ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Αυγούστου 2023

23/08/2023: «Η Ινδία βρίσκεται στο φεγγάρι»: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Ινδία. Αρχαίο Ινδοί: «MONO OI EΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ». "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ".



Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΦΑΟΥΣΤ

 




«MONO  OI  EΛΛΗΝΕΣ  ΞΕΡΟΥΝ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ  ΜΗΧΑΝΕΣ». 
"ΕΙΝΑΙ  ΠΟΛΥ  ΔΥΣΚΟΛΟ  ΝΑ  ΤΙΣ  ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΑΣ". "Ινδικά  κείμενα"    
Στην  «Μαχαβίρα  Μπαβαμπούτι», ένα  Ινδικό  Ζαϊνικό  κείμενο  του  όγδοου  αιώνα,  με επιλογές  από  παλαιότερα  κείμενα  και  παραδόσεις,  αναφέρεται  το  άρμα  Πουσπάκα  που μεταφέρει πολλούς  ανθρώπους  στη  πρωτεύουσα  της  Αγιόντυα:
«Ο ουρανός είναι γεμάτος από τρομερές ιπτάμενες μηχανές, σκοτεινές σαν τη νύχτα, που διακρίνονται όμως μεταξύ τους από τα φώτα τους που έχουν μια κιτρινωπή λάμψη».
 Η Μπριχάτ Κάχτα αναφέρει ότι οι αρχαίοι Ινδοί γνώριζαν ένα ιπτάμενο σκάφος που είχαν φτιάξει Έλληνες εκείνης της εποχής.
"Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Παντμαβίτ εξηγεί ότι η Βασίλισσα Βασαβαντότα  επιθυμεί να πετάξει με ένα άρμα για να επισκεφθεί άλλα μέρη της γης. Ο Βασαντόκε, ο Δάσκαλος της Ψυχαγωγίας, ξέσπασε τότε σε γέλια και της είπε: «Οι υπηρέτριες του Βασιλιά έχουν ακριβώς την ίδια επιθυμία. Τους έχω πει να κρεμάσουν μια αιώρα ανάμεσα σε δυο ψηλούς πασσάλους και να τη χρησιμοποιήσουν για να πάνε μπρος και πίσω στον αέρα. Αν η βασίλισσα επιθυμεί αυτά τα εναέρια ταξίδια, θα πρέπει να ικανοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο!» Όλοι άρχισαν τότε να γελούν, αλλά τους διέκοψε ο Ρουμάναβιτ: «Αρκετά τα γέλια», είπε. «Ας δούμε τώρα τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό το θέμα». «Μα μιλάμε στο κενό», το διέκοψε ο Γιανγκανταραγάγιαμε. «Αυτό είναι πρόβλημα των τεχνικών». Ο Ρουμάναβιτ κάλεσε τους ξυλουργούς και τους έδωσε την αυστηρή εντολή να φτιάξουν γρήγορα μια ιπτάμενη μηχανή. Αυτοί, αφού προσπάθησαν για μια μεγάλη περίοδο να αποφύγουν με υπεκφυγές το όλο θέμα, έστειλαν τελικά  τρέμοντας τους απεσταλμένους τους στο Ρουμάναβιτ.
 «Ξέρουμε όλα τα είδη μηχανών», του είπαν, «αυτές που είναι φτιαγμένες από νερό, αυτές που είναι φτιαγμένες από αέρα, αυτές που είναι φτιαγμένες από σκόνη και αυτές που είναι φτιαγμένες από πολλά μεγάλα κομμάτιαΌσον αφορά όμως τις ιπτάμενες μηχανές δεν έχουμε δει καμιά από αυτές.
Μόνο  οι  Γιαβάνας  (οι  Έλληνες)  ξέρουν γι΄ αυτές.

