λόγους ασφαλείας του προσωπικού. Αυτό υποδηλώνει έλλειψη εμπιστοσύνης στην εκπαίδευση του προσωπικού και προσπάθεια “εκ του ασφαλούς” επιτυχίας της ενέργειας. Για το λόγο αυτό η αεροκίνηση των μεταγωγικών Ε/Π Cougar και Chinook μπροστά από το παρατηρητήριο πραγματοποιήθηκε με τα Ε/Π άδεια και χωρίς προσωπικό Καταδρομών εντός αυτού.

    Ακόμη, η αποβατική ενέργεια πραγματοποιήθηκε από άρματα που η κίνησή τους ήταν χαρακτηριστικά αργή, ενώ οι αρχηγοί των αρμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του ελιγμού ήταν εκτός του πύργου εκθέτοντας τον εαυτό τους σε εχθρικά πυρά. Επίσης σε πολλές κινήσεις ήταν εκτεθειμένοι εκτός πύργου και οι γεμιστές των αρμάτων, ενώ οι οδηγοί χειριζόταν τα άρματα με ανοιχτές τις θυρίδες. Σε πραγματικές συνθήκες μάχης τα πληρώματα των αρμάτων θα ήταν εύκολος στόχος των πυρών των αμυνομένων.

    Το γεγονός επίσης που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν και ότι οι βολές των αρμάτων δεν πραγματοποιήθηκαν εν κινήσει, παρά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα άρματα έχουν αυτή τη δυνατότητα, με αποτέλεσμα να εκτίθενται στα πυρά των αμυνομένων. Το γιατί δεν το γνωρίζουμε… έλλειψη εκπαίδευσης; Ίσως…

    Οι στόχοι των αρμάτων ήταν χαρακτηριστικά μεγάλων διαστάσεων, χρησιμοποιώντας 12 βαρέλια (5-4-3). Σημειώνεται ότι, στις αντίστοιχες ασκήσεις (ημερήσιες και νυχτερινές) των ελληνικών Μονάδων αρμάτων οι ταχύτητες είναι πολύ μεγαλύτερες, οι στόχοι αποτελούνται από 1-2 βαρέλια και δεν υπάρχει μέλος πληρώματος εκτός πύργου – σκάφους (ημέρα και νύχτα).

    Η απόβαση πραγματοποιήθηκε σε ακτή με πολύ ήρεμα νερά. Γνωρίζοντας ότι η αποβατική ενέργεια αποτελεί μία πολύ δύσκολη επιχείρηση και είναι “δέσμια” των καιρικών συνθηκών, αυξάνονται οι πιθανότητες αδυναμίας προσέγγισης των αποβατικών σκαφών σε εχθρική ακτή υπό άλλες καιρικές συνθήκες, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Αιγαίο δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις.

    Όλα τα παραπάνω υποδηλώσουν ελλειμματική εκπαίδευση προσωπικού καθώς και έλλειψη εμπιστοσύνης των Διοικήσεων στα πληρώματα των αρμάτων.

    Άρα, η άσκηση είχε χαρακτήρα επικοινωνιακού “show”, και αποσκοπούσε μόνο στην προβολή μηνύματος και άσκηση πίεσης προς την ελληνική πλευρά. Έγινε εκμετάλλευση της “εικόνας” από τα πολύ καλά “δασκαλεμένα” τουρκικά ΜΜΕ με σκοπό την προβολή επιχειρησιακών δυνατοτήτων των ΤΕΔ, οι οποίες σε πολλά κρίσιμα σημεία ήταν ελλειμματικές.

