ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Ιουνίου 2022

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΥΣΤΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ζ.Π. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥΛΤΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΤΩΝ ΤΑΪΜΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.

 


ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΗΠΑ: Άνδρας σε αμόκ εισέβαλε σε μουσείο στο Ντάλας και κατέστρεψε αρχαία ελληνικά αγγεία αξίας 5 εκατ. δολαρίων.

 



Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ (;) ΠΟΥΤΙΝ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: "ΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ".


Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ Wolfgang Bittner ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ζ.Π.: "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ".

 



Ο Πετρ Μπυστρόν (Petr Bystron, γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου 1972 στο Olomouc) είναι Γερμανός πολιτικός Είναι βουλευτής του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία. Ο Μπυστρόν μετακόμισε στη Γερμανία με τους γονείς του το 1987 από την πρώην Τσεχοσλοβακία. Προφανώς γερμανικής καταγωγής από τους λεγόμενους γερμανούς Σουδήτες.


Ο Μπάιντεν δεν ενδιαφέρεται για τις ζωές των ουκρανών στρατιωτών. Ο Ζελένσκι επίσης. Δεν είναι άλλωστε της δικής του ράτσας. Ουκρανοί είναι.  Ας σκοτώνονται... Αυτός και ο ιουδαίος ολιγάρχης που τον διευθύνει έχουν δισεκατομμύρια καταθέσεις σε αμερικανικές τράπεζες. 

Ο Γερμανός βουλευτής Πέτρος Μπυστρόν είπε ότι οι θέσεις του Κίσινγκερ έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τη γνώμη των δυτικοευρωπαίων πολιτικών που αντιτίθενται στην ειρηνική επίλυση του πολέμου στην Ουκρανία.

«Ωστόσο, ο Κίσινγκερ μετέφερε μόνο την αλλαγή στην αφήγηση της σύγκρουσης στο ευρωπαϊκό έδαφος», γράφει ο Μπυστρόν.

 

Ο ίδιος σημειώνει ότι η αλλαγή θέσης για την Ουκρανία στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησε με ένα άρθρο στους New York Times, το οποίο έλεγε ότι μια ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία δεν είναι προς το συμφέρον της Ουάσιγκτον.

Ωστόσο, επεσήμανε ο Μπυστρόν, ότι τον Μάρτιο η εφημερίδα διακήρυττε ότι «η Ουκρανία πρέπει να απελευθερωθεί, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό χρειάζεται».

Κατά τη γνώμη του, μια τέτοια «στροφή 180 μοιρών» δείχνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη πετύχει αυτό που ήθελαν και ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, τα τελευταία 30 χρόνια, η Ουάσιγκτον έχει ήδη επεκτείνει τη σφαίρα επιρροής της στο μέγιστο, μετακινώντας τα σύνορά της από το κέντρο της Ευρώπης στον Δνείπερο. Ωστόσο, πιστεύει, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν πλέον να επέμβουν στην κατάσταση στην Ουκρανία, αφού το έδαφός της «είναι στη σφαίρα επιρροής μιας άλλης παγκόσμιας δύναμης».

Ο Χένρι Κίσινγκερ, μιλώντας στις 24 Μαΐου στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός , είπε ότι οι δυτικές χώρες θα πρέπει να σταματήσουν να προσπαθούν να επιτύχουν μια στρατιωτική ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία και το Κίεβο πρέπει να κάνει εδαφικές παραχωρήσεις.



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...