Τότε ένας Βραχμάνος μίλησε για ένα ξυλουργό, τον Πουκράσακα, που είχε μιλήσει στο Βασιλιά για την ύπαρξη κάποιου Βικνίτα, που ήταν ανεβασμένος πάνω σε ένα μηχανικό κόκορα.  Οι ξένοι πρέσβεις τότε ψιθύρισαν:  «δε θα πρέπει να αποκαλύψουμε σε κανένα το μυστικό των ιπταμένων μηχανών, είτε αυτός είναι τεχνίτης, είτε οποιοσδήποτε άλλος.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να τις καταλάβει κάποιος που δεν είναι Έλληνας».
Ξαφνικά εμφανίσθηκε ένας ξένος (Έλληνας).
Είπε στο Ρουμάναβιτ να τον εφοδιάσει με τα απαραίτητα υλικά και έφτιαξε έναν ιπτάμενο άρμα στη μορφή του πουλιού Γκαρούντα (αετός με σώμα ανθρώπου - Το άλογο του Βισνού), το οποίο στολίσθηκε με λουλούδια. Η βασίλισσα και ο άντρας της πέταξαν με αυτό το ιπτάμενο άρμα γύρω στο κόσμο και μετά επέστρεψαν στη πόλη τους".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π. :  όταν οι Έλληνες ασπάστηκαν την θρησκεία του Ιεχωβά και μεταμορφώθηκαν σε εξεβραϊσμένους ορθόδοξους ρωμιούς, έχασαν το πνεύμα της επιστημονικής περιέργειας, την θέληση για πρωτοβουλία, για καινοτομία και ευρεσιτεχνία. Αυτό που στερείται σήμερα ο μέσος εξεβραϊσμένος ρωμιός είναι η κατασκευαστική ευφυΐα, η κουλτούρα  της δημιουργίας εργαλείων και μηχανημάτων. Ο εξεβραϊσμένος σημερινός ρωμιός είναι μισός άνθρωπος.




 


Ένα ινδικό διαστημικό σκάφος προσεληνώθηκε σήμερα το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) στον τραχύ και ανεξερεύνητο Νότιο Πόλο της Σελήνης, σε μια αποστολή που θεωρείται κρίσιμη για τη εξερεύνηση της Σελήνης και για τη θέση της Ινδίας ως μια διαστημική δύναμη.



 «Αυτή η στιγμή θα μείνει αξέχαστη. Είναι εκπληκτικό. Αυτή είναι μια κραυγή νίκης της νέας Ινδίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι, ανεμίζοντας την ινδική σημαία καθώς παρακολουθούσε την προσελήνωση, από τη Νότια Αφρική όπου συμμετέχει σε μια σύνοδο κορυφής των BRICS.

Επιστήμονες και αξιωματούχοι χειροκροτούσαν, ζητωκραύγαζαν και αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον μόλις το διαστημόπλοιο προσεληνώθηκε και άνθρωποι σε όλη την Ινδία ξεσπούσαν σε πανηγυρισμούς, με πολλούς να ανάβουν πυροτεχνήματα και άλλους να χορεύουν στους δρόμους.

«Η Ινδία βρίσκεται στο φεγγάρι», είπε ο Σ. Σόμαναθ, επικεφαλής του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας (ISRO) καθώς το διαστημόπλοιο Chandrayaan-3 έφθασε την επιφάνεια της Σελήνης, καθιστώντας την Ινδία την τέταρτη χώρα που προσελήνωσε επιτυχώς ένα διαστημικό σκάφος στη Σελήνη μετά τις ΗΠΑ, την Κίνα και τη Ρωσία.

Αυτή ήταν η δεύτερη απόπειρα της Ινδίας να στείλει διαστημόπλοιό της στη Σελήνη.

Άνθρωποι σε όλη την Ινδία ήταν κολλημένοι στις οθόνες τηλεοράσεων και προσεύχονταν, καθώς το διαστημόπλοιο πλησίαζε στην επιφάνεια της Σελήνης. Σχεδόν 7 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την προσελήνωση σε ζωντανή μετάδοση στο Youtube.

Chandrayaan σημαίνει «οχήματα σελήνης» στα χίντι και στη σανσκριτική γλώσσα. Το 2019, η αποστολή Chandrayaan-2 του ISRO ανέπτυξε με επιτυχία ένα τροχιακό σκάφος, αλλά η άκατος προσελήνωσης συνετρίβη κατά τη φάση καθόδου της στο φεγγάρι.