    Στο ελληνικό «Πεντάγωνο» λοιπόν, όχι μόνο δεν τρόμαξαν από τα πλάνα που είδαν, αλλά απόρησαν… Μπλοφάρουν ρε παιδιά οι Τούρκοι ή όντως ο στρατός τους είναι σε μαύρο χάλι; Πού να βλέπαμε δηλαδή και τι κάνουν στον αέρα… Γι’ αυτό οι Έλληνες πιλότοι έχουν τους Τούρκους για… πρωινό!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ιράν έτοιμο να χρησιμοποιήσει εξελιγμένη φυγοκέντριση για τον εμπλουτισμό ουρανίου.
    Το Ιράν κλιμακώνει περαιτέρω την επιχείρηση εμπλουτισμού ουρανίου, καθώς ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει προηγμένες φυγόκεντρους IR-6 στις υπόγειες εγκαταστάσεις της περιοχής Φορντό, οι οποίες μπορούν να καταστήσουν ευκολότερη την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών επιπέδων εμπλουτισμού, σύμφωνα με έγγραφο του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) που περιήλθε εις γνώση του πρακτορείου Reuters.
    Σύμφωνα με αυτό, στη συγκεκριμένη τοποθεσία έχει εγκατασταθεί μια δεύτερη φυγόκεντρος IR-6 που έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίζει ουράνιο σε διαφορετικά ποσοστά.
    Στην εμπιστευτική έκθεση προς τα κράτη μέλη του, ο ΙΑΕΑ αναφέρει πως έχει ενημερωθεί από το Ιράν ότι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία χωρίς η Τεχεράνη να διευκρινίζει σε ποιο επίπεδο εμπλουτισμού ουρανίου σκοπεύει να προχωρήσει.
    Κατά τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, το Ιράν θα έχει προσεχώς στη διάθεσή του επαρκή ποσότητα ουρανίου εμπλουτισμένου κατά το 60%, κοντά στα επίπεδα που απαιτούνται για την κατασκευή πυρηνικού όπλου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ ο Μελανσόν κυριάρχησε στους εκπαιδευτικούς, τη διανόηση, τους δημοσίους υπαλλήλους και κατ’ εξοχήν τους μεταναστευτικής προέλευσης πληθυσμούς, ειδικά τους μουσουλμάνους που τον είχαν ήδη ψηφίσει σε ποσοστό 70% στις προεδρικές εκλογές.

    Αντίστοιχα, η Μαρίν Λεπέν ηγεμονεύει στα λαϊκά στρώματα γαλλικής καταγωγής. Ήδη, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών το 67% των εργατών και το 57% των υπαλλήλων είχαν επιλέξει την ακροδεξιά υποψήφια. Μάλιστα, θα βρισκόταν ακόμα υψηλότερα εάν οι εργάτες και οι υπάλληλοι δεν απείχαν σε ποσοστά που προσεγγίζουν το 65%!

    Το κεντρώο μπλοκ εκπροσωπεί κυρίως τους πολυάριθμους και ενεργούς πολιτικά συνταξιούχους καθώς και τα στελέχη που στήριξαν τον Μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, με 68% και 77% αντίστοιχα. Άλλωστε, οι συνταξιούχοι και τα στελέχη έχουν και το υψηλότερο ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές, πολύ πάνω από 50%, ενώ αντίθετα οι νέοι 18-34 ετών απείχαν κατά 70% στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΣΡΑΗΛ: Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης πανηγύρισαν τη Δευτέρα αφότου ο πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ και ο υπουργός Εξωτερικών Γιάιρ Λαπίντ ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να διαλύσουν την Κνεσέτ, προκαλώντας νέες εκλογές, γράφουν οι Times of Israel. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 25 Οκτωβρίου. Ωστόσο, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση από την υπάρχουσα βουλή υπό τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

    Οι ηγέτες των κομμάτων της δεξιάς και της θρησκευτικής αντιπολίτευσης συγκεντρώθηκαν στο γραφείο του ηγέτη της αντιπολίτευσης Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην Κνεσέτ το βράδυ για συνομιλίες μετά την εξέλιξη.

    Ο Νετανιάχου, ο πρώην πρωθυπουργός που ηγείται του κόμματος Λικούντ, είπε σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

    «Αυτή είναι μια βραδιά με σπουδαία νέα για εκατομμύρια πολίτες».

    «Μετά από ένα χρόνο αποφασιστικής εκστρατείας της αντιπολίτευσης στην Κνεσέτ, με μεγάλα δεινά για τον τον ισραηλινό λαό, είναι σαφές σε όλους ότι η πιο άθλια κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας έφτασε στο τέλος της», είπε.

    «Οι φίλοι μου και εγώ θα σχηματίσουμε μια ευρεία εθνικιστική κυβέρνηση με επικεφαλής το Λικούντ».

    Η βουλευτής του Likud Μίρι Ρεγκέβ έγραψε ότι ο Μπένετ και ο Λαπίντ ήταν σαν «χρεοκοπημένοι» επιχειρηματίες.

    «Η ιστορία σας τελείωσε», έγραψε στο Twitter.

    «Το ισραηλινό κοινό έχει καταλάβει ακριβώς ποιοι είστε. Πηγαίνετε σπίτι».

    Ο συνάδελφός της στο κόμμα Μίκι Ζοχάρ έγραψε: «Επιτέλους, αυτή η κυβέρνηση θα φύγει από τον κόσμο».

    Ο βουλευτής Μπεζαλέλ Σμότριτς, ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Θρησκευτικός Σιωνισμός, έγραψε στο Twitter ότι σύντομα «η εβραϊκή ενότητα, ο σιωνισμός και ο αληθινός εθνικισμός θα ηγηθούν της χώρας».

    Ο συνάδελφός του μέλος της παράταξης, βουλευτής Ιταμπάρ Μπεν Γκβιρμ, έγραψε:

    «Επιτέλους, αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση πάει σπίτι της.

