ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Ιουνίου 2022

MIUS: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ. Θα αναπτύσσει μεγίστη ταχύτητα 0,64 mach. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ.


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ: ΑΦΕΣΗ UAV ΑΠΟ ΕΤΕΡΟ UAV. ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΣΜΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ DRONE. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ DRONE. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ DRONE.

 


ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ





 Το πρώτο πρωτότυπο  μη επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος «MIUS », που κατασκευάζει η Baykar, είναι έτοιμο σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, ο υπεύθυνος έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας και γαμπρός του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γεγονός που σηματοδοτεί μια ακόμα τεχνολογική πρόοδο της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας στην συγκεκριμένη κατηγορία αεροσκαφών.


Το  «Muharip İnsansız Uçak Sistemi – MIUS», που μεταφράζεται ως «εθνικό σύστημα μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων», αναμένεται να επιχειρεί για πέντε ώρες σε πολύ μεγάλο υψόμετρο, με μέγιστο βάρος απογείωσης 5,5 τόνους, ωφέλιμο φορτίο 1,5 τόνο και με ταχύτητες έως και 0,64 Mach.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...