Η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roskosmos συνεχάρη την Ινδία για την προσελήνωση. «Η Roskosmos συγχαίρει τους Ινδούς συναδέλφους για την επιτυχή προσελήνωση του διαστημικού σκάφους Chandrayaan-3», ανέφερε σε ανάρτησή της στο κανάλι της στο Telegram. «Η εξερεύνηση του φεγγαριού είναι σημαντική για όλη την ανθρωπότητα. Στο μέλλον μπορεί να γίνει πλατφόρμα για εξερεύνηση στο απώτερο διάστημα», πρόσθεσε.

Στη σύνοδο κορυφής των BRICS ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ συνεχάρη τον Ινδό ομόλογό του κατά τη διμερή συνάντησή τους, όπως φαίνεται σε βίντεο που κοινοποίησε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το Chandrayaan-3 αναμένεται να παραμείνει σε λειτουργία για δύο εβδομάδες, εκτελώντας μια σειρά πειραμάτων συμπεριλαμβανομένης μιας φασματομετρικής ανάλυσης της ορυκτής σύνθεσης της σεληνιακής επιφάνειας.

Το ρομποτικό όχημα θα χρειαστεί μερικές ώρες ή μια μέρα για να βγει από το διαστημόπλοιο, είπε ο Σόμαναθ σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι η προσελήνωση έδωσε στην Ινδία αυτοπεποίθηση για να επεκτείνει τις αποστολές της, πιθανώς στον Άρη και την Αφροδίτη.

Η Ινδία σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει μια αποστολή τον Σεπτέμβριο για τη μελέτη του Ήλιου, συμπλήρωσε ο επικεφαλής του ISRO.

Σχεδιάζεται επίσης μια επανδρωμένη πτήση στο διάστημα και, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία, είναι πιθανό οι προετοιμασίες να ολοκληρωθούν μέχρι το 2024.

Η επιτυχημένη προσελήνωση του Chandrayaan-3 θα ενισχύσει τη φήμη της Ινδίας για ανταγωνιστική από πλευράς κόστους διαστημική μηχανική. Το Chandrayaan-3 εκτοξεύτηκε με προϋπολογισμό περίπου 6,15 δισεκατομμυρίων ρουπιών (74 εκατομμύρια δολάρια), λιγότερο από το κόστος παραγωγής της ταινίας – διαστημικού θρίλερ του Χόλιγουντ «Gravity» παραγωγής του 2013.

Το ανώμαλο έδαφος δυσχεραίνει την προσελήνωση στον Νότιο Πόλο της Σελήνης και η πρώτη προσελήνωση θεωρείται ιστορική. Οι πάγοι του Νότιου Πόλου θα μπορούσαν να παρέχουν καύσιμα, οξυγόνο και πόσιμο νερό σε μελλοντικές αποστολές.

«Η προσελήνωση στον Νότιο Πόλο θα επιτρέψει στην πραγματικότητα στην Ινδία να εξερευνήσει εάν υπάρχει πάγος νερού στο φεγγάρι. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα σωρευτικά δεδομένα και την επιστήμη σχετικά με τη γεωλογία της Σελήνης», δήλωσε η Κάρλα Φιλοτίκο, συνεργάτιδα και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία συμβούλων SpaceTec Partners.

Η προσμονή πριν από την προσελήνωση ήταν πυρετώδης, με τίτλους σε ινδικές εφημερίδες και ειδησεογραφικά κανάλια να μετρούν αντίστροφα.

Προσευχές έγιναν σε χώρους λατρείας σε όλη τη χώρα και μαθητές κυμάτιζαν ινδικές σημαίες στα σχολεία της χώρας. Παιδιά συγκεντρώθηκαν στις όχθες του ποταμού Γάγγη, που θεωρείται ιερός από τους Ινδουιστές, για να προσευχηθούν για μια ασφαλή προσελήνωση.