    »Θα δημιουργήσουμε μια πλήρως, πλήρως δεξιά κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει την ασφάλεια στους δρόμους», έγραψε στο Twitter.

    Ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου κόμματος Ενωμένη Τορά Ιουδαϊσμός, βουλευτής Μοσέ Γκαφνί, ανάρτησε στο Twitter ένα μέρος μιας παραδοσιακής εβραϊκής ευλογίας για να σηματοδοτήσει νέα ξεκινήματα, ευχαριστώντας τον Θεό, «που μας χάρισε ζωή και μας στήριξε και μας έφερε σε αυτήν την εποχή».

    Ο πρόεδρος του κόμματος Σας, πρώην βουλευτής Αριέχ Ντερί, ο οποίος παραιτήθηκε από την Κνεσέτ τον Ιανουάριο ως μέρος μιας συμφωνίας για φορολογική παράβαση, έγραψε στο Twitter «Ο λαός του Ισραήλ ζει!», μια πανάρχαια εβραϊκή έκφραση εθνικής αναζωογόνησης.

    Ο εύθραυστος συνδυασμός οκτώ κομμάτων του Μπένετ από την αριστερά, το κέντρο και τη δεξιά, μαζί με το Ράαμ, ένα ισλαμιστικό κίνημα, ήταν στα όριά του τις τελευταίες εβδομάδες αφού έχασε την πλειοψηφία του με την αποχώρηση της βουλευτή Ιντίτ Σίλμαν από το κόμμα του ίδιου του Μπένετ.

    Στη συνέχεια υπέστη ήττες στο κοινοβούλιο, καθώς ορισμένα από τα εναπομείναντα μέλη του συνασπισμού είτε ψήφισαν κατά της κυβερνητικής πολιτικής, είτε απείχαν, είτε βοήθησαν την αντιπολίτευση.

    Στη συνέχεια, την περασμένη εβδομάδα, ο βουλευτής του «Yamina», του κόμματος του Μπένετ, Νιρ Όρμπαχ, δήλωσε επίσης ότι θα ψηφίσει με την αντιπολίτευση στην Κνεσέτ.

    Η Σίλμαν έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα:

    «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δύναμη και το κουράγιο να κάνω το σωστό και να γίνω εταίρος στην εγκαθίδρυση μιας δεξιάς, εβραϊκής και εθνικιστικής κυβέρνησης πολύ σύντομα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεργασία στις εκλογές του πολιτικού σχηματισμού «Έλληνες» με το Εθνικό Μέτωπο.

    Η εκλογική συνεργασία του κόμματος του Εθνικού Μετώπου με το νεοσύστατο πολιτικό σχηματισμό «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη ανακοινώθηκε πριν λίγο.
    Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
    «Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του πατριωτικού κόσμου για ενότητα των εθνικών δυνάμεων ενώπιον των δύσκολων περιστάσεων που αντιμετωπίζει η πατρίδα και η κοινωνία, αποφασίσαμε την συνεργασία του Εθνικού Μετώπου με το Εθνικό Κόμμα “Έλληνες” στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
    Μας ενώνουν οι αγώνες εναντίον του σαθρού πολιτικού συστήματος και της ξενοκρατίας.
    Μας ενώνει η αγωνία απέναντι στα διογκούμενα προβλήματα του δημογραφικού, της αντικατάστασης πληθυσμού που φέρνουν τα κύματα των παράνομων μεταναστών, η τουρκική απειλή και διείσδυση, καθώς και η συστηματική επίθεση εναντίον των αξιών, της ιστορίας, της ταυτότητας.
    Μας ενώνει η ανάγκη συμπόρευσης και αντιπαράθεσης για να αποτρέψουμε την καταστροφή των Ελληνικών επιχειρήσεων και νοικοκυριών που σαρώνονται από τα καρτέλ, τις πολυεθνικές, τα οργανωμένα συμφέροντα και το αφελληνισμένο τραπεζικό σύστημα. Μας ενώνει το κοινό όραμα για τον Ελληνισμό και την ιστορική αποστολή του.
    Με την συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Μετώπου Μάνου Κώνστα στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας καθώς και στελεχών στις εκλογικές περιφέρειες σε όλη την επικράτεια κάνουμε πράξη ένα ευρύ μέτωπο Εθνικής Αντιπολίτευσης ικανής να δώσει προοπτική στο λαό με προτάσεις βιώσιμες και ρεαλιστικές.
    Ενωμένες και δυνατές οι δυνάμεις που συγκροτούν εθνικιστές και πατριώτες, χωρίς τα βάρη του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος, μακριά από ιδιοτελείς κύκλους και ελεγχόμενα μορφώματα, σαλπίζουν Εθνικό Προσκλητήριο».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...