Σε έναν ναό των Σιχ στην πρωτεύουσα Νέο Δελχί, ο υπουργός Πετρελαίου Χάρντιπ Σινγκ Πούρι προσευχόταν. «Δεν πρόκειται απλώς για οικονομική, αλλά για επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο που επιτυγχάνει η Ινδία», είπε ο Πούρι μιλώντας σε δημοσιογράφους.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

31 σχόλια:

  1. Κατέστρεψαν αρχεία υποθέσεων μεγάλης φοροδιαφυγής των τελευταίων ετών την στιγμή που κυνηγάνε πολίτες με εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ
    Πρωτοφανής φορολογική «εκκαθάριση» με προφορική εντολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τουρκία μεταφέρει UAVs στην Χομς της Λιβύης και «στοχοποιεί» τη νότια Ελλάδα. Η Λιβύη μετατρέπεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οικονομική ανάπτυξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Μία οικονομία που δεν παράγει τίποτα και χρωστάει 404,7 δισεκ. ευρώ.
    Στηρίζεται εξολοκλήρου στον τουρισμό.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τούρκος επέζησε από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» και μετά ξυλοφόρτωσε πυροσβέστες.
    Έσπασε την μπάρα των διοδίων καθώς έτρεχε με 192 χιλιόμετρα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικάζεται για διαφθορά ο πρώην Καγκελάριος της Αυστρίας – Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών ετών.
    Από τον Οκτώβριο του 2021 ξεκίνησε έρευνα στην Αυστρία για διαφθορά κατά του Σ.Κουρτς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ.Μητσοτάκης: Στην ψηλότερη κορφή των Λευκών Ορέων με την κόρη του.
    «Κατακτώντας κορυφές!» έγραψε ο πρωθυπουργός στη λεζάντα της φωτογραφίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι μένει από τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Παντού χαμός αλλά ο πρωθυπουργός δεν διέκοψε ποτέ τις διακοπές του.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Σερβία παρήγγειλε 20.000 UAV «Shahed-136» από το Ιράν.
    Η Σερβία και το Ιράν έχουν παραδοσιακά φιλικές σχέσεις.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Ισραήλ υπέγραψε τη μεγαλύτερή του αμυντική συμφωνία: Πουλάει το πυραυλικό σύστημα Arrow-3 στη Γερμανία.
    Είναι σχεδιασμένο για να αναχαιτίζει βαλλιστικούς πυραύλους έξω από την ατμόσφαιρα της Γης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Yπόθεση «Riemann»: Το μαθηματικό πρόβλημα που προκαλεί πονοκέφαλο. Το έτος 2000 αναγνωρίστηκε επίσημα ως ένα από τα επτά προβλήματα της χιλιετίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Ινδία έστειλε με επιτυχία τον πύραυλο «Chandrayaan-3» στη Σελήνη.
    Η Ινδία εισέρχεται πλέον στην κλειστή λέσχη των μεγάλων διαστημικών δυνάμεων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Β.Πούτιν για τον Ζελένσκυ και την ουκρανική στρατιωτική ηγεσία: «Συμπεριφέρονται σαν να μην είναι στρατιώτες τους – Τους στέλνουν στα ναρκοπέδια».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναδείχθηκαν οι δέκα πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη μ μια μέθοδο των αρχαίων Ελλήνων.
    Μια Βρετανή επιστήμονας προσπάθησε να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα για το ποιες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη, βασιζόμενη στην Χρυσή Τομή των αρχαίων Ελλήνων.

    Πρόκειται για μια μαθηματική μέθοδο, της οποία οι τύποι καθορίζουν την φυσική τελειότητα.

    Η «θεία αναλογία», όπως την είχε αναλύσει ο Πυθαγόρας αλλά και άλλοι, προκύπτει από τη λεγόμενη «λογαριθμική σπείρα» και αντιστοιχεί στις αναλογίες που προσεγγίζουν περισσότερο τον αριθμό 1.618.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αποβιομηχανοποίηση της Γερμανίας: Ξαφνικά, μια τέλεια καταιγίδα έχει ξεσπάσει πάνω από την πρώην ευρωπαϊκή οικονομική δύναμη.
    Εάν ο κινητήρας της Ευρώπης σταματήσει, το ήδη πολωμένο πολιτικό τοπίο της ηπείρου θα εκραγεί.
    https://primenews.press/i-apoviomichanopoiisi-tis-germanias-xafnika-mia-teleia-kataigida-echei-xespasei-pano-apo-tin-proin-evropaiki-oikonomiki-dynami/
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ ΤΟΥ 1945 ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ 2022. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για την πλήρη αποβιομηχάνιση της Γερμανίας; Το εμπιστευτικό έγγραφο του ιδρύματος RAND για Γερμανία και Ουκρανία που έχει προκαλέσει σάλο.
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/09/1945-2022-rand.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Η ΤΣΕΧΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΑΛΑ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ Η ΤΣΕΧΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΚΑΟΥΦΜΑΝ (1941), ΧΟΥΤΟΝ (1943), ΝΙΖΕΡ (1944) ΚΑΙ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ (1945).
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/08/1941-1943-1944-1945.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

    3. TO ΣΧΕΔΙΟ RAND – ΜΠΑΪΝΤΕΝ - ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. Η Γερμανία δεν είναι πλέον ελκυστική για τις επιχειρήσεις. Η Ευρώπη δεν είναι «φιλική προς την καινοτομία». Ο ιατρικός κολοσσός Bayer θέλει να μεταφέρει την φαρμακευτική του επιχείρηση στην Κίνα και τις ΗΠΑ. Ο χημικός γίγαντας «BASF» κατασκευάζει ένα νέο εργοστάσιο στην επαρχία Zhanjiang, της νότιας Κίνας. 39.000 εργαζόμενοι στην Γερμανία κινδυνεύουν με απόλυση.
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/02/to-rand-bayer-basf-zhanjiang-39000.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

  15. Aποβιομηχανοποιείται η Γερμανία και η Ευρώπη δεν θα μείνει αλώβητη.
    https://www.liberal.gr/oikonomia/i-germania-apobiomihanopoieitai-kai-i-eyropi-den-tha-meinei-alobiti
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Βιομηχανική έκρηξη στις ΗΠΑ – αποβιομηχάνιση στη Γερμανία.
    https://www.naftemporiki.gr/finance/world/1504570/viomichaniki-ekrixi-stis-ipa-apoviomichanisi-sti-germania/
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ή ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Πιάνουμε παράνομους μετανάστες με μπιτόνια μέσα σε χωράφια» – Τι καταγγέλλουν κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα: «Στον Έβρο η μεγαλύτερη καμένη έκταση στην Ευρώπη εδώ και χρόνια» σύμφωνα με την Copernicus.
    Σύμφωνα με την καταγραφή της μέχρι χθες είχαν καεί πάνω από 720.000 στρέμματα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Meteo: Περισσότερα από 1.200.000 στρέμματα έχουν καεί στη χώρα την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.
    Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου κάηκαν περισσότερα από 520.000 στρέμματα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαουδική Αραβία: Σκέψεις για προμήθεια μέχρι 200 Rafale.
    Μετά την γερμανική άρνηση στα Eurofighter.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Βραζιλία «ρίχνει» 10 δισ. δολάρια για νέα όπλα αλλά και για την εγχώρια ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας. Στην κορυφή τα μαχητικά Gripen.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρόταση της Κίνας για την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου μελετά η Σαουδική Αραβία.
    Προσφορά για την κατασκευή εργοστασίου στην ανατολική επαρχία της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει η κρατική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας της Κίνας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Αντώνης Σαμαράς στο Λια Φιλιατών με τον ελληνοαμερικανό συγγραφέα & δημοσιογράφο Νίκο Γκατζογιάννη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΧΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ: "ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ. ΖΗΤΩ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ".
    https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/10/blog-post_60.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΟΗΕ «καταδικάζει σθεναρά» την προσπάθεια της Βόρειας Κορέας να θέσει σε τροχιά κατασκοπευτικό δορυφόρο.
    Έκκληση του Γκουτέρες στη Βόρεια Κορέα να σταματήσει τέτοιες ενέργειες και να ξαναρχίσει διάλογο άμεσα, χωρίς προϋποθέσεις.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η επιζήσασα των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή ξέσπασε: «Όλη η χώρα έχει καεί, εκτός από τη Βουλή».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ἡ Kυβέρνηση «ἀγαπᾶ» τήν Μακεδονία: Ἑτοιμάζεται νά βάλει λουκέτο στήν ΕΤ3!
    Μανώλης Κοττάκης Αυγ 24, 2023